תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא שקר. זה פשוט חוסר מושג בסיסי בקריאת מפה

אז המחלוקת בינינו היא האם מי שטוען זאת הוא שקרן או טיפש. או קיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 22:44 
או סלפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
או סלפן

אני מנוע מלהגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שקר, סילוף, או קריאה לא נכונה של המפה.
זה לא להסתכל על המציאות.
שזו, אגב, הדרישה הראשונה בשביל להיות ישראל ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 00:47 
אדום נחמד כתב:
מה? דב חנין לא התנה את כניסתו לממשלת ביבי בלימודי ליבה? אני מתה.

וגם אם תחזור על השקר מאה פעם הוא לא יהפוך לאמת
לפיד בחוץ כי ביבי העיף אותו. נקודה. לפיד לא היה מתפטר בחיים גם אם ביבי היה מעכב לו כל תוכנית לגיוס חרדים (ממנה הוא כבר ירד) או לימודי ליבה.

לא ברור מאיפה אנשים מביאים את האמונה הזו שלפיד אשכרה איש של מעשים ולא של מילים.

בא לי לכתוב "הלוואי שהוא יהיה ראש ממשלה רק בשביל שיפול להם האסימון"
מצד שני, זה לא באמת יעזור.
עדר של עיוורים. האיש כל כך ריק מתוכן שאני לא מצליח להגיע לבסיס שיחה עם התומכים שלו. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהרצוג (שוב) דפק הלילה חיקוי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
או שזאת פשוט המציאות. מציאות שהשמאל הישראלי ובפורום מסרבים להפנים כי המם עדין תקועים בתחת של עצמם ומרגישיפ שגנבו להם את המדינה והנה עוד שניה כרעי התרנגולות נופלת מהראש של מנשקי הקמעות והם חוזרים לשלטון.

צר לי אבל כל עוד תמשיכו לחשוב שיש לכם מונפול על האמת שום דבר לא ישתנה לא בשמאל ולא במדינה מגדל שן של התנשאות.

ולפני שאני חוזר לדממה פוליטית אציין שפוליטיקה 90 אחוז זה דיבורים בטח כשזה נוגע למישהו שהיה בעמדת כוח רק שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
אחלה,
אבל אני איש ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 06:17 
el dudernio כתב:
או שזאת פשוט המציאות. מציאות שהשמאל הישראלי ובפורום מסרבים להפנים כי המם עדין תקועים בתחת של עצמם ומרגישיפ שגנבו להם את המדינה והנה עוד שניה כרעי התרנגולות נופלת מהראש של מנשקי הקמעות והם חוזרים לשלטון.

צר לי אבל כל עוד תמשיכו לחשוב שיש לכם מונפול על האמת שום דבר לא ישתנה לא בשמאל ולא במדינה מגדל שן של התנשאות.

ולפני שאני חוזר לדממה פוליטית אציין שפוליטיקה 90 אחוז זה דיבורים בטח כשזה נוגע למישהו שהיה בעמדת כוח רק שנה.

כמה מילים בלי להגיד כלום. נזכיר לי מישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
למה כלום?
הוא תקף ציבור.
מזכיר לי מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אתה (לא) כלום, נרגנות זאת לא דעה.

אוגסטוס.
זה מצחיק כי בהודעה שלי היתה אמירה הרבה יותר מבכל ההודעוצ נגד לפיד שלכם. אבל זה בסדר אני כבר רגיל להודעות שהן מתנשאות ובעלות ביטחון עצמי בדיוק כמו של השמאל.

נ.ב. יתכן שהמושג שמאלבן מתאים כאן אבל אני סולד מהמונח הזה ולכן לא השתמשתי בו. ביבי, אלפקה בוזי והשמאל בפורום בחלקו הגדול עונים להגדרה הזאת היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 06:57 
לפיד הוא איש מסוכן וחשוך. איש שהאידאולוגיה היחידה שלו היא לאן נושבת הרוח. הנזק שהוא עושה הוא נורא כי הוא מצטייר כאיש מרכז מתון ומתשמש בדימוי הזה באופן מבחיל ככה שמה שאתמול נתפס כאמירה קיצונית ולא לגיטימית הפך בין רגע ללגיטימי. הוא לא בוחל באמצעים לטנף על כל מי נמצא 2 מ"מ מהקונצנזוס. המסיט הכי גדול בכנסת. הרבה יותר גרוע מביבי.
לגבי העשיה שלו זה ממש מצחיק. באמת. מזל גדול שהתפרקה הממשלה.
היה לו הזדמנות לעשות פה מהלכים משמעותיים אחרי המחאה והוא פשוט לא עשה כלום. זה לא רק אני אומר זה אנשים מבפנים אומרים.
והדבר המטורף שנקרא מע"מ 0. גולת הכותרת. פשוט איש הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה שאותי מדהים זה כמה אנשי ה"שמאל" בפורום הם הטיפקסט של ההולכים בעדר אחרי סיסמאות מבלי יכולת להגיב באמת לנעשה.

הרי גם לפני שנה היחידי שהצהיר שמבחינתו לימודי הליבה וחובת הגיוס הם אבני דרך ביסוד ממשלה היה לפיד. לא דב חנין מחדש. לא בוזי ולא שלי. לא זהבה ולא אף אחד אחר. רק לפיד ועדין כל אלו שהצביעו להם עסוקים בלקשקש כאן כמה הוא מוכן לשבת עם הדתיים כאשר הסיבה שהוא מחוץ לממשלה היא בדיוק זאת.

:ROSE:

el dudernio כתב:

זר של :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 07:11 
והדביל ממשיך עם הפאדיחות
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 08:41 
למתקשים - זה לא דגל פורטוגל זה דגל אפגניסטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:16 
אוגוסטוס היל כתב:
לפיד הוא איש מסוכן וחשוך. איש שהאידאולוגיה היחידה שלו היא לאן נושבת הרוח. הנזק שהוא עושה הוא נורא כי הוא מצטייר כאיש מרכז מתון ומתשמש בדימוי הזה באופן מבחיל ככה שמה שאתמול נתפס כאמירה קיצונית ולא לגיטימית הפך בין רגע ללגיטימי. הוא לא בוחל באמצעים לטנף על כל מי נמצא 2 מ"מ מהקונצנזוס. המסיט הכי גדול בכנסת. הרבה יותר גרוע מביבי.
היה לו הזדמנות לעשות פה מהלכים משמעותיים אחרי המחאה והוא פשוט לא עשה כלום. זה לא רק אני אומר זה אנשים מבפנים אומרים.

אתה תעדיף שביבי יזכה שוב בבחירות הבאות (אם ומתי שיהיו) על פני לפיד (בהנחה שהרכב המפלגות ומנהיגהן ישארו כמו עכשיו)?

לא שאני חושב שלפיד הוא האידיאל (אפילו רחוק מזה), אבל כרגע לדעתי הוא היחידי שיכול לגרום לנפילתם של ביבי והליכוד, וכמו שקובסטר כבר כתב, אותו יהיה יותר קל יותר להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:28 
להחליף במי?
למה האובססיה הזאת להחליף אם אפילו אתה טוען שאין אף אחד ראוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:34 
Noam כתב:
להחליף במי?

כי לדעתי ביבי הוא מנהיג גרוע לישראל,
שלא דואג לאינטרסים של המדינה ותושביה בצורה הטובה ביותר (כמובן שיש כאלו שחושבים אחרת וזה בסדר).

להבדיל ממך, אני לא רוצה שיהיה כאן עוד יותר גרוע (למרות שמסכים שזה מה שיכול להביא לשינוי במהירות), ומעדיף שהשינוי יתחיל ע"י תושבי המדינה עצמם ולא בעקבות לחץ חיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, תנו כבר לברקוביץ' לאמן את הנבחרת.. אמנם הוא לא עשה שום דבר כמאמן, אבל יש לו פילוסופיה והיא יודע לדבר והוא מתחבר לעם. ומה הכי גרוע שיכול להיות? מי עדיף? החטיארים שמתבנקרים כל הזמן? נו יאללה..

ואלדוד, אם לא היה ברור מההודעות שלך עד כמה אין לך מושג, אז כשקראת לנו שמאלבן כבר לא נשאר מקום לספק. אתה כנראה לא מבין את משמעות המושג, אבל כמו לפיד, זה לא מפריע לך להשתמש בו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אנסה לנהל דיון רציני, מראש הודיע שאפנה רק אליך כי אחרת נגלוש להרבה מסביב וזה רק ימסמס את הדיון.

כאשר אתה קובע שהוא מסוכן וחשוך אתה מוכן לתת נימוקים? כמו שאמרתי כבר רבות יש לי לא מעט בעיות עם לפיד אבל עושה רושם שהוא לפחות
הבין לאושרה את המפה הפוליטית בארץ. מפה בה יש 2 מפלגות שלטון שלא משנה גודלן עדין קוי היסוד הבסיסים של הממשלה יהיה לפי נוחכותן בה,
ומעבר לזה מפלגות לווין מגדריות. לפיד הוא בדיוק מפלגה כזאת גם אם הוא מנסה להציג את עצמו כלא, רק שלפיד הוא מפלגת לווין של הציבור בו אני ואתה
נמצאים. לכן השפיטה של לפיד אמורה להיות לא ביחס למפלגת שלטון אלא ביחס למפלגת לווין אחרת, הבית היהודי, ש"ס, מרץ, ישראל ביתנו וכו'.

כנפלגת לווין בעלת אנג'נדה מאוד ברורה של חיזוק מעמד הביינים לפיד פועל על בסיס כמה דברים מאוד משמעותיים :
1. שמירה על תקווה מדינית.
2. שוויון בנטל.
3. דאגה לרווחת מעמד הבינים הבורגני.

לתפיסתי לפיד במהלך הקדנציה הקצרה שלו ניסה / עמד בכל שלושת הדברים הללו.
1. במהלך כהונתו (יחד עם ציפי) בוצע לפחות למראית עיין נסיון למו"מ עם הפלשתינאים.
2. לפיד העביר את והריץ את חוק השוויון בנטל כנגד רצון ראש הממשלה וגם הצליח בזה מבחינה חוקית, בנוסף התעקש על לימודי הליבה (ועדין מתעקש) כדי להבטיח שהעתיד הכלכלי של המדינה לא יפול "רק" על מעמד הביינים הבורגני שהולך ונשחק בכל מקרה.
3. חוק 0 אחוז מע"מ, חוז זה הוא לא פתרון לבעיית הדיון, אלא פלסטר שנועד לעזור למעמד הביינים, בנוסף החוק נ"ל הוא חלק ממקשה של מספר חוקים וצעדים (מחיר למשתכן שהיה כבר אז, מחיר מטרה, הלאמת אדמות קק"ל וכו') שנועד להוריד את מחירי הדירות. כלומר ההתסתכלות על החוק הזה כדבר אחד ויחיד ולא כחלק ממקשה של צעדים ותהליך ארוך זה לא רציני והסתכלות שטחית על המצב. בנוסף בתקציב אשר לא עבר ובגינו הלכו לבחירות לפני שנה + היו לא מעט הצעות לישום ועדת אללוף, וכן השקעה בחינוך (בית הספר של החופש הגדול למשל כמשהו עכשוי), בבריאות (רפורמת גרמן) וכו'.
הסתכלות על תהליכים כלכלים חברתים על פרק זמן של שנה היא התסכלות צרה המעידה בעיקר על עינו של המסתכל, בדיוק כמו אלו שבאים עכשיו בטענות שמחירי הדיור עוד לא ירדו. הרי אין סיכוי שהם ירדו תוך שנה ללא קשר לפעולות כאלו או אחרות של הממשלה.

עכשיו כמובן שאפשר להגיד שהמהלכים שהוא יוזם הם לא נכונים / מספקים והכל אבל בהשוואה למה שעשו מפלגות אחרות הוא נמצא במקום יחסית טוב,
ושוב אציין לא הצבעתי לו, ואני גם כנראה לא אעשה את זה בעתