תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 20:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
גברים זו קבוצה משמעותית יותר אלימה ממוסלמים, ובפער עצום הכי אלימים בגלובוס.
משום מה, אין כל הזמן דיבורים על כמה החברה הגברית מסוכנת ולא מוסרית, ושצריך להזהר מגברים, אלא כאן מצליחים לבודד את האלימים ולא לקבוע שכולם אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 10:33 
אופטימי ידידי,

לא אתווכח איתך על גישתך כלפי אחמד טיבי או שאר חברי הכנסת הערבים.
ההתייחסות אליהן היא פונקציה של מספר אספקטים מהותיים: 1. ההיסטוריה (העובדתית) של המאבק היהודי ערבי כאן 2. מהות מדינת ישראל 3. הבנת המושג דמקורטיה או ההסכמה על כך שישראל צריכה להיות דמוקרטיה. מכיון שאנחנו כנראה חלוקים בלפחות אחד מתוך 3 האספקטים הללו- אם לא ביותר - הגישה שלנו אל אנשים אלו היא שונה לחלוטין. הדיון באספקטים האלו הוא ארוך ושווה נושא נפרד (רק אציין שלרוב שכשאחמד טיבי מדבר, אני מסכים עם דבריו הרבה יותר מאשר כאשר מירי רגב מדברת, למשל).

לגבי האיסלם: כאמור לעיל, הסכמתי איתך שכיום במדינות האיסלמיות, כהכללה, יש יותר אלימות מאשר בעולם המערבי. מה ששאלתי הוא מה אתה למד מכך, לא ביקשתי הוכחות בדמות קרבות בין שבטים בעירק או בין מיליציות שונות. המסקנה שלך היא שזה משהו מהותי בתוך האיסלם עצמו. זו מסקנה חמורה ומסוכנת, והצגת אותה ללא שום הבאת ראיות מהקוראן, או הוכחה או הסבר לכך.
אני מחזיר אליך את השאלה, האם האיסלם ככלל היא דת אלימה? האם המוסלמי, ככלל, הוא אדם אלים מתוקף היותו מוסלמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול לענות גם?

אני לא חושב שיש משהו בגנים של המוסלמים שעושה אותם אלימים, אלא בתרבות הדתית שלהם. התרבות והאנשים יכולים לקחת את הדת לכאן ולכאן. אני אפילו אפתיע אותך ואגיד שהיהדות יכולה להתפרש כדת אלימה במיוחד, השאלה בפועל היא איך היהודים מפרשים אותה. הנצרות, עד לחילון, הייתה דת אלימה. היא רצחה בצורה אכזרית מיליונים ושרפה את מי שלא הסכים איתה. הנצרות עברה שינוי מהותי וכיום הנוצרים הם לא אנשים אלימים. ביהדות יש הרבה חוקים אלימים שבאף תקופה לא באמת קיימו אותם. לראיה: כשרבי עקיבא רוצה להוכיח לראש הסנהדרין שהוא אדוק, הוא אומר לו שאם הוא היה יושב בראש- לא היה פוסק אפילו פעם אחת עונש מוות. שים לב להבדל המהותי בין יהודים (ואני מדבר איתך על יהודי לפני 2000 שנה, תקופה שבה לחיים לא היה ערך כמו היום) למוסלמים. כשיהודי רוצה להראות אדיקות דתית, הוא מרחיק את עצמו מהאלימות כמה שאפשר. כשמוסלמי רוצה להראות אדיקות דתית, הוא חייב להיות האלים שבאלימים (לראיה: אבו בכר אל בגדדי נחשב לחליף, שזה הטופ שבטופ בהיררכיה האיסלאמית).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 11:53 
אדום אופטימי כתב:
100%anti beitar כתב:

אופטימי, את סיפורי הזוועה שאני שמעתי מ"מהגרי העבודה" כשעבדתי במוקד לפליטים ולמהגרים אתה לא רוצה לשמוע תאמין לי.

מתנצל מראש.
לא מאמין לאף אות שיוצאת לך מהמקלדת לכן גם לא אאמין לאף אות שתכתוב לגבי מהגרי העבודה מאריתראה בין שעבדת במוקד או שלא.

איזה באסה... סתם מסקרנות למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני יכול לענות גם?

אני לא חושב שיש משהו בגנים של המוסלמים שעושה אותם אלימים, אלא בתרבות הדתית שלהם. התרבות והאנשים יכולים לקחת את הדת לכאן ולכאן. אני אפילו אפתיע אותך ואגיד שהיהדות יכולה להתפרש כדת אלימה במיוחד, השאלה בפועל היא איך היהודים מפרשים אותה. הנצרות, עד לחילון, הייתה דת אלימה. היא רצחה בצורה אכזרית מיליונים ושרפה את מי שלא הסכים איתה. הנצרות עברה שינוי מהותי וכיום הנוצרים הם לא אנשים אלימים. ביהדות יש הרבה חוקים אלימים שבאף תקופה לא באמת קיימו אותם. לראיה: כשרבי עקיבא רוצה להוכיח לראש הסנהדרין שהוא אדוק, הוא אומר לו שאם הוא היה יושב בראש- לא היה פוסק אפילו פעם אחת עונש מוות. שים לב להבדל המהותי בין יהודים (ואני מדבר איתך על יהודי לפני 2000 שנה, תקופה שבה לחיים לא היה ערך כמו היום) למוסלמים. כשיהודי רוצה להראות אדיקות דתית, הוא מרחיק את עצמו מהאלימות כמה שאפשר. כשמוסלמי רוצה להראות אדיקות דתית, הוא חייב להיות האלים שבאלימים (לראיה: אבו בכר אל בגדדי נחשב לחליף, שזה הטופ שבטופ בהיררכיה האיסלאמית).

ולראיה נגדית: בזמן חייו של רבי עקיבא היה לך גם את מרד התפוצות שבו יהודים בשם קנאות דתית רצחו לך מאות אלפי בני אדם בצורות שגורמות לדאעש להראות כמו דובוני איכפת לי.
ואני לא אומר שהיהדות היא דת רצחנית, בסופו של דבר דת בלי מאמינים היא כלום ושום דבר. יש אנשים מאמינים שהם רצחניים, יש שהם שוחרי שלום, בכל הדתות.
עכשיו אפשר לשחק את המשחק הזה של באיזו דת יש הכי הרבה אנשים אלימים, אני לא חושב שזה יותר מדי חשוב, אבל בתור מחקר סטיטסטי, יאללה, אם זה מעננין אותך לך על זה.
הבעיה מתחילה כשגוזרים מזה שכל מוסלמי הוא רצחני (בפועל או פוטנציה). וזה גם לא נכון עובדתית, רובם המוחלט של המוסלמים הם לא אנשים אלימים, ויותר חמור, זה גם מרחיק ממך אנשים שיכולים להיות בעלי ברית מאד אפקטיבים במלחמה במאבק כנגד אירגונים כמו דעאש.

וברצינות שניה, מה בדיוק אתה חושב שהצהרות כאלו ישיגו?
נראה לך שמוסלמים יגידו, ואללה, צודק, אני עובר לשינטו?
מלחמת דת לא הולכת לעזור לאף אחד.
טוב סליחה, יש אנשים שמלחמת דת יכולה לעזור להם פיננסית ופוליטית, ובאופן לא מפתיע, הרבה פעמים אלו האנשים שדוחפים את הדיבור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אופטימי ידידי,

לא אתווכח איתך על גישתך כלפי אחמד טיבי או שאר חברי הכנסת הערבים.
ההתייחסות אליהן היא פונקציה של מספר אספקטים מהותיים: 1. ההיסטוריה (העובדתית) של המאבק היהודי ערבי כאן 2. מהות מדינת ישראל 3. הבנת המושג דמקורטיה או ההסכמה על כך שישראל צריכה להיות דמוקרטיה. מכיון שאנחנו כנראה חלוקים בלפחות אחד מתוך 3 האספקטים הללו- אם לא ביותר - הגישה שלנו אל אנשים אלו היא שונה לחלוטין. הדיון באספקטים האלו הוא ארוך ושווה נושא נפרד (רק אציין שלרוב שכשאחמד טיבי מדבר, אני מסכים עם דבריו הרבה יותר מאשר כאשר מירי רגב מדברת, למשל).

לגבי האיסלם: כאמור לעיל, הסכמתי איתך שכיום במדינות האיסלמיות, כהכללה, יש יותר אלימות מאשר בעולם המערבי. מה ששאלתי הוא מה אתה למד מכך, לא ביקשתי הוכחות בדמות קרבות בין שבטים בעירק או בין מיליציות שונות. המסקנה שלך היא שזה משהו מהותי בתוך האיסלם עצמו. זו מסקנה חמורה ומסוכנת, והצגת אותה ללא שום הבאת ראיות מהקוראן, או הוכחה או הסבר לכך.
אני מחזיר אליך את השאלה, האם האיסלם ככלל היא דת אלימה? האם המוסלמי, ככלל, הוא אדם אלים מתוקף היותו מוסלמי?

להזכירך כל הדיון ביננו התחיל בגלל שאתה חושב שאני סולד/שונא את אחמד זיבי ואת חניםן זובי. אתה ייחסת זאת למשהו שיש לי נגד מוסלמים. או במילים שלי כי משהוא מובנה ביחס שלי למוסלמים. מאחר וליצן אחד כתב אתמול שאני דוגמאות על יחסים טובים שיש לי עם כמה מוסלמים אמר שלפעמים גם תרנגול עיוור תפס גרגר.

בעוונותי לא עיינתי בקוראן. מוסלמי שאני מדבר איתו הרבה וכל יום אומר שהקוראן אוסר על רצח. אני לא חושב שהאלימות היא דבר מובנה באיסלם.
ובאופן יותר מפורש אכתוב כי מעולם לא טענתי כי האיסלם היא דת אלימה. בוודאי שאיני חושב שמוסלמי מעצם היותו מוסלמי הוא אלים/רוצח/פרימיטיבי.
ואחרי שכתבתי זאת והשתמשתי בהודעתי הקודמת בדוגמא על 10 יהודים ישראלים וכו' אני חושב שיש בך את האינטליגנציה להבין זאת כגם משם. אבל שאלת וערכת תחקיר וקיבלת את התשובות.

להבדיל ממך אני חושב שבפועל המוסלמים הם הרבה יותר אלימים (כן אני עושה כאן הכללה אני יודע) הרבה יותר אלימים. ככל שאני יודע כמעט ואין בקהילה היבודית רצח על כבוד המשפחה. ככל שאני יודע כמעט ואין קטיעת אברים. בסיכסוכים בין מוסלמים בישראל כשמופעל נשק חם (ואין הכוונה למלחמת כנופיות של העולם התחתון נוהגים לירות למפרקים של הרגלים או הידים . במדינות אחרות כורתים ידיים. ולא דיברתי עדיין על הרג.

אחמד זיבי לפני שהוא מייצג דעות מסויימות הוא דוגמא מוחשית לגיס חמישי. (הסברתי בהודעתי הקודמת). זה לא אומר שהוא לא מציג דעות לגיטימיות. זה לא אומר שהוא לא חכם או לא ישר בהתנהלותו. ממש לא. הוא אדם שבהרבה היבטים נחשב דעתי למבריק.

ההבדל הבסיסי בהשקפותינו נעוץ בעובדה שאני איבדתי לחלוטין את האמונה בפלשתינאים ומבחינתי המצב הקיים שהוא זיפט אחד גדול עדיף על מדינה פלשתינאית ומדינת ישראל כמדינת כל אזרחיה. אתה עזבת והחלטת לחזור. אני לא מחזיק מעצמי חלילה ישראלי יותר ממך או קשור לישראל יותר ממך אולם במידה וחס ושלום תוקם מדינת כל אזרחיה בישראל אמליץ לכל חברי וקרובי לעוף מכאן ומהר.
אני בהחלט מאמין שכשיוכלו ישחטו אותנו ד"א את השמאלים היהודים הרבה לפני כולם .
זו דעתי לחמישים השנים הקרובות. מאחר ואיני חושב שאחיה מעבר לכך לא יכול להתנבא מה יהיה בעוד 100 שנים לאחר 90 שנות שלום מדומה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 28 יולי 2016, 12:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני יכול לענות גם?

ולראיה נגדית: בזמן חייו של רבי עקיבא היה לך גם את מרד התפוצות שבו יהודים בשם קנאות דתית רצחו לך מאות אלפי בני אדם בצורות שגורמות לדאעש להראות כמו דובוני איכפת לי.
ואני לא אומר שהיהדות היא דת רצחנית, בסופו של דבר דת בלי מאמינים היא כלום ושום דבר. יש אנשים מאמינים שהם רצחניים, יש שהם שוחרי שלום, בכל הדתות.
עכשיו אפשר לשחק את המשחק הזה של באיזו דת יש הכי הרבה אנשים אלימים, אני לא חושב שזה יותר מדי חשוב, אבל בתור מחקר סטיטסטי, יאללה, אם זה מעננין אותך לך על זה.
הבעיה מתחילה כשגוזרים מזה שכל מוסלמי הוא רצחני (בפועל או פוטנציה). וזה גם לא נכון עובדתית, רובם המוחלט של המוסלמים הם לא אנשים אלימים, ויותר חמור, זה גם מרחיק ממך אנשים שיכולים להיות בעלי ברית מאד אפקטיבים במלחמה במאבק כנגד אירגונים כמו דעאש.

וברצינות שניה, מה בדיוק אתה חושב שהצהרות כאלו ישיגו?
נראה לך שמוסלמים יגידו, ואללה, צודק, אני עובר לשינטו?
מלחמת דת לא הולכת לעזור לאף אחד.
טוב סליחה, יש אנשים שמלחמת דת יכולה לעזור להם פיננסית ופוליטית, ובאופן לא מפתיע, הרבה פעמים אלו האנשים שדוחפים את הדיבור הזה.

שוב, אני פחות מדבר על טרור אלא על ההתנהלות שלהם בחיי היומיום. מה זה ייתן לי אם אקטלג אותם כאלימים? הרבה. גם לאירופה. מדיניות אכיפה נוקשה, חינוך מהותי ומקיף לערכים הומניים. אם לא תכיר בבעיה, לא תוכל לפתור אותה. והבעיה היא שיש מיליוני מהגרים מוסלמים, בלב אוכלוסייה אירופאית, והתרבויות של האוכלוסיות האלה רחוקות שנות אור. אני לא מדבר על תרבות במובן של הנאה (כמו שירים, אוכל, תיאטראות) אלא על תרבות התנהגותית. בעוד שהאירופאים כבר מזמן זנחו את האלימות (כלפי נשים וכלפי ילדים), המוסלמים שם ממש לא. בעוד שהאירופאים שומרים את הידיים שלהם לעצמם, המוסלמים שם ממש לא. האירופאים צריכים לכפות על המוסלמים שחיים בקרבם את הערכים ההומניים ולגרום להם להבין ביד קשה שאלימות אינה חוקית במדינות אלו. הייתי אומר שיעשו את זה דרך חינוך, אבל עד שהילדים יתחנכו, מיליוני נשים, ילדים וגברים תמימים צפויים לעבור מסכת התעללויות כחלק מהתרבות הזאת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
יש 1.6 מליארד מוסלמים בעולם. מתוכם, כמה מאות אלפים מפעילים אלימות בשמה (ואני מתעלם כרגע מאלמנטים שלא קשורים לדת, למשל, תרבות אזורית. הרי גם בדרום אמריקה יש אלימות מטורפת, ואף אחד לא חושב להשליך את זה על הנצרות).

יש 12 מליון יהודים בעולם. מתוכם, כמה אלפים מפעילים אלימות בשמה (ופה ראוי להזכיר שאנשים אלה חיים בסביבה מערבית יחסית)

מה היה קורה לו היו מליארד יהודים? לא יודע.

ובהקשר הזה, ראיון מרתק שראיתי אתמול בין מאהד חסן ואירשד מנג'י

ובכלל, שווה לראות את העימותים שלו, בעיקר את זה עם דני דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

שוב, אני פחות מדבר על טרור אלא על ההתנהלות שלהם בחיי היומיום. מה זה ייתן לי אם אקטלג אותם כאלימים? הרבה. גם לאירופה. מדיניות אכיפה נוקשה, חינוך מהותי ומקיף לערכים הומניים. אם לא תכיר בבעיה, לא תוכל לפתור אותה. והבעיה היא שיש מיליוני מהגרים מוסלמים, בלב אוכלוסייה אירופאית, והתרבויות של האוכלוסיות האלה רחוקות שנות אור. אני לא מדבר על תרבות במובן של הנאה (כמו שירים, אוכל, תיאטראות) אלא על תרבות התנהגותית. בעוד שהאירופאים כבר מזמן זנחו את האלימות (כלפי נשים וכלפי ילדים), המוסלמים שם ממש לא. בעוד שהאירופאים שומרים את הידיים שלהם לעצמם, המוסלמים שם ממש לא. האירופאים צריכים לכפות על המוסלמים שחיים בקרבם את הערכים ההומניים ולגרום להם להבין ביד קשה שאלימות אינה חוקית במדינות אלו. הייתי אומר שיעשו את זה דרך חינוך, אבל עד שהילדים יתחנכו, מיליוני נשים, ילדים וגברים תמימים צפויים לעבור מסכת התעללויות כחלק מהתרבות הזאת.

הרוב המוחלט של המוסלמים בעולם הם לא אלימים.
ושמע, חינוך לערכים הומאניים זה משהו ראוי מאד, אבל זה לא משהו שרק מוסלמים צריכים.
ותעשה לי טובה, אין אירופאים שרצחו בני אדם?
אין אנסים לבנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הרוצח ממינכן נאו נאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
האם אנחנו מסכימים שרוב הטרור בעולם (20-30 שנה אחרונות) הוא מוסלמי?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

אין לי נתונים על כל העולם, ובמקומות כמו סוריה ועיראק ההבדלה בין טרור למלחמת אזרחים\מלחמת גרילה היא לא ממש ברורה. אבל באירופה (שזה נושא האשכול פה, כן?) זה ממש ממש ממש ממש לא נכון.
וזה אפילו לא קרוב ללהיות נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

הרוב המוחלט של המוסלמים בעולם הם לא אלימים.
ושמע, חינוך לערכים הומאניים זה משהו ראוי מאד, אבל זה לא משהו שרק מוסלמים צריכים.
ותעשה לי טובה, אין אירופאים שרצחו בני אדם?
אין אנסים לבנים?

אתה סגור על זה? שהרוב המוחלט לא אלים? אני מדבר על אלימות במשפחה ובין מוסלמי למוסלמי, כן? אני יודע שאין כל כך נתונים, אבל סתם לדוגמא, לא מזמן ראיתי סקר שפרסם ש-80%-90% מהנשים במצריים העידו שהוטרדו מינית בצורה פיזית.
ויש אנסים לרוצחים לבנים, אבל: א. זה לא מקובל בחברה שלהם.
ב. האחוז שלהם, להערכתי, נמוך בצורה דרמטית מהמוסלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פאביו כתב:

אין לי נתונים על כל העולם, ובמקומות כמו סוריה ועיראק ההבדלה בין טרור למלחמת אזרחים\מלחמת גרילה היא לא ממש ברורה. אבל באירופה (שזה נושא האשכול פה, כן?) זה ממש ממש ממש ממש לא נכון.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/668/391.html
http://www.mako.co.il/world-now-weekend ... 941006.htm

http://www.independent.co.uk/news/world ... 38121.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אתה סגור על זה? שהרוב המוחלט לא אלים? אני מדבר על אלימות במשפחה ובין מוסלמי למוסלמי, כן? אני יודע שאין כל כך נתונים, אבל סתם לדוגמא, לא מזמן ראיתי סקר שפרסם ש-80%-90% מהנשים במצריים העידו שהוטרדו מינית בצורה פיזית.
ויש אנסים לרוצחים לבנים, אבל: א. זה לא מקובל בחברה שלהם.
ב. האחוז שלהם, להערכתי , נמוך בצורה דרמטית מהמוסלמים.

כן, סגור על זה. אין שום מדינה בעולם שבה יש לך יותר מאחוזים בודדים של אנשים שמבצעים פשעים אלימים. ואגב גם אין שום מדינה בעולם שבה רצח זה לא העונש הכי חמור בספר החוקים, ככה שאני די סגור על זה שזה לא מקובל בשום מקום. ואגב, המדינות אם אחוזי הרצח הכי גבוהים (ובפער די גדול) נמצאות במרכז אמריקה ואין בהם כמעט אף מוסלמי.
רוצה לדבר על תרבות אונס? אתה יודע שבסין (וחלקים גדולים של אסיה ואפריקה) זה חוקי לגמרי לאנוס את אשתך?
רבאק, עד שנות ה-90 זה היה חוקי ברוב העולם המערבי.

ועוד פעם, אני לא אומר שאין לך מדינות מוסלמיות שבה רצח ואונס הן לא בעיות מאד רציניות, ובהחלט, אם אתה מעוניין לשפר את מצב זכויות האישה במדינה כמו מצרים, לך על זה, זה נושא סופר ראוי (אני מדבר ברצינות) אבל אני לא חושב שיש שום סיבה להניח שמדובר בבעיה מוסלמית.
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/668/391.html
http://www.mako.co.il/world-now-weekend ... 941006.htm

http://www.independent.co.uk/news/world ... 38121.html

תמונה

ה IRA לבדו הרג יותר אנשים באירופה מכל הטרור המוסלמי ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם כל אלה שחרדים מתרבות האונס במדינות האיסלאם מודעים לנורמות האונס בהודו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
מקור?

בתמימות וחוסר ידע אני שואל :
1. כמה אנשים רצח ה IRA
2. כמה מהנפגעים היו אזרחים/חיילים

הטרור ב-2015-2016 חסר משום מה , בטבלה שהבאת.

לא נשכח את הטרור האיסלאמי בארהב (11 לספט') ואל נא נתעלם מהלינקים שהבאתי (חלקם לא מווינט שלא יתלוננו)

להגיד שהטרור בעולם רובו לא איסלאמי זה להתכחש למציאות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אתה טוען שהאחוזים במדינות האסלאמיות הם נמוכים, אבל אתה בעצם מתבסס על מערכת האכיפה והמשפט של אותן מדינות איסלאמיות. כך לדוגמא, בישראל לארה"ב, להרוג אדם בגלל נטיותיו המיניות זה רצח. במדינות איסלאמיות זה מתבצע על ידי השלטון.

ומתוך ויקיפדיה:
ציטוט:
במדינות מוסלמיות רבות קיימים סעיפים בחוק העונשין אשר מקלים או פוטרים מעונש רוצחים על רקע חילול כבוד במשפחה.

סעיף 340 לחוק העונשין הירדני קובע כי "אדם אשר גילה את אשתו או אחת מקרובות משפחתו 'נואפות' והורג, פוצע או פוגע בהם, פטור מעונש". בנוסף ממשיך החוק, "אדם אשר גילה את אשתו או אחת מקרובות משפחתו עם אחר במצב של "ניאוף" והורג, פוצע או פוגע בהם זכאי להפחתת עונשו". חוקים דומים קיימים בבחריין, מצרים, כווית, לבנון, מרוקו, עומאן, סוריה ואיחוד האמירויות הערביות. בפועל, במקרים רבים בירדן העונש אינו עולה על שלושה חודשי מאסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתה טוען שהאחוזים במדינות האסלאמיות הם נמוכים, אבל אתה בעצם מתבסס על מערכת האכיפה והמשפט של אותן מדינות איסלאמיות. כך לדוגמא, בישראל לארה"ב, להרוג אדם בגלל נטיותיו המיניות זה רצח. במדינות איסלאמיות זה מתבצע על ידי השלטון.

ומתוך ויקיפדיה:
ציטוט:
במדינות מוסלמיות רבות קיימים סעיפים בחוק העונשין אשר מקלים או פוטרים מעונש רוצחים על רקע חילול כבוד במשפחה.

סעיף 340 לחוק העונשין הירדני קובע כי "אדם אשר גילה את אשתו או אחת מקרובות משפחתו 'נואפות' והורג, פוצע או פוגע בהם, פטור מעונש". בנוסף ממשיך החוק, "אדם אשר גילה את אשתו או אחת מקרובות משפחתו עם אחר במצב של "ניאוף" והורג, פוצע או פוגע בהם זכאי להפחתת עונשו". חוקים דומים קיימים בבחריין, מצרים, כווית, לבנון, מרוקו, עומאן, סוריה ואיחוד האמירויות הערביות. בפועל, במקרים רבים בירדן העונש אינו עולה על שלושה חודשי מאסר.

אני תוהה אם זה נכנס לסטטיסטיקה העולמית של נרצחים על ידי טרור.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 14:56 
http://www.moroccoworldnews.com/2015/12 ... muslims-2/

80 Are...

FBI Says 94% of Terrorist Attacks in the US Since 1980 Are by Non-Muslims  

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם כל אלה שטוענים שרוב הטרור לא מוסלמי ומביאים לינקים מגוחכים על ה FBI נוסעים לנופש בשארם אשר בסיני , טורקיה או צפון חאלב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:09 
מצפה בכיליון לנתון נגדי. יום מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
מגה פורמאלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:17 
את זה הדוח של האפ בי איי טוען

However, according to the FBI, there have been more acts of terrorism on American soil perpetrated by Latinos and Jews than by Muslims.

עכשיו אני לא בא לסנגר על היהודים,
אבל הייתי שמח לשמוע על מקרי טרור יהודי ברחבי ארה"ב..........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/world/mid ... -1.2664401

את מספר פעולות הטרור הגדול ביותר ביצע ארגון המדינה האיסלאמית, 1,083, כחלק מהמאבק שהוא מנהל להקמת חליפות איסלאמית בסוריה ובעיראק. במקום השני מדורג טליבאן (894) ואחריו בוקו חראם, שעומד מאחורי עלייה דרמטית במספר התקפות הטרור בצפון ניגריה (662).

כולי תקווה שאתר "הארץ" אתר אמין עבור המשתמשים פה.
מזל שלא מביאים לנו טור שכתב בנצי גופשטיין...

יום מקסים

אגב עדיין ממתין לנתון כמה הרוגים :
IRA לבדו הרג יותר אנשים באירופה מכל הטרור המוסלמי ביחד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:23 
ואם זה מה שאותו FBI אומר על הטרוריסט ממועדון הלילה באורלנדו:

FBI says Orlando shooter was likely a 'homegrown extremist' with no direct ISIS links

אז אפשר להבין גם איך הם הגיעו לאחוזים הכל כך נמוכים שאוגוסטוס פרסם.

http://www.cnbc.com/2016/06/13/fbi-says ... links.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
בוא נראה מאתר FBI (ולא לינק של גברת שכותבת טור דעה) מהו מעשה טרור
https://www.fbi.gov/stats-services/publ ... -2002-2005

During the period of August–November 2002, Aaron L. Linas, John B. Wade, and Adam V. Blackwell carried out several acts of vandalism and destruction of private property, in apparent acts of environmental terrorism. Many of these acts were attributed to the Earth Liberation Front (ELF).

On several days in August 2002, the individuals damaged 12 construction vehicles at a construction site in Goochland, Virginia, by pouring sugar into the gas tanks. The individuals also vandalized two homes under construction in the area, writing the word “sprawl” on one of the homes.

In September 2002, the individuals vandalized construction vehicles in Henrico County, Virginia, and attempted to burn a backhoe and construction crane. On September 28, 2002, 25 sport utility vehicles (SUVs) were damaged at an Henrico County Ford Dealership, including the etching of the letters “ELF” and “SUV” into some of the vehicles. Also in September, vandalism occurred at two fast food restaurants. A Jeep Liberty was also damaged, and the vandals left a note on the vehicle stating “SUVs are killing the world” and “Earth Liberation Front.”

In October of 2002, vandals claiming to be part of ELF apparently used an axe to damage three SUVs parked in the River Lake Colony subdivision of Henrico County, Virginia. Notes were left on all of the vehicles claiming the attack was an effort to raise environmental and political awareness.

Linas, Wade, and Blackwell pled guilty to conspiracy to commit these acts and were subsequently convicted and sentenced to three years and six months, three years and one month, and 10 months in federal prison, respectively, and ordered to divide the total restitution payment of $204,021.86 between them.

אכן פיגוע מזעזע

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:42 
ברצינות נו, אתם טוענים שהטרור האסלאמי מתגבר בשנים האחרונות? סבבה אין על זה וויכוח.
אבל מנסים פה לתת פרספקטיבה השוואתית יותר רחבה ולהזכיר לכולם שהעולם לא זורח לנו מהתחת.
לא כזה מסובך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע עד כמה הייתי סומך על דו״ח של ה-FBI תחת הממשל של חוסיין שמסרב להגיד את צמד המילים ״טרור איסלאמי״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ברצינות נו, אתם טוענים שהטרור האסלאמי מתגבר בשנים האחרונות? סבבה אין על זה וויכוח.
אבל מנסים פה לתת פרספקטיבה השוואתית יותר רחבה ולהזכיר לכולם שהעולם לא זורח לנו מהתחת.
לא כזה מסובך

מה פתאום
94% מהטרור הוא לא איסלאמי כמו הפיגוע הזה:

On September 26, 2003, an improvised explosive device was detonated at Shaklee Corporation in Pleasanton, California. Shaklee Corporation is a subsidiary of Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd., which has been targeted by animal rights extremists in the past. Daniel Andreas San Diego is suspected of having carried out this bombing and the August 28, 2003, bombing at Chiron Life Science Center. San Diego remained a fugitive at the end of 2005.

זוכר את יום השידורים המיוחד אחרי הפיגוע הזה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: