תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 22:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי בסמי עופר?
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:27 
אני בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:27 
מושקוביץ כתב:
לא יודע מה אני חושב על זה אבל לא ברור לי למה אתם חושבים שבאופן אוטומאטי בדרבי בית שלנו בסמי עופר מכבי יקבלו 20,000 כרטיסים ?
נקודת המוצא היא שהם מקבלים 3,000. אם ההנהלה תחליט לבצע מחטף ולעשות כסף על חשבון אוהדי הפועל ביציעים זה משהו אחר, אבל אין סיבה שמכבי יקבלו יותר מעשרה אחוז מהתכולה.

אני חושב שאם הפועל יארחו בחיפה הם ירצו למקסם את הרווחים מהמשחק ויבינו שמקסימום יבואו 15 אלף (גם זה אם תהיה קבוצה טובה בצמרת).
ברור שלא יהיה פיקוח על מכירה של 18 אלף כרטיסים (אם יקרה הנס ונגיע ל8000 מנויים) וגם לא צריך להיות כמובן. אי אפשר להביא 18 אלף איש שכל אחד מכיר מנוי, זה יצטרך להיות משחק שמשווק כמו גמר גביע המדינה ואז יש סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:29 
אני אנסח את ככה:
אם יבטיחו לי שבמשחק הבית נהיה 22-23 אלף איש, גם אני בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:34 
redrony כתב:
Royi כתב:

רוני אתה בדרך כלל בן אדם רציני ולכן התגובה שלך מפתיעה אותי.
אחרי עונת הדאבל לפני כמה שנים, שהייתה לנו קבוצה מאוד תחרותית, ליגת האלופות ובבלומפילד לא היו לנו יותר מ 10000 מנויים. אז אתה באמת חושב שאפשר למכור עוד שנתיים 20,000 מנויים? גם בחינם לא.
ובכל זאת אם מועדון כמו שלנו לא מסוגל להביא לדרבי כמות אוהדים מספקת בשביל איצטדיון בסדר גודל כזה, אז אני לא מבין למה הולכים לתוכניות כמו בת-ים או בלומפילד המשופץ.
לפי הגישה שלך צריך להחליט שהאיצטדיון בפ"ת הוא הבית שלנו ל 10 שנים הקרובות ואם באמת ככה מחליטים, אז גם לא צריך להעביר את הדרבי.
כל עוד זה לא המצב וזה לא באמת האיצטדיון הבייתי, אז אפשר נקודתית לנצל את המצב ולהרוויח כסף - לא רואה בעיה ולהיפך.
אגב, צריך להגביל את מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי - נכון זה לא יהיה 100% ויהיו אולי כמה מאות מסתננים, אבל אם זה יעשו את זה חכם - זה יעשה את העבודה.

אני לא יודע אם אתה אדם רציני ולכן התגובה שלך לא מפתיעה אותי, אבל אם היית עושה קצת שיעורי בית היית מגיע לשתי מסקנות:
1. 10000 מנויים מתוך אצטדיון של 14 אלף זה בערך המקסימום שאתה יכול למכור
2. ב"ש קפצו מ 3000 (?) מנויים במקרה הטוב ל-16 ומכבי חיפה מ5000 ל 20000!!! (או אלוהים יודע כמה).
אז נכון שב"ש וחיפה עזבו אורוות (גם בלומפילד הוא לא ממש מתקן מודרני), אבל אצטדיון של 29 אלף מקומות מאפשר לך למכור מנויים ב 2/3 מחיר ועדיין להרוויח יותר.
הפועל עד השלוש שנים האחרונות הובילה עם מכבי את מכירת המנויים (ברב המקרים גם היינו מקום ראשון). אין לי ספק שאם תהיה קבוצה שבשאיפות שלה יהיה התמודדות על האליפות והגעה למקומות הגבוהים ביותר, הפועל יתקרבו ל 20 אלף מנויים. שוב, בתנאי שיהיו מחירים נמוכים ושיווק נכון.

1. לא נכון - תסתכל כמה היריבה העירונית שלך מכרה בשנים האחרונות בבלומפילד (רמז: יותר)
2. לי יש ספק גדול. הפועל זאת קבוצה עם בסיס אוהדים מאוד נאמן אדיש (למחיר והצלחות) ביחס לשאר הקבוצות מבחינת כמות המנויים והאוהדים שמגיעים, אבל עם פוטנציאל נמוך בהרבה משל חיפה ואולי גם מב"ש.
גם לגמר גביע השיא שלנו זה בערך 20,000 (גם עם עיגול למעלה כנראה) - ובטח שחלק גדול מהם לא יקנו מנויים גם במחיר של 1/2.
בקיצור, אני האחרון שמזלזל בבית, אבל פ"ת זה לא בית ואם יש לנו בעיה לשחק היום באיצטדיון בסדר גודל כמו סמי עופר, אבל תיהיה לנו גם בעוד שנתיים - כמות האוהדים שלנו לא תיגדל עד אז משמעותית - במה ממש אין לי ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:35 
אה... לא הכי לקחתי בחשבון לסוע עד חיפה לפאקינג דרבי, עשיתי מנוי מתוך שיקול גם שפ״ת נוח יחסית.
מקווה שזה לא יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:35 
redrony כתב:
אני אנסח את ככה:

הרבה יותר הגיוני להביא לדרבי 22 אלף איש, מאשר למכור 20 אלף מנויים כמו שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:40 
מישהו יכול לתת השערה מושכלת בכמה ההכנסות יגדלו עם המעבר לסמי עופר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:42 
Royi כתב:
redrony כתב:
אני אנסח את ככה:

הרבה יותר הגיוני להביא לדרבי 22 אלף איש, מאשר למכור 20 אלף מנויים כמו שאתה רוצה.

אבל מה שהכי הגיוני זה שיהיה לאוהדי מכבי יתרון ביתיות במשחק שנארח בסמי עופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:45 
zink כתב:
Royi כתב:
redrony כתב:
אני אנסח את ככה:

נניח ואתה צודק (ואני לא חושב שאתה צודק), אז מה יקרה עוד שנתיים-שלוש באיצטדיון חדש?
ועזוב רק את מכבי - תוסיף לזה גם חיפה/בית"ר ואולי גם ב"ש? אני שואל ברצינות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
zink כתב:
Royi כתב:
redrony כתב:
אני אנסח את ככה:

נניח ואתה צודק (ואני לא חושב שאתה צודק), אז מה יקרה עוד שנתיים-שלוש באיצטדיון חדש?

אני לא חושב שזה אותו דבר למכור הרבה כרטיסים למשחק אחד ספציפי לעומת למכור הרבה מנויים מוזלים לעונה שלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:48 
ואני חושב שהרבה יותר קל למכור כרטיסים למשחק דרבי ספציפי מלמכור מנויים לעונה שלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
zink כתב:
Royi כתב:
redrony כתב:
אני אנסח את ככה:

זה תלוי באיך שנראה מקצועית. בעיקר. גם לגבי סמי עופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:49 
לא יודע מה יהיה עוד 5-6 שנים באיצטדיון החדש וזה לא הדיון.
אני יודע שבמצב הנוכחי שלנו כיום לאוהדי מכבי יהיה יתרון ביתיות בדרבי שאותו נארח. תסביר לי איך אתה מונע כזה מצב ואני אשתכנע אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:54 
Royi כתב:
redrony כתב:
Royi כתב:

אחרי עונת הדאבל לפני כמה שנים, שהייתה לנו קבוצה מאוד תחרותית, ליגת האלופות ובבלומפילד לא היו לנו יותר מ 10000 מנויים. אז אתה באמת חושב שאפשר למכור עוד שנתיים 20,000 מנויים? גם בחינם לא.
ובכל זאת אם מועדון כמו שלנו לא מסוגל להביא לדרבי כמות אוהדים מספקת בשביל איצטדיון בסדר גודל כזה, אז אני לא מבין למה הולכים לתוכניות כמו בת-ים או בלומפילד המשופץ.
לפי הגישה שלך צריך להחליט שהאיצטדיון בפ"ת הוא הבית שלנו ל 10 שנים הקרובות ואם באמת ככה מחליטים, אז גם לא צריך להעביר את הדרבי.
כל עוד זה לא המצב וזה לא באמת האיצטדיון הבייתי, אז אפשר נקודתית לנצל את המצב ולהרוויח כסף - לא רואה בעיה ולהיפך.
אגב, צריך להגביל את מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי - נכון זה לא יהיה 100% ויהיו אולי כמה מאות מסתננים, אבל אם זה יעשו את זה חכם - זה יעשה את העבודה.

אני לא יודע אם אתה אדם רציני ולכן התגובה שלך לא מפתיעה אותי, אבל אם היית עושה קצת שיעורי בית היית מגיע לשתי מסקנות:
2. ב"ש קפצו מ 3000 (?) מנויים במקרה הטוב ל-16 ומכבי חיפה מ5000 ל 20000!!! (או אלוהים יודע כמה).
אז נכון שב"ש וחיפה עזבו אורוות (גם בלומפילד הוא לא ממש מתקן מודרני), אבל אצטדיון של 29 אלף מקומות מאפשר לך למכור מנויים ב 2/3 מחיר ועדיין להרוויח יותר.
הפועל עד השלוש שנים האחרונות הובילה עם מכבי את מכירת המנויים (ברב המקרים גם היינו מקום ראשון). אין לי ספק שאם תהיה קבוצה שבשאיפות שלה יהיה התמודדות על האליפות והגעה למקומות הגבוהים ביותר, הפועל יתקרבו ל 20 אלף מנויים. שוב, בתנאי שיהיו מחירים נמוכים ושיווק נכון.

1. לא נכון - תסתכל כמה היריבה העירונית שלך מכרה בשנים האחרונות בבלומפילד (רמז: יותר)
2. לי יש ספק גדול. הפועל זאת קבוצה עם בסיס אוהדים מאוד נאמן אדיש (למחיר והצלחות) ביחס לשאר הקבוצות מבחינת כמות המנויים והאוהדים שמגיעים, אבל עם פוטנציאל נמוך בהרבה משל חיפה ואולי גם מב"ש.
גם לגמר גביע השיא שלנו זה בערך 20,000 (גם עם עיגול למעלה כנראה) - ובטח שחלק גדול מהם לא יקנו מנויים גם במחיר של 1/2.
בקיצור, אני האחרון שמזלזל בבית, אבל פ"ת זה לא בית ואם יש לנו בעיה לשחק היום באיצטדיון בסדר גודל כמו סמי עופר, אבל תיהיה לנו גם בעוד שנתיים - כמות האוהדים שלנו לא תיגדל עד אז משמעותית - במה ממש אין לי ספק.

כמה היא מכרה יותר, יש לך מושג?
היא מכרה 11 אלף כי אי אפשר למכור יותר בבלומפילד.
זה נכון שלהפועל אין את בסיס האוהדים של חיפה ומכבי, אני לא מתווכח על זה, אבל אני כן חושב שאם יעמידו קבוצה טובה, וימכרו מנויים ב-400 שקל הזולים וב-1000 שקל היקרים (אפשר להתווכח על המחירים) או שלחילופין ישווקו נכון (משפחות, חיות מחמד, כל מיני דברים שאנשי שיווק ומכירות אמיתיים יודעים לטפל בהם), אפשר להגיע, אתה יודע מה, ל-15 אלף מנויים. ואז למכור למשחקים גדולים עוד 7-8. שוב, בהנחה שהקבוצה תרוץ לאליפות במשך שנתיים שלוש ותחזיר לעצמה את הרלוונטיות שהיא איבדה בעונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

zink כתב:
אני יודע שבמצב הנוכחי שלנו כיום לאוהדי מכבי יהיה יתרון ביתיות בדרבי שאותו נארח. תסביר לי איך אתה מונע כזה מצב ואני אשתכנע אולי.

אתה יוצא למכירה עם כמות כרטיסים שאתה בטוח שתוכל למכור ועם הקצאה מסויימת למכבי.
עושה עוד איזה נגלה של מנוי מביא חבר או משהו בסגנון (יכול להיות שיהיו כמה מאות מסתננים - לא מאמין שיותר)
במקרה הכי גרוע משאיר 5000-7000 יציעים ריקים - במילא בטוח יצטרכו להשאיר כמה אלפים לטובת הפרדה.
אני חושב שהאווירה תיהיה הרבה יותר ביתית מהאיצטדיון בפ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
בושה. יהיו חמישים אחוז צהובים בסמי עופר

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:56 
את הכי יפה בשבילי כתב:
מישהו יכול לתת השערה מושכלת בכמה ההכנסות יגדלו עם המעבר לסמי עופר?

במאות אחוזים, קרוב ל1000% יותר במכירות, זה לא צחוק, זה רווח עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:01 
Royi כתב:
zink כתב:

אתה יוצא למכירה עם כמות כרטיסים שאתה בטוח שתוכל למכור ועם הקצאה מסויימת למכבי.
עושה עוד איזה נגלה של מנוי מביא חבר או משהו בסגנון (יכול להיות שיהיו כמה מאות מסתננים - לא מאמין שיותר)
במקרה הכי גרוע משאיר 5000-7000 יציעים ריקים - במילא בטוח יצטרכו להשאיר כמה אלפים לטובת הפרדה.
אני חושב שהאווירה תיהיה הרבה יותר ביתית מהאיצטדיון בפ"ת.

לא מסכים אם ההערכות שלך, לדעתי גם אם הפועל תתנהל בצורה מופתית בשיווק במקרה הכי טוב תצטרך להשאיר 10,000 מקומות פנויים ואני לא רואה את ההנהלה שלנו עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:02 
redrony כתב:
Royi כתב:
redrony כתב:
Royi כתב:

כמה היא מכרה יותר, יש לך מושג?
היא מכרה 11 אלף כי אי אפשר למכור יותר בבלומפילד.
זה נכון שלהפועל אין את בסיס האוהדים של חיפה ומכבי, אני לא מתווכח על זה, אבל אני כן חושב שאם יעמידו קבוצה טובה, וימכרו מנויים ב-400 שקל הזולים וב-1000 שקל היקרים (אפשר להתווכח על המחירים) או שלחילופין ישווקו נכון (משפחות, חיות מחמד, כל מיני דברים שאנשי שיווק ומכירות אמיתיים יודעים לטפל בהם), אפשר להגיע, אתה יודע מה, ל-15 אלף מנויים. ואז למכור למשחקים גדולים עוד 7-8. שוב, בהנחה שהקבוצה תרוץ לאליפות במשך שנתיים שלוש ותחזיר לעצמה את הרלוונטיות שהיא איבדה בעונות האחרונות.

אבל העובדה שאתה לא הגעת למקסימום של בלומפילד וזה לא היה בגלל שהגודל לא איפשר את זה, אלא כי זה היה המקסימום שלך.
כן, אם היו מנויים יותר זולים, אז אולי אנחנו שוויים עוד כמה אלפים (אתה אומר 15,000 - לדעתי זה יהיה יותר קרוב ל 10,000 מאשר ל 15,000). ואם תמכור באמת 15,000 מנויים, אז אין לך בסיס לעוד 7-8 אלף. אולי זה משהו שיגיע אחרי הרבה שנים של הצלחות וביסוס מעמד - בטח שלא בשנים הראשונות.
והלוואי ואתה צודק ויהיו גם 20,000 מנויים. אני הרבה יותר פסימי. אני חושב שניתקל בבעיה דומה בכל משחק נגד גדולות באיצטדיון בסדר גודל כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:08 
Royi כתב:

אבל העובדה שאתה לא הגעת למקסימום של בלומפילד וזה לא היה בגלל שהגודל לא איפשר את זה, אלא כי זה היה המקסימום שלך.
כן, אם היו מנויים יותר זולים, אז אולי אנחנו שוויים עוד כמה אלפים (אתה אומר 15,000 - לדעתי זה יהיה יותר קרוב ל 10,000 מאשר ל 15,000). ואם תמכור באמת 15,000 מנויים, אז אין לך בסיס לעוד 7-8 אלף. אולי זה משהו שיגיע אחרי הרבה שנים של הצלחות וביסוס מעמד - בטח שלא בשנים הראשונות.
והלוואי ואתה צודק ויהיו גם 20,000 מנויים. אני הרבה יותר פסימי. אני חושב שניתקל בבעיה דומה בכל משחק נגד גדולות באיצטדיון בסדר גודל כזה.

לא, אתה לא יודע מה המקסימום שלך. כי תמיד המחירים היו גבוהים ותמיד מה שנשאר זה או שער 8 או המנויים היקרים ב-13.
אם יהיו 10000 מנויים ב-500-600 אני מבטיח לך, מבטיח! שרובם ימכרו. ואם תוציא מנויי משפחה אבא + ילד ב-900 שקל הם יימכרו (שוב, אני סתם זורק מחירים שלדעתי חיפה עשו בשנה הראשונה בסמי עופר, אולי אני טועה).
וגם תמיד סביב הפועל יש גועל. טביב, רמון, לא משלמים. 2 עונות רצים לאליפות, עונה אחרי זה מתמודדים על ירידה. אין שום רצף, לאו דווקא ברמת ההישגים, יותר ברמת היציבות הכלכלית והשאיפות. מכבי חיפה 5 שנים לא בכיוון מבחינת הישגים אבל כל שנה מצהירים שהשאיפה שלהם היא אליפות, יש יציבות. אלה דברים חשובים.
אני כבר לא מדבר על זה שבלומפילד הוא אצטדיון כיפי מאוד, אבל איך נגיד, לא מודרני. מבחינת הרבה דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:14 
אני יודע מה המקסימום שלי - 20,000 אוהדים בגמר גביע (גם זה לדעתי היה קצת מוגזם, אבל נניח) - משחק בודד על תואר. קשה לי לראות אוהד שיקנה מנוי יותר זול ולא יגיע לגמר גביע.
לא חושב שבמשחק ליגה (אפילו נגד קבוצה גדולה) נוכל להביא כזאת כמות - אולי נתקרב לזה וגם אם נגיע לזה - עדיין זה 10,000 מקומות לקבוצה היריבה - מה שיפגע משמעותית בבייתיות לעומת מה שהכרנו.
אגב ונגד קבוצות גדולות המצב עוד טוב - בסתם משחקי ליגה האיצטדיון יכול להיות גם חצי ריק או יותר וזה בכלל קטסטרופה מבחינת הבייתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:18 
נתחיל שאני חושב שזה רעיון גרוע.
(לא רוצה לחשוב על המכות שיכול להתפתח ברכבת)

אבל נגיד וזאת ההחלטה -
כבר במחזור החמישי הם מארחים אותנו ראשונים והמשמעות היא 27 אלף צהובים מול 3000 שלנו.
נגזים ונהיה אופטימי שאם אנחנו פותחים טוב את העונה אז 25 אלף צהובים מול 5000 שלנו.

בסיבוב השני אנחנו מארחים אותם, והכל שאלה מה יהיה המצב בטבלה. בשנים האחרונות הם שולטים בליגה ובגלל זה גם תמיד חצי שער 8 ו13 היו שלהם כמה שלא ניסינו למנוע(הדרבי הביתי האחרון של ה1-0 של גרסיה היה הכי סביר ועד הגול בסוף הם ישבו בשקט ולא עודדו בניגוד לדרבים אחרים שהיו באים עם צהוב ועם דגלים).
אם לא נגיע כשאנחנו נאבקים בצמרת(תסריט ריאלי) אז הדרבי יהיה 15 אלף שלנו מול 15 אלף שלהם, אהיה אופטימי ואגיד 17-13 לנו.

לכן אם כבר מתקבלת החלטה גרועה כזאת אז לפחות שנרוויח מזה משהו ולעשות סיכום בין הקבוצות של של 20 אלף לבייתים ו10 אלף לאורחת. או 22-8
ככה לפחות נביא עוד קהל לדרבי חוץ והם גם ככה יביאו את הכמות הזאת אם לא יותר.

ועכשיו נקווה שהרעיון לא יתקבל

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:20 
Royi כתב:
אני יודע מה המקסימום שלי - 20,000 אוהדים בגמר גביע (גם זה לדעתי היה קצת מוגזם, אבל נניח) - משחק בודד על תואר. קשה לי לראות אוהד שיקנה מנוי יותר זול ולא יגיע לגמר גביע.
לא חושב שבמשחק ליגה (אפילו נגד קבוצה גדולה) נוכל להביא כזאת כמות - אולי נתקרב לזה וגם אם נגיע לזה - עדיין זה 10,000 מקומות לקבוצה היריבה - מה שיפגע משמעותית בבייתיות לעומת מה שהכרנו.
אגב ונגד קבוצות גדולות המצב עוד טוב - בסתם משחקי ליגה האיצטדיון יכול להיות גם חצי ריק או יותר וזה בכלל קטסטרופה מבחינת הבייתיות.

אתה חייב להחליף דיסק. בשנות ה-90 היו 2000 איש במשחקי ליגה.
אתה תדע את המקסימום שלך בשניה שיהיה לך אצטדיון גדול המחירים יהיו סבירים ותהיה קבוצה מצליחה. זה מה שהפועל צריכים להתחיל לעשות, אחרת באמת בשביל מה אצטדיון של 30 אלף בבת ים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:21 
shaharot כתב:
נתחיל שאני חושב שזה רעיון גרוע.
(לא רוצה לחשוב על המכות שיכול להתפתח ברכבת)

אבל נגיד וזאת ההחלטה -
כבר במחזור החמישי הם מארחים אותנו ראשונים והמשמעות היא 27 אלף צהובים מול 3000 שלנו.
נגזים ונהיה אופטימי שאם אנחנו פותחים טוב את העונה אז 25 אלף צהובים מול 5000 שלנו.

בסיבוב השני אנחנו מארחים אותם, והכל שאלה מה יהיה המצב בטבלה. בשנים האחרונות הם שולטים בליגה ובגלל זה גם תמיד חצי שער 8 ו13 היו שלהם כמה שלא ניסינו למנוע(הדרבי הביתי האחרון של ה1-0 של גרסיה היה הכי סביר ועד הגול בסוף הם ישבו בשקט ולא עודדו בניגוד לדרבים אחרים שהיו באים עם צהוב ועם דגלים).
אם לא נגיע כשאנחנו נאבקים בצמרת(תסריט ריאלי) אז הדרבי יהיה 15 אלף שלנו מול 15 אלף שלהם, אהיה אופטימי ואגיד 17-13 לנו.

לכן אם כבר מתקבלת החלטה גרועה כזאת אז לפחות שנרוויח מזה משהו ולעשות סיכום בין הקבוצות של של 20 אלף לבייתים ו10 אלף לאורחת. או 22-8
ככה לפחות נביא עוד קהל לדרבי חוץ והם גם ככה יביאו את הכמות הזאת אם לא יותר.

ועכשיו נקווה שהרעיון לא יתקבל

האופטימי זה 15 שלנו ו-15 שלהם. ותשכח שהם יתנו לך 5000 במשחק בית שלהם. תקבל 3000 כמו שמגיע לך, לא כרטיס אחד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:29 
redrony כתב:
Royi כתב:

אתה חייב להחליף דיסק. בשנות ה-90 היו 2000 איש במשחקי ליגה.
אתה תדע את המקסימום שלך בשניה שיהיה לך אצטדיון גדול המחירים יהיו סבירים ותהיה קבוצה מצליחה. זה מה שהפועל צריכים להתחיל לעשות, אחרת באמת בשביל מה אצטדיון של 30 אלף בבת ים

ובשנות ה 70 וה-80 היו גם 15-20 אלף במשחקים.
אני לא יודע איך מקבלים את ההחלטות בהפועל, אבל אני מקווה שלא בונים איצטדיון חדש במאות מיליונים בשביל לראות מה המקסימום שניה אחר כך והאם נוכל לאכלס אותו בצורה ראויה.
כדאי ואפשר לנתח ולבדוק את שניה לפני - מקווה שלא מסתמכים על אפקט ב"ש וחיפה, כי המצב אצלנו ממש שונה. מה גם שבלומפילד הוא ממש לא אורווה, אלא איצטדיון מצויין גם עכשיו (טוב אולי עכשיו קצת פחות) ואני לא מכיר מישהו שלא מגיע אליו מהסיבות האלה.
אם מישהו עשה את זה, אז מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 18:34 
רק טדי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 19:20 
קבוצה צריכה לשחק בבית שלה גם אם הוא ארעי,
כל החישובים של קהלים לא רלוונטיים ומקוממים.
ביקשו שאתיישב במושבה אז התיישבתי...,
נגד וכל מילה נוספת מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 19:33 
100%anti beitar כתב:
רק טדי :SMOKE:

אל תתערב, סמי עופר אומרים לך.
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
רעיון נוראי. ולא קשור לכמה צהובים יהיו ביציעים.
לטוב ולרע, המושבה זה האיצטדיון הביתי שלנו לשנים הקרובות, וראוי שנתחיל להתייחס אליו ככזה ולהפוך אותו למבצר, גם אם זה מבצר זמני.
לבקש לברוח לשחק באיצטדיונים אחרים כשאפשר רק מרחיק אופציה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה מתייחסים לכמה אוהדי מכבי יהיו בדרבי.
בכלל לא מעניין אותם שמופר פה הסכם בין הקהל למועדון,
שאנשים יצטרכו לעשות את הדרך לחיפה אחרי יום עבודה, לעמוד שעתיים בפקקים בהלוך ועוד שעתיים בחזור כדי לצאת מהחור הזה.
"הקהל של מכבי ישלוט בדרבי"
חבורה של סתומים, כי זה מה שחשוב, לא פלא שככה ההנהלה מתייחסת אלינו. תמשיכו לחשוב מהזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: