תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אני לא אגיב יותר לנושא הזה, כי זה טרוליזם פר סיי.
אבל אני אחזור ואדגיש שלפסול מישהו בגלל השכר שלו זה קשקוש ואתה עוד הגדלת לעשות. חיפשת וחיפשת, לא מצאת ועדיין מצאת את החוצפה ועוז הנפש להעלות את הטענה המקושקשת הזאת.
זה כמו הבדיחה עם הכובע, הרי אם היא הייתה מרוויחה יותר אז יש לה אינטרס לשמר את השכר המפנק, אם הייתה עובדת בהתנדבות, אז בטוח יש לה איזה רווח נסתר (אולי היא בונה את עצמה פוליטית) ומסתבר שגם כשהיא מרוויחה שכר שרכזת גיוס מרוויחה בחברת היי טק עדיין אפשר לפסול אותה ולעשות אד הומינם

תודה שזה יותר קל מאשר להתמודד עם מה שהיא אומרת ועם מה שהארגון שהיא עומדת בראשו מגלה וחושף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, הקו הזה שלך פשוט מביש.
מקווה שתחזור בך.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:55 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
סומך כתב:
פוקרה, בתור אחד שעוד התיימר לנהל דיון רציני. לפסול ארגון בגלל שאנשים בו מרוויחים שכר, ועוד שכר נמוך משמעותית משמעתית משמעותית יותר נמוך מהנהוג במשק לתפקידים כאלה. זה קשקוש מארץ הקשקושים.

ראשית לא פסלתי, העלתי נקודות על מנת להראות כי לא תמיד המטרה של חלק מאנשי האירגון היא באמת הצדק ותיקון העוולות וכי חלקם עלולים (ואני מאמין שגם) לעשות לכיסם.

עכשיו אתה טוען שבתור מנכ"לית היא היתה יכולה להרוויח הרבה יותר..... ואני אשאל אותך אז מי זאת יולי נובק ולאיזה חברה היו לוקחים אותה בתור מנכ"לית?

כאילו חיפשתי עליה בגוגול והדבר היחידי שמצאתי היה שהיא שירתה בתור קצינה בין 2000 ל2005, עכשיו בהנחה שהיא כיום בת כ33-35, ללא תארים או השגים מקצועיים (לא מפיע כלום בגוגול מלבד היותה המנכ"לית שלהם), אשמח אם תתקנו אותי ותראו לי באמת שהיא שווה כזאת משכורת גם בחוץ.
(לגבי שאר מושכי השכר אין נתונים)

אז אתה אומר שהיא שירתה חמש שנים כקצינה, אבל עכשיו היא בוגדת במדינה שלה בשביל עשרים אלף ברוטו?

1. אתה שמעת אותי אומר שהיא בוגדת במדינה שלה???? (אשמח אם תראה איפה כתבתי את זה או תערוך).
2. ועשרים אלף ש"ח בחודש זה רע בישראל? זאת משכורת יפה מאוד במיוחד ללא ניסיון או איזה ידע מקצועי מיוחד.
3. (דרך אגב, זה לא קצת מצחיק אותך לראות אותה מנכ"לית של ארגון שהוקם לחשיפת עוולות כבר ב1996, כשהיא בעצמה אומרת שעד 2002 צהל היה הכי מוסרי בעולם?)

1. איך אתה קורא למישהו שמשחיר את פניה של ישראל בלי סיבה או הצדקה כדי להרוויח כמה שקלים יותר מאשר במקום אחר?
כי אני יודע איך הרוב (כולל אנשי ציבור וקמפיינים פרסומיים שעלו מיליוני שקלים) קוראים לו.
2. כנראה לא ראית שערכתי. אם כסף היה המניע שלה, סביר שהיתה נשארת בקבע ומרוויחה יותר.
3. זה שאנשים לפעמים משנים את דעתם זה מצחיק? אם כבר אז מעניין לדעת מה גרם לה לשנות את דעתה.

