תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 17:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אמיר כתב:

ה IRA לבדו הרג יותר אנשים באירופה מכל הטרור המוסלמי ביחד.

REMINDER
עדיין ממתין.כמה הרגו / רצחו ?
כמה מהם חיילים ואנשי כוחות הבטחון וכמה אזרחים?

תשמע, אני לא יודע למה לא עונים לך, אבל גם אף אחד לא עובד אצלך. לך, תחפש בעצמך. מה אתה חופר?

שמע אל תתרגז.שתה מים קרים

נאמר עי מישהו (באמת נחמד) משפט שציטטתי לעיל
מחישובים וחיפושים שעשיתי מסתבר שהira הרג פחות מפיגוע אחד ויחיד שבוצע על אדמת ארה"ב.
רק רציתי לוודא שלא טעיתי.

אין צורך בעצבים.
אתה לא בערב של שלום ואחווה ?

האיש הנחמד רשם על טרור באירופה, לא בארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 23:18 
הIRA הרגו 650 חיילים ו650 אזרחים בערך
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Provisi ... y_campaign

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ביבי הוא ראש הממשלה הכי טוב שהיה למיעוט הערבי אי פעם, וזאת עובדה.

הנה, גם אני יכול.

ביבי מימן כל דבר שערביי ישראל רצו, בניגוד לקודמיו לתפקיד, בין אם הוא הסכים עם זה או לא?
ביבי חסם באו״ם כל הצעה שערביי ישראל התנגדו אליה, גם במחיר של בעיות דיפלומטיות עם מדינות אחרות?
ביבי מימן מערכות הגנה לערביי ישראל?
ביבי עשה את כל זה, למרות שמנהיג ערביי ישראל ניסה לתמוך ביריב שלו?

כי בהנחה והתשובה היא לא, אז מה שאתה אומר זה שטויות.
אבל בהתחשב בזה שדברים מקבילים קרו עם אובאמה וישראל, ועוד הרבה יותר, ומשמעותית יותר מכל קודמיו בתפקיד, כנראה שזה כן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 04:56 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לא מזמן דברו על הסכסוך בצפון אירלנד כבלתי פתיר בדיוק כמו הסכסוך הישראלי-פלסטיני
והי, כנראה שכשאנשים משני הצדדים רוצים, הכל פתיר עד שהוא כבר נחשב ללא רלונטי.

בני ידידי,

לא מעט פעמים נעשתה השואה זו. ואכן כששני הצדדים באירלנד החליטו לעשות שלום נוצר שקט.
איני בקיא בהיסטוריה של האירים. אולי אתה כן.
האם האירים כעם היו בסכנת הכחדה במבט היסטורי ?
היו שם סיכסוכים רבים ונהרגו רבים. האם היה איום הכחדה על העם האירי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

3. אני בכוונה מתייחס אליו כחוסיין, הוא עשה הכל כדי לזכות בקטלוג הזה. אתה מאשים אותי או כל ישראלי\יהודי בחוסר אהבה לאובמה? באמת? אחרי שהוא זרק את ישראל לכלבים? ולא, אני לא מדבר על העימותים התכופים שלו עם ביבי, אלא על ההחלטה המודעת שלו לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים כדי להשלים עם העולם המוסלמי ואיראן. כמובן שלעולם אי אפשר לשכוח את האמירה האומללה של הדובר שלו, לפיה הפיגוע בהיפר כשר לא כוון נגד יהודים.

אני לא מאשים אף אחד בכלום, וזה לגיטימי לא לאהוב את אובמה, אבל רצוי שזה יהיה מבוסס על עובדות.
ביבי השתין על אובמה כמו שאף מנהיג בעולם לא עשה לנשיא אמריקאי, ולמרות הכל, אובמה המשיך את התמיכה המוחלטת של ארה"ב בישראל. אם אובמה היה רוצה "לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים" ארה"ב היתה יכולה להפסיק לשים וטו על כל החלטה נגד ישראל במועצת הבטחון, היא היתה יכולה להוריד את הסיוע הבטחוני, היא היתה יכולה לעשות הרבה דברים, אבל היא לא עשתה כלום.

ושמע, אין ממש הבדל בין רפובליקאים ודמוקרטים כשזה מגיע לישראל, אני יודע שאתה חושב שההסכם עם אירן היה גרוע, אבל אתה בסרטים אם אתה חושב שנשיא רפובליקאי היה יוצא למלחמה עם אירן עכשיו.
ומה שמצחיק שכל הסיפור הזה נובע 100% מזה שהתומכים והממנים של ביבי הם רפובליקאים, זה הכל, מזה זה מתחיל ושם זה נגמר.

נ.ב.
ואפילו אם אתה מתייחס לכל העניין הזה מזווית של HASBARA, הדבר היחיד שלקרוא לאובמה "חוסיין" משיג בשבילך זה אנטגוניזם עם רוב הציבור האמריקאי ברמות שאני לא חושב שאתה מבין. אבל בוא אני אגיד לך ככה - יש לא מעט מקומות בארה"ב שאם היית הולך לבר ומדבר ככה אשכרה היו מביאים לך מכות.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 29 יולי 2016, 08:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 07:37 
הוא עשה הכל כדי לזכות בכינוי
זרק את ישראל לכלבים
זרק את ישראל מתחת לגלגלים

כתבת פסקה שלמה של התלהמות וסיסמאות ואפילו לא חצי משפט עם תוכן של דוגמא קונקרטית.
ואם הדוגמא שלך זה ההסכם עם איראן, תסביר איך כל מומחי הביטחון שלנו פה הודיעו השנה שהאיום כבר לא קיים.
ויהיה נחמד אם תיתן עוד דוגמא אחרי משפטים מפוצצים כאלה.
מדהים באיזה קלות שטיפת מוח עובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אמיר כתב:

REMINDER
עדיין ממתין.כמה הרגו / רצחו ?
כמה מהם חיילים ואנשי כוחות הבטחון וכמה אזרחים?

תשמע, אני לא יודע למה לא עונים לך, אבל גם אף אחד לא עובד אצלך. לך, תחפש בעצמך. מה אתה חופר?

שמע אל תתרגז.שתה מים קרים

נאמר עי מישהו (באמת נחמד) משפט שציטטתי לעיל
מחישובים וחיפושים שעשיתי מסתבר שהira הרג פחות מפיגוע אחד ויחיד שבוצע על אדמת ארה"ב.
רק רציתי לוודא שלא טעיתי.

אין צורך בעצבים.
אתה לא בערב של שלום ואחווה ?

האיש הנחמד רשם על טרור באירופה, לא בארה"ב

האיש אמר :
כל ההטרור המוסלמי ב11.9 הרג פי 2 וחצי מה IRA
וגם אם דבריו לא הובנו כהלכה הטרור המוסלמי באירופה הרג יותר

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7 ... 7%A4%D7%94

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

3. אני בכוונה מתייחס אליו כחוסיין, הוא עשה הכל כדי לזכות בקטלוג הזה. אתה מאשים אותי או כל ישראלי\יהודי בחוסר אהבה לאובמה? באמת? אחרי שהוא זרק את ישראל לכלבים? ולא, אני לא מדבר על העימותים התכופים שלו עם ביבי, אלא על ההחלטה המודעת שלו לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים כדי להשלים עם העולם המוסלמי ואיראן. כמובן שלעולם אי אפשר לשכוח את האמירה האומללה של הדובר שלו, לפיה הפיגוע בהיפר כשר לא כוון נגד יהודים.

אני לא מאשים אף אחד בכלום, וזה לגיטימי לא לאהוב את אובמה, אבל רצוי שזה יהיה מבוסס על עובדות.
ביבי השתין על אובמה כמו שאף מנהיג בעולם לא עשה לנשיא אמריקאי, ולמרות הכל, אובמה המשיך את התמיכה המוחלטת של ארה"ב בישראל. אם אובמה היה רוצה "לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים" ארה"ב היתה יכולה להפסיק לשים וטו על כל החלטה נגד ישראל במועצת הבטחון, היא היתה יכולה להוריד את הסיוע הבטחוני, היא היתה יכולה לעשות הרבה דברים, אבל היא לא עשתה כלום.

ושמע, אין ממש הבדל בין רפובליקאים ודמוקרטים כשזה מגיע לישראל, אני יודע שאתה חושב שההסכם עם אירן היה גרוע, אבל אתה בסרטים אם אתה חושב שנשיא רפובליקאי היה יוצא למלחמה עם אירן עכשיו.
ומה שמצחיק שכל הסיפור הזה נובע 100% מזה שהתומכים והממנים של ביבי הם רפובליקאים, זה הכל, מזה זה מתחיל ושם זה נגמר.

נ.ב.
ואפילו אם אתה מתייחס לכל העניין הזה מזווית של HASBARA, הדבר היחיד שלקרוא לאובמה "חוסיין" משיג בשבילך זה אנטגוניזם עם רוב הציבור האמריקאי ברמות שאני לא חושב שאתה מבין. אבל בוא אני אגיד לך ככה - יש לא מעט מקומות בארה"ב שאם היית הולך לבר ומדבר ככה אשכרה היו מביאים לך מכות.

זה אשכול על אירופה אבל לא נותר לי אלא להסכים עם אמיר.
אובמה היה טוב לישראל,ומפרסומים זרים נתן הכי הרבה וקיבל שתן לעיניים מהמנהיג הדגול קים ג'ונג-איל ביבי .
ביבי זלזל בו,בא לקונגרס ונאם נגדו,הלך לפוטין,דיבר אליו בפגישה ביניהם כאילו קים ג'ונג-איל ביבי הוא מנהיג העולם ואובמה מנהיג מדינה קטנה זניחה אי שם.

כל אלו שמאמינים לססמאות על אובמה ומנסים להעליבו עם השם האמצעי שלו עושים זאת מחוסר ידע ושטיפת מוח של קים ג'ונג-איל ביבי והתקשורת שלו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
האיש אמר :

אתה מדבר על הIRA, אבל הבאת לינק שלא מתייחס בכלל לIRA ולמה שהוא עשה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז בואו נעשה סדר. כשהבאתי את הנתונים של הערבים תחת כהונתו של ביבי, כולם צעקו "השוואה". אז לפני שאתם קופצים על עניין השת"פ הביטחוני והווטו הקבוע, תשאלו את עצמכם: האם זה משהו שייחודי לממשל אובמה? או שמא ארה"ב מטילה ווטו באופן כמעט אוטומטי כשזה נוגע להחלטות ישראל, לא משנה תחת איזה נשיא? אותו דבר לגבי השת"פ הביטחוני. איך אמר ליברמן? כשביבי פתאום מדבר על מחוייבותו לגולן, אני מתחיל להתכונן לנסיגה. כשהתקשורת ומקורבי אובמה אומרים לי שהשת"פ הביטחוני הוא בשיא, אני מתחיל להבין שמשהו לא טוב קורה.

ומה זה המשהו הלא טוב הזה? בואו נתחיל עם אחד העוגנים הכי גדולים במורשת החוץ שלו- ההסכם עם איראן. אותו הסכם שהמו"מ עליו התחיל עוד בתקופת אחמדינג'אד, אותו הסכם שבן רודס הודה שהם דחפו לעם האמריקאי עם שקרים, אותו הסכם שלוקח את האויבת הכי גדולה של ישראל ונותן לה מאות מיליארדי דולרים. אתה רוצה להפחית במשמעות של ההסכם הזה על ישראל? אני לא. ההסכם הזה שם את איראן במרחק שנה מפצצה (ע"פ הערכות נדיבות) ונותן לה עשור להתעשר על חשבון המערב. הוא בעיקר מזרים כל כך הרבה כסף לארגוני טרור שיורים עליך טילים. ההסכם הזה, בלי קשר לביבי, הוא סטירה בפנים של ישראל. וזה שיש עכשיו שקט סביבו, כי אי אפשר להתעסק בהסכם הזה 10 שנים, לא אומר שהוא לא גרוע. זה לא אומר שאובמה לא זרק את ישראל וערב הסעודית לכלבים וחיבק את איראן.
טוב, אז אחרי שדיברנו על אחד העוולות הגדולות ביותר שעשה אובמה לישראל, בוא נדבר על הדברים היותר קטנים. על ביטול התרגיל הצבאי האווירי הגדול אי פעם בין ארה"ב לישראל ב-2012, שמעת?
על הסכם הסיוע החדש, שמעת? על העובדה שהוא מחסל חלק גדול מהתעשייה הבטחונית בישראל? מר אובמה (אני לא קורא לו חוסיין מתוך כבוד אליך) שלא מוכן שישראל תשקיע יותר מהכסף שלהם בתעשייה הישראלית. הלאה- עיכוב טילים למסוקי אפאצ'י בזמן צוק איתן בהוראת אובמה. סירוב פומבי של אובמה לפגוש את נתניהו ב-2012, יש? אובמה טס למצריים ולמזרח התיכון בכהונה הראשונה ולא עוצר בישראל? יופי.

מעל לכל- אובמה אומר שההתקפה בהיפר כשר לא הייתה אנטישמית. לעזאזל, איך אני אמור להגיב לדבר כזה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
האיש אמר :

נאמר פה על 1200 הרוגים של ה IRA

לגבי הלינק:
אם תעשה אקסל או תספור בזמנך החופשי חוששני שתעבור את ה-1200 הרוגים באירופה בטרור מוסלמי

לגבי הזמן האחרון,ממה שיודע ה IRA לא פעיל.גם כהנא לא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני מצאתי, הIRA פרסם בזמנו התנצלות על הרג 1800 בני אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
האיש אמר :

נאמר פה על 1200 הרוגים של ה IRA

לגבי הלינק:
אם תעשה אקסל או תספור בזמנך החופשי חוששני שתעבור את ה-1200 הרוגים באירופה בטרור מוסלמי

לגבי הזמן האחרון,ממה שיודע ה IRA לא פעיל.גם כהנא לא.

יצא לי 1,213 בסך הכול, בחמישים השנים שמפורטות שם, כולל פיגועים שהעורכים בוויקיפדיה לא ידעו אם לייחס אותם לטרור מוסלמי או לטרור סמולני קיצוני, וכולל כמובן כ-500 הרוגים בפיגועים שהיו חלק מהמלחמות של רוסיה עם שכנותיה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:41 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

בני ידידי,

לא מעט פעמים נעשתה השואה זו. ואכן כששני הצדדים באירלנד החליטו לעשות שלום נוצר שקט.

ישראל לא בסכנת הכחדה. כבר למעלה מארבעים שנה אין אפילו איום רציני על ישראל.
אם נדייק , יש יותר סיכוי שישראל תכחיד את הפלסטינים מאשר הפוך.
בשני המקרים טענו שבגלל שהסכסוך הוא על רקע דת אז הוא לא פתיר. עובדה הצליחו לפתור את הסכסוך.

מה שעצוב הוא ששני הצדדים יודעים בדיוק איך ייראה ההסכם הסופי. הדבר היחיד שלא ידוע הוא כמה הרוגים יהיו בשני הצדדים עד שיחתמו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

בני ידידי,

בשני המקרים טענו שבגלל שהסכסוך הוא על רקע דת אז הוא לא פתיר. עובדה הצליחו לפתור את הסכסוך.

מה שעצוב הוא ששני הצדדים יודעים בדיוק איך ייראה ההסכם הסופי. הדבר היחיד שלא ידוע הוא כמה הרוגים יהיו בשני הצדדים עד שיחתמו עליו.

מה???
אתה רוצה להגיד לי שהוא אשכרה הקביל את ישראל לאירים ואת הפלסטינאים לבריטניה???
לא מאמין, לא יכול להיות דבר כזה.

ואם כבר דיברנו על האירים ועל סכנת הכחדותם, אולי ראוי להזכיר לאלה שפחות יודעים היסטוריה שהיה לפני כ-150 שנה דבר בשם "הרעב הגדול", כשרבע מאוכלוסיית אירלנד מתה מרעב תוך כמה שנים.
https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Famine_(Ireland)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

בני ידידי,

בני ידידי.
מדינת ישראל לא בסכנת הכחדה. לא חושב שכתבתי זאת. העם היהודי בהחלט היה ונותר בסכנת הכחדה.
אני בדיוק כמוך בעד הסכם שלום עם הפלשתינאים והחזרת כל השטחים שניכבשו ב- 67. כולל בינאום ירושלים (למרות שעם זה מאוד קשה לי, ובכל זאת מוכן). זו בכלל לא הבעייה. הבעייה היא מה שעתיד לקרוא בתוך שטח המדינה שבגבולות 67. לדוגמא מדינת כל אזרחיה. לדוגמא זכות שיבה גם חלקי.
לכן , אני אולי בשונה ממך , חושב שמדינת הוקמה כדי להיות מדינתו של העם היהודי. זה אולי אולי ימנע את הכחדת העם היהודי. אני אולי בשונה ממך מאמין שבשעת כושר ינסו הערבים להישתלט על מדינת ישראל ולייצר גם בישראל שילטון שאינו שילטון יהודי.

בהחלט איני שבע רצון מהשילטון היהודי אבל הוא פחות גרוע מכל שילטון ערבי שנחיה תחתיו. יש כתבה נחמדה ב- YNET על האיסלם באינדונזייה. אולי אם היה לנו סיכסוך עם העם האינדונזי הייתי מאמין יותר לצד השני. ובכל זאת למרות שאיני מאמין לאף מילה שיוצאת למנהיגי הפלשתינאים מהפה, אני מוכן לחזור לגבולות 67 ובלבד שמדינת ישראל תוכר על ידם כמדינת הלאום של העם היהודי וכי הם לא יתערבו בעינינים פניימים בישראל ובחוקים שיהיו בישראל כולל חוק השבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
מטלי ידידי.

עדיין לא התאוששתי מהמשפט הלא אופייני שרשמת עלכך שאני סולד מאוד מאחמד זיבי וחנין זובי בגלל שיש לי בעייה מסויימת עם דת האיסלם.
אני חושב שלא נכון למשל לאסור מימון הקמת מסגד בישראל בכספי מימון זר. מצידי שיהיו מסגדים מפוארים וענקיים ובמימון האירנים או דע"אש.

מישום מה ראש ממשלת צרפת הפלורליסטית חושב אחרת ממני וכניראה גם ממך.

ציטוט:
צרפת שוקלת לאסור מימון זר למסגדים

ראש ממשלת צרפת מנואל ואלס אמר כי הוא "פתוח לרעיון של איסור מימון מחו"ל לבניית מסגדים - לפרק זמן שעדיין צריך להיקבע". הוא הבהיר שהמלחמה בטרור תהיה ממושכת

ומתוך הכתבה :

ציטוט:
ראש ממשלת צרפת מנואל ואלס אמר הבוקר (יום ו') כי הוא שוקל לאסור באופן זמני מימון זר שמשמש להקמת מסגדים במדינה, בעקבות מתקפות הטרור האחרונות. ואלס קרא להכשיר אימאמים בצרפת ולא במקומות אחרים, והוסיף כי " עלינו לבנות מחדש את יחסינו עם האיסלאם בצרפת ".

מודה שלא בדקתי את השתיכוותו הפוליטית של הנ"ל , האם הוא חבר במפלגתה הגזענית לכאורה או שלא לכאורה של מרי לה פן ?
כניראה שלו יש בעייה עם האיסלם הרבה הרבה יותר ממני.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4834772,00.html

כשאני קורא כתבה כזו אני באמת חושב שנחמד מה שקורה לאירופאים . לא די נחמד אלה ממש נחמד.
חבל רק שהיו צריכים לההרג כל כך הרבה חפים מפשע בדרך.
ד"א בהרבה מיקרים, הדבר הזמני הוא הדבר הקבוע ביותר שקיים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 29 יולי 2016, 15:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אגב, תהיה שעלתה לי לא מזמן בהקשר של הכחדת העם היהודי..

נניח ומישהו באמת היה מצליח להכחיד את כל היהודים, מה אלוהים היה עושה?

אופיסר ורומאריו, שבת עוד לא נכנסה.. יש לכם תשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
ה' לא היה מכחיד את כל היהודים, הוא כרת איתנו ברית עולם ונשבע למשה שהעונש שלו על אי כניסתו לארץ, תבטיח שבמקרה הצורך הוא ישמיד את בית המקדש ולא את היהודים. אם אתה מדבר על השמדה רוחנית, היא כבר בעיצומה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 17:43 
teknoboy כתב:
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

בני ידידי,

מה???
אתה רוצה להגיד לי שהוא אשכרה הקביל את ישראל לאירים ואת הפלסטינאים לבריטניה???
לא מאמין, לא יכול להיות דבר כזה.

ואם כבר דיברנו על האירים ועל סכנת הכחדותם, אולי ראוי להזכיר לאלה שפחות יודעים היסטוריה שהיה לפני כ-150 שנה דבר בשם "הרעב הגדול", כשרבע מאוכלוסיית אירלנד מתה מרעב תוך כמה שנים.
https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Famine_(Ireland)

נציין שבזמן שהמוני אירים מתו ברעב ומיליונים היגרו, הבריטים אילצו אותם לייצא תירס מאירלנד לבריטניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 17:48 
ולגבי הרוגים באירופה מטרור בכלל ומטרור איסלמי בפרט

תמונה
http://www.datagraver.com/thumbs/1300x1 ... 2016-1.png

נערך לאחרונה על ידי 20 בתאריך 30 יולי 2016, 16:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

לינק?

גם דעאש/אל קעידה/חמאס/חיזבאללה
יתנצלו עוד כמה שנים.זה בטוח יגיע.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
סומך כתב:

לינק?

http://goo.gl/5jp91R

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
די נחמד לקרוא

ציטוט:
סוכל פיגוע בבלגיה, אבטחה מוגברת בהולנד
לאחר רצף הפיגועים בגרמניה ובצרפת, חשש מטרור גם במדינות השפלה. בעקבות סריקות בבתים במונס ובליאז' עצרה המשטרה הבלגית שני אחים בחשד לתכנון פיגועים. בשדה התעופה סחיפהול באמסטרדם בודקים כל רכב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4834905,00.html

יישר כח לכוחות הביטחון הבנלוכסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
שהמחתרת האירית פעלה...
תספרו את זה לאירופה , אולי הם ישתכנעו :PUKE:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4835316,00.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
עברה כמעט שנה מאז נפתח אשכול מפואר זה.

ככל שעובר הזמן אירופה מתעסקת פחות ופחות בישראל ויותר בבעיותיה.

פה ושם אפילו יש פירות חיוביים. חבל שכל כך הרבה אזרחים חפים מפשע היו צריכים לההרג.

ציטוט:
גרמניה: בוטל קורס אקדמי על מצב הפלסטינים
בלחץ יהודים שטענו כי הקורס מבוסס על חומרים אנטישמיים ואנטי-ישראליים הודיעה אוניברסיטה בהילדסהיים כי הוא לא ייכלל בשנת הלימודים הקרובה
APפורסם: 05.08.16 , 20:48
אוניברסיטה בגרמניה החליטה לבטל סמינר שאמור היה לעסוק בחייהם של צעירים בשטחים הפלסטיניים בעקבות טענות שהסמינר כולל תוכן אנטישמי ואנטי-ישראלי.

מדובר באוניברסיטה למדע שימושי ולאומנות בעיר הילדסהיים שבצפון המדינה. היום (ו') היא הודיעה כי תעצב מחדש את תוכנית הלימודים שלה בכל הנוגע לסכסוך במזרח התיכון ולעבודה סוציאלית בשנת הלימודים האקדמית הקרובה. במסגרת התוכנית המחודשת היא מבטלת את הסמינר לענייני "המצב הסוציאלי של צעירים בפלסטין".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837852,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
והרבה יותר מאשר נחמד. ללא אף הרוג. לא יכול להיות יותר טוב מזה.

מגדל אייפל :HEART2:

ציטוט:
בהלה במרכז פריז: מגדל אייפל פונה ונסגר
שוטרים וחיילים רבים פשטו על האזור ופינו תיירים, ודווח על חפץ חשוד. בהמשך מסרה המשטרה: זו התרעת שווא. מוקדם יותר - עוד אירוע ענקי בצרפת בוטל מחשש לפיגועים: שוק הפשפשים של ליל, הגדול ביותר באירופה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837927,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
והרבה יותר מאשר נחמד. ללא אף הרוג. לא יכול להיות יותר טוב מזה.

מגדל אייפל :HEART2:

ציטוט:
בהלה במרכז פריז: מגדל אייפל פונה ונסגר
שוטרים וחיילים רבים פשטו על האזור ופינו תיירים, ודווח על חפץ חשוד. בהמשך מסרה המשטרה: זו התרעת שווא. מוקדם יותר - עוד אירוע ענקי בצרפת בוטל מחשש לפיגועים: שוק הפשפשים של ליל, הגדול ביותר באירופה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4837927,00.html

הערבים האלה, כל פעם כשקורה פיגוע או אסון בישראל, יוצאים לרחובות ומחלקים בקלאוות... בחיים לא יהיה איתם שלום, חיות אדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: