תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אדריאן בנקס חתם לשנתיים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
החתמה ענקית.
קודם כל, בהשוואה ישירה מול אלן, בנקס שחקן יותר טוב. אלן שחקן מצוין ומבטיח והיה החתמה אופטימלית ב-100-110 אלף דולר, אבל בנקס זה רמה אחרת. אנחנו מדברים פה על מלך הסלים של הליגה השנייה באיטליה מול סגן מלך הסלים של הליגה הראשונה באיטליה, כן? בנקס שחקן יותר טוב ומוכח ברמות הרבה יותר גבוהות.
גם מבחינת הסגנון הם שחקנים בסגנון דומה מדי מכדי שיהיה אפשר להצביע על איזושהי חוסר התאמה מובהק. אפשר להגיד שאלן יכול לשחק אוף-דה-בול ויש לו קליעה יותר טובה משלוש, מצד שני בנקס שחקן יוצר הרבה יותר טוב והוא גם שומר פחות גרוע. אפילו מבחינת הסגנון נטו, אני לא בטוח איזה מהם יותר מתאים לקבוצה. ההבדלים בסגנון הם כל כך מינוריים כשבכלל לא בטוח מה עדיף, שניהם בתכלס הם קומבו-סקוררים עם ארסנל קליעה שלם, וכל הבדלי הסגנון וההתאמה (אם בכלל קיימים כאלה) מתגמדים לעומת העובדה שבנקס הוא פשוט שחקן ברמה אחרת.

בנקס אחד הסקוררים הכי טובים באירופה כבר כמה שנים טובות שנמצא עדיין בשיאו (מבחינת מספרים נתן עכשיו את העונה הכי טובה שלו). שחקן עם יכולת אישית בשמיים שיכול לעשות סל איך שהוא רוצה ועל מי שהוא רוצה, שחקן פיק-אנד-רול כמעט מושלם. זו החתמה חלומית, שחקן שהוא הרבה מעל הלבל שלנו ולא אחד שבא לפה לחודשיים אלא לפאקינג שנתיים, אני לא חושב שמבינים פה עד הסוף איזה קליבר של שחקן הבאנו.

עכשיו, הצד הנוסף של ההחתמה הזאת הוא שבנקס חתם לשנתיים ויכול להיות שהוא יקבל אזרחות וזה יתרון עצום. האוול כנראה לא יהיה בהפועל יותר מעונה אחת, אבל בבסט-קייס, אם הוא יקבל אזרחות במהלך העונה הקרובה, ובנקס יישאר כאן כמתאזרח בעונה שלאחר מכן, אנחנו נרוויח שנתיים רצופות שבהן יש לנו ישראלי ברמה של זר בטופ של הליגה (במקום לרדוף אחרי כל מיני שמחונים שלא נותנים עשירית מהתרומה ובגלל ענייני מיסוי עוד בסוף עולים אותו דבר) וזה יתרון שאי אפשר אפילו לכמת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אדריאן בנקס חתם לשנתיים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:16 
יש תרחיש בו גם האוול וגם בנקס יוכלו להירשם כישראלים?
בנוסף, האם הוא יכול לשחק כפוינט גארד?
אני מקווה שלא ימהרו לשחרר את אלן אם זה אפשרי להחזיק בשניהם מבחינה תקציבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:23 
החתמה גדולה!
אדריאן בנקס הוא אחד השחקנים היותר מגוונים שהיו כאן בארץ בשנים האחרונות והוא נושא מספרים טובים מאוד בשנים האחרונות בליגה רצינית.
בריון אלן ובנקס בגדול הם 2 שחקנים ממש דומים (כמו שיובל אמר) ואלו השחקנים של הכדורסל המודרני דורש- שחקנים שהם קודם כל סקוררים, יכולים ליצור, יכולים לשחק גם בלי הכדור וגם לרכז.
בריון אלן שחקן שהיה יכול מאוד מאוד להתאים לנו ובאמת השחרור שלו קצת לא הוגן כלפיו אבל אין פה בכלל התלבטות לדעתי, אדראין הוא שחקן שיכול לעשות עם הכדור כל דבר ברגע נתון- הוא מייצר חדירה בקלות, יש לו קליעה מכדרור ברמה גבוהה, יציאה מחסימה, שחקן בפיק אנד רול יכול להפיק כל כך הרבה דברים, אתלט עדיין (פחות ממה שהיה כאן בקדנציה בנתניה אבל עדיין).

לגבי ההגנה, באנקס לא התאפיין לאורך הקריירה כשומר גדול אבל הוא הרבה יותר טוב מבריון (שדיברנו כבר על שמירתו החשודה) אדריאן יכול לשמור יותר טוב קודם כל בעזרת הרגליים הזריזות שלו והאתלטיות, שילוב של ניסיון גם.

ההחתמה הכי גדולה של הקיץ ביי פאר, גם בגלל אורך החוזה, גם בגלל האזרוח, וגם כמובן בגלל איכות השחקן שכן אנחנו לא רגילים לראות החתמות כאלו בתחילת העונה.
כל הכבוד לעושים במלאכה בהצלחה לאדריאן ובהצלחה לבריון בכל אשר ילך.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:

1. לא, כי אי אפשר יותר ממתאזרח חדש אחד. אבל גם לא צריך, מספיק שאחד מהם יירשם כישראלי וזה יאפשר להביא זר נוסף.
2. בנקס הוא יותר שוטינג-גארד אבל הוא ישחק ליד רביב. כמו אלן למעשה.
3. אלן הוא בדיוק אותו סוג שחקן כמו בנקס. אנחנו נתחיל את העונה עם האוול ובנקס בתור זרים אבל גם אם לרשום עוד זר, אלן זה ממש לא סוג השחקן שנצטרך.

וצריך להגיד שבנו העונה סגל באמת פסיכי. אף אחד לא חלם שככה ייראה הסגל באוגוסט. זה ביי פאר הסגל הכי מוכשר שהיה לנו מאז שחזרנו לליגה, באף נקודת זמן בארבע העונות האחרונות (גם במהלך העונה אחרי חודשים של החלפות ושפצורים) רמת האיכות והכישרון של הסגל שלנו לא התקרבה לרמה הנוכחית. זה סגל שצריך לרוץ חזק מאוד למעלה ויכול להסתכל בעיניים לכל קבוצה בליגה (כולל מכבי וירושלים) ומן הסתם גם על הרבה קבוצות מלמעלה.

עכשיו העבודה היא של השחקנים, הצוות המקצועי וגם האוהדים. אני מקווה שהאוהדים יתעלו את כל הציפיות לאנרגיות חיובית, הפיכה של הבית שלנו למבצר (כמו בשלושת החודשים האחרונים של העונה האחרונה) ודחיפה של הקבוצה לעונה מיוחדת, ולא לאנרגיות שליליות ועריפת ראשים אחרי שני משחקי אימון.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 02 אוגוסט 2016, 11:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
opheaaa כתב:

1. לא, כי אי אפשר יותר משני מתאזרחים חדשים.
אתה מתכוון שאי-אפשר יותר מאחד, נכון? אגב, נדמה לי שקוארים לזה בשם המכובס "ישראלים חדשים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:29 
גם אני חושב שלא מבינים פה איזו החתמה יוצאת דופן זאת בסטנדרטים שלנו.

1. קודם כל, אני באופן אישי אוהב מאוד את בנקס. הוא סקורר עם יכולת אישית ברמות הגבוהות באירופה, רמות פארגו. הוא שחקן של 19 נק' למשחק בליגה איטלקית ראשונה, הוא שיחק בקבוצה עם דוראנד סקוט וסקוטי ריינולדס שנחשבים פה לזרים מצוינים בליגה ולא ראה אותם ממטר, הוא נבחר ל-MVP של הקבוצה שלו בלי תחרות. נתן עונה פשוט גדולה. בנתניה כמעט הערצתי אותו, ואני בטוח שכל מי שהיה ביד אליהו בחצי הגמר ההוא בשנת 2011 לא ישכח את היכולת האישית של השחקן הזה בחיים. צריך להבין שברמת סדר גודל – שחקנים כמו בנקס שהם סופרסטארים בליגה ראשונה באיטליה חוזרים לפה רק לקבוצות כמו ירושלים ומכבי בכסף גדול (ג'רום דייסון לדוגמה) וזה עוד בתור זרים.

2. יש כאן הזדמנות באמת אדירה להביא אותו כישראלי לשנתיים. מדובר בשחקן שהוא מבחינת כישרון ברמה מעל הליגה גם בתור זר, ולהביא אותו בתור ישראלי לשנתיים זה משהו עם פוטנציאל להיות וואחד שובר שיוויון. אנחנו צריכים לזכור שמתן כנראה פורש בקיץ הבא, שרביב לא נהיה צעיר יותר (יהיה כבר בן 33) ושהשוק המקומי רק נהיה יותר ויותר בלתי אפשרי כל קיץ. אם הכל יסתדר העונה ונתחיל את העונה הבאה עם שני ישראלים כמו רביב ובנקס – זה סגל ישראלי ברמה הגבוהה בליגה. לוותר על צ'אנס כזה זה פשוט לחשוב בקטן.

3. צריך להזהר עם סטיגמות לגבי שחקנים. אמירות כמו "הקבוצות שלו אף פעם לא מצליחות" - מציע לבדוק את זה. בשתי עונות בקריירה הוא לקח קבוצות שמדשדשות במרכז טבלה או תחתית במשך שנים וסיים איתן מקום ראשון בליגה באופן די סנסציוני (ליאז' בבלגיה ווארזה באיטליה), ואלו קבוצות שלא התקרבו אפילו לשחזר את ההישג הזה בעשור האחרון. בארץ בעונות שלו בנתניה אפשר להגיד שהם היו בתחתית אבל גם אפשר להגיד שהם היו קבוצה סופר חלשה שהוא השאיר בליגה לבד וגם הביא אותם לגמר גביע לבד (בעונה אחת היתה לו קצת עזרה מטראוויס ובעונה שניה מאסברי אבל בגדול היתה שם חבורה של כלום). סה"כ אי אפשר להגיד שהקבוצות שלו הן אנדר אצ'יבריות. נכון שברינדיסי נתנו עונה בינונית השנה וסיימו מקום 10 אבל כל הליגה האיטלקית זו ליגה סופר צפופה ותחרותית שחמישה משחקים מפרידים בה בין מקום 5 למקום 16, ועל אוולינו של לפני שנה שהשחקנים הבכירים בה מלבדו היו ג'סטין הארפר וסונדיאטה גיינס (שני שחקנים שהיו די בלופים אפילו בליגה שלנו) לא צריך להרחיב.

4. נושא השילוב עם רביב. כבר שנים שאנחנו הופכים את רביב לחיסרון במקום להפוך אותו ליתרון הענק שהוא צריך להיות, כשמביאים שחקנים רק לפי שילובים תיאורטיים עם רביב (איכשהו כל פעם שהביאו שחקן כדי שיתאים לרביב, זה הסתיים עם קאונסילים ובאטלים). מה שכן הצליח, ליד רביב ולא ליד רביב, זה גארדים זרים עם יכולת אישית גבוהה. בנקס הוא קודם כל שחקן שמתאים לליגה והוא הוכיח את זה. לוותר על ההזדמנות איתו בגלל שילוב תיאורטי עם רביב זה שוב להפוך שחקן ענק כמו רביב לחיסרון במקום ליתרון. אין ספק שבנקס הוא הרבה יותר 2 מאשר 1, ושרביב יצטרך לשחק יותר עם הכדור ולנהל יותר את משחק ההתקפה. אין ספק שלבנקס גם יש לא מעט חסרונות בתחום קבלת ההחלטות ובחירת הזריקות. מצד שני יש לו הרבה מאוד יתרונות אחרים שיורידו את העול ההתקפי מרביב ואת התלות בו לייצר בהתקפה, והאפסייד פה פשוט גבוה מדי בעיני כדי להתעלם ממנו.

על פניו, בעיני החתמה אדירה. תמיד צריך לראות איך הכל מתחבר בפועל אבל רמת הכישרון שהורכבה כאן בקיץ היא לדעתי באמת חסרת תקדים, והרבה מעבר למה שציפיתי בתחילת הפגרה. וזה עוד לפני זר נוסף שאני מאמין שנוכל להביא בשלב מסוים של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:31 
אגב, אלן שוחרר באופן רשמי?
ובהנחה ואחד מהם יירשם כישראלי, מה העמדה שהכי נחוץ לנו בה להביא זר נוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
יובל כתב:
opheaaa כתב:

אתה מתכוון שאי-אפשר יותר מאחד, נכון? אגב, נדמה לי שקוארים לזה בשם המכובס "ישראלים חדשים".

צודק, תוקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:33 
יורם כתב:
יובל כתב:
opheaaa כתב:

מותר לשחק עם 2 מתאזרחים אלא אם כן אתה מוותר על זר (ואז זה בעצם לא באמת משנה משהו).
הסיטואציה המקסימלית שאפשר להפיק ממצב כזה הוא שנביא זר אחד בנוסף לרביעייה ופה נגמר הסיפור.
מה גם אני מאמין שרק אחד מהם יתאזרח.

ובלי קשר, לשחק עם 4 זרים+2 מתאזרחים+ רביב זה כבר מוגזם יותר מדי בטח לקבוצה עם תקציב כמן שלנו,בטח לקבוצה שלא משתתפת באירופה ובטח ובטח לקבוצה שדי התנגדה לשיתוף מוגזם של מתאזרחים- כך יוצא שיש לנו מתאזרח אחד כמו עם וורקמן רק שהמתאזרח הזה הולך להיות הוואל\באנקס.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 11:40 
הניתוחים של FEZ והפוסטים שלו - תאווה לעיניים. ולא בפעם הראשונה, תמיד. פשוט תענוג לקרוא. כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
בנקס,טאקר והוואל.
3 זרים מהטופ בישראל+ הישראלי הטוב בליגה.
קבוצה פסיכית נבנתה השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:16 
אבא של קידר כתב:
הניתוחים של FEZ והפוסטים שלו - תאווה לעיניים. ולא בפעם הראשונה, תמיד. פשוט תענוג לקרוא. כל הכבוד.

וכנ"ל יובל. באמת תענוג להיכנס לפה כל פעם ולקרוא (אין ספק שמוסיפה מאוד העובדה שעל הנייר הקבוצה מבצעת החתמות מרשימות ונבנה סגל חזק).
אני מקווה שהשנה באמת נראה את הקפיצת מדרגה שכולנו מחכים לה.
ואני אנצל את האשכול להזכיר ליובל לחדש את הליגה בפנטזי פרמייר ליג :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:19 
החתמה מדהימה.
אין הרבה מה להוסיף לניתוחים המקצועיים פה, אבל אני רק אציין שהספקתי לשמוע מחברים שהיו מעורבים מאוד בנתניה בתקופה שלו שם, והם אומרים שגם מבחינה אישיותית מדובר בבינגו. מספרים על שחקן מאוד אהוב בחדר הלבשה, שהתאהב בישראל ושהיה לו מאוד קשה לעזוב את הארץ בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
כבוד לכל מי שלקח חלק בבניית הסגל. קיץ שעושה חשק שהעונה תתחיל כבר.
מקווה שאברהמי יעמוד בנטל, בלחץ ובציפיות.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:25 
תודה רבה ל-fez ויובל על המידע המאלף.
יצאתי מעודד
יאללה שיהיה בהצלחה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 12:42 
אם הוא עובר להיות ישראלי במהלך העונה הוא עדיין שרף לנו החתמה של זר כחלק מהשמונה שמותר לרשום בעונה או שזה מתבטל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 14:01 
יש שלושה ישראלים משלימים שהסגל שנבנה טוב עבורם, אבל מצד שני גם נהיה תלויים בהם לא מעט ויכולת חלשה שלהם תיצור בעיות.

1. מתן – הסטרץ' 4 היחיד בסגל (לפחות עד שגינת יפתח קליעה יציבה, ובהנחה שטאקר ישחק כמעט רק 3). יהיה מאוד חשוב כדי לרווח את המשחק ולתת לנו עוד אופציית קליעה, במיוחד עם רביב ובנקס שהם יותר שחקנים שחודרים ופותחים את ההגנה. סגל הגבוהים הזר טוב עבורו כי גם האוול וגם וויליאמס יכולים להחזיק את הצבע מבחינת ריבאונד עם מתן כ-4.

2. בלאט – הרכז האמיתי היחיד בסגל. יוכל לשחק ליד רביב ובנקס גם באופן נפרד (מה שהיה בעייתי שנה שעברה עם באטל/נייט הגמדים) ולהערכתי גם יראה דקות לא מעטות ליד שניהם ביחד בהרכבים של שלושה גארדים, מה שיתן לנו עוד אופציה בעמדה 3 לדקות שטאקר נח.

3. צוף – תהיה לו חשיבות כ-3 מחליף כי הרכבים עם האוול, וויליאמס ומתן ביחד יכולים להיות כבדים מדי. עם כל הסקוררים מסביבו, הוא באמת יצטרך רק לשמור ולקלוע את הזריקות הפנויות, שאת זה הוא הראה יכולת די טובה לעשות. מאמין שיראה לא מעט דקות אם יוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קודם כל, אני באופן אישי אוהב מאוד את בנקס. הוא סקורר עם יכולת אישית ברמות הגבוהות באירופה, רמות פארגו. הוא שחקן של 19 נק' למשחק בליגה איטלקית ראשונה, הוא שיחק בקבוצה עם דוראנד סקוט וסקוטי ריינולדס שנחשבים פה לזרים מצוינים בליגה ולא ראה אותם ממטר, הוא נבחר ל-MVP של הקבוצה שלו בלי תחרות. נתן עונה פשוט גדולה. בנתניה כמעט הערצתי אותו, ואני בטוח שכל מי שהיה ביד אליהו בחצי הגמר ההוא בשנת 2011 לא ישכח את היכולת האישית של השחקן הזה בחיים. צריך להבין שברמת סדר גודל – שחקנים כמו בנקס שהם סופרסטארים בליגה ראשונה באיטליה חוזרים לפה רק לקבוצות כמו ירושלים ומכבי בכסף גדול (ג'רום דייסון לדוגמה) וזה עוד בתור זרים.

לא שאני מתלונן... אבל איך באמת שחקן כזה אחרי עונה כזו עומד בתנאי השכר שיש לנו להציע לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 14:39 
Fez כתב:
יש שלושה ישראלים משלימים שהסגל שנבנה טוב עבורם, אבל מצד שני גם נהיה תלויים בהם לא מעט ויכולת חלשה שלהם תיצור בעיות.

זאת אולי נקודת התורפה הכי גדולה של הסגל - אם מתן/איידן/בלאט יפגינו יכולת נפל, נהיה בבעיה כי הם יהיו חייבים לשחק הרבה דקות במצטבר.
מצד שני, אחרי העונות האחרונות, זה כנראה הימור מחושב שעדיף לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 14:44 
יש דברים מעבר לכסף. ולא תמיד הכסף מגיע מתקציבנו. וחוץ מזה who cares? אני בטוח שלא שברנו קופות חסכון או השתוללנו והגדלנו את התקציב בחמישים אחוז בשביל להחתים אותו. עכשיו כל מה שנותר זה שאברהמי יצדיק את הארכת החוזה. כי תירוצים לא יוכלו להיות לו הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שרוב הכסף הגיע מהחסכון על שחקן ישראלי "בכיר" נוסף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 15:16 
לדעתי אם יפתח את העונה הבאה כישראלי, יש לו פוטנציאל גם "לחסוך" לנו לא מעט כסף. אם שוב נחזור לכל סאגת "הישראלי הבכיר" שעולה מחדש בכל קיץ, וטירוף המחירים בשוק, ישראלי ברמה כזאת שימוסה כאמריקאי (ויכול לעלות למועדון פחות מרותבארט/שמחון למיניהם) זה יתרון מקצועי-כלכלי שקשה לכמת אותו. לכו תדעו מה יקרה עד הקיץ הבא אבל גם אם יש פה תוספת מסוימת לתקציב, אני לא בטוח שזה לא ישתלם בטווח הארוך. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אם וכאשר יתפנה לנו מקום לזר נוסף, מה להערכת המומחים פה בפורום צריכה להיות העמדה שנחזק ואיך זה ישפיע על הסגל שלנו?

כרגע יש לנו רוטציה מאוד רחבה, 4 זרים ועוד 6 ישראלים שאמורים לקבל דקות, זה לא יותר מידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 15:41 
עומרי קנדה כתב:
אם וכאשר יתפנה לנו מקום לזר נוסף, מה להערכת המומחים פה בפורום צריכה להיות העמדה שנחזק ואיך זה ישפיע על הסגל שלנו?

כרגע יש לנו רוטציה מאוד רחבה, 4 זרים ועוד 6 ישראלים שאמורים לקבל דקות, זה לא יותר מידי?

כדאי לחכות ולראות כיצד תתחיל ותתפתח העונה, הזר הנוסף יוכל למלא משבצת של שחקן שנפצע לתקופה ארוכה או בתקופה קריטית, דבר הנפוץ לצערנו בעונות האחרונות, או להחליף את אחד מאיידן/בלאט/גינת אם לא יענו על הציפיות.
חוץ מזה שלטעמי קופת המועדון די התרוקנה ולא הייתי בונה שיגיע זר בקליבר של ארבעת אלו שחתמו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 16:09 
lirazgc כתב:
עומרי קנדה כתב:

כדאי לחכות ולראות כיצד תתחיל ותתפתח העונה, הזר הנוסף יוכל למלא משבצת של שחקן שנפצע לתקופה ארוכה או בתקופה קריטית, דבר הנפוץ לצערנו בעונות האחרונות, או להחליף את אחד מאיידן/בלאט/גינת אם לא יענו על הציפיות.
חוץ מזה שלטעמי קופת המועדון די התרוקנה ולא הייתי בונה שיגיע זר בקליבר של ארבעת אלו שחתמו כבר.

באיזה קטע יתפנה מקום לזר נוסף? פספסתי הודעת שחרור על אלן?
אנחנו כרגע עם 5 זרים (אלן, בנקס, וויליאמס, האוול, טאקר) עד שנקבל אישור רשמי שבנקס מתאזרח. לא??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 16:27 
אם בנקס נרשם כישראלי או לא, אין הגיון בלהחזיק גם אותו וגם את בריון אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 16:56 
למה במקום אלן?
כבר חשבתי שסגרנו את הסגל מבחינת הזרים.
הישראלים סגורים ונותר לנו בעצם רק זר אחד אחרון בכדי לסגור את כל הסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 17:00 
יאללה הפועל מלחמה כתב:
למה במקום אלן?
כבר חשבתי שסגרנו את הסגל מבחינת הזרים.
הישראלים סגורים ונותר לנו בעצם רק זר אחד אחרון בכדי לסגור את כל הסגל?

הסגל סגור לגמרי, אין מקום לעוד זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 02:44 
קודם כל, במידה ובנקס אכן מקבל אזרחות אז מדובר בהחתמה מדהימה ולמעשה נו בריינר לחלוטין.
במידה ולא... החתמה טובה מאוד אבל אני קצת פחות מתלהב משאר החברים פה.
אדריאן בנקס הוא סקורר ענק. מהטובים והמוכשרים שהיו בליגה הישראלית בשנים האחרונות ולמעשה מבחינת יכולות אישיות אין ספק שהוא עולה על בריון אלן. העניין הוא שמדובר בשחקן שכל פעם שראיתי אותו הרגשתי כאילו הוא מאוד משפיע על סגנון המשחק של הקבוצה שלו ולא לחיוב.
כשאני ואחרים דיברנו פה על מידת ההצלחה של הקבוצות שהוא משחק בהן הכוונה לא הייתה שקבוצה שהוא משחק בה לא יכולה להצליח. מן הסתם קבוצה שהוא משחק בה יכולה גם לקחת אליפות. הכוונה הייתה שסגנון המשחק שלו בתור סקורר דומיננטי קצת מגביל את הקבוצות שלו.
בנתניה הוא נראה מאוד מרשים והוא הפך אותם לטובים יותר מרמת הכישרון שהייתה שם. לעומת זאת כשראיתי אותו בקבוצות מוכשרות יותר ההרגשה שלי הייתה שהוא לא מאפשר לקבוצה למלא את הפוטנציאל שלה. הוא שחקן שלוקח המון זריקות וממש לא בשטף של המשחק. בעיני הוא הוא סקורר נהדר ולא הרבה חוץ מזה.
בריון אלן פחות מוכשר מבנקס, בזה אין ספק, אבל אלן שחקן יותר אינטליגנטי וקבוצתי ובעיקר שחקן שאני באופן אישית הרבה יותר מחבב. חוץ מזה בעיני סגנון המשחק הקבוצתי שלו ויכולת הקליעה האדירה שלו (טובה יותר מזו של בנקס ולא במעט) התאימו יותר לחומר השחקנים שיש לנו.
שלא תבינו לא נכון, בנקס שחקן מצוין ורמת הכישרון שיש לנו העונה בקבוצה היא בשמיים. יש לנו פוטנציאל להגיע רחוק מאוד. פשוט לפני ההחתמה הזאת מאוד אהבתי את סוג הקבוצה שנבנתה ועכשיו קצת פחות.
כמו כן, במידה והוא מקבל אזרחות כל זה לא משנה וזאת פשוט החתמה אדירה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
ההתרשמות ממנו בנתיים היא שלא מדובר באיזה זר שבא לעשות פה סיבוב עם אזרחות ישראלית אלא באחד שבא להיות פה כמה שנים, אם זה נכון זאת יכולה להיות ההחתמה הכי גדולה מאז לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: