תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אבל כשחיבאללה תקפו את מוצבי צהל יומיום (ליטרלי) והסבו לנו אבידות בנפש + מדי פעם ירו מטחי קטיושות לעבר ישובי הצפון, אך אחד לא כינה אותם מחבלים בתקשורת. למיטב זכרוני הכינוי היה 'לוחמי חזבאללה' אז מה נשתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:
אתה רוצה שהנרצחים יתנו לגיטימיות לרוצחים?

מוזר משהו...

מה זאת אומרת? אם הרוצחים (בהנחה ואני זורם עם דיכוטומיית הטובים-רעים שלך) היו שייכים למדינה 'מוכרת', אז כן היתה להם לגיטימציה, לא?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לא יודע, תגיד לי אתה. עד כמה הירדנים, המצריים ואפילו הסורים נתפסים בתודעה הישראלית כרוצחים שפלים על מה שהם עשו לנו בכיפור? כנראה שלא כל כך, והם הרגו לנו הרבה יותר מאשר חמאס וחיזבאללה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אבל כשחיבאללה תקפו את מוצבי צהל יומיום (ליטרלי) והסבו לנו אבידות בנפש + מדי פעם ירו מטחי קטיושות לעבר ישובי הצפון, אך אחד לא כינה אותם מחבלים בתקשורת. למיטב זכרוני הכינוי היה 'לוחמי חזבאללה' אז מה נשתנה?

אני מניח שההבדל הוא שארגון טרור (או גרילה אם תרצה) לא מחוייב לכללי המוסר האוניברסליים ולא מבחין בין אוכלוסייה אזרחית לצבאית. כמו כן, הוא מתחבא מאחורי האוכלוסייה האזרחית שלו ולא מגן עליה. הוא יורה מבתי חולים, בתי ספר ושלל מיקומים אזרחיים. ואף על פי כן, לפחות מבחינתי, ירי טילים (גם אם ללא הבחנה בין אזרחית לצבאית) הוא הרבה יותר לגיטימי ומוסרי מאשר שחיטה של ילדה בת 14 בשנתה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בארגון חיוני וחשוב. אין לי ספק לגבי כוונותיו. רק אכזבה מהעובדה שטרם גינו את ההמצאים על חלבי.
עצוב לי שבשני צידי הגדר, כסף רב הולך להתחמשות צבאית במקום לרווחת הציבור. בין אם באופן חוקי ובין אם לאו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:

אני מניח שההבדל הוא שארגון טרור (או גרילה אם תרצה) לא מחוייב לכללי המוסר האוניברסליים ולא מבחין בין אוכלוסייה אזרחית לצבאית. כמו כן, הוא מתחבא מאחורי האוכלוסייה האזרחית שלו ולא מגן עליה. הוא יורה מבתי חולים, בתי ספר ושלל מיקומים אזרחיים. ואף על פי כן, לפחות מבחינתי, ירי טילים (גם אם ללא הבחנה בין אזרחית לצבאית) הוא הרבה יותר לגיטימי ומוסרי מאשר שחיטה של ילדה בת 14 בשנתה.

להזכיר לך את כפר קנא? ושבזמן מלחמת לבנון השנייה טענו שכל צמרת החיזבאללה יושבים במפקדה מתחת לבית החולים בבעל בק? שמחסני הטילים שלהם הוסלקו בחדרים אטומים בכפרים בדרום לבנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
חיזבאללה הוא עדיין ארגון טרור בגלל שהוא לא מבחין בין אזרחים לחיילים. הטילים שהוא יורה מכוונים למטרות אזרחיות.
ועדיין, מבחינתי, מחבל של חיזבאללה או חמאס עזה שמשגר רקטה הוא קצת יותר לגיטימי ומוסרי ממחבל חמאס יו"ש שרוצח 3 נערים שחיפשו טרמפ או רוצח אמא מול הילדים שלה. הרוצחים הכי שפלים הם דווקא אלה ה"נורמטיביים", שלא הצטרפו והתאמנו אצל ארגוני הטרור, אלא עובדים בבזק או באתר בנייה ויום אחד, בלי שום אידיאולוגיה ושום דרגה צבאית, מחליטים לצאת ולרצוח במו ידיהם ילדים ונשים חפים מפשע. הסוג הזה של המחבלים מעיד על המוסר הרקוב שלהם, הם לא צריכים להתחבא מאחורי כסות צבאית כדי לרצוח חפים מפשע, אלא עושים זאת כי הם לא חיות לא מוסריות. המחבלים האלה מעידים על הריקבון המוסרי בחברה הפלשתינאית-מוסלמית כי הם מייצגים כל אחד ואחד מהחברה הזאת, בניגוד לקצין בזרוע הצבאית של חמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
תודה על הפירוט וההסבר הסבלני. אבל השאלה שלי לא אישית אליך, זה יותר עניין הסברתי תודעתי, תקרא לאיש חיבזאללה לוחם וזה יעבור. תכנה איש חמאס לוחם וכולם מתחרפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
מם בלי מם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
חיזבאללה הוא עדיין ארגון טרור בגלל שהוא לא מבחין בין אזרחים לחיילים. הטילים שהוא יורה מכוונים למטרות אזרחיות.
ועדיין, מבחינתי , מחבל של חיזבאללה או חמאס עזה שמשגר רקטה הוא קצת יותר לגיטימי ומוסרי ממחבל חמאס יו"ש שרוצח 3 נערים שחיפשו טרמפ או רוצח אמא מול הילדים שלה. הרוצחים הכי שפלים הם דווקא אלה ה"נורמטיביים", שלא הצטרפו והתאמנו אצל ארגוני הטרור, אלא עובדים בבזק או באתר בנייה ויום אחד, בלי שום אידיאולוגיה ושום דרגה צבאית, מחליטים לצאת ולרצוח במו ידיהם ילדים ונשים חפים מפשע. הסוג הזה של המחבלים מעיד על המוסר הרקוב שלהם, הם לא צריכים להתחבא מאחורי כסות צבאית כדי לרצוח חפים מפשע, אלא עושים זאת כי הם לא חיות לא מוסריות. ה מחבלים האלה מעידים על הריקבון המוסרי בחברה הפלשתינאית-מוסלמית כי הם מייצגים כל אחד ואחד מהחברה הזאת, בניגוד לקצין בזרוע הצבאית של חמאס .

הם מייצגים כל אחד ואחד? בטוח?
כי לדעתי הם מייצגים בדיוק כמו ששורפי הילדים מייצגים את היהודים חובשי הכיפה ועטורי הזקן (כלומר הם לא מייצגים את כולם, אלא מהווים תופעה מסוכנת מאוד בתוך הקבוצה שהם משוייכים אליה).
אם אתה אומר שאיזה איש אקראי שבחר לרצוח מייצג את כל הקבוצה שבעינייך הוא חלק ממנה, אין לך מה להתפלא שאנשים אחרים חושבים שהחבורות של שורפי הילדים מייצגות אותך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ועדיין, מבחינתי , מחבל של חיזבאללה או חמאס עזה שמשגר רקטה הוא קצת יותר לגיטימי ומוסרי ממחבל חמאס יו"ש שרוצח 3 נערים שחיפשו טרמפ או רוצח אמא מול הילדים שלה. הרוצחים הכי שפלים הם דווקא אלה ה"נורמטיביים", שלא הצטרפו והתאמנו אצל ארגוני הטרור, אלא עובדים בבזק או באתר בנייה ויום אחד, בלי שום אידיאולוגיה ושום דרגה צבאית, מחליטים לצאת ולרצוח במו ידיהם ילדים ונשים חפים מפשע. הסוג הזה של המחבלים מעיד על המוסר הרקוב שלהם, הם לא צריכים להתחבא מאחורי כסות צבאית כדי לרצוח חפים מפשע, אלא עושים זאת כי הם לא חיות לא מוסריות. המחבלים האלה מעידים על הריקבון המוסרי בחברה הפלשתינאית-מוסלמית כי הם מייצגים כל אחד ואחד מהחברה הזאת, בניגוד לקצין בזרוע הצבאית של חמאס.

יש לציין כי "המחבלים" הללו הם גיבורים בחברה הפלשתינית,ומשפחתם מקבלת תקצוב מהממשל הפלשתיני ומתנועת חמאס.
יש לציין כי הרחוב הפלשתיני תומך ב"אותם מחבלים".
ואם נזכר בלינץ ברמאללה נבין מול איזה חברה רקובה ואלימה אנחנו מתמודדים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי בית"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 15:39 
Officer Barbrady כתב:
Noam כתב:
כוחות הבטחון של הרש"פ, והרש"פ באופן כללי, הם ארגונים שנולדו להיות ת.פ. של צה"ל וממשלת ישראל, ומאז ימי אוסלו העליזים אכן מבצעים את תפקידם נאמנה.
לכן, את התשובה שכתבת אפשר לתמצת למילה "לא", על השלכותיה הברורות.

באינתיפאדה השנייה הם עשו את תפקידם נאמנה?
הלינץ' ברמאללה נעשה בתחנת משטרה, לא זכור לי אם ע"י שוטרים או לא.

תמיד יקרו תקלות, אף מערכת של כיבוש לא תעבוד חלק ב100 אחוז מהמקרים.
קצת קשה לי כרגע להתייחס בצורה מפורטת, אז בגלל שאני מכיר אותך ואני יודע שאתה מספיק בוגר בשביל לחשוב על האנלוגיה בלי לצווח "אסור להשוות", תנסה לדמיין את השואה מתנהלת בלי היודנראט.
אמנם כל הציטוטים של ליבוביץ' כבר הפכו מאוסים וקלישאתיים, אבל הם עדיין מדויקים. מאוד קשה לנהל קולוניאליזם או כיבוש בשלט רחוק, אין לכובש ברירה אלא לשלוח אנשים ללב העניינים כדי לנהל את העניינים. אז פעם היו צה"ל היה עמוק בחרא, שלח גדודים לאמצע רמאללה וחברון והקים מוצבים בכל צומת בעזה, עד שרבין (ואחריו אריאל שיינרמן) הבינו שקבלנות משנה של הכיבוש תהיה יעילה בהרבה. אתה נותן הטבות למי שצריך, קצת כסף לקודקודים כדי להניע את העסק, ותפקידים עם חליפות ובורקסים לאנשים כמו ג'יבריל רג'וב ואבו מאזן, והם כבר יעשו לך את כל העבודה המלוכלכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
ועדיין, מבחינתי , מחבל של חיזבאללה או חמאס עזה שמשגר רקטה הוא קצת יותר לגיטימי ומוסרי ממחבל חמאס יו"ש שרוצח 3 נערים שחיפשו טרמפ או רוצח אמא מול הילדים שלה. הרוצחים הכי שפלים הם דווקא אלה ה"נורמטיביים", שלא הצטרפו והתאמנו אצל ארגוני הטרור, אלא עובדים בבזק או באתר בנייה ויום אחד, בלי שום אידיאולוגיה ושום דרגה צבאית, מחליטים לצאת ולרצוח במו ידיהם ילדים ונשים חפים מפשע. הסוג הזה של המחבלים מעיד על המוסר הרקוב שלהם, הם לא צריכים להתחבא מאחורי כסות צבאית כדי לרצוח חפים מפשע, אלא עושים זאת כי הם לא חיות לא מוסריות. ה מחבלים האלה מעידים על הריקבון המוסרי בחברה הפלשתינאית-מוסלמית כי הם מייצגים כל אחד ואחד מהחברה הזאת, בניגוד לקצין בזרוע הצבאית של חמאס .

כי לדעתי הם מייצגים בדיוק כמו ששורפי הילדים מייצגים את היהודים חובשי הכיפה ועטורי הזקן (כלומר הם לא מייצגים את כולם, אלא מהווים תופעה מסוכנת מאוד בתוך הקבוצה שהם משוייכים אליה).
אם אתה אומר שאיזה איש אקראי שבחר לרצוח מייצג את כל הקבוצה שבעינייך הוא חלק ממנה, אין לך מה להתפלא שאנשים אחרים חושבים שהחבורות של שורפי הילדים מייצגות אותך.

שורפי הילדים אינם גיבורים וכיכרות אינם נקראים על שמם. שורפי ילדים אינם מקבלים משכורות מהממשלה שלי, להיפך, הם נכלאים ע"י הממשלה שלי. את שורפי הילדים בחברה שלי אני יכול לספור על יד אחת, את רוצחי הילדים בחברה הפלשתינאית לא. ובעיקר, לרוצחי הילדים יש גיבוי מהחברה הפלשתינאית, לשורפי הילדים אין כזה גיבוי מהחברה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע למי כן יש תמיכה, גיבוי, משכורת והאדרה? למשרתי הכיבוש והאפרטהייד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
אוקי, אז אני חברה שנותנת גיבוי למחסומים ובנייה של יהודים בשטחים שנויים במחלוקת. מוכן לחיות עם רמת המוסר הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 17:32 
אני מבין שברחוב האצ"ל אתה לא נוהג לנסוע לעתים קרובות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק, הפיגוע במלון המלך דוד לא היה מוסרי. אנחנו התקדמנו מוסרית מאז. גם ערביי ישראל, אגב. האם הפלשתינאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

שורפי הילדים אינם גיבורים וכיכרות אינם נקראים על שמם. שורפי ילדים אינם מקבלים משכורות מהממשלה שלי, להיפך, הם נכלאים ע"י הממשלה שלי. את שורפי הילדים בחברה שלי אני יכול לספור על יד אחת, את רוצחי הילדים בחברה הפלשתינאית לא. ובעיקר, לרוצחי הילדים יש גיבוי מהחברה הפלשתינאית, לשורפי הילדים אין כזה גיבוי מהחברה הישראלית.

אם זכרוני אינו מטעני, באחד היישובים של היהודים חובשי הכיפה יש פארק וכיכר ע"ש ברוך גולדשטיין.
שורפי הילדים באים ממשפחות מיוחסות במגזר, ולא משוליו.
לגבי גיבוי ממשלת ישראל, שרת המשפטים דהיום פירסמה פוסט שקורא לפגוע בפלסטינים חפים מפשע. ראה זה פלא, 24 שעות אחר כך נשרף ילד כזה בעודו בחיים. אז אולי אין גיבוי, אבל יש עידוד. אגב, השרה הזאת היא שרה מטעם מפלגת היהודים חובשי הכיפה.

בקיצור, הכללות קל מאוד לעשות, ולצערך זה קל לכולם, לא רק לך.

נ"ב: כמו שכבר נכתב, יש בישראל לא מעט כיכרות ורחובות ומוסדות על שמם של אנשים וארגונים שלא בדיוק באים טוב בעין של פלסטיני, בדיוק כמו שהשמות של הרחובות שלהם לא באים טוב בעין שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתה צודק, הפיגוע במלון המלך דוד לא היה מוסרי. אנחנו התקדמנו מוסרית מאז. גם ערביי ישראל, אגב. האם הפלשתינאים?

תשפוט אותם ותבדוק אם הם במצבך היום כשהם יחגגו 67 שנות עצמאות.
כמו כן יש רבים שיחלקו על הטענה כאילו השינוי שעברנו (פעם היינו במאבק לעצמאות ולמימוש זכויות לאומיות, היום אנחנו שולטים על מיליוני אנשים חסרי זכויות בכוח הזרוע) נחשב להתקדמות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:25 
Officer Barbrady כתב:

אופס, ענו לפני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

אם זכרוני אינו מטעני, באחד היישובים של היהודים חובשי הכיפה יש פארק וכיכר ע"ש ברוך גולדשטיין.
שורפי הילדים באים ממשפחות מיוחסות במגזר, ולא משוליו.
לגבי גיבוי ממשלת ישראל, שרת המשפטים דהיום פירסמה פוסט שקורא לפגוע בפלסטינים חפים מפשע. ראה זה פלא, 24 שעות אחר כך נשרף ילד כזה בעודו בחיים. אז אולי אין גיבוי, אבל יש עידוד. אגב, השרה הזאת היא שרה מטעם מפלגת היהודים חובשי הכיפה.

בקיצור, הכללות קל מאוד לעשות, ולצערך זה קל לכולם, לא רק לך.

נ"ב: כמו שכבר נכתב, יש בישראל לא מעט כיכרות ורחובות ומוסדות על שמם של אנשים וארגונים שלא בדיוק באים טוב בעין של פלסטיני, בדיוק כמו שהשמות של הרחובות שלהם לא באים טוב בעין שלך.
אם אתה רוצה להיכנס למגזרים, אז כן, אני חושב שהיהודים ה"דתיים" ציונים הם הכי פחות מוסריים בחברה שלנו, לעומת החרדים שהם הסמן המוסרי. וכן, אני יודע ששורף הילדים מגיע ממשפחה חרדית. החרד"לים הם המסוכנים ביותר, בדיוק בגלל זה החרדים בישיבות ובחסידויות מתרחקים מלאומיות (וציונות בפרט) כמו מאש. אני עדיין חושב שאנחנו חברה מוסרית, שאמנם המוסר שלה מתדרדר מרגע לרגע (ראה איילת שקד, מיקי זוהר, ינון מגל, אורן חזן, הצל), אבל עדיין בעלת מוסר בריא וגבוה. בטח יחסית לחברה שמשלמת שכר לרוצחי ילדים וקוראת כיכרות על שמם.

ואני כבר הייתי במצב יותר גרוע משל הפשלתינאים, בי טבחו חדשות לבקרים כשהייתי בגולה ועדיין לא הושחתתי מוסרית בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:38 
פאביו כתב:
ofri כתב:
פאביו כתב:
ארגוני סיוע
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837344,00.html
ציטוט:
תרומות עברו למנהרות, בונוסים בצוק איתן: בכיר בארגון סיוע העביר מיליונים לחמאס
מוחמד חלבי, בכיר בארגון הסיוע הבינלאומי "World Vision" נעצר לאחר ששימש סוכן של הזרוע הצבאית בחמאס. היום הוגש נגדו כתב אישום, ולפיו הועברו עשרות מיליוני דולרים בתרומות שהגיעו מארה"ב ומאירופה לטובת מטרות טרור של חמאס. בין השאר דאג חלבי לבונוסים לפעילי חמאס במהלך צוק איתן. הארגון: הוא הפגין מנהיגות רחומה לילדים בעזה

תגובה עלובה של הארגון האנטשימי אבל לא ציפיתי אחרת

ולא נשכח לאמר תודה לארגון WORLD VISION שעוזר לילדים .

אני לא רוצה להעליב אותך, אז אני חוסך במילים שאחרים היו מפנקים אותך.
WORLD VISION הוא ארגון צדקה. זה שמישהו הצליח לעבוד עליהם לא עושה אותו משהו אחר.
כשהיינו באוסטרליה אשתי 'אימצה' ילדה באפריקה, ושילמנו להם כל חודש 50$ כדי שיהיו לה מים נקיים בכפר (הסברתי לאשתי שהכסף לא הולך אליה, גם לא לכפר שלה קרוב לוודאי, אבל כנראה עוזרים להם...). הילדה הזו הייתה כותבת לנו מכתבים. זה כנראה אמיתי.
http://www.worldvision.org/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:50 
Officer Barbrady כתב:
אם אתה רוצה להיכנס למגזרים, אז כן, אני חושב שהיהודים ה"דתיים" ציונים הם הכי פחות מוסריים בחברה שלנו, לעומת החרדים שהם הסמן המוסרי. וכן, אני יודע ששורף הילדים מגיע ממשפחה חרדית. החרד"לים הם המסוכנים ביותר, בדיוק בגלל זה החרדים בישיבות ובחסידויות מתרחקים מלאומיות (וציונות בפרט) כמו מאש. אני עדיין חושב שאנחנו חברה מוסרית, שאמנם המוסר שלה מתדרדר מרגע לרגע (ראה איילת שקד, מיקי זוהר, ינון מגל, אורן חזן, הצל), אבל עדיין בעלת מוסר בריא וגבוה. בטח יחסית לחברה שמשלמת שכר לרוצחי ילדים ו קוראת כיכרות על שמם .

ואני כבר הייתי במצב יותר גרוע משל הפשלתינאים, בי טבחו חדשות לבקרים כשהייתי בגולה ועדיין לא הושחתתי מוסרית בגלל זה.

למה אתה מתעקש על הנקודה המודגשת? הרי אנחנו בדיוק אותו דבר. אין רחוב שלמה בן יוסף בישראל? שלמה בן יוסף לא זרק רימון על אוטובוס מלא אנשים?
מי שהוא טרוריסט בעיני קבוצה אחת, הוא גיבור בעיני קבוצה אחרת, תמיד, ומכאן הבדלי המוסריות שאתה מציע בטלים. רד מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אוקי, אז אני חברה שנותנת גיבוי למחסומים ובנייה של יהודים בשטחים שנויים במחלוקת. מוכן לחיות עם רמת המוסר הזאת.

לא לא. אתה לא יוצא בכזו קלות. נח לכם לדבר על הרג מכוון כאן כל חטאת, אבל חביבי, לשים מליונים במשטר דיקטטורי אלים, לנצל משאבים, לגנוב אדמות, להטיל מצור, להקשות על התנועה, למנוע חשמל ומים, זה לא טוב יותר. גם אם אתה לא מוציא פלסטינים להורג.
בסוף תבינו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:
אם אתה רוצה להיכנס למגזרים, אז כן, אני חושב שהיהודים ה"דתיים" ציונים הם הכי פחות מוסריים בחברה שלנו, לעומת החרדים שהם הסמן המוסרי. וכן, אני יודע ששורף הילדים מגיע ממשפחה חרדית. החרד"לים הם המסוכנים ביותר, בדיוק בגלל זה החרדים בישיבות ובחסידויות מתרחקים מלאומיות (וציונות בפרט) כמו מאש. אני עדיין חושב שאנחנו חברה מוסרית, שאמנם המוסר שלה מתדרדר מרגע לרגע (ראה איילת שקד, מיקי זוהר, ינון מגל, אורן חזן, הצל), אבל עדיין בעלת מוסר בריא וגבוה. בטח יחסית לחברה שמשלמת שכר לרוצחי ילדים ו קוראת כיכרות על שמם .

למה אתה מתעקש על הנקודה המודגשת? הרי אנחנו בדיוק אותו דבר. אין רחוב שלמה בן יוסף בישראל? שלמה בן יוסף לא זרק רימון על אוטובוס מלא אנשים?
מי שהוא טרוריסט בעיני קבוצה אחת, הוא גיבור בעיני קבוצה אחרת, תמיד, ומכאן הבדלי המוסריות שאתה מציע בטלים. רד מזה

חייב להגיד שלא שמעתי עליו עד היום, אבל מבירור בויקיפדיה הרימון לא התפוצץ. לאחר מכן הוא הוצא להורג תוך כדי שהוא שר שירי בית"ר ואני מנחש שזאת הסיבה שיש רחובות שקרויים על שמו.
אני מתמקד בכיכרות ובהפיכת הרוצחים לגיבורים בגלל שזה כן מעיד על רוב החברה הפלשתינאית ועל חוסר מוסריותה. וכן, אמרתי שהמוסר שלנו מתדרדר דווקא בגלל שחלק מהעם שלנו עושה אותו דבר לאלאור אזריה (שהוא אמנם לא רוצח, אבל הוא עשה מעשה לא מוסרי שזוכה לגיבוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:

גם אנחנו מקדשים את המוות ומחלקים סוכריות בקלוואות וממתקים ברגע שלוחם חמאס מצליח להתפוצץ ורוצח נשים ילדים בדולפינריום?
גם אנחנו מבצעים לינץ אלים ואכזרי (ממליץ לך לקרוא איך הרגו את שני החיילים) כמו שההמון הפלשתיני ביצע?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

לא לא. אתה לא יוצא בכזו קלות. נח לכם לדבר על הרג מכוון כאן כל חטאת, אבל חביבי, לשים מליונים במשטר דיקטטורי אלים, לנצל משאבים, לגנוב אדמות, להטיל מצור, להקשות על התנועה, למנוע חשמל ומים, זה לא טוב יותר. גם אם אתה לא מוציא פלסטינים להורג.
בסוף תבינו את זה.

איזה גונב אדמות? כל מי שמוכיח בעלות פרטית מקבל את האדמה שלו, גם אם זה רימון פוליטי (ראה פינוי עמונה הקרב).
תושבי עזה בחרו בבחירות דמוקרטיות את חמאס, תושבי עזה אשמים בעובדה שהם חיים תחת משטר דיקטטורי אלים ותחת מצור. אגב, איזה מצור? נכנסות לעזה משאיות כל הזמן. חשמל אני ממשיך להזרים להם למרות שיש להם חוב עצום לחברת החשמל. וגם אם הייתי עושה את כל הדברים האלה, זה עדיין יותר טוב מלרצוח ילדה בשנתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
פאביו נותן בטיעונים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:29 
500 ילדים בקירוב נהרגו בצוק איתן.
4 מתוכם הופצצו ע"י כטב"מ על חוף הים, כך שהם כנראה היו ערים. נשארו 496, שבקירוב זה עדיין 500.
כמה מתוכם ישנו כשהפציצו להם את הבניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
גם אנחנו מבצעים לינץ אלים ואכזרי (ממליץ לך לקרוא איך הרגו את שני החיילים) כמו שההמון הפלשתיני ביצע?

חבר שלי שהוא חובש בכיר במד"א קיבל מכות כי הוא ניסה לעזור למישהו שעשו בו לינץ' כמה דקות קודם לכן על לא עוול בכפו (לפני כמה חודשים בבאר שבע).
just saying

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: