Gili כתב:
איזה בקושי ישחק. גוטמן אוהב לשחק עם שני חלוצים, ככה הוא עשה בקדנציה הקודמת בהפועל ואפילו קצת בשנה שעברה. חלוץ שלישי זה אמנם לא מאסט, אבל יהיה נחמד אם סוף סוף אחרי כמה שנים יהיה קצת עומק גם בעמדה הזאת.
לא צריך מישהו יקר. מספיק מישהו בכיוון של עמאשה/דובב גבאי/לאלה/כליבאת שיוכל לעלות כמחליף ולפעמים גם בהרכב.
בשנה שעברה, למרות שוינפלד, נפלנו בחוד לעומת כמעט כל קבוצה שעלינו מולה(אפילו בפלייאוף התחתון).
סתם כמה דוגמאות:
-הפועל חיפה: לאלה, סוויסה, ארבייטמן.
-קריית שמונה: מזרחי, אמוטו, קוניה.
-רעננה: ראדוניץ', בדש, קנגאווה, ממאדו.
-מכבי פ"ת: פריצה, מלמד, כליבאת.
לגבי דמארי, הלוואי שיבוא אבל אני פסימי. ובכל מקרה אני לא רואה את הסאגה איתו נגמרת לפני סוף אוגוסט- תחילת ספטמבר. בעיניי עדיף להחתים את החלוץ ה"שלישי" כבר עכשיו בלי קשר לדמארי, ואחרי שהסאגה עם דמארי תסתיים לראות מה עושים בנוגע לעוד חלוץ.
כל מילה. לזרוק את אנאס למים העמוקים יכול להיות טוב ויכול גם לחזור כבומרנג. מניח שגוטמן יודע מה הוא עושה. אני הייתי שואף שיקבל כמה שיותר דקות. אם לא בנוער, אז בהשאלה לליגה הלאומית. מקווה לבלוע את הכובע.
אגב, לא יודע כמה כולם על אותה עמדה. אנאס לא עשה לי רושם של חלוץ מטרה. מבנה הגוף שלו יותר מתאים לסגנון חלוץ אחר. אשמח אם מישהו שצופה בנוער באדיקות יתייחס.
בכל מקרה, עם חלוץ "שלישי" זול יחסית בנוסף לחלוץ היקר (דמארי), תהיה לנו התקפה מעולה, כולל עומק במקרים של פציעות או הרחקות ואפשרות לשחק בכמה מערכים.