תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
לחשוב שכל הנוער הישראלי על גווניו ורבדיו, שכולל הכל בין חנונים ממושקפים לערסים אלימים, עבר ביהודה ושומרון עם נשק וכח אינסופי, ולא הצליח לספק מקרי רצח או הרג שמתקרבים למספרים שמנפק אותו נוער כשהוא לא על מדים..
נו, באמת אין טעם לדיון הזה..

ואגב, אתם מבינים כמה קשה 'להוכיח' טיוח, כשכל מטרת הטיוח היא שאי אפשר להוכיח שהוא אכן קרה?
לו היה אפשר להוכיח, אי אפשר היה לטייח..
אולי במקום לבקש הוכחות, תלכו לאסוף אותן בעצמכם?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 06:38 
לרוב אלו שמבקשים ״הוכחות״ זה אתה וטקנו.
גם שאתה רוצה שאני ״אוכיח״ לך כמה חיילים נענשו במסגרת פנים צבאית
על עבירות של טוהר הנשק או אי ציות לפקודות היא בלתי אפשרית, אבל זה לא שינה לך
כדי לקבוע שאם אין הוכחה כזאת אז אין דבר כזה.
אחרי שכבר הצליחו למצוא הוכחות אז הגיעו שלח התרוצים, בדואי, לא הרג,
היה אזרח וכו׳
היופי הוא שאני וקומוניסים ואופטימי ואחרים יודעים להביע ביקורת על צה״ל כשצריך
בעוד אתה למשל לא תוכל להגיד מילה טובה על צה״ל ורק תחפש את הרע ואת הפסול
וכמובן שתמיד תבליט את השלילי שהוא הקיצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 07:00 
100%anti beitar כתב:
נעם אל תשגע אותי :SMOKE:
וכן קצת לא הסברתי את עצמי כי אין לי ממש כוח כרגע, אז הנה בינתיים
http://mekomit.co.il/%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%93%D7%9D-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94/

האמת היא שלא התכוונתי למה שאתה חושב.
יש בעיה עם ביקורת עצמית של הסמול בפורום, כי כשהיא קיימת אז בד"כ יש כמה משתמשים שהופכים אותה מביקורת עצמית ל"תראו! אפילו X אומר ששוברים שתיקה לא בסדר!!", ואני לא חושב שזאת כל כך המטרה של הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 07:55 
אדום מטלי כתב:
באופן כללי, ארגונים אלו קמו מתוך רצון לצדק (האגודה לזכויות האזרח, למשל, מטפלת גם בעוולות שנעשות נגד עניים, נגד מהגרים, נגד אנשים עם מוגבלויות. אתה מבין שאלו ארגונים שקמו מתוך רצון לעשות טוב, ולא להיפך?). זה לא שקודם קם ארגון, ואז חיפש הצדקה לקיומו, כפי שאתה אולי רומז. אולי ביום שתיגמרנה העוולות, והארגונים הללו יתעקשו להמציא ולנפח רק כדי שתהיה הצדקה לקיומם, אני אצטרף לדעתך. בנתיים אפילו אתה מודה שיש עוולות, אז אין להם שום טעם לנפח (הם הרי לא מתגומלים על נפח, תסכים איתי). הם חושפים בפניך דברים שלאנשים אחרים יש אינטרס להסתיר. בנוסף, לארגונים הללו יש גם אינטרס להציג אמינות גבוהה, הרי הם ממילא נרדפים ושנואים, מה יועיל להם לפברק ואז להתגלות ולהיחשב כשקרנים?
לכן ככל שהם יכולים הם מגבים את העדויות שלהם באסמכתאות.
וכן, כאדם שנמצא בבלומפילד וחווה כמה דברים מסביבו, במקרה של פגיעה באוהדים, בהחלט אאמין לאוהדים הרבה יותר מאשר ליס"מ. כל האינטרסים ברורים.

אני מניח שקראת את הלינק ששם 100% אנטי בית"ר מישחה מקומית בנוגע לאותם ארגונים,
אז נכון שזה נשמע מאוד ציני, אבל כשאני מסתכל על המאזן של שוברים שתיקה כפי שהוא מופיע האתר שלהם, ואני רואה שההוצאות הנהלה בשנת 2015 היו 850 אלף ש"ח אני מבין שמישהו מרויח לא רע מ"רדיפת הצדק".....
אז ניסיתי לחקור עוד קצת וגיליתי שלא אחד מקבל בעמותה הזאת שכר אלא לפחות 5, כשהנמוך בינהם עמד על הכנסה של 10,000 ש"ח בחודש והגבוה על כ20,000 ש"ח בשנת 2013 (http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 128046.pdf).

אז כן, אני מאמין שרובם של האירגונים התחילו באמת כיוון שחיפשו לתקן עוולות, לצערי אני חושב שחלקן איבדו את הדרך ממזמן ומחשש לאיבוד פרנסתם, הנהלת אותו ארגון (אלו שמושכים משכורות נחמדות) תשאף לנפח ולעודד פרובוקציות על מנת להגביא את ה"צורך" בהם או על מנת להגדיל את התרומות שממנות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
היה אזרח וכו׳

אנחנו ביקשנו הוכחות רק כשטענת שחיילים נענשים בחומרה על פגיעה בפלסטינים. אתה לא יכול לטעון טענה ולא להראות על מה היא מבוססת. אלוהים לירון לפעמים אתה מתנהל כמו ילד קטן.
והתשובות לקומוניסים הן לא תירוצים אלא התייחסויות עניניות לסיפורים שהוא הביא. למשל, אם ביקשנו מקרי הרג, וניסים הביא מקרה שבו לא הרגו פלסטיני, אני חושב שיש עניין לציין זאת. או אם שני לינקים מדברים על אותו מקרה. או שלשיטתך גם אם לינק אחד היה בכלל של צבא צרפת, להעיר על כך גם היה נחשב תירוצים?
אגב, אתה חצוף. ביקשנו ממך לינקים לא מעט פעמים וסרבת להביא, אבל כשניסים הביא אתה פתאום רוכב על הגב שלו. אתה לא מקיים את החלק שלך בדיון. אף פעם.

ולגבי ה"ביקורת" שלך על הצבא, זה כבר פשוט מגוחך. הביקורת שלך היא אף פעם לא על ה"צבא" אלא על חיילים בודדים שמתנהלים שלא כמו שצריך לדעתך. אני מחכה לביקורת אחת על הצבא עצמו. על ההתנהלות שלו כמערכת. על ייחוס כוונות רעות אפילו לחלקים בה. יש הרי כל כך הרבה. אתה יכול לחקור את נושא המנהל האזרחי. אתה יכול לדבר על פרקטיקות דוחות כמו מיפויים או הגנה על מתנחלים כשאלה תוקפים פלסטינים (שוב, לא כביקורת על חייל אלא הבנה שזה מערכתי).
אבל אתה לא עושה את זה. אתה זורק תמיד הכל על הש"ג. חייל שסרח. המערכת מוסרית לעילא.
מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אדום מטלי כתב:
באופן כללי, ארגונים אלו קמו מתוך רצון לצדק (האגודה לזכויות האזרח, למשל, מטפלת גם בעוולות שנעשות נגד עניים, נגד מהגרים, נגד אנשים עם מוגבלויות. אתה מבין שאלו ארגונים שקמו מתוך רצון לעשות טוב, ולא להיפך?). זה לא שקודם קם ארגון, ואז חיפש הצדקה לקיומו, כפי שאתה אולי רומז. אולי ביום שתיגמרנה העוולות, והארגונים הללו יתעקשו להמציא ולנפח רק כדי שתהיה הצדקה לקיומם, אני אצטרף לדעתך. בנתיים אפילו אתה מודה שיש עוולות, אז אין להם שום טעם לנפח (הם הרי לא מתגומלים על נפח, תסכים איתי). הם חושפים בפניך דברים שלאנשים אחרים יש אינטרס להסתיר. בנוסף, לארגונים הללו יש גם אינטרס להציג אמינות גבוהה, הרי הם ממילא נרדפים ושנואים, מה יועיל להם לפברק ואז להתגלות ולהיחשב כשקרנים?
וכן, כאדם שנמצא בבלומפילד וחווה כמה דברים מסביבו, במקרה של פגיעה באוהדים, בהחלט אאמין לאוהדים הרבה יותר מאשר ליס"מ. כל האינטרסים ברורים.

אז נכון שזה נשמע מאוד ציני, אבל כשאני מסתכל על המאזן של שוברים שתיקה כפי שהוא מופיע האתר שלהם, ואני רואה שההוצאות הנהלה בשנת 2015 היו 850 אלף ש"ח אני מבין שמישהו מרויח לא רע מ"רדיפת הצדק".....
אז ניסיתי לחקור עוד קצת וגיליתי שלא אחד מקבל בעמותה הזאת שכר אלא לפחות 5, כשהנמוך בינהם עמד על הכנסה של 10,000 ש"ח בחודש והגבוה על כ20,000 ש"ח בשנת 2013 (http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 128046.pdf).

אז כן, אני מאמין שרובם של האירגונים התחילו באמת כיוון שחיפשו לתקן עוולות, לצערי אני חושב שחלקן איבדו את הדרך ממזמן ומחשש לאיבוד פרנסתם, הנהלת אותו ארגון (אלו שמושכים משכורות נחמדות) תשאף לנפח ולעודד פרובוקציות על מנת להגביא את ה"צורך" בהם או על מנת להגדיל את התרומות שממנות אותם.

סליחה, מה?????
מילא היו מרוויחים שם עשרות אלפים בחודש, אבל מטיל דופי באנשים כי המנכלית של הארגון עושה 20 אלף? אתה אמיתי? מדהימה אותי החוצפה של אנשים.. אתה מצפה שהם יעבדו בחינם? שישקיעו את החיים שלהם ויחיו משאריות אוכל של מסעדות?
בחיי אין לך בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 08:25 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
1. אתה מבין שלצורך העניין לארגוני זכויות האדם יש אינטרס מובהק לנפח דברים (כי אם לא יהיו עוולות לא יהיה צורך בקיומו), לא פחות מהעדפה של הארגון הנבדק להעלים דברים?
2. ולכן באנלוגיה שהבאת, אני לא הייתי סומך על דבריהם של אותם אוהדי הפועל יותר מאשר הייתי סומך על דברי שוטרי היס"מ, ובמידה ולא היה תיעוד מצולם, לא הייתי ממהר להחליט למי אני מאמין יותר (כי גם לכתב המסקר וגם לאוהד סחיב"ר למשל יש את הא'גנדה מהבית שלהם).

1. אתה בטוח שלמתנדבים בארגונים או לעדים שבאים להעיד בשוברים שתיקה יש אינטרס (באותו מובן שלקצין יש אינטרס לטייח פשע שקרה ביחידה שלו)? מה האינטרס?
2. זאת בדיוק הסיבה שארגוני זכויות האדם מגבים את כל טענותיהם בראיות (בניגוד ל"גופים אחרים" שדווקא מסתירים ראיות, מצולמות ואחרות, שברשותם). אתה מוזמן לסור לאתר של איזה ארגון שבא לך, ולבחון את חוזקת הראיות בעצמך.

1. למתנדבים אין אולי אינטרס (זאת אומרת בטוח יש להם רק שכנראה שהוא לא כספי, אני מניח שהוא יותר אידיאולוגי), אבל להנהלה של אותו אירגון בהחלט יש אינטרס כספי נחמד.
2. נכנסתי, ובאתר של שוברים שתיקה מלבד מק"ט, דרגה, אזור ותקופה - אין הרבה ראיות או הוכחות.
הלכתי לאגף הסרטונים בציפיה למשהו שיזעזע אותי ובחרתי כמובן ב"חיסולים" - אכזבה רבה, מלבד בחור שמספר על כך שעל מנת להעלות את המוטיבציה שלהם הראו להם סרט ובו צלף מחסל מחבל ושום דבר מעבר לכך (אולי הוא רצה שיראו להם את "צלף אמריקאי" במקום?)

עברתי ל"וידוא הריגה" וגם שם נמצא כמות מדהימה של סרטון אחד ובו צנחן עם פנים מטושטשות מספר כי פעם אחת במהלך הארבע שנים שהוא היה לוחם הם ביצעו וידוי הריגה למחבל. (בתכלס לא הם אלא כח שבא אחריהם אבל זה פחות רלוונטי).

אז כן, נעשות עוולות וישנה פגיעה שהלוואי והייתה נחסכת בפלשתינאים חפים מפשע מידי פעם,
אבל בחיכוך מתמיד עם אוכלוסיה עויינת, זה משהו שאפשר להבין, ובטח לא מתקרב להרגשה שניסו ליצור כאן שצה"ל הורג פלסתינאים חפים מפשע ללא הרף ומטייח הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 08:33 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:
אדום מטלי כתב:

סליחה, מה?????
מילא היו מרוויחים שם עשרות אלפים בחודש, אבל מטיל דופי באנשים כי המנכלית של הארגון עושה 20 אלף? אתה אמיתי? מדהימה אותי החוצפה של אנשים.. אתה מצפה שהם יעבדו בחינם? שישקיעו את החיים שלהם ויחיו משאריות אוכל של מסעדות?
בחיי אין לך בושה.

למה שתהיה לי בושה?
אתם טוענים שהארגונים הללו קמו על מנת להוציא את הצדק ולא מסיבות אחרות,
אני מצאתי לך 20 אלף סיבות בכל חודש (יותר מפי שניים מהשכר הממוצע במשק להזכירך) למה המנכלית של הארגון הזה תעשה הכל על מנת שהוא ימשיך להתקיים. (שלא לדבר על עוד 4 עובדים שהרויחו למעלה מ10,000 ש"ח בחודש ב2013)

נ.ב. אתה מוזמן לבוא אל פס היצור במפעל שאני עובד בו על מנת לראות אנשים שעובדים בתנאים הרבה יותר קשים ומשקיעים את החיים שלהם ומרוויחים 40% ממה שהיא מרויחה

נ.ב2 - חיפשתי קצת על אותה מנכ"לית בתקווה לראות משהו שיצדיק משכורת נחמדה שכזאת ולא מצאתי, לעומת זאת מצאתי כתבה איתה בגרדיאן שבו היא אומרת שעד אמצע 2002 צה"ל היה הצבא הכי מוסרי בעולם, וחיל האויר בו היא שירתה היה החיל הכי מוסרי בצה"ל (לי זה קצת מצחיק לשמוע את זה ממנכל"ית של ארגון שהוקם ב1996 :)

https://www.theguardian.com/commentisfr ... difference

"A few months later I was made commander of a course for air force officers. I taught cadets how to take responsibility for their actions as officers. We studied the lessons of previous air force operations. I taught them that the IDF is the most moral army in the world, and that the air force is the most moral corps within the IDF.

I believed with all my heart that we were doing what needed to be done. If there were casualties, they were a necessary evil. If there were mistakes, they would be investigated.

Things have changed, and now I can no longer have that certainty. In 2002 the dropping of a one-tonne bomb on a home resulting in civilian deaths was the exception. The IDF eventually acknowledged that the assault on Shehadeh’s house had been wrong. They deemed it a failure in intelligence and said that, had they known there were civilians in the home, they would not have carried out the operation."

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 22 אוגוסט 2016, 09:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 08:39 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
היה אזרח וכו׳

אנחנו ביקשנו הוכחות רק כשטענת שחיילים נענשים בחומרה על פגיעה בפלסטינים. אתה לא יכול לטעון טענה ולא להראות על מה היא מבוססת. אלוהים לירון לפעמים אתה מתנהל כמו ילד קטן.
והתשובות לקומוניסים הן לא תירוצים אלא התייחסויות עניניות לסיפורים שהוא הביא. למשל, אם ביקשנו מקרי הרג, וניסים הביא מקרה שבו לא הרגו פלסטיני, אני חושב שיש עניין לציין זאת. או אם שני לינקים מדברים על אותו מקרה. או שלשיטתך גם אם לינק אחד היה בכלל של צבא צרפת, להעיר על כך גם היה נחשב תירוצים?
אגב, אתה חצוף. ביקשנו ממך לינקים לא מעט פעמים וסרבת להביא, אבל כשניסים הביא אתה פתאום רוכב על הגב שלו. אתה לא מקיים את החלק שלך בדיון. אף פעם.

ולגבי ה"ביקורת" שלך על הצבא, זה כבר פשוט מגוחך. הביקורת שלך היא אף פעם לא על ה"צבא" אלא על חיילים בודדים שמתנהלים שלא כמו שצריך לדעתך. אני מחכה לביקורת אחת על הצבא עצמו. על ההתנהלות שלו כמערכת. על ייחוס כוונות רעות אפילו לחלקים בה. יש הרי כל כך הרבה. אתה יכול לחקור את נושא המנהל האזרחי. אתה יכול לדבר על פרקטיקות דוחות כמו מיפויים או הגנה על מתנחלים כשאלה תוקפים פלסטינים (שוב, לא כביקורת על חייל אלא הבנה שזה מערכתי).
אבל אתה לא עושה את זה. אתה זורק תמיד הכל על הש"ג. חייל שסרח. המערכת מוסרית לעילא.
מגוחך.

עדיין לא הבנתי איך אתה רוצה שאני אביא לך לינק על כך שמג"ד מגדוד X שפט את חייל Y ל20 ימי מחבוש או 30 ימי ריתוק בגלל שהוא לא ביצע נוהל מעצר חשוד אלא ישר ירה ופצע פלסטיני, הרי אלו דברים פנימים שלא מפורסמים בתקשורת.
אתה או יותר נכון טקנו טוענים שהנורמה בצה"ל היא לא לבדוק את המעשים שלו אלא לטייח מקרים.
בא משתמש בשם קובסטר שאמינותו+דעתו ידועה לכל ומספר לך שאותו בדקו באירוע בו נהרג פלסטיני, בזבזו לו יום שלם למען החקירה.
אז מה? זה היה מקרה חד פעמי? אולי קובסטר הוא זה שביקש ממצ"ח לבוא ולחקור אותו?
הנה אתמול בלילה למשל בוצעו מספר מעצרים של מבוקשים ברחבי הגדה, אני מניח שאתה תקרא לזה "מיפוי".
מעניין היה לגלות גם מטען צינור מוכן באחד מהבתים.
הצבא כארגון הוא צבא מוסרי שפועל על מידות, טוהר הנשק זה דבר חשוב, מנסים למזער למינימום את הפגיעה באוכלוסיה, אי אפשר להביא אותה למצב 0.

יש בנינו חוסר הבנה בעיקר בעניין שאני לא עובד אצלך ואתה לא עובד אצלי.
לא ביקשתי ממך לינקים "והוכחות" כי אני לא מצפה שתבזבז את הזמן שלך בחיפוש באינטרנט אחר טענתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 08:57 
אני לא הולך להיכנס פה לדיון נרחב, אבל קראתי שביקשו דוגמאות לטיוח קודם לכן.
אז אולי זה לא עונה להגדרה המדויקת של טיוח, וזה לא קיצוני כמו הרג של של חמישה בני אדם, אבל במהלך שירותי באיו''ש יצאנו אני, המפ וחייל נוסף למרדף רגלי אחרי שני נערים שניסו לחתוך את הכבלים של גדר המערכת. מטרתם הייתה אולי ליצור נתק על מנת להציק ואולי באמת בשביל לבצע ניסיון חדירה מאוחר יותר.
בכל מקרה, באיזשהו שלב התצפיתניות איבדו קשר עין עם הנערים ולא יכלו להכווין אותנו יותר ואנחנו הלכנו לנסות את מזלנו בכפר הסמוך.
כשהגענו לכפר המפ שלי, שהערכתי אותו מאוד עד לאותו רגע, תפס את הבחור הראשון שהוא ראה, הוריד אותו לברכיים, הוציא את הסכין שלו מהאפוד, הצמיד לו לצוואר וצעק באמצע הרחוב ומול מישהי שאני חושב שהייתה אשתו(תרגום חופשי מערבית): ''אנחנו דאעש היהודים. אם מישהו יתקרב לגדר אנחנו נגיע ונעשה לכם מה שאתם רואים בסרטונים באינטרנט''. אחר כך הוא גם ניסה להוציא ממנו מידע עם כמה סטירות על מי שהתקרב לגדר והוא לא ידע כלום. בחור אקראי לחלוטין אני אזכיר שוב.
כשהערנו לו על זה בזמן אמת הוא התעלם לחלוטין וטען שרק ככה הם מבינים. כל זה בניגוד גמור למה שמקרין הבן אדם.
לא משנה שם היחידה או החטיבה, אבל אציין שזו לא כפיר.
לגבי הטענות שאלו עשבים שוטים..זין שלי. אם הבן אדם הזה, שהכרתי אותו אישית חצי שנה לפני המקרה(לא בפעילות מבצעית משותפת) פעל ככה, יש מאות של מפקדים(ומספר גבוה יותר של חיילים) שפועלים בצורה שהיא מלא תקינה ועד אלאור אזריה.
המקרה הועבר אנונימית על ידי הלאה ולא זכה למענה או תגובה.
תהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 09:12 
1. יכול להיות שהמ"פ הוא עשב שוטה. שאר המפי"ם בצבא לא עושים את זה.
2. המ"פ מקבל משכורת לא רעה. לפי פוקרה, יתכן שהוא עושה את זה כדי להצדיק את המשכורת שלו, ולא מאינטרס נקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עדיין לא הבנתי איך אתה רוצה שאני אביא לך לינק על כך שמג"ד מגדוד X שפט את חייל Y ל20 ימי מחבוש או 30 ימי ריתוק בגלל שהוא לא ביצע נוהל מעצר חשוד אלא ישר ירה ופצע פלסטיני, הרי אלו דברים פנימים שלא מפורסמים בתקשורת.
אתה או יותר נכון טקנו טוענים שהנורמה בצה"ל היא לא לבדוק את המעשים שלו אלא לטייח מקרים.
בא משתמש בשם קובסטר שאמינותו+דעתו ידועה לכל ומספר לך שאותו בדקו באירוע בו נהרג פלסטיני, בזבזו לו יום שלם למען החקירה.
הנה אתמול בלילה למשל בוצעו מספר מעצרים של מבוקשים ברחבי הגדה, אני מניח שאתה תקרא לזה "מיפוי".
הצבא כארגון הוא צבא מוסרי שפועל על מידות, טוהר הנשק זה דבר חשוב, מנסים למזער למינימום את הפגיעה באוכלוסיה, אי אפשר להביא אותה למצב 0.

לא ביקשתי ממך לינקים "והוכחות" כי אני לא מצפה שתבזבז את הזמן שלך בחיפוש באינטרנט אחר טענתך.

שמע אתה הזוי
מי ביקש ממך הוכחות לשבועיים כלא על איבוד פין פציל?
אתה טענת לעונשים חמורים על מקרי הריגה. אז רק מתבקש שתגבה את זה בעובדות. אם חייל נכלא על הריגה, זה יוצא לתקשורת. אין מצב שלא.
אני (שטקנו יעיד על עצמו) טוען שכשאפשר לטייח, מטייחים. הכוונה היא לא אם חוקרים או לא, אלא מה יוצא מהחקירה הזו. אם אזריה לא היה מצולם, אין שום סיכוי שבעולם שהוא היה מקבל את אותו טיפול. יותר מכך, הקצינים הבכירים ביחידה הודו שזה היה נגמר בועדת משמעת פנימית. אם אתה טוען אחרת, בבקשה, תן לי דוגמא. או, כמובן, שאתה חושב שאין מקרי הריגה בצבא, ואז המחלוקת שלנו היא קצת יותר משמעותית.

ולא, חביבי, מיפויים זה לא מעצרים. מיפויים זה לעבור בבתים באמצע הלילה, להעיר את בני המשפחה, לצלם, ולהמשיך. להראות מי שולט. זה קורה. תברר. יש גם סרטונים. בלי סוף. אבל שוב, זו רק דוגמא אחת. אתה מוזמן כמובן להראות לי את הביקורת שלך על המדיניות של הצבא כלפי הפלסטינים בכל תחום שתבחר. הרי אתה טוען שהיופי בך הוא שאתה יודע לבקר את הצבא. אתה רק שוכח, כמובן, שמה שאתה באמת עושה זה מבקר חיילים ספציפיים וטוען מיד שהם לא מייצגים. אז לא את הצבא אתה מבקר.
אבל אתה כנראה חושב שכולם טיפשים, והטיעונים שלך אשכרה מחזיקים מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 09:26 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

שמע אתה הזוי
מי ביקש ממך הוכחות לשבועיים כלא על איבוד פין פציל?
אתה טענת לעונשים חמורים על מקרי הריגה. אז רק מתבקש שתגבה את זה בעובדות. אם חייל נכלא על הריגה, זה יוצא לתקשורת. אין מצב שלא.
אני (שטקנו יעיד על עצמו) טוען שכשאפשר לטייח, מטייחים. הכוונה היא לא אם חוקרים או לא, אלא מה יוצא מהחקירה הזו. אם אזריה לא היה מצולם, אין שום סיכוי שבעולם שהוא היה מקבל את אותו טיפול. יותר מכך, הקצינים הבכירים ביחידה הודו שזה היה נגמר בועדת משמעת פנימית. אם אתה טוען אחרת, בבקשה, תן לי דוגמא. או, כמובן, שאתה חושב שאין מקרי הריגה בצבא, ואז המחלוקת שלנו היא קצת יותר משמעותית.

ולא, חביבי, מיפויים זה לא מעצרים. מיפויים זה לעבור בבתים באמצע הלילה, להעיר את בני המשפחה, לצלם, ולהמשיך. להראות מי שולט. זה קורה. תברר. יש גם סרטונים. בלי סוף. אבל שוב, זו רק דוגמא אחת. אתה מוזמן כמובן להראות לי את הביקורת שלך על המדיניות של הצבא כלפי הפלסטינים בכל תחום שתבחר. הרי אתה טוען שהיופי בך הוא שאתה יודע לבקר את הצבא. אתה רק שוכח, כמובן, שמה שאתה באמת עושה זה מבקר חיילים ספציפיים וטוען מיד שהם לא מייצגים. אז לא את הצבא אתה מבקר.
אבל אתה כנראה חושב שכולם טיפשים, והטיעונים שלך אשכרה מחזיקים מים.

מי דיבר על פין פציל?
אלאור אזריה דרך אגב הרג מחבל ולא אדם חף מפשע.
חמור יותר זה להרוג אזרחים חפים מפשע מאשר המקרה של אזריה.
אני לא חושב שהיו מקרים של רצח פלסטינים, כן נהרגו כאלו שלבסוף נתברר שהם לא מי שחשבו שהם (כמו המקרה עם הרכב שקטנו הביא לכאן בעבר).
העניין הוא שאתה חושב שעל כל מקרה כזה צריכה להיפתח חקירה של מצ"ח ואני חושב שלא.
אני כן טוען שחיילים שלא צייתו לפקודות אלו ואחרות נענשים.
ושוב - בא משתמש בשם קובסטר שאמינותו+דעתו ידועה לכל ומספר לך שאותו בדקו באירוע בו נהרג פלסטיני, בזבזו לו יום שלם למען החקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 09:35 
אדום נחמד ולירון, חבל לכם על הזמן, אין לכם הסכמות בסיסיות כדי להתחיל לנהל ויכוח.
לירון אומר "העניין הוא שאתה חושב שעל כל מקרה כזה צריכה להיפתח חקירה של מצ"ח ואני חושב שלא".

החשיבה המוסרית שלכם שונה, אין בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מי דיבר על פין פציל?
אלאור אזריה דרך אגב הרג מחבל ולא אדם חף מפשע.
חמור יותר זה להרוג אזרחים חפים מפשע מאשר המקרה של אזריה.
אני לא חושב שהיו מקרים של רצח פלסטינים, כן נהרגו כאלו שלבסוף נתברר שהם לא מי שחשבו שהם (כמו המקרה עם הרכב שקטנו הביא לכאן בעבר).
העניין הוא שאתה חושב שעל כל מקרה כזה צריכה להיפתח חקירה של מצ"ח ואני חושב שלא.
אני כן טוען שחיילים שלא צייתו לפקודות אלו ואחרות נענשים.
ושוב - בא משתמש בשם קובסטר שאמינותו+דעתו ידועה לכל ומספר לך שאותו בדקו באירוע בו נהרג פלסטיני, בזבזו לו יום שלם למען החקירה.

מי דיבר על פין פציל? מי שכתב שהוא לא יכול למצוא הוכחות לשבועיים מחבוש על עבירה כלשהי.
ומי בכלל דיבר על עבירות שדינן שבועיים מעצר?
1. אני אתחיל מההתחלה, ותקרא לאט -
אתה טענת שכשקורים מקרים חמורים, החיילים נענשים בחומרה. בבקשה, תגבה את זה.
2. לא מעניין אותי אם הפלסטיני שאזריה הרג הוא צדיק או רשע. בזמן שאזריה ירה בו הוא לא היווה סיכון על אף אחד, והיחס אליו לא צריך להיות שונה מאשר אל אדם חף מפשע.
3. אוקיי, אז אין חיילים שרוצחים. אין חיילים רעים. יש לכל היותר חיילים ש"התבלבלו" וירו בפלסטינים בטעות. כמובן. אז במה מתבטאת הביקורת שלך על הצבא, אם אפילו על חיילים ספציפיים אתה לא מסוגל לומר שסרחו עד כדי הריגה?
4. קובסטר הוא איש אחד, וכבודו במקומו מונח. ועם כל הכבוד לו, הוא לא מייצג את כל הצבא ממש כמו שאזריה לא מייצג את כל הצבא. השאלה היא רק עד כמה זה נפוץ. הדרישה שלנו ממך היא לא להכיר בכך שיש רוב להתנהלות שלילית, אלא שהיא מהווה חלק לא מבוטל. נניח 20 אחוז. אתה בקושי מסוגל לעבור חצי אחוז של ארועים שליליים.
ותחסוך את הציניות (קובסטר ביקש שיחקרו אותו). זה פתטי, ולא מצחיק אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לגבי ההערה שלך על זה שאתה לא עובד אצלי כשאני מבקש ממך לגבות את הטענות שלך, יש עוד אופציה.
אני יכול לוותר על הדרישה להוכחות לטענות שלך, ופשוט לקרוא לך סלפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. לרוב אלו שמבקשים ״הוכחות״ זה אתה וטקנו.
2. אחרי שכבר הצליחו למצוא הוכחות אז הגיעו שלח התרוצים, בדואי, לא הרג,
היה אזרח וכו׳
3. היופי הוא שאני וקומוניסים ואופטימי ואחרים יודעים להביע ביקורת על צה״ל כשצריך

1. זה ממש לא קשה להוכיח. הטענה שלי היא שאין ענישה, שלך שיש ענישה. מה יותר קל מלהוכיח שאכן יש ענישה? צריך רק לתת כמה דוגמאות.
אני, לעומת זאת, צריך להראות שחקירות שאמורות להיפתח לא נפתחות, כפי שאכן הראיתי (ראה הלינק שנתתי לקומוניסים).
עכשיו תורך לתת את הדוגמאות שלך, ולא - מישהו שישב עשרים חודש על הרג חף מפשע זה לא דוגמה לענישה ראויה.
2. זה לא תירוצים. כשאתהם מביאים בתור דוגמאות לענישה ראויה אנשים שישבו פחות משנתיים על זה שהם קיפדו חיי אדם זה מגוחך, ולהגיד את זה זה לא "תירוץ". גם לציין את העובדה שהיחיד שקיבל יותר משנתיים היה בדואי זה לא תירוץ לשום דבר, וזה לא משנה את העובדה שבפועל אין ענישה (עד שלא תראה לי אחרת, באמצעות גמה דוגמאות בודדות לתפועה שאתה טוען שהיא רחבה, מקיפה וכוללת).
3. קומוניסים אכן יודע לבקר את צה"ל, בזה אני בטוח. ממך עוד לא שמענו אפילו על מקרה שבו היית מוכן לחשוב שאולי יתכן ויכול להיות שיש איזה ספק בגרסה הצבאית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 10:28 
אדום מטלי כתב:
אדום נחמד ולירון, חבל לכם על הזמן, אין לכם הסכמות בסיסיות כדי להתחיל לנהל ויכוח.
לירון אומר "העניין הוא שאתה חושב שעל כל מקרה כזה צריכה להיפתח חקירה של מצ"ח ואני חושב שלא".

מסכים איתך.
כנ"ל עם טקנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 10:40 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
היה אזרח וכו׳

1. זה ממש לא קשה להוכיח. הטענה שלי היא שאין ענישה, שלך שיש ענישה. מה יותר קל מלהוכיח שאכן יש ענישה? צריך רק לתת כמה דוגמאות.
אני, לעומת זאת, צריך להראות שחקירות שאמורות להיפתח לא נפתחות, כפי שאכן הראיתי (ראה הלינק שנתתי לקומוניסים).
עכשיו תורך לתת את הדוגמאות שלך, ולא - מישהו שישב עשרים חודש על הרג חף מפשע זה לא דוגמה לענישה ראויה.
2. זה לא תירוצים. כשאתהם מביאים בתור דוגמאות לענישה ראויה אנשים שישבו פחות משנתיים על זה שהם קיפדו חיי אדם זה מגוחך, ולהגיד את זה זה לא "תירוץ". גם לציין את העובדה שהיחיד שקיבל יותר משנתיים היה בדואי זה לא תירוץ לשום דבר, וזה לא משנה את העובדה שבפועל אין ענישה (עד שלא תראה לי אחרת, באמצעות גמה דוגמאות בודדות לתפועה שאתה טוען שהיא רחבה, מקיפה וכוללת).
3. קומוניסים אכן יודע לבקר את צה"ל, בזה אני בטוח. ממך עוד לא שמענו אפילו על מקרה שבו היית מוכן לחשוב שאולי יתכן ויכול להיות שיש איזה ספק בגרסה הצבאית.

1. כמו שאמרתי יש ענישה על חיילים שלא צייתו לפקודות או עברו על טוהר הנשק.
זה כן קשה להוכיח כי אלו משפטים שנסגרו במשפט שערכו קצינים ולא בביהמ"ש צבאי.
2.כמה רצית שיישבו? 15 שנה? 30 שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
לא נורמלי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
היה אזרח וכו׳

1. כמו שאמרתי יש ענישה על חיילים שלא צייתו לפקודות או עברו על טוהר הנשק.
זה כן קשה להוכיח כי אלו משפטים שנסגרו במשפט שערכו קצינים ולא בביהמ"ש צבאי.
2.כמה רצית שיישבו? 15 שנה? 30 שנה?

1. זהו, שהליך משמעתי\פיקודי לא מסתיים בענישה משמעותית, בהגדרה.
2. כן. מי שהורג אנשים חפים מפשע בלי סיבה צריך לשבת בכלא פרק זמן כמו שאתה מתאר (אם זכרוני אינו מטעני, העונש המרבי על הריגה בחוק הפלילי הוא עשרים שנה, רצח יכול להיות גם מאסר עולם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
אבל טקנו, אין רוצחים בצבא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:

מסכים איתך.
כנ"ל עם טקנו.

אגב, צה"ל במקרה הזה מסכים איתי ועם מטלי, והפקודות קובעות שיש לפתוח בחקירת מצ"ח על כל מקרה שבו נהרג אזרח פלסטיני.
מצד שני הצבא עצמו מחרבן על הפקודות של עצמו, ומצ"ח לא פותחים בחקירות ברוב המוחלט של המקרים (ראה הלינק שנתתי קודם לקומוניסים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, בתור אחד שעוד התיימר לנהל דיון רציני. לפסול ארגון בגלל שאנשים בו מרוויחים שכר, ועוד שכר נמוך משמעותית משמעתית משמעותית יותר נמוך מהנהוג במשק לתפקידים כאלה. זה קשקוש מארץ הקשקושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:25 
אדום נחמד כתב:
אבל טקנו, אין רוצחים בצבא..

זה נכון, אין רוצחים בצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:35 
סומך כתב:
פוקרה, בתור אחד שעוד התיימר לנהל דיון רציני. לפסול ארגון בגלל שאנשים בו מרוויחים שכר, ועוד שכר נמוך משמעותית משמעתית משמעותית יותר נמוך מהנהוג במשק לתפקידים כאלה. זה קשקוש מארץ הקשקושים.

ראשית לא פסלתי, העלתי נקודות על מנת להראות כי לא תמיד המטרה של חלק מאנשי האירגון היא באמת הצדק ותיקון העוולות וכי חלקם עלולים (ואני מאמין שגם) לעשות לכיסם.

עכשיו אתה טוען שבתור מנכ"לית היא היתה יכולה להרוויח הרבה יותר..... ואני אשאל אותך אז מי זאת יולי נובק ולאיזה חברה היו לוקחים אותה בתור מנכ"לית?

כאילו חיפשתי עליה בגוגול והדבר היחידי שמצאתי היה שהיא שירתה בתור קצינה בין 2000 ל2005, עכשיו בהנחה שהיא כיום בת כ33-35, ללא תארים או השגים מקצועיים (לא מפיע כלום בגוגול מלבד היותה המנכ"לית שלהם), אשמח אם תתקנו אותי ותראו לי באמת שהיא שווה כזאת משכורת גם בחוץ.
(לגבי שאר מושכי השכר אין נתונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
סומך כתב:

ראשית לא פסלתי, העלתי נקודות על מנת להראות כי לא תמיד המטרה של חלק מאנשי האירגון היא באמת הצדק ותיקון העוולות וכי חלקם עלולים (ואני מאמין שגם) לעשות לכיסם.

עכשיו אתה טוען שבתור מנכ"לית היא היתה יכולה להרוויח הרבה יותר..... ואני אשאל אותך אז מי זאת יולי נובק ולאיזה חברה היו לוקחים אותה בתור מנכ"לית?

כאילו חיפשתי עליה בגוגול והדבר היחידי שמצאתי היה שהיא שירתה בתור קצינה בין 2000 ל2005, עכשיו בהנחה שהיא כיום בת כ33-35, ללא תארים או השגים מקצועיים (לא מפיע כלום בגוגול מלבד היותה המנכ"לית שלהם), אשמח אם תתקנו אותי ותראו לי באמת שהיא שווה כזאת משכורת גם בחוץ.

אז אתה אומר שהיא שירתה חמש שנים כקצינה, אבל עכשיו היא בוגדת במדינה שלה בשביל עשרים אלף ברוטו?
אם כסף זה העניין, היא יכלה להישאר בקבע ולהרוויח יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:39 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
סומך כתב:

אז אתה אומר שהיא שירתה חמש שנים כקצינה, אבל עכשיו היא בוגדת במדינה שלה בשביל עשרים אלף ברוטו?

אתה שמעת אותי אומר שהיא בוגדת במדינה שלה???? (אשמח אם תראה איפה כתבתי את זה או תערוך).
ועשרים אלף ש"ח בחודש זה רע בישראל? זאת משכורת יפה מאוד במיוחד ללא ניסיון או איזה ידע מקצועי מיוחד.
(דרך אגב, זה לא קצת מצחיק אותך לראות אותה מנכ"לית של ארגון שהוקם לחשיפת עוולות כבר ב1996, כשהיא בעצמה אומרת שעד 2002 צהל היה הכי מוסרי בעולם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
סומך כתב:

1. אתה שמעת אותי אומר שהיא בוגדת במדינה שלה???? (אשמח אם תראה איפה כתבתי את זה או תערוך).
2. ועשרים אלף ש"ח בחודש זה רע בישראל? זאת משכורת יפה מאוד במיוחד ללא ניסיון או איזה ידע מקצועי מיוחד.
3. (דרך אגב, זה לא קצת מצחיק אותך לראות אותה מנכ"לית של ארגון שהוקם לחשיפת עוולות כבר ב1996, כשהיא בעצמה אומרת שעד 2002 צהל היה הכי מוסרי בעולם?)

1. איך אתה קורא למישהו שמשחיר את פניה של ישראל בלי סיבה או הצדקה כדי להרוויח כמה שקלים יותר מאשר במקום אחר?
כי אני יודע איך הרוב (כולל אנשי ציבור וקמפיינים פרסומיים שעלו מיליוני שקלים) קוראים לו.
2. כנראה לא ראית שערכתי. אם כסף היה המניע שלה, סביר שהיתה נשארת בקבע ומרוויחה יותר.
3. זה שאנשים לפעמים משנים את דעתם זה מצחיק? אם כבר אז מעניין לדעת מה גרם לה לשנות את דעתה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אגיב יותר לנושא הזה, כי זה טרוליזם פר סיי.
אבל אני אחזור ואדגיש שלפסול מישהו בגלל השכר שלו זה קשקוש ואתה עוד הגדלת לעשות. חיפשת וחיפשת, לא מצאת ועדיין מצאת את החוצפה ועוז הנפש להעלות את הטענה המקושקשת הזאת.
זה כמו הבדיחה עם הכובע, הרי אם היא הייתה מרוויחה יותר אז יש לה אינטרס לשמר את השכר המפנק, אם הייתה עובדת בהתנדבות, אז בטוח יש לה איזה רווח נסתר (אולי היא בונה את עצמה פוליטית) ומסתבר שגם כשהיא מרוויחה שכר שרכזת גיוס מרוויחה בחברת היי טק עדיין אפשר לפסול אותה ולעשות אד הומינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: