תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים שדעתי ודעתך לא משנה,
יש לטרור הגדרה,
והתשובה היא כן, כל המקרים הנ"ל עונים עליה.

אגב, שולי,
אף אחד מאלה לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
גם למכובד יש הגדרה או שזה סובייקטיבי ?

ונסכים שלא להסכים האם המקרים שהבאתה הם מקרי טרור או לא.

ד"א האם אותם מקרים שהבאת לינקים עבורם הוגדרו על ידי אמצעי תקשורת אחרים בבריטניה (על ידם כמובן לא על ידך) שאתה מגדיר אותם כמכובדים כארועי טרור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אין לי זכות להגדרה משלי. אני לא מילון.

שוב, זה לא עניין של הסכמה. יש הגדרה, הם עונים עליה.

הם לא הוגדרו, הם תוארו, והתיאור הוא של טרור.

שוב, אגב,
לא מכובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
אז למה הם לא משתמשים במילה האנגלית הקיימת לטרור ?
רק אמצעי התקשורת הישראלים משתמשים במילה טרור כלאחר יד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
הטענה הזאת נכונה רק אם סופרים טרוריסטים כמו שעושים בתקשורת (לא בהכרח רק) בישראל - כל מוסלמי ו/או ערבי שתוקף כל יהודי ו/או ישראלי(או סתם אדם לבן אם זה באירופה) הוא בהכרח מחבל, ולהפך הוא בהכרח לא מחבל.

ככה, למשל, כל פלסטיני שתוקף חיילים הוא מחבל, ואפילו יש לנו כותרות כמו
ציטוט:
תיעוד מסיני: מחבל שיגר טיל נגד מטוסים והפיל מסוק של צבא מצרים

אבל בן דרי הוא לא מחבל ואפילו לא מועמד לדין על רצח.

אז כמובן שאם מגדירים מחבל כ"אדם מוסלמי שתוקף אנשים לא מוסלמים" יצא שכמעט כולם מוסלמים.
אבל ברגע שמנסים להסתכל על הגדרה קצת יותר מאוזנת, קצת קשה להגיד משהו על "כמעט כל המחבלים" כשסופרים גם את יפי הבלורית והטוהר שמפוצצים כנסיות של שחורים; מרפאות שמבצעות הפלות; מצעדים ומועדונים של הקהילה הגאה; קיטנות של סמולנים; ואפילו אלה שיצאו לרצוח חפים מפשע מניעים לאומניים-לא-מוסלמיים כמו באירלנד באסקיה או באזור הבלקן; אליהם אפשר להוסיף גם את הבריגדות האדומות שחלק לא מבוטל מהפעילות של חלקן היתה טרור לכל דבר; ורק בשביל הכיף - האצ"ל והלח"י, שעדיין מקבלים יחס של גיבורים בישראל, כולל את מאיר הר ציון שבנוסף לחלק שלו בטרור של לפני הקמת צה"ל גם יצא נקי מרצח אקראי של 5 בדואים, והמנהיג של הארגון הקיצוני מהשניים, שאפילו זכה להיות מהאנשים הבודדים שזכו לכך שיהיה על שמם ישוב בישראל.

אם יש דבר אחד שכן אפשר להגיד על רוב המחבלים זה שהם רואים בעצמם אנשים שנלחמים למען מטרה מוצדקת, ושאין צבא שילחם את מלחמתם בדרך שאינה טרור.

לגבי הפליטים, כמו שטקנו כתב כמעט כל מי שברח מאריתראה הוא פליט, והסיבה שאין להם מעמד של פליט היא שמסרבים לבחון את הבקשה שלהם.
אם לא היה מגיע להם מעמד של פליט, היו בוחנים את הבקשה שלהם, דוחים אותה, ושולחים אותם חזרה לארצם - כמו שעשו עם הפליטים מדרום סודן ברגע שקמה המדינה(ובערך 5 דקות לפני שהתחילו לכאורה למכור גם לשלטונות שם נשק ש"בזכותו" גם עכשיו אנשים שבורחים מדרום סודן הם פליטים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:55 
אופטימי ידידי,

אני כמובן לא מצטרף לכל מילות הגנאי להן אתה זוכה כאן, אבל בהן צדק, אני לא מבין מה אתה מנסה לומר. הייתי אולי חולק על דעתך, אבל זה לא כך כי אני פשוט לא מבין מה דעתך.

מדינות באירופה קלטו בתקופה האחרונה מאות אלפי פליטים, מעשה שמתחייב מתוך המוסר של מדינות אלו. לדעתי יש להתקנא במדינות, שהמנהיגים שלהן מונעים מתוך רצון לגרום טוב לאנושות, שמנסים שהמדינה שלהם תהיה מקום טוב יותר. אני טועה לדעתך?
תופעת לוואי בלתי נמנעת כנראה היא, שבתוך מאות האלפים הללו - שבאו מארצות שיש בתוכן גם יריבים מרים למדינות אירופה - יש גם טרוריסטים. מה טענתך לגבי התגלית המרעישה הזו? שמישהו הכחיש שזה עלול לקרות? שבגלל שזה קורה אסור לקבל פליטים?
מתקפות הטרור באירופה, ובעולם כולו הן רובן ממקור מוסלמי. מה אתה רוצה להגיד כאן? האם מישהו חושב אחרת? מה אתה לומד מזה, ואתה יכול לחדש לנו? שצריך לזרוק את כל המוסלמים לים?
לפי מה אתה קובע, שרוב המהגרים הם מהגרי עבודה ולא פליטים? אנא דבר בעובדות ולא בספקולציות, ולבסוף הסבר בבקשה שוב, מה אתה לומד מכך לגבי התנהלות מדינת ישראל לגבי הפליטים.

ולבסוף אנא הסבר לי, למה אנשים שמבקרים את המדיניות של מדינת ישראל וטוענים שהיא אכזרית (אולי הם טועים), נחשבים בעיניך לשונאי ישראל? איך אתה מסיק שאדם שרוצה שממשלתו תהיה אנושית יותר/פחות אכזרית, הוא אדם ששונא את מדינתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

"טרור" היא מהמילים שנעשה בהן כל כך רבה שימוש יתר, שהן כבר יכולות להתאים או לא להתאים לתאר כל דבר, ולכן שימוש בהן לא יכול לתאר בצורה חד משמעית שום דבר. באופן דומה למילים כמו חברתי, חירות, צדק חברתי, שוויון, גזענות, ציונות, חוקה.
כל בן אדם שמכבד את עצמו ואת הקהל שלו ימנע מלהשתמש במילים כאלה, ויחליף אותן בתיאור חד משמעי של מה שהן אמורות לתאר. זאת בניגוד לפוליטיקאים ותעמולנים, שינסו להשתמש בהן כמה שיותר כדי להראות כמה ה"אנחנו" שלהם טובים ו"ההם" שלהם רעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 23:08 
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:

"טרור" היא מהמילים שנעשה בהן כל כך רבה שימוש יתר, שהן כבר יכולות להתאים או לא להתאים לתאר כל דבר, ולכן שימוש בהן לא יכול לתאר בצורה חד משמעית שום דבר. באופן דומה למילים כמו חברתי, חירות, צדק חברתי, שוויון, גזענות, ציונות, חוקה.
כל בן אדם שמכבד את עצמו ואת הקהל שלו ימנע מלהשתמש במילים כאלה, ויחליף אותן בתיאור חד משמעי של מה שהן אמורות לתאר. זאת בניגוד לפוליטיקאים ותעמולנים, שינסו להשתמש בהן כמה שיותר כדי להראות כמה ה"אנחנו" שלהם טובים ו"ההם" שלהם רעים.

חתול,
הדוגמאות שאלפקה הביא הן לא טרור, הן מקרי רצח. נכון שבישראל יש נטיה לא להיתייחס לטרור יהודי כטרור, ולפעמים לייחס טרור למוסלמים עוד לפני שברורים נסיבות המקרה. לא חושב שלאופטימי יהיה ויכוח איתך על זה, חבל שהדיון נוטה לזוטות.
וזה נכון שכרגע בעולם יש יותר טרור מוסלמי מאשר אחר.
השאלה שצריכה להישאל כאן, היא: אז מה? מה אפשר ללמוד מזה? שצריך לקרוא לאחמד טיבי זיבי ולחנין זועבי זובי, בגלל שהם מוסלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל?

בעולם חד משמעית אין יותר טרור מוסלמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
.
השאלה שצריכה להישאל כאן, היא: אז מה? מה אפשר ללמוד מזה? שצריך לקרוא לאחמד טיבי זיבי ולחנין זועבי זובי, בגלל שהם מוסלמים?

ידידי,
אתה באמת חושב שאני קורא לשני החלאות האלה בשמות שציינת ביגלל שהם מוסלמים או .....שאולי אולי מסיבה אחרת ?

תשובה קצרה ללא הבהרות תתקבל בברכה מכופלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 07:47 
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
.

ידידי,
אתה באמת חושב שאני קורא לשני החלאות האלה בשמות שציינת ביגלל שהם מוסלמים או .....שאולי אולי מסיבה אחרת ?

תשובה קצרה: נראה בעליל שיש לך עניין עם מוסלמים. אולי אני טועה, ואם כן אני מצטער. אבל אם אני טועה, האם תוכל להסביר מדוע אתה מציין שרוב הטרור בעולם הוא מוסלמי? מה המשמעות של זה לדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אני אענה לך בפירוט הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר יכול לחסוך לאופטימיות מאמץ, ולהצהיר שחלק מחבריו הטובים ביותר הם מוסלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
הכנסיות בצרפת הונחו להגביר אבטחה. זה יישמע כשמחה לאיד, אבל: על דאטפת אטפוך, וסוף מטיפייך יטופון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 14:03 
שמחה לאיד? באשכול הזה? לא מקובל ולא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
.

ידידי,

תשובה קצרה: נראה בעליל שיש לך עניין עם מוסלמים. אולי אני טועה, ואם כן אני מצטער. אבל אם אני טועה, האם תוכל להסביר מדוע אתה מציין שרוב הטרור בעולם הוא מוסלמי? מה המשמעות של זה לדיון?

ידידי,
אשתדל להיות מעודן ככל שאני יכול בתגובתי.

1. נתחיל באחמד זיבי וחנין זובי. האם קראת אין פעם בפורום זילזול מצידי כלפי מוסלמי ישראלי שאינו חבר כנסת ? אתה מוזמן להיזכר. אני בהחלט סולד ממכחיש השואה ומהחמאס ומשאר אוייבי ישראל שאינם אזרחי ישראל. בהחלט אני חושב שרוב או כל חברי הכנסת הערבים (לא בהכרח מוסלמים) שחברים למשל ברשימה הערבית הם גיס חמישי לכל דבר. לא קראתי לאף ערבי אחר אזרח ישראל בין שהוא מוסלמי או נוצרי ובוודאי לאף אחד מחבורת הDBS שחלקם בהחלט שונאי ישראל , גיס חמישי.
כן בהחלט יש הרבה שונאי ישראל בקרבינו אבל הם לא גיס חמישי כמובן מנקודת מבטי. אחמד זיבי הוא הגיס החמישי ב- ה' הידיעה. הוא אינטיליגנט ברמות , רהוט ברמות, חכם מאוד אבל באותה מידה הוא גייס חמישי בעיקר בגלל תפקידיו בעבר. לך אולי זה לא מפריע אבל מנקודת מביטי הוא לא יכול להיות יועץ של ערפאת ובו זמנית חבר כנסת שממשלתה מנהלת מו"מ עם ערפעאת. הגברת זיבי שהיא הרעשנית מכל החכים של הרשימה הערבית שניה רק לאחמד זיבי. לחברי הכנסת האחרים שהם לטעמי גם כן גיס חמישי לא שיבשתי מעולם את שמם ככל שזכור לי. אני סולד מהם הרבה יותר מאשר אני סולד ממכחיש השואה , מהחמאס ומשאר אויבי ישראל. ולכן ההקשר שאתה עושה בין דתם לפעילותם אינו נכון בבסיסו.
את דעתי זו אני גם לכל מוסלמי שיוצא לי להיכנס איתו לשיחות בנושאים פולטים.

ד"א לא ראיתי שהפריע לך ששונאי יאיר לפיד קוראים לו יהיר. הוא בעיניהם יהיר כמו שזעיני צמד הגיס החמישי הם זיבי וזובי.

2. אני מניח שאם שינינו לא היינו עובדים והיה לנו הרבה זמן והיינו מחליטים ששנינו צריכים לייצר רשימה של 10 ישראלים יהודים הכי הכי הכי (לא משנה מה הם) חיוביים ובלבד שהם מקובלים על שנינו היינו מצליחים להגיע להסכמה . עכשיו נניח ורק לצורך הדיון בישראל 10 מליון יהודים. אנחנו נצליח לייצר רשימה של 10 יהודים/יהודיות ישראליות שהן בשפיץ של השפיץ על פי דעת שנינו. אני בטוח שיש בעולם מוסלמים. לא 10 או 20 או 1000 או מליון יותר "הכי הכי". אין לי ספק שהיש המון מוסלמים בעולם שהם נהדרים ולא כולם חלילה חארות/חלאות ממש לא !!! אני מניח שיש בעולם סה"כ יותר מוסלמים חיובים מאשר יהודים חיובים. אז מה ? איך זה בסתירה שחנין זובי ואחמד זיבי הם גיס חמישי (כמובן לדעתי הם גיס חמישי ולא לדעתך). איך זה סותר את העובדה שמצד אחד אני יכול להעריך מאוד הרבה מוסלמים בעולם ובארץ אבל שונא ומתעב את זיבי וזובי הרבה הרבה יותר מאשר את נתניהו לדוגמא?

3. עובדתית הדת המוסלמית כיום מקדשת את ערך החיים הרבה פחות מכל דת אחרת(ואני מתייחס לנצרות איסלם ויהדות, איני מספיק בקיא בשאר הדתות כי לכתוב דעה והן גם לא כל כך מענינות אותי).

עזוב בצד את דעא"ש אל קידה ואירגוני הטרור הפלשתינאים. שאר המוסלמים במזרח התיכון ובארצינו הקטנטונת. עזוב סצד את אירגוני הפשע היהודים והערבים. אוכלוסיה שבגדול נחשבת נורמטיבית אתה לא רואה הדל מהותי ברמת קדושת החיים בין המוסלמים לשאר הדות כיום ? (כן אני יודע שהנוצרים היו הרבה יותר קיצוניים בנושא זה לפני מאות שנים.
כן אני בהחלט חושב שהמוסלמים הרבה הרבה יותר אלימים , ידם הרבה יותר קלה על ההדק מכל דת אחרת בעולם.
וה עדיין לא אומר שאני שונא מוסלמים או יש לי משהוא נגדם.

כל אות שכתבתי כאן אני אומר בחופשיות רבה ובאופן הרבה יותר בוטה בשיחותי עם מוסלמים. לא באופן מתגרה כמובן אבל בשיחה כנה ואמיתית, כשניכנסים לדיונים בנושא.
אין לי גם בעייה לומר להם בשיחות חבריות שלדעתי מדינת ישראל חייבת להיות מדינת הלאום היהודי וכי אין לייצר מצב שיהיה כאן רוב ערבי שכן מה שקורה כיום בסורייה ובלבנון הוא טיול של אחה"צ לעומת מה שיקרה בישראל אם לא יהיה כאן רוב יהודי. מעבר לכך אני חושב שצריך להיות שוויון מלא ומוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 21:54 
בדיוק חשבתי אתמול מתי מוקד השנאה והפחד הציוני יחזור להתמקד בפליטים מאריתראה וסודן, הרבה זמן לא שמענו על האיום הדמוגרפי הזה.
אופטימי, את סיפורי הזוועה שאני שמעתי מ"מהגרי העבודה" כשעבדתי במוקד לפליטים ולמהגרים אתה לא רוצה לשמוע תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:00 
אדום אופטימי כתב:

כן אני בהחלט חושב שהמוסלמים הרבה הרבה יותר אלימים , ידם הרבה יותר קלה על ההדק מכל דת אחרת בעולם.
\

דאע"ש היו מתים להרוג בכמויות שארה"ב, בריטניה ושות' הרגו והורגות. כמו שחמאס היה מת להרוג בכמויות שצה"ל הורג.

אדום אופטימי כתב:

כל אות שכתבתי כאן אני אומר בחופשיות רבה ובאופן הרבה יותר בוטה בשיחותי עם מוסלמים. לא באופן מתגרה כמובן אבל בשיחה כנה ואמיתית, כשניכנסים לדיונים בנושא.
אין לי גם בעייה לומר להם בשיחות חבריות שלדעתי מדינת ישראל חייבת להיות מדינת הלאום היהודי וכי אין לייצר מצב שיהיה כאן רוב ערבי שכן מה שקורה כיום בסורייה ובלבנון הוא טיול של אחה"צ לעומת מה שיקרה בישראל אם לא יהיה כאן רוב יהודי. מעבר לכך אני חושב שצריך להיות שוויון מלא ומוחלט.
[/quote]
רק הסוף של הציונות ומדינת כל אזרחיה יביאו שוויון מלא ומוחלט. אין פתרון אחר.
אה, ועד מתי תמשיך לקרוא לזועבי :HEART2: וטיבי בשמות הגזעניים המטונפים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
הרגע הכללת מיליארד איש.
והכללה נוראית.

כמה מהם פגשת?
כמה מהם אתה מכיר?

מה הסטטיסטיקות והנתונים שאתה מתבסס עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:14 
זה עצוב כי רוב גדול של היהודים בישראל מסכימים איתו

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:17 
100%anti beitar כתב:
אדום אופטימי כתב:

\

דאע"ש היו מתים להרוג בכמויות שארה"ב, בריטניה ושות' הרגו והורגות. כמו שחמאס היה מת להרוג בכמויות שצה"ל הורג.

אדום אופטימי כתב:

רק הסוף של הציונות ומדינת כל אזרחיה יביאו שוויון מלא ומוחלט. אין פתרון אחר.
אה, ועד מתי תמשיך לקרוא לזועבי :HEART2: וטיבי בשמות הגזעניים המטונפים האלה.[/quote]
שמע לתת לב לזועבי זה כבר נשגב מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

תן לה לב. מה היא ערבייה???

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:40 
חבל שאני בטלפון, הייתי נותן שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה לא נכון במה שאופטימי אומר. המוסלמים הם כרגע הכי אלימים בגלובוס. עזבו את הטרור שתופס כותרות ומהווה אחוז קטן מהם, תבדקו את האלימות הפנימית. באמת צריך להביא נתונים על אלימות כלפי נשים במזרח התיכון? צריך לדבר על העובדה שאם תרצח אישה על רקע כבוד המשפחה/איסלאם, כנראה שלא תקבל עונש מהרשויות? צריך לדבר על היחס שלהם להומואים או מתנגדים למשטר? אולי על כמה נפוצה נקמת דם בעולם הזה?

נו, זה אולי לא נעים לשמוע, אבל החברה המוסלמית היא חברה אלימה ולא מוסרית. טרור זה רק קצה הקרחון שלה, האגף המפורסם. הסובלים האמיתיים מחוסר המוסריות של המוסלמים הם המוסלמים בעצמם, או יותר נכון המוסלמיות בעצמן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
אין כזה דבר "חברה מוסלמית".
וזה מה שאתם כנראה לא מבינים.

כשאתה אתה לא יודע ובעיקר לא מבין מושגים בסיסיים, אתה הופך לבור מסוכן,
או לגזען קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

נו, זה אולי לא נעים לשמוע, אבל החברה המוסלמית היא חברה אלימה ולא מוסרית. טרור זה רק קצה הקרחון שלה, האגף המפורסם. הסובלים האמיתיים מחוסר המוסריות של המוסלמים הם המוסלמים בעצמם, או יותר נכון המוסלמיות בעצמן.

זה לא עינין של לא נעים לשמוע. זה עינן שלא רוצים לשמוע.

אתה נגעת בקצה הקרחון של אלימות שכביכול רק מוסלמיות סובלות ממנה.
בלא מעט פעמים (לא כתבתי ברוב המקרים) בהם שני גברים מסתכסכים ואחד זורק מילה שאינה במקום זה ניגמר בכדור.
במקרה הטוב לברך הרגל. לא קשור בכלל עולם הפשע .

לא ביקרתי אף פעם במכה. סיפר לי מוסלמי אדוק שאחיו חאג' שביקר במכה שמסתובבים שם הרבה קטועי ידיים שמקבצים נדבות. לא שאלתי אותו איך הם מקבצים נדבות אם הם קטועי ידיים.

בהחלט. ניו יורק ועוד ערים בארה"ב מלאה קטועי ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אתה עוד תתגעגע לימים ששמים לב לזובי.
ישימו בפורום השדים לב לדע"ש או למוטציות אחרות שלהם.

גם יוסי ביילין לפני שעבר למרץ אמר שירושלים לא תחולק לעולם.
גם חבר בקבוצת הDBS שכבר לא כותב בפורום ונשא חתימה "הלכתי לישון במרצ והתעוררתי בחד"ש."
כנראה כשנירדם בשנית התעורר בדע"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

אופטימי, את סיפורי הזוועה שאני שמעתי מ"מהגרי העבודה" כשעבדתי במוקד לפליטים ולמהגרים אתה לא רוצה לשמוע תאמין לי.

מתנצל מראש.
לא מאמין לאף אות שיוצאת לך מהמקלדת לכן גם לא אאמין לאף אות שתכתוב לגבי מהגרי העבודה מאריתראה בין שעבדת במוקד או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: