ציטוט:
Whoever, being entrusted with or having lawful possession or control of any document, writing, code book, signal book, sketch, photograph, photographic negative, blueprint, plan, map, model, instrument, appliance, note, or information, relating to the national defense, (1) through gross negligence permits the same to be removed from its proper place of custody or delivered to anyone in violation of his trust, or to be lost, stolen, abstracted, or destroyed, or (2) having knowledge that the same has been illegally removed from its proper place of custody or delivered to anyone in violation of its trust, or lost, or stolen, abstracted, or destroyed, and fails to make prompt report of such loss, theft, abstraction, or destruction to his superior officer—
Shall be fined under this title or imprisoned not more than ten years, or both.
לא יודע מה איתך, זה נשמע לי די תואם את מה שהיא עשתה.
בקשר ללינק השני, הבן אדם עשה בדיוק את מה שהיא עשתה
1. שמר מידע מסווג על מחשב לא מורשה
2. השמיד ראיות
הילארי שמרה (הרבה יותר) מידע על כמה מחשבים לא מורשים וברגע שהעניין התפוצץ שיחקה אותה ראש קטן ולא מסרה את כל מה שהיה לה ישר אלא הסתירה וניסתה והצליחה למחוק לא מעט ממה שהיה לה.
ואתה צודק, יצא לי טיעון קצת מבולבל כך שאני אחדד ואסכם את מה שאני מנסה להגיד (אחרת זה שוב יגרר לדיון סרק ארוך מיגע). זה בעצם 2 דברים
1) מבחינה משפטית לדעתי ברור כשמש שלא נעשה צדק והיא יצאה יבשה מהמים. ועל זה מעיד יותר מכל גם המשפט המסכם שאמר ראש ה-FBI ("היא לא תענש, כל אחד אחר שיעשה כמוה יענש ועוד איך"). שוב, מבחינתי האישית זה ברור, אבל כאן אני מקבל את האפשרות שאני טועה.
2) גם אם יבוא עכשיו עו"ד מומחה ויסביר בפרטי פרטים ופילפולים למה אני טועה בסעיף 1, עדיין, מה שידוע שהיא כן עשתה ועליו אין עוררין, במינימום צריך להספיק בשביל להגיד לה 'את חופשייה ללכת תודה על הכל, אבל לחומר מסווג את לא תתקרבי יותר בחיים'.
ועל הנקודה הזאת אני מתעקש. ושום דבר שאף עו"ד או אף אחד אחד יגיד לי לא ישנה את דעתי (אלא אם תצוצנה ראיות חדשות).
למזלי ולמזל כולנו, אלו הן לא הצרות שלנו. ואני לא מאחל ליום שבו נגלה שדברים כאלה מתרחשים גם אצלנו.