אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא !!
שונא ישראל גדול !!
ידידי,
בוא נשים רגע בצד מי צודק ומי לא. למה אתה חושב שמי שמותח ביקורת על המדינה, קשה ככל שתהיה, אוהב אותה פחות ממך?
שמעת על האגודה לזכויות האזרח? הם דואגים לזכויות החלשים בחברה: עניים, מחוסרי דיור, קשישים, אנשים מוגבלים פיזית. הם גם שונאי ישראל? הם אוהבי ישראל לפחות כמו קבוצות האוהבים שצועקות ״מוות לערבים״. ובכן, הם גם אוהבי אדם בכלל לא רק אוהבי ישראל, ואומרים את אותם דברים שאומר אדום נחמד לגבי פעילות ישראל בשטחים שכבשה. מה הופך אותו לשונא ישראל?
בוא נוריד את זה מהפרק.
אפשר כעת להמשיך בדיון הענייני.
ידידי,
נתחיל בזה שנעזוב בצד את אהבתי שלי למדינה.
ציטטת משפט שכתבתי למישהו מסויים מאוד ואני עומד מאחוריו.
חד משמעית ובצורה שלא משתמעת לשני פנים לא כל מי "שמותח ביקורת על המדינה" שונא את המדינה. ביקורת היא גם מבורכת ורצויה.
מהיכן הבנת שאני חושב שמי שדואג לעניים/חלשים בחברה, קשישים ומחוסרי דיור הם שונאי ישראל? האם מאותה פינה במוח שממנה הבנת שאני שונא מוסלמים ?
בהודעה אחרת הזכרת את אלה שצועקים מוות לערבים, לא רק בהודעה המצוטטת. שם כתבת עוד כמה דברים שבעיני שטויות ,שהחלטתי לא להתייחס אליהם מהסיבה שאתה הצעת ללירון ולמתקרא נחמד לעצור את הדיון בעיניהם (אין בסיס שאתה קראת לו מוסרי לדיון ביניהם) , כך גם לך ולי אין בסיס לדיון על באותו נושא.
אלה שצורחים מוות לערבים חלאות באותה מידה כמו רוב (לא אמרתי כל) שותפיו לדרך של המתקרא בפורום נחמד שלהגנתו נזעקת.
ד"א אזכיר לך כי מזמן לא כתבתי זאת בפורום ואולי שכחת כי אני מאוד מאמין במשפט. "קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.
ארגון או קבוצה מסוימת עושה גם דברים טובים, אנושיים , הומניטרים לא הופכת אותם לפחות שונאי ישראל. הם עוזרים לאנשים שלטעמם ראויים לעזרה. כן הם גם עוזרים ליהודים ולישראלים
אל אף היותם ישראלים. לא קראתי אף פעם שאירגונים אלה הולכים לעזור לחקלאים יהודים שהסתבכו אבל קראתי מאות פעמים שהם עוזרים במסיק של ערבים. לא שזזה מפריע לי , זו זכותם.
להשקפתי עניי עירך קודמים. לדעתי השקפתם עניי עירך אחרונים.
גם פואד ידידנו ההוא שעמד בעבר בשער 5 ויחזור לעמוד שם בקרוב עוזר לאנשים , מגייס כסף לנזקקים ולכאלה שלא שפר עליהם גורלם לצד פולות אחרות שאני סולד מהם האם בגלל זה אני צריך לשנות דתי עליו שמקומו לא ביציעי הכדורגל ? מצטער אני איתן בדעתי שמקומו לא שם בדיוק כמו שאני איתן בדעתי שהם לא אוהבי ישראל.