1. אני קורא לכזה אחד צבוע.
2. אתה מודע למשכורת בקבע של נשים בצה"ל שאתה קובע את זה בנחרצות?, אתה יודע (אני ממש לא) את סיבות עזיבתה את הצבא (נמאס לה\סיום חוזה\העיפו אותה\לא רצו להאריך לה את הקבע)??
3. תקרא את הלינק ותראה מה גרם לה לשנות את דעתה, עכשיו זה מאוד מקובל ומובן, אבל לטעון אחרי זה בראיון ולהגיד כי עד 2002 הצבא היה הכי מוסרי בעולם (מילים שלה מתוך כתבה ב2014) כשהארגון שהיא עומדת בראשו הוקם ב1996, אותי זה מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
1 . אני קורא לכזה אחד צבוע.
2. אתה מודע למשכורת בקבע של נשים בצה"ל שאתה קובע את זה בנחרצות?, אתה יודע (אני ממש לא) את סיבות עזיבתה את הצבא (נמאס לה\סיום חוזה\העיפו אותה\לא רצו להאריך לה את הקבע)??
3. תקרא את הלינק ותראה מה גרם לה לשנות את דעתה, עכשיו זה מאוד מקובל ומובן, אבל לטעון אחרי זה בראיון ולהגיד כי עד 2002 הצבא היה הכי מוסרי בעולם (מילים שלה מתוך כתבה ב2014) כשהארגון שהיא עומדת בראשו הוקם ב1996, אותי זה מצחיק

1. אוקיי, בוא נגיד שכל הסמולנים צבועים. זה אומר שהם טועים? זאת סיבה לא להקשיב להם? זה לא נראה לך תירוץ קצת ילדותי, "אני לא רוצה להקשיב לך כי מצאתי פגם מוסרי בהתנהלותך"?
2. סבר את אוזניי. כמה מרוויחה קצינה ממוצעת בשנה השישית שלה בקבע? אל תשכח לחשב דברים כמו תנאי פרישה וכדומה.
3. עוד פעם, לא הבנתי מה מצחיק בזה שמישהו שינה את דעתו ברגע כזה ולא אחר.
על פניו נראה שבעיניך זה שמישהי חושבת על דברים ולא מתבצרת בעמדתה כמו ילדה בת שש זאת סיבה ללעוג לה.

לסיכום - כמו שכתבו מעליי, אתה מביך בעיקר את עצמך עם קו הטיעון הזה. אם בא לך להמשיך עם זה, אני לא אפריע לך יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
פוקארה לירון וכל השאר שממשיכים לדון עם אלו שמכנים את צהל (חלקו) רוצחים :ROSE:
אפילו שר החוץ המצרי כבר לא בצד שמכנה את ישראל ברברית וטרוריסטית או את צהל (חלקו) רוצחים.

למרות הכיבוש הלא מוסרי,צהל מצליח להיות הצבא המוסרי בעולם בסיטואציה הכי לא מוסרית בעולם (צהל לא אשם בהמשך הכיבוש,אלא מבצע הוראות).
אני מברך את צהל שמצליח לשמור על ילדיי משפחתי ועל חיי כל המשתמשים בפורום שחיים במדינת ישראל בהצלחה מרובה.
אני מברך את צהל שיודע לחקור את עצמו בעזרת ארגונים נפלאים (בלי ציניות) כמו בצלם/שוברים שתיקה וכולי.
אני מברך את צהל שבניגוד לפוליטיקאים מטפל בצורה נהדרת במקרים חריגים (ע"ע בחייל היורה מחברון).

איזה מזל שצהל לא מנוהל על ידי אנשים כמו גון בראון ,אחרת היינו מדברים מהים או איזה מדינה אירופאית שהיתה מסכימה לקלוט אותנו :DEVIL4:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מאיפה הגיע המספר עשרים אלף?
לפי דו"ח מקבלי השכר הגבוה בעמותה האחרון שפורסם (2014), המנכ"לית אינה בין חמשת מקבלי השכר הגבוה, מה שאומר שעלות שכרה השנתית לשנת 2014 היתה פחות מ-187,399 ש"ח (הסכום הנמוך מבין החמישה), כלומר היא הרוויחה פחות מ-15,500 ברוטו בחודש.
עוד עיון קצר בדו"ח הכספי של 2014 מגלה שבסך הכול העמותה הוציאה 5.6 מיליון ש"ח על שכר, כשבאתר שלה רשומים 37 עובדים. בממוצע זה יוצא 12 וקצת ברוטו לחודש (ואם נקזז את בעלי השכר הגבוה ייצא לנו עוד פחות).
http://www.guidestar.org.il/organization/580146256

בקיצור, לא רק שכל הטיעון הזה הוא ערימה של חרא שפל וילדותי, הוא גם שקר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:16 
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. אוקיי, בוא נגיד שכל הסמולנים צבועים. זה אומר שהם טועים? זאת סיבה לא להקשיב להם? זה לא נראה לך תירוץ קצת ילדותי, "אני לא רוצה להקשיב לך כי מצאתי פגם מוסרי בהתנהלותך"?
2. סבר את אוזניי. כמה מרוויחה קצינה ממוצעת בשנה השישית שלה בקבע? אל תשכח לחשב דברים כמו תנאי פרישה וכדומה.
על פניו נראה שבעיניך זה שמישהי חושבת על דברים ולא מתבצרת בעמדתה כמו ילדה בת שש זאת סיבה ללעוג לה.

לסיכום - כמו שכתבו מעליי, אתה מביך בעיקר את עצמך עם קו הטיעון הזה. אם בא לך להמשיך עם זה, אני לא אפריע לך יותר.

1. תקשיב, אתה מניח כאן הנחות וגם עונה להן, כנראה שאני באמת צד מיותר בדיון. (מעולם לא אמרתי שלא צריך לשמוע, אבל צריך גם לדעת לברור את האמת מההגזמות).
2. זה הדבר היחידי שהצלחתי למצוא עכשיו בחיפוש מהיר (כתבה בואיינט מ2004 מועד שירותה)
"שכרו של אלוף בצה"ל עמד ב-2004 על 41,044 שקל לחודש, תא"ל השתכר 34.4 אלף שקל לחודש, אל"מ השתכר 26.7 אלף שקל, סגן אלוף – 22 אלף שקל, רב סרן – 15.3 אלף שקל, סרן – 8.2 אלף שקל וסגן השתכר 4.9 אלף שקל לחודש."

בהנחה שהדרגה שלה היתה סרן, היא מרויחה הרבה יותר טוב היום
(אני אשמח אם אתה תעשה את החישוב של כל התנאים הנלווים כי כאלו יש בוודאי גם באזרחות ואין לי ממש זמן לזה).

3. אותי זה מצחיק, אם לא הצלחת להבין עד עכשיו, אז ישנם כנראה דברים שישארו לא מובנים בעינייך.

ושוב, אולי אני מביך את עצמי, אבל ההגנה חסרת הפשרות על כל אירגוני זכויות האדם כאילו שגם בתוכם אין עשבים שוטים או כאלו שיעשו לביתם, מזכירה לי את ההגנה של חלקים אחרים כאן שאומרים להם שצה"ל מבצע עוולות בפלשתינאים שבהם אתה נורא אוהב לזלזל ;).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:18 
רק לי זה נראה שטקנו עונה בשאלות ועוד שאלות ועוד שאלות ועוד שאלות במקום לספק תשובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:18 
teknoboy כתב:
לפי דו"ח מקבלי השכר הגבוה בעמותה האחרון שפורסם (2014), המנכ"לית אינה בין חמשת מקבלי השכר הגבוה, מה שאומר שעלות שכרה השנתית לשנת 2014 היתה פחות מ-187,399 ש"ח (הסכום הנמוך מבין החמישה), כלומר היא הרוויחה פחות מ-15,500 ברוטו בחודש.
עוד עיון קצר בדו"ח הכספי של 2014 מגלה שבסך הכול העמותה הוציאה 5.6 מיליון ש"ח על שכר, כשבאתר שלה רשומים 37 עובדים. בממוצע זה יוצא 12 וקצת ברוטו לחודש (ואם נקזז את בעלי השכר הגבוה ייצא לנו עוד פחות).

עריכה : פעם הבאה, אני מציע שתקרא את מה שכותבים לפני שאתה קרופץ כמו חמור,
כי כל הדיון היה על מנכלית שוברים שתיקה וללא קשר לבצלם.......... (מה שאתה מראה כאן)

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 22 אוגוסט 2016, 12:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. תקשיב, אתה מניח כאן הנחות וגם עונה להן, כנראה שאני באמת צד מיותר בדיון. (מעולם לא אמרתי שלא צריך לשמוע, אבל צריך גם לדעת לברור את האמת מההגזמות).
2. זה הדבר היחידי שהצלחתי למצוא עכשיו בחיפוש מהיר (כתבה בואיינט מ2004 מועד שירותה)
"שכרו של אלוף בצה"ל עמד ב-2004 על 41,044 שקל לחודש, תא"ל השתכר 34.4 אלף שקל לחודש, אל"מ השתכר 26.7 אלף שקל, סגן אלוף – 22 אלף שקל, רב סרן – 15.3 אלף שקל, סרן – 8.2 אלף שקל וסגן השתכר 4.9 אלף שקל לחודש."

בהנחה שהדרגה שלה היתה סרן, היא מרויחה הרבה יותר טוב היום
(אני אשמח אם אתה תעשה את החישוב של כל התנאים הנלווים כי כאלו יש בוודאי גם באזרחות ואין לי ממש זמן לזה).

3. אותי זה מצחיק, אם לא הצלחת להבין עד עכשיו, אז ישנם כנראה דברים שישארו לא מובנים בעינייך.

4. ושוב, אולי אני מביך את עצמי, אבל ההגנה חסרת הפשרות על כל אירגוני זכויות האדם כאילו שגם בתוכם אין עשבים שוטים או כאלו שיעשו לביתם, מזכירה לי את ההגנה של חלקים אחרים כאן שאומרים להם שצה"ל מבצע עוולות בפלשתינאים שבהם אתה נורא אוהב לזלזל ;).

1. אם כבר חזרנו לנושא - הרי הדברים שהם כותבים מתועדים, ממוסמכים ומגובים בראיות (תסתכל באתר ותקרא, תראה בעצמך). איך הצביעות המדומיינת שלהם מורידה מערך הראיות האלה?
2. פספסת את ההודעה הקודמת שלי, כנראה. מאיפה הבאת את המספר עשרים אלף? בדוחות הכספיים כתוב משהו אחר לגמרי.
3. סתם שאלה - אתה אף פעם לא שינית את דעתך בנושא כלשהו?
4. אז קודם כל, יש לי חברה שעובדת בארגון כזה, והתרת דמה (כמו שאתה עושה פה, גם אם אתה מתכחש לזה) קצת מדאיגה אותי.
שנית, אני לא כל כך אוהב שאנשים משקרים ומטעים כדי לתמוך בטיעון שלהם.
שלישית, אני באמת באמת לא חושב שלטיעוני אד-הומינם ילדותיים אמור להיות מקום בדיון שקובע את עתידם של נכדיך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:26 
1. תקרא בעמוד הקודם את דעתי על האתר של שוברים שתיקה
2.שוב, אני מתייחס לשוברים שתיקה ומקבלי השכר ב2013

שנית, אני לא כל כך אוהב שאנשים משקרים ומטעים כדי לתמוך בטיעון שלהם. (יכול להיות בשוגג כי לא קראו את מה שכתבו להם לפני זה, אבל עדיין)
שלישית, אני באמת באמת לא חושב שלטיעוני אד-הומינם ילדותיים אמור להיות מקום בדיון שקובע את עתידם של נכדיך. (תתפלא, גם לא עוד 20 איגוני כאלו יקבעו את עתיד נכדי, מה עוד שלדעתי לא תהיה כאן מדינה עוד 30 שנה אז זה לא משהו שממש מטריד אותי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:

עריכה : פעם הבאה, אני מציע שתקרא את מה שכותבים לפני שאתה קרופץ כמו חמור,
כי כל הדיון היה על מנכלית שוברים שתיקה וללא קשר לבצלם.......... (מה שאתה מראה כאן)

תגיד, אתה מסתלבט? לא כתובים שם שמות. איך אתה יודע שהיא לא מרוויחה, נניח, 130,000 בשנה?
אולי מי שמקבל עשרים אלף זה היועץ המשפטי, או מישהו שעובד כל היום בשטח?

כמו כן אני חייב לכולם התנצלות - המספרים שציטטתי קודם התייחסו בכלל לארגון אחר, "בצלם". התבלבלתי בארגון :SMOKE:
בכל מקרה, הדוחות של שוברים שתיקה פחות מפורטים, ולא מצאתי כמה הם הוציאו על שכר.
בבצלם, אגב, המנכ"ל אינו אחד מחמשת המרוויחים הגדולים (אבל יש להם 37 עובדים, כאמור, ואני לא יודע כמה יש בשוברים שתיקה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
1. תקרא בעמוד הקודם את דעתי על האתר של שוברים שתיקה
2.שוב, אני מתייחס לשוברים שתיקה ומקבלי השכר ב2013

3. אני לא כל כך אוהב שאנשים משקרים ומטעים כדי לתמוך בטיעון שלהם. (יכול להיות בשוגג כי לא קראו את מה שכתבו להם לפני זה, אבל עדיין)
4. אני באמת באמת לא חושב שלטיעוני אד-הומינם ילדותיים אמור להיות מקום בדיון שקובע את עתידם של נכדיך. (תתפלא, גם לא עוד 20 איגוני כאלו יקבעו את עתיד נכדי, מה עוד שלדעתי לא תהיה כאן מדינה עוד 30 שנה אז זה לא משהו שממש מטריד אותי)

1. את דעתך עליהם קבעת לפי זה שהם צבועים, או שהחלטת לחפש למה הם צבועים בגלל שהיתהלך דיעה כזאת עליהם?
2. עכשיו גם אני התייחסתי לזה :SMOKE:
3. זה באמת היה בשוגג, כאמור. עמך הסליחה.
4. אז בסך הכול אנחנו מסכימים על העיקר :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:05 
הנה סיכום עד כאן של דעת "אוהבי המדינה" בפורום לפי ההבנה שלי. זה מתחלק לשניים, התנגדות להתייחסות רצינית לארגונים לזכויות אדם, ותמיכה בעובדה שבצה"ל אין בעיה מהותית של פגיעה בזכויות אדם.

1. אין טעם להקשיב או להתייחס לדיווחים של ארגונים לזכויות אדם. כי הם (או חלקם):
• פשוט שקרנים (לירון)
• בעלי אינטרסים (פוקרה)
• מרוויחים כסף בעבודתם (פוקרה)

2. בצה"ל אין בעיה מהותית של פגיעה בזכויות אדם. זה בגלל ש:
• קורים מקרים של רשלנות/עוולות בצבא, אבל גם יש הרבה מקרים שצה"ל לא מתרשל/גורם עוול בהם (לירון).
• צה"ל הצבא המוסרי בעולם (פאביו)
• צה"ל שומר על ילדינו (פאביו)
• לא על כל מקרה עוולה צריכה להיפתח חקירה (לירון)

יכול להיות שפספסתי משהו, או שהבנתי לא נכון. אשמח להבהרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:11 
שכחת שחיילי צה"ל לא יכולים להיות רוצחים, כי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:17 
Noam כתב:
שכחת שחיילי צה"ל לא יכולים להיות רוצחים, כי ככה.

אני באמת חושב שמקרה של רצח, במובן המשפטי שלו, הוא נדיר עד לא קיים.
אבל הריגה, גרימת מוות ברשלנות או סוגים מופחתים אחרים קורים הרבה, ולא מטופלים כראוי, ו'מכשירים' את הפעמים הבאות בהן זה יקרה.
(ואני לא מדבר על אלפי עוולות אחרות שלא קשורות במוות שנעשות באופן שוטף, חלקן בכוונה למרר את החיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
הנה סיכום עד כאן של דעת "אבירי זכויות האדם " בפורום לפי ההבנה שלי. זה מתחלק לשניים:
במאקרו ובמיקרו
(אישית אעדיף בלי שמות שלא יעלבו משתמשים יקרים ומשתמשים מבולבלים)

מאקרו:

• צהל/ ישראל ברבריים (גם וגם )
• צהל מטייח
• צהל רוצח (בחלקו)
• ישראל מזכירה משטרים אפלים באירופה של שנות ה-30

מיקרו :

• כל מה שכתוב באתר בצלם קדוש ונכון
• כל מה שכתוב באתר שוברים שתיקה קדוש ונכון
• כל מה שגון בראון אומר קדוש ונכון
• כדי למנוע את הפיגוע הבא צריך לבקש נורא יפה מהמחבלים לא לבצע פיגוע

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:40 
פאביו שכחת פרט חשוב:
יש לקחת בערבון מוגבל את האמור בהודעות של דובר צהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:46 
לירון האדום כתב:
שכחת פרט חשוב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הנה סיכום עד כאן של דעת "אבירי זכויות האדם " בפורום לפי ההבנה שלי. זה מתחלק לשניים:
במאקרו ובמיקרו
(אישית אעדיף בלי שמות שלא יעלבו משתמשים יקרים ומשתמשים מבולבלים)

מאקרו:

• צהל/ ישראל ברבריים (גם וגם )
• צהל מטייח
• צהל רוצח (בחלקו)
• ישראל מזכירה משטרים אפלים באירופה של שנות ה-30

מיקרו :

• כל מה שכתוב באתר בצלם קדוש ונכון
• כל מה שכתוב באתר שוברים שתיקה קדוש ונכון
• כל מה שגון בראון אומר קדוש ונכון
• כדי למנוע את הפיגוע הבא צריך לבקש נורא יפה מהמחבלים לא לבצע פיגוע

אני לא מאמין שהבנת לא נכון
אני חושב שהבנת מצוין, ואתה נהנה לעשות צחוק מדיונים.

נועם, אני לא זוכר אם פאביו הוכרז כסלפן או לא. תוכל לעזור? לדעתי ההודעה הזו היא סלפנות ברמה גבוהה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פאביו שכחת פרט חשוב:

בניגוד לפריטים ברשימה של מחרחר הריבים, את זה דווקא היו כאלה שכתבו (למשל אני).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:36 
אני גם חושב שמקרים בהם חיילים הורגים בכוונת תחילה כמעט ולא קורים. ועדיין פלסטינים נרצחים בכמויות בפקודת ממשלת ישראל, אפשר לקרוא לזה טרור מדיני ולא רצח. כככה אנחנו אוהבים במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:42 
זה לא סתם סלפן, זה שקרן ומשקר ושקרן ומשקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב עוזי דיין, קבלו את ג'ון בראון
ציטוט:
בסוף החודש צפוי אלוף פיקוד מרכז לשעבר, עוזי דיין, להעיד מטעם ההגנה במשפטו של אלאור אזריה. הוא התראיין וסיפר כי יעיד איך טייח הרג של חמישה פלסטינים "בלי מצ"ח ובלי הפצ"ר".
אז הלכנו ובדקנו וגילינו כמה עובדות די מדהימות. ראשית, מצאנו את המקרה עליו הוא מדבר. דיין משקר, חקירת מצ"ח התקיימה בניגוד למה שאמר כאילו הצליח לסכל אותה. חייליו של דיין הרגו שלושה פלסטינים במחסום תרקומיא ב11.3.1998, הם לא עמדו לדין למרות שירו בפועלים אשר לא עשו דבר.
ובעצם פה נמצא הכשל, אנחנו מביאים בפוסט רשימה ארוכה של מקרים בהם חיילי צה"ל הרגו ילדים ובוגרים ומחסומים, ותמיד חמקו מהדין באותו הטיעון כאילו ירו בגלגלים ובטעות נהרגו הנוסעים. בנוסף אנחנו חושפים פה סרטון אשר מראה בבירור כי חיילים יורים בשביל להרוג. גם שם לא נעשה נעשה דבר. כל החקירות מסתיימות ללא ראיות.
אז למה בכל זאת דיין מעיד עדות שקר, ועורי דינו של אזריה מביאים אותו? הסיבה לכך היא שהם בעצם מרימים ידיים והופכים את המשפט לפוליטי. הטענה שלהם, ושל דיין היא שערכי הימין כאילו הריגות סדרתיות של פלסטינים אינן יכולות להיות פליליות הופכת לטיעון ההגנה. עורכי דינו של אזריה יצטרכו לתת את הדין על כך שהם מנהלי את מאבק הימין על גבו של חייל בודד, ודיין צריך להישפט על טיוח, אם לא בישראל, אז בהאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא !!
שונא ישראל גדול !!

ידידי,
בוא נשים רגע בצד מי צודק ומי לא. למה אתה חושב שמי שמותח ביקורת על המדינה, קשה ככל שתהיה, אוהב אותה פחות ממך?
שמעת על האגודה לזכויות האזרח? הם דואגים לזכויות החלשים בחברה: עניים, מחוסרי דיור, קשישים, אנשים מוגבלים פיזית. הם גם שונאי ישראל? הם אוהבי ישראל לפחות כמו קבוצות האוהבים שצועקות ״מוות לערבים״. ובכן, הם גם אוהבי אדם בכלל לא רק אוהבי ישראל, ואומרים את אותם דברים שאומר אדום נחמד לגבי פעילות ישראל בשטחים שכבשה. מה הופך אותו לשונא ישראל?
בוא נוריד את זה מהפרק.

אפשר כעת להמשיך בדיון הענייני.

ידידי,
נתחיל בזה שנעזוב בצד את אהבתי שלי למדינה.
ציטטת משפט שכתבתי למישהו מסויים מאוד ואני עומד מאחוריו.
חד משמעית ובצורה שלא משתמעת לשני פנים לא כל מי "שמותח ביקורת על המדינה" שונא את המדינה. ביקורת היא גם מבורכת ורצויה.

מהיכן הבנת שאני חושב שמי שדואג לעניים/חלשים בחברה, קשישים ומחוסרי דיור הם שונאי ישראל? האם מאותה פינה במוח שממנה הבנת שאני שונא מוסלמים ?

בהודעה אחרת הזכרת את אלה שצועקים מוות לערבים, לא רק בהודעה המצוטטת. שם כתבת עוד כמה דברים שבעיני שטויות ,שהחלטתי לא להתייחס אליהם מהסיבה שאתה הצעת ללירון ולמתקרא נחמד לעצור את הדיון בעיניהם (אין בסיס שאתה קראת לו מוסרי לדיון ביניהם) , כך גם לך ולי אין בסיס לדיון על באותו נושא.
אלה שצורחים מוות לערבים חלאות באותה מידה כמו רוב (לא אמרתי כל) שותפיו לדרך של המתקרא בפורום נחמד שלהגנתו נזעקת.
ד"א אזכיר לך כי מזמן לא כתבתי זאת בפורום ואולי שכחת כי אני מאוד מאמין במשפט. "קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

ארגון או קבוצה מסוימת עושה גם דברים טובים, אנושיים , הומניטרים לא הופכת אותם לפחות שונאי ישראל. הם עוזרים לאנשים שלטעמם ראויים לעזרה. כן הם גם עוזרים ליהודים ולישראלים אל אף היותם ישראלים. לא קראתי אף פעם שאירגונים אלה הולכים לעזור לחקלאים יהודים שהסתבכו אבל קראתי מאות פעמים שהם עוזרים במסיק של ערבים. לא שזזה מפריע לי , זו זכותם.
להשקפתי עניי עירך קודמים. לדעתי השקפתם עניי עירך אחרונים.

גם פואד ידידנו ההוא שעמד בעבר בשער 5 ויחזור לעמוד שם בקרוב עוזר לאנשים , מגייס כסף לנזקקים ולכאלה שלא שפר עליהם גורלם לצד פולות אחרות שאני סולד מהם האם בגלל זה אני צריך לשנות דתי עליו שמקומו לא ביציעי הכדורגל ? מצטער אני איתן בדעתי שמקומו לא שם בדיוק כמו שאני איתן בדעתי שהם לא אוהבי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

כמו כן אני חייב לכולם התנצלות - המספרים שציטטתי קודם התייחסו בכלל לארגון אחר, "בצלם". התבלבלתי בארגון :SMOKE:
בבצלם, אגב, המנכ"ל אינו אחד מחמשת המרוויחים הגדולים (אבל יש להם 37 עובדים, כאמור, ואני לא יודע כמה יש בשוברים שתיקה).

מאחר והחלטת לכתוב ל"כולכם" ו.....כולכם בפורום משמעותו כל האוכלוסייה, הרי שאני לא מקבל את התנצלותך וקובע כי שיקרת בכוונה ולא התבלבלת כמו שציינת.
קביעתי הנחרצת הזאת הנה לאור מקרים דומים שקרו אתך בעבר (לא העבר הרחוק אלא רק בשנה האחרונה וכמה פעמים )בהקשר של שקרים במודע ובכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
סלפן, מסלף שקרן משקר.

נתנו לחתולים לשמור על השמנת או ליתר דיוק החתולים התנדבו לשמור על השמנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

מאחר והחלטת לכתוב ל"כולכם" ו.....כולכם בפורום משמעותו כל האוכלוסייה, הרי שאני לא מקבל את התנצלותך וקובע כי שיקרת בכוונה ולא התבלבלת כמו שציינת.
קביעתי הנחרצת הזאת הנה לאור מקרים דומים שקרו אתך בעבר (לא העבר הרחוק אלא רק בשנה האחרונה וכמה פעמים )בהקשר של שקרים במודע ובכוונה.

אתה יכול לעשות פעמיים מוצץ
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
הדיון במשכורות והעבודה המקצועית מאוד שעשה כאן פוקרה קצת התישו אותי.

גילי שפוקרה מצטייד בהרבה הומור . מדבר ל עתיד נכדיו של טכנו במדינה.

מה שחשוב להבין הוא :
האם בשורה התחתונה ארגון בצלם הוא הפרולטריון של ארגוני השנאה לישראל ואילו שוברים שתיקה הוא הארגון הצווארון הלבן שבין אירגוני השנאה לישראל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 23:54 
אדום אופטימי כתב:
הדיון במשכורות והעבודה המקצועית מאוד שעשה כאן פוקרה קצת התישו אותי.

גילי שפוקרה מצטייד בהרבה הומור . מדבר ל עתיד נכדיו של טכנו במדינה.

מה שחשוב להבין הוא :
האם בשורה התחתונה ארגון בצלם הוא הפרולטריון של ארגוני השנאה לישראל ואילו שוברים שתיקה הוא הארגון הצווארון הלבן שבין אירגוני השנאה לישראל ?

ידידי,
לי באמת חשוב להבין משהו אחר: האם אתה מאמין למה שכתבת עכשיו, שאנשים החברים בארגון "בצלם" או בארגון "שוברים שתיקה" באמת אוהבים את מדינתם במידה פחותה ממה שאתה אוהב אותה? יכול להיות שאתה שוזר בהודעות שלך הומור שאני לא קולט, ולכן פיספסתי משהו, אבל השאלה שלי היא רצינית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: