תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 22 יולי 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
עושה רושם שמפלגת יש עתיד מדפדפת בפורום השדים ולאחר הביקורת שקראו על נציגם בבאר שבע ע"י גאוני הדור הם החליטו לזגזג פעם נוספת

ציטוט:
בעקבות ההתבטאויות בתקופה האחרונה היה לנו חשוב יותר מתמיד לקחת חלק במצעד הגאווה בירושלים ביחד עם עשרות אלפי משתתפים.

https://www.facebook.com/מפלגת-יש-עתיד-426502237384307/

אלא שלפיד הגיע להתכנסות המוקדמת, התראיין מול התקשורת ואמר כמה חשוב היה להגיע לצעדה, ואז הלך הביתה מבלי להשתתף בצעדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
ומה פסול בכך ?
הגיע הזדהה בפומבי עם המצעד ומה שהוא מסמל והלך לעשות דברים אחרים.

כמו שלפחות מחצית מבין היהודים שמקיימם סדר פסח לא קוראים את ההגדה במלואה ובכל זאת אומרים שעשו סדר.

הלו הלו... מתגובות של כמה גאונים כאן לפני כמה ימים עלה שיש עתיד מתנגדת לקהילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

זה לא עלה מהתגובות בפורום אלא מהדברים של נציג יש עתיד במועצת עיריית באר שבע.
אגב, תודה על כך שנתת לאל דודרינו עוד דוגמה (אחת מני אין ספור) לזגזוג של לפיד ועושי דברו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ומה פסול בכך ?

כמו שלפחות מחצית מבין היהודים שמקיימם סדר פסח לא קוראים את ההגדה במלואה ובכל זאת אומרים שעשו סדר.

ואם מישהו מדבר על כמה חשוב להתגייס לצה״ל, ואז מסרב להתגייס ובורח,
גם זה נחשב כאילו כאילו שירת והכל בסדר גמור?

האקט החשוב זה היה הצעדה. אז הוא לא צעד, בסדר. אז שלא ידבר כאילו הוא צועד.
שיגיד שיש לו דברים יותר בעיניו הצעדה, או שלא יגיע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 19:39 
האמת היא שהוא לא מזגזג.
הוא פשוט דואג כל הזמן להציג מגוון דעות בכל נושא. פלורליזם במיטבו

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
ומה פסול בכך ?

ואם מישהו מדבר על כמה חשוב להתגייס לצה״ל, ואז מסרב להתגייס ובורח,
גם זה נחשב כאילו כאילו שירת והכל בסדר גמור?

האקט החשוב זה היה הצעדה. אז הוא לא צעד, בסדר. אז שלא ידבר כאילו הוא צועד.
שיגיד שיש לו דברים יותר בעיניו הצעדה, או שלא יגיע בכלל.

מי שמגיע למצעד גם אם לא צועד (ואני לא מדבר על אלה שבאים להפגין) משמעותו שהוא תומר במצעד על משמעויותיו. בטח שלא מתנגד לו כמו שכמה גאונים רשמו בפורום.

אתה יודע שיש יהודים חרדים שלמשל כאלה שגרים במאה שערים שטוענים שכל היהודים האחרים שלא נוהגים בדיוק כמותם הם "כופרים".
אתה גם יודע שיש פלג מוסלמי שחושב ששאר המוסלמים הם כופרים בגלל שהם לא יוצאים לגיהד וצריך לחסל אותם.
ניסיונך להיות "אדמור הלהטבים" מזכיר לי את שני מובילי הקבוצות האלה שמניתי.

יאיר ואנשיו באו להזדהות עם המצעד ובזה אמרו אנו תומכים ברעיון, במאבק ובמה שהוא מסמל ובדרכו.

מי שתומך ברעיון כולו על כל משמעויותיו , אבל לא תומך בדרך או לא תומך במצעד בגלל סיבה כזו או אחרת גם לא מגיע למצעד בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
לא מעניין אותי מה אנשים חושבים, מעניין אותי מה הם עושים.
יכול להיות גם שבמחשבה ביבי מאמין בתקשורת חופשית, אבל במציאות הוא פועל לדכא כל זכר לזה.
במציאות, לפיד לא צעד במצעד. הניסיון שלו לצייר את עצמו כאחד שכן פסול.

ושמתי לב שהתחמקת מהשאלה - אם מישהו מדבר על חשיבות ההתגייסות לצה״ל, יגיד על עצמו כאחד שמשרת ועושה כל מה שצריך, אבל בפועל יברח מהארץ לפני הגיוס - האם במחינתך זה יהיה בסדר, או שתגיד שהוא צבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
לא התחמקתי וגם מה שאתה כותב לא מדוייק.

לפיד ואנשיו הגיעו למצעד הגאווה ולא דיברו בתקשורת שהם תומכים במצעד הגאווה או לא היסתפקו בלכתוב פוסט בפיבוק שהם תומכים במצעד הגאווה. הם הגיעו לשם כדי לתמוך בו.לכן אין זה דומה בכלל לשאלתך על נושא הגיוס לצהל או לשאלה על ביבי.

אל תנסה להיות כמו כהן דע"ש שטוען שמי שלא מצטרף לדע"ש ולמלחמת הגיהד אינו מוסלמי , או אל תנסה להיות כמו אדמורי מאה שערים שטוען שמי שלא נוהג כמו קהילתו אינו יהודי, או אל תנסה לאמר שמי שלא צועד בצעדות האולטראס לפני משחקים ורק מגיע למשחק אינה אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2016, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
ד"א רבים ממבקריו של לפיד ומפלגתו בפורום תומכים ברשימה הערבית המאוחדת ובמנהיגיה. חלקם הגדול גם מצביע לה.
האם הרשימה המאוחדת שלחה רשימה מכובדת של חברי כנסת לצעוד במצעד הגאווה. האם הם גם צעדו או שרק הסתפקו בלהגע לשם ?

חברי המפלגה הערבית המשותפת יושבים בקואליציות של כל הערים והמועצות הערביות. הם כמובן דואגים רק לאינטרסים של תושביהם.
אני לא מדבר על מצעד גאווה במגזר הערבי. אני מדבר על הרבה פחות מכך , פעילות משותפת לתומכים ברעיונות הלאטבים.

האם יש ערייה ערבית שתומכת בנושא והקצתה למשל מועדון לטובת הנושא לתושביה שהם להטבים ?
למה לא יוצא קצפכם עליהם . הרי הם אזרחי ישראל באותה מידה ואתם גם בחלקיכם מצביעים להם.

ואני יצביע , כי אין כרגע אלטרנטיבה טובה יותר , ליש עתיד למרות שהשתתפו במצעד הגאווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
לא, לפיד לא הגיע למצעד. הוא הגיע להתכנסות המקדימה, דיבר על כמה היה לו חשוב להגיע למצעד, והלך לפני המצעד ולא השתתף בו.
ואמרתי, אם הוא לא היה רוצה להגיע למצעד, שלא היה מגיע למצעד. אבל שלא ידבר כאילו הוא הגיע למצעד, יגיד כמה חשוב היה בעיניו להגיע למצעד, ואז שלא יהיה במצעד.
שלא ינסה לגזור קופון על חברי הקהילה. הוא לא רוצה לצעוד? שלא יצעד. אף אחד לא היה אומר לו כלום.

ואגב, ראיתי שם 3 ח״כים מחד״ש. אם זה עונה על השאלה שלך.
ואני יותר מתומך במצעדי גאווה בערים ערביות, ואם יקום שם אחד אצטרף בשמחה (כלומר, כמו עכשיו - למצעד בעיר שלי, ירושלים, אני אלך בכל מקרה, ולשאר המצעדים רק אם אוכל).
אותו סיפור, למשל, גם עם בני ברק.
אבל בדיוק כמו עם בני ברק, אני בא ומבחוץ, ואני לא יכול להיות מבחוץ ולדרוש מזה לקרות מבלי להכיר את ההוויה. זה מאבק שחייב להיות מקומי. חייב לקום מהקרקע.
למה לא עושים את בערים ערביות? לא יודע. הלוואי וזה היה קורה יותר. ואם תקום קריאה מבפנים להקים מצעד כזה תהיה לה את התמיכה שלי. אבל אני לא אבוא מבחוץ ואדרוש את שיקרה שם מקומית.

ואגב 2 - *אצביע. לא יצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 00:22 
מכל ההודעה הזאת דווקא ה"יצביע" זה מה שהפריע לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
לא, לפיד לא הגיע למצעד. הוא הגיע להתכנסות המקדימה, דיבר על כמה היה לו חשוב להגיע למצעד, והלך לפני המצעד ולא השתתף בו.
ואמרתי, אם הוא לא היה רוצה להגיע למצעד, שלא היה מגיע למצעד. אבל שלא ידבר כאילו הוא הגיע למצעד, יגיד כמה חשוב היה בעיניו להגיע למצעד, ואז שלא יהיה במצעד.
שלא ינסה לגזור קופון על חברי הקהילה. הוא לא רוצה לצעוד? שלא יצעד. אף אחד לא היה אומר לו כלום.

ואני יותר מתומך במצעדי גאווה בערים ערביות, ואם יקום שם אחד אצטרף בשמחה (כלומר, כמו עכשיו - למצעד בעיר שלי, ירושלים, אני אלך בכל מקרה, ולשאר המצעדים רק אם אוכל).
אבל בדיוק כמו עם בני ברק, אני בא ומבחוץ, ואני לא יכול להיות מבחוץ ולדרוש מזה לקרות מבלי להכיר את ההוויה. זה מאבק שחייב להיות מקומי. חייב לקום מהקרקע.
למה לא עושים את בערים ערביות? לא יודע. הלוואי וזה היה קורה יותר. ואם תקום קריאה מבפנים להקים מצעד כזה תהיה לה את התמיכה שלי. אבל אני לא אבוא מבחוץ ואדרוש את שיקרה שם מקומית.

לפיד לא אמר אף פעם שהוא נציגם של הלטבים ועומד בראש מאבקם. הוא תומך במאבק שלהם ולכן בא למצעד. זה שלא צעד לא גורע מאומה מתמיכתו . ומאחר ואתה עוסק בניואנסים אז הוא לא אמר שהוא צעד במצעד הוא אמר שהוא השתתף במצעד. והוא השתתף.

יפה ש 3 חכים מהמפלגה הערבית הגיעו. אני ציפיתי שיגיעו יותר. אני ציפיתי ממפלגת שמאל לשלוח יותר נציגים.
לא שאלתי האם אתה בעד מצעדי גאווה במגזר או בבני ברק. כן התייחסתי לחוסר הביקורת שלך על המגזר על כך שלא מתקיימים שם מצעדים שכאלה. ואף לא פעילויות הרבה יותר מינימליסטיות בנושא. וזה לא מקרי שלא מתקיימים שם באותה מידה שזה לא מקרי שלא מתקיימים מצעדים כאלה בבני ברק.
ולך זה מפריע או למחנה שלך זה מפריע שנציג יש עתיד בבאר שבע מתנגד בהצבעתו למצעד הגאווה של באר שבע.

אתה מחפש את לפיד ומתנהג בסלחנות ליקירך ולשותפך לדרך במגזר הערבי.
אתה , כמו אחרים מחפשים את יש עתיד- ראה המקרה בב"ש, ומתייחסים בסלחנות לשותפיכם במגזר.

ואגב. תודה על הערתך. אם זה עושה לך טוב על הנשמה, בכייף. לדעתי מיותר אבל זו דעה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

לפיד לא אמר אף פעם שהוא נציגם של הלטבים ועומד בראש מאבקם. הוא תומך במאבק שלהם ולכן בא למצעד. זה שלא צעד לא גורע מאומה מתמיכתו . ומאחר ואתה עוסק בניואנסים אז הוא לא אמר שהוא צעד במצעד הוא אמר שהוא השתתף במצעד. והוא השתתף.

יפה ש 3 חכים מהמפלגה הערבית הגיעו. אני ציפיתי שיגיעו יותר. אני ציפיתי ממפלגת שמאל לשלוח יותר נציגים.
לא שאלתי האם אתה בעד מצעדי גאווה במגזר או בבני ברק. כן התייחסתי לחוסר הביקורת שלך על המגזר על כך שלא מתקיימים שם מצעדים שכאלה. ואף לא פעילויות הרבה יותר מינימליסטיות בנושא. וזה לא מקרי שלא מתקיימים שם באותה מידה שזה לא מקרי שלא מתקיימים מצעדים כאלה בבני ברק.
ולך זה מפריע או למחנה שלך זה מפריע שנציג יש עתיד בבאר שבע מתנגד בהצבעתו למצעד הגאווה של באר שבע.

אתה מחפש את לפיד ומתנהג בסלחנות ליקירך ולשותפך לדרך במגזר הערבי.
אתה , כמו אחרים מחפשים את יש עתיד- ראה המקרה בב"ש, ומתייחסים בסלחנות לשותפיכם במגזר.

ואגב. תודה על הערתך. אם זה עושה לך טוב על הנשמה, בכייף. לדעתי מיותר אבל זו דעה בלבד.

ההתכנסות המוקדמת זה לא המצעד, בדיוק כמו שצו ראשון זה לא הצבא.
עובדתית, לפיד לא היה במצעד. אין דרך לסובב את זה. הוא נכנס לאיפה שכולם חיכו לפני שהמצעד התחיל, התראיין כמה חשוב להיות במצעד, והלך לפני שהמצעד התחיל. במצעד הוא לא היה.

עוד עובדה - אין ״המפלגה הערבית״. יש מספר מפלגות ערביות, שרצו ברשימה משותפת. יש הבדל בין רשימה למפלגה.
מתוך המפלגות שבאותה רשימה משותפת, רק אחת היא מפלגת שמאל. והיא שלחה לפחות שלושה (אני לא הדובר שלהם, אין לי מושג אם הגיעו יותר, אבל אני ראיתי שלושה). יחסית למפלגה עם 5 ח״כים, 3 זה יפה מאוד.

תדבר על מפלגה ספציפית, אני אבין את הקשר. אבל לפיד הוא לא מגזר. לפיד לא שווה למגזר הערבי.
ותתחיל לקרוא קצת מה שאני כותב במקום לצאת בסיסמאות, אני לא יצאתי כאן על לפיד על חוסר התמיכה שלו בקהילה הגאה, אלא על זה שהוא חיפש לגזור קופון על גבי הקהילה הגאה.
אם אתה כזה רוצה לדעת, כן, מפריע לי שהוא לא תומך, ושיש עתיד לא תומכים, בדיוק כמו שמפריע שמפלגות אחרות, כולל דתיות וערביות, לא תומכות. ומפריע לי שיש עתיד כבר הפילו במו ידיהם הצעות חוק שנועדו לעזור לקהילה הגאה, בדיוק כמו שמפריע לי כשמפלגות אחרות עשו את זה.
אבל מה שיש עתיד עושה ומפלגות אחרות לא, זה לנסות לגזור קופון במקביל סביב הסיפור הזה, ולהצטייר כאילו הוא כן תומך. במקרה הטוב הוא עושה איזו מניפולציה בהודעות לתקשורת, ובמקרה הרע הוא משקר לציבור על מה שביצע.

ואני לא עושה שום הנחות לשותפים שלי לדרך. אבל לא כל המפלגות הערביות הן שותפות שלי לדרך. מבחינת מפלגות, בגדול חד״ש, מרצ והעבודה הן השותפות שלי, ומעולם לא חסכתי בביקורת כלפי אף אחת מהן.
אז כשאתה מדבר ״עלי ועל המחנה שלי״, לפחות תדייק בעובדות ואל תזרוק סיסמאות כלליות.
או שאתה יכול להמשיך להיות דמגוג ולעשות דה-לגיטימציה לכולם. אם זה עושה לך טוב על הנשמה, בכייף. לדעתי מיותר אבל זו דעה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
זו חוצפה מאוד גדולה מצד אופטימי וחבריו לבוא בטענות למפלגות הערביות.
כן, יש ביקורת, ואנחנו, תומכי הרשימה, מדברים עליה. יש ויכוחים וזה נושא חשוב, אבל בואו לא נשכח שהמפלגות הערביות הן *לא* המכשול לזכויות שוות לקהילה. הן כולן מצביעות בעד חוקים שהאופוזיציה מעלה (אולי מלבד הרשימה האסלאמית) לטובת הקהילה. להפיל עליהם את התיק זה לא פחות מציניות דוחה.

אני לחלוטין תומך במצעדי גאווה בערים ערביות, אבל אין פה מקום להשוואה. הציבור הערבי צריך להיות זה שדורש, מארגן וצועד. לציבור היהודי אין מקום פה. זהו מאבק פנים ערבי שמטרתו הפיכת הציבור הערבי לליברלי יותר (ויש להם דרך לעשות, אין ויכוח). אין זה המקרה במצעדי הגאווה בתל אביב וירושלים. אלה מצעדים שדורשים מהמדינה שוויון בזכויות. מדינה שפוגעת בחברי הקהילה היהודים והערבים כאחד. השמרנות הערבית לא פוגעת ביהודים כלל, וגם בכל הנוגע לשוויון זכויות אין פה קייס, כפי שציינתי למעלה.

ואגב, אולי בל"ד אינה שמאלנית בהיותה תנועה לאומית, אבל בכל הנוגע לליברליות, שוויון זכויות, מאבק נשים וגם מאבק של הקהילה, הם לא רואים אף מפלגת ימין יהודית ממטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
ורק הערה לגבי לפיד. למה בכלל להגיע לנקודת ההתכנסות? למה לא לתמוך במצעד מהבית? מה תרמה ההגעה שלו לשם?
אני אגיד לך. הוא קיווה שאנשים יחשבו שהוא צעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
אני קורא את מה שאתה כותב. זה לא אומר שאני מסכים עם מה שאתה כותב.
אני מקבל את התיקון שלך לגבי הרשימה הערבית. מנקודת מבטך כל מפלגה שברשימה היא נפרדת. מנקודת מבטי כל הרשימה היא מפלגה אחת בסופו של דבר. כל אחד מנקודת מבטו.
מנקודת מבטך לפיד לא היה יכול לפרסם הודעה שהם הישתתפו במצעד הגאווה מאחר ולא הישתתפו חלק ממנו הצעדה עצמה ומנקודת מבטי הם כן השיתתפו.

מנקודת מבטך ההישתתפות בכינוס לפני תחיל הצעדה זה מקבילה לצו שני אני רואה זאת אחרת.

מנקודת מבטי אתה וחבריך דורשים מלפיד דברים שאיכם דורשים מהרשימה בה בחרתם (בהנחה שבחרת ברשימה הערבית).

וככל שאני מבין לא מינו אותך לפוסק הדור של "מי תומך בלהטבים ומי לא" ובמה צריכה להיתבטא התמיכה ובאיזה היקף כדי לקבל את ההכשר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 09:22 
אדום אופטימי כתב:
מנקודת מבטי כל הרשימה היא מפלגה אחת בסופו של דבר. כל אחד מנקודת מבטו.

ומנקודת מבטי 1+1=3

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מנקודת מבטך כל מפלגה שברשימה היא נפרדת. מנקודת מבטי כל הרשימה היא מפלגה אחת בסופו של דבר. כל אחד מנקודת מבטו.

הבעיה היא שעם כל הכבוד לך ולנקודת מבטך הייחודית עד מאוד, מנקודת המבט של המציאות ושל הפירוש של המילים שהשתמשת בהן, מדובר בשלוש מפלגות שרצו ברשימה משותפת.

אדום אופטימי כתב:
מנקודת מבטך לפיד לא היה יכול לפרסם הודעה שהם הישתתפו במצעד הגאווה מאחר ולא הישתתפו חלק ממנו הצעדה עצמה ומנקודת מבטי הם כן השיתתפו.

הבעיה היא שעם כל הכבוד לך ולנקודת מבטך הייחודית עד מאוד, מנקודת המבט של המציאות הם לא השתתפו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 13:46 
האם עיסאווי פריג' פיטר עובד כיוון שהוא הומו?

https://soundcloud.com/glz-radio/4yeok0fh4jwy

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
האם עיסאווי פריג' פיטר עובד כיוון שהוא הומו?

https://soundcloud.com/glz-radio/4yeok0fh4jwy

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8251920872

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 19:52 
300 רבנים מהציונות הדתית < אחיו ההומופוב של ח״כ ממרצ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
בוא נעמיד דברים על דיוקם - אף אחד לא בא בטענות לערבי שמתנגד להומואים, באים בטענות לח"כ מתנגד הומואים במפלגה הכי ליברלית בישראל. נשאלת השאלה, מה למרצ ולפאראג' יש במשותף? האם הוא חולק איתם את הערכים הליברליים שלהם, או שמא נמצא במפלגה רק בגלל התנגדותו להתיישבות יהודית בשטחים הכבושים? אם המקרה השני נכון, כפי שהמקרה שפורסם מרמז, הם בכיף יכולים לרתום הרבה ח"כים חסידים וליטאים למפלגה שלהם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 21:04 
אבל קיבלת תשובה על המקרה הזה. מה עוד גרם לך להרהר במחשבה שהוא לא חולק את אותם ערכים, מלבד השם שלו?
למה השאלה הזאת נשאלת מה יש להם במשותף? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2016, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
בוא נעמיד דברים על דיוקם - אף אחד לא בא בטענות לערבי שמתנגד להומואים, באים בטענות לח"כ מתנגד הומואים במפלגה הכי ליברלית בישראל. נשאלת השאלה, מה למרצ ולפאראג' יש במשותף? האם הוא חולק איתם את הערכים הליברליים שלהם, או שמא נמצא במפלגה רק בגלל התנגדותו להתיישבות יהודית בשטחים הכבושים? אם המקרה השני נכון, כפי שהמקרה שפורסם מרמז, הם בכיף יכולים לרתום הרבה ח"כים חסידים וליטאים למפלגה שלהם.

כנראה שלא ראית שכבר הסבירו לך שמדובר במידע לא מדויק.
למקרה שהמשתמש שפרסם את הלינק בנודניקים שלך או משהו - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1166456013444752&id=115028251920872

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

כנראה שלא ראית שכבר הסבירו לך שמדובר במידע לא מדויק.
למקרה שהמשתמש שפרסם את הלינק בנודניקים שלך או משהו - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1166456013444752&id=115028251920872

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
אני משתדל לא להיכנס לפייסבוק.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני משתדל לא להיכנס לפייסבוק.

מה לא נעשה בשבילך.
זהבה גלאון כתב:
בשלושת הימים האחרונים התפרסם מחדש סיפור ממוחזר מ-2009, שמאשים את ח"כ עיסאוי פריג' שכשהוא היה יו"ר קבוצת הכדורגל כפר קאסם הוא פיטר את מאמן הקבוצה, ערן דורון, מכיוון שהוא היה הומו. בהתחלה חשבתי שאין טעם להתייחס לסיפור הזה, שהגיע לבוררות, נבדק ונסגר והימין מנסה להעלות באוב אחת לשנה, סמוך למצעד הגאווה. אבל יותר ויותר אנשים פנו אלי בנושא, ומגיעה לכם תשובה רצינית.
ערן דורון פוצה על כך שהנהלת הקבוצה ניסתה להתערב בפן המקצועי של עבודתו. בשלב מסוים של הליך הבוררות, אחיו של עיסאוי העיר הערה הומופבית ועיסאוי נזף בו על כך. זה הסיפור כולו. הוא נבדק ונסגר לפני שנים, אבל בכל שנה ממוחזר מחדש כדי ליצור איזו סימטריה משונה בין הערה הומופובית מ-2009 לבין רבנים שקוראים לא להשכיר דירות להומואים. עיסאוי הוא ח"כ במפלגה המחויבת ביותר לקהילה הגאה; המפלגה הראשונה ששלחה לכנסת ח"כ שהוא הומו מוצהר; ושחתומה, בין היתר, על הסרת ההפללה על משכב זכר. יתרה מכך, עיסאוי תמך ואף חתום על הצעות חוק למען הקהילה הלהט"בית בכנסת, שזה הרבה יותר ממה שאפשר לומר על אנשים כמו ח"כ ענת ברקו שמבקרים אותו עכשיו.
כן, עיסאוי לא השתתף בכל מצעדי הגאווה, רק בחלקם. אתם צודקים. אבל אני מכירה הרבה חברי כנסת, מכל המפלגות, שלא השתתפו במצעד גאווה אחד. יש משהו מאוד מכוער בלראות אנשים שיושבים עם סמוטריץ' וליצמן באותה ממשלה ומצביעים שוב ושוב נגד זכויות להט"בים דורשים שהח"כ הערבי יניף דגל גאווה. טלו קורה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 19:57 
https://www.facebook.com/erandoron6/posts/10155127236095884?story=S%3A_I598470883%3A10155127236095884&pnref=story ·
Eran Doron shared Ayelet M. Mitsch's post.
Yesterday at 20:37 ·
זהבה גלאון פרסמה היום פוסט רצוף באי דיוקים.
המקרה נחקר ונסגר על ידי כתב מאקו גאווה ואיש מרצ.
זה כמו שזהבה תקבל תחקיר של אתר סרוגים נגד בוכריס או ינון מגל שיגיד שנעשו דברים אבל זה לא נורא כל כך.
עיסווי משקר.
הוא זה שאמר אמירה גזענית במהלך הדיון.
הסיבה של התערבות בהחלטות מאמן זו עילה להתפטרות מאמן לא לפיטוריו. הטענה של נטייה מינית לא עלתה בתביעה כי לא ידעתי עליה עד לדיון.
בדיון אמנם נאמרה אמירה הומופובית ("אם היינו יודעים שהוא הומו לא היינו מעסיקים אותו מלכתחילה") והיא נאמרה על ידי בא כוחו של עיסווי פריג', אחיו, כשעיסווי יושב לידו ומחריש.
לאמירה הזו קדמו כחמש שאלות שעסקו בנטייה המינית שלי כשעיסווי יושב כיסא ליד, מאזין ולא אומר כלום. גם כשאני מוחא על קו החקירה הזו פעמיים.
זה למעשה היה קו החקירה היחיד שנחקרתי עליו והם לא הציגו בראיות התביעה שום דבר למעט זה. מיד אחרי שזה נפל הם הפסיקו להגיע לדיונים ולמעשה ההליך נסתיים כי לא הגיעו לדיונים נוספים.
זה הקו שהעו"ד שלא הכיר אותי ומרשו, אחיו, יו"ר הקבוצה הובילו.
עיסווי התערב רק לאחר האמירה הבוטה ורק לאחר שהפנתי את תושמת ליבו של הבורר לכך שהם למעשה הודו עכשיו בפיטורים בלתי חוקים והבורר הסכים איתי. רק אז נזף באחיו שענה לו "כי זה מה שאמרנו וגם אני חבר הנהלה".
פוציתי כספית כי פוטרתי ללא סיבה נאותה. זה לא אומר דבר לגבי העובדה שבדיון בבוררות ההגנה ניהלה קו הגנה שפוטרתי כי אני הומו וחזרה בה רק לאחר שהוברר לה שזה קו לא חוקי.
לא הבנתי את הערה שלך, " היה הומו"... ???
אני "ממחזר" את זה כי לא בדקו מעולם אבל לא רק אלא כי התברר לי שעיסווי ממשיך ומספר בגאווה בערבית לאנשי מקצוע כי פיטר אותי כי אני הומו ואחד מהם התקשר למקום עבודה וסיפר זאת כדי לפגוע בי "וזו לא סתם רכילות, שמעתי את זה מחבר כנסת" אמר.
עצוב לי שכמתלוננים נגד אנשי ימין את מגבה תלונות אוטומטית ותומכת במתלוננות ומבינה את קשיהם למרות שזו מילה מול מילה וכאן את מסרבת לכל דיון.
הבוררות עסקה בפיצוי הכספי שלי בעבור שנת העבודה, זה לא בית משפט ואין להם סמכות לשפוט בנושא פלילים. פיטורים על רקע נטייה מינית זו עבירה פלילית. מוזר שאין לך, זהבה גלאון Zehava Galon, לא סקרנות ולא אמפתיה למישהו שנפגע מהומופוביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
רק שהמאמן עצמו מצייר תמונה שונה בתגובה לפוסט של גלאון:

ערן דורון כתב:
זהבה כתבת אי דיוקים רבים.

זו לא הסיבה שקיבלתי את התביעה, זו רק אחת מהטענות אבל התערבות הנהלה זוצסיבה להתפטרות לא לפיטורים.

בשולי הדברים אמר עיסווי פריג' את המשפט הבא:
"אדוני הבורר, אני אסביר לך מה הבעיה, אנחנו בכפר ערבים וערן אשכנזי. ערבים ואשכנזים לא מסתדרים". זו הערה שהבורר התייחס אליה בפסק הבורר והיא נאמרה על ידי עיסווי פריג' ולא אחיו.

הערה ההומופובית אכן נאמרה על ידי אחיו של עיסווי פריג', שהיה שם לא כאחיו אלא כבא כוחו, הנציג שלו.
קדמו לאמירה סידרה של ארבע חמש שאלות שעסקו בנטייה המינית שלי. אלו היו השאלות היחידות שנשאלתי על ידי הנתבעת, שזה עיסווי פריג' יושב על יד אחיו.
אחרי שאמרתי שאני לא עונה יותר על שאלות בקשר לנטייה המינית שלי, כאמור ארבע שאלות לפחות, עיסווי יושב ליד ולא מגיב. השואל זה אחיו ולא הכיר אותי קודם לכן.

לאחר מכן פניתי לבורר ואמרתי לו, לא מבין למה אתה מאפשר לו לשאול אותי באשר לנטייה המינית שלי? הבורר פנה לנציגו של עיסווי כשעיסווי מטר ממנו ומאזין. בתגובה אמר בא כוחו של עיסווי " אם היינו יודעים שהוא הומו לא היינו מעסיקים אותו מלכתחילה".
בשלב הזה עיסווי פריג' לא נזף באחיו, בא כוחו, הוא שתק.
פניתי לבורר ואמרתי לו "אם הם הודו עכשיו בפיטורים לא חוקים אני חושב שמיצינו את הדיון". אז עיסווי התפרץ והאח ענה לו, "כי אמרנו שלא נעסיק אותו".

אני " ממשיך למחזר" משתי סיבות:
א. כי מגיע אלי שהוא ממשיך בערבית להתפאר באשני אנשי בתחום שהוא פיטר אותי בשל היותי הומו ומנהל קבוצה מג'לג'וליה התקשר למקום עבודה אחר שלי בניסיון לפגוע בי.
ב. כי את לא בדקת, לא התעניינת, לא אכפת לך כלל כי חבר כנסת מטעמך הפר את החוק בצורה קשה. לומר שמאקו בדקו זה כמו שתסכימי לקבל שערוץ הסרוגים יבדוק טענה על הטרדה מינית של חבר כנסת מהבית היהודית בטענה שזה לא ממש ככה ותסתפקי בזה.
לא בדקת, לא ענית לאף פניה ולא רצית לטפל, את מעדיםה להפיל על המאשים מאשר לבצע בדק בעת וזה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: