קודם כל, במידה ובנקס אכן מקבל אזרחות אז מדובר בהחתמה מדהימה ולמעשה נו בריינר לחלוטין.
במידה ולא... החתמה טובה מאוד אבל אני קצת פחות מתלהב משאר החברים פה.
אדריאן בנקס הוא סקורר ענק. מהטובים והמוכשרים שהיו בליגה הישראלית בשנים האחרונות ולמעשה מבחינת יכולות אישיות אין ספק שהוא עולה על בריון אלן. העניין הוא שמדובר בשחקן שכל פעם שראיתי אותו הרגשתי כאילו הוא מאוד משפיע על סגנון המשחק של הקבוצה שלו ולא לחיוב.
כשאני ואחרים דיברנו פה על מידת ההצלחה של הקבוצות שהוא משחק בהן הכוונה לא הייתה שקבוצה שהוא משחק בה לא יכולה להצליח. מן הסתם קבוצה שהוא משחק בה יכולה גם לקחת אליפות. הכוונה הייתה שסגנון המשחק שלו בתור סקורר דומיננטי קצת מגביל את הקבוצות שלו.
בנתניה הוא נראה מאוד מרשים והוא הפך אותם לטובים יותר מרמת הכישרון שהייתה שם. לעומת זאת כשראיתי אותו בקבוצות מוכשרות יותר ההרגשה שלי הייתה שהוא לא מאפשר לקבוצה למלא את הפוטנציאל שלה. הוא שחקן שלוקח המון זריקות וממש לא בשטף של המשחק. בעיני הוא הוא סקורר נהדר ולא הרבה חוץ מזה.
בריון אלן פחות מוכשר מבנקס, בזה אין ספק, אבל אלן שחקן יותר אינטליגנטי וקבוצתי ובעיקר שחקן שאני באופן אישית הרבה יותר מחבב. חוץ מזה בעיני סגנון המשחק הקבוצתי שלו ויכולת הקליעה האדירה שלו (טובה יותר מזו של בנקס ולא במעט) התאימו יותר לחומר השחקנים שיש לנו.
שלא תבינו לא נכון, בנקס שחקן מצוין ורמת הכישרון שיש לנו העונה בקבוצה היא בשמיים. יש לנו פוטנציאל להגיע רחוק מאוד. פשוט לפני ההחתמה הזאת מאוד אהבתי את סוג הקבוצה שנבנתה ועכשיו קצת פחות.
כמו כן, במידה והוא מקבל אזרחות כל זה לא משנה וזאת פשוט החתמה אדירה