Officer Barbrady כתב:
3. אני בכוונה מתייחס אליו כחוסיין, הוא עשה הכל כדי לזכות בקטלוג הזה. אתה מאשים אותי או כל ישראלי\יהודי בחוסר אהבה לאובמה? באמת? אחרי שהוא זרק את ישראל לכלבים? ולא, אני לא מדבר על העימותים התכופים שלו עם ביבי, אלא על ההחלטה המודעת שלו לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים כדי להשלים עם העולם המוסלמי ואיראן. כמובן שלעולם אי אפשר לשכוח את האמירה האומללה של הדובר שלו, לפיה הפיגוע בהיפר כשר לא כוון נגד יהודים.
אני לא מאשים אף אחד בכלום, וזה לגיטימי לא לאהוב את אובמה, אבל רצוי שזה יהיה מבוסס על עובדות.
ביבי השתין על אובמה כמו שאף מנהיג בעולם לא עשה לנשיא אמריקאי, ולמרות הכל, אובמה המשיך את התמיכה המוחלטת של ארה"ב בישראל. אם אובמה היה רוצה "לזרוק את ישראל מתחת לגלגלים" ארה"ב היתה יכולה להפסיק לשים וטו על כל החלטה נגד ישראל במועצת הבטחון, היא היתה יכולה להוריד את הסיוע הבטחוני, היא היתה יכולה לעשות הרבה דברים, אבל היא לא עשתה כלום.
ושמע, אין ממש הבדל בין רפובליקאים ודמוקרטים כשזה מגיע לישראל, אני יודע שאתה חושב שההסכם עם אירן היה גרוע, אבל אתה בסרטים אם אתה חושב שנשיא רפובליקאי היה יוצא למלחמה עם אירן עכשיו.
ומה שמצחיק שכל הסיפור הזה נובע 100% מזה שהתומכים והממנים של ביבי הם רפובליקאים, זה הכל, מזה זה מתחיל ושם זה נגמר.
נ.ב.
ואפילו אם אתה מתייחס לכל העניין הזה מזווית של HASBARA, הדבר היחיד שלקרוא לאובמה "חוסיין" משיג בשבילך זה אנטגוניזם עם רוב הציבור האמריקאי ברמות שאני לא חושב שאתה מבין. אבל בוא אני אגיד לך ככה - יש לא מעט מקומות בארה"ב שאם היית הולך לבר ומדבר ככה אשכרה היו מביאים לך מכות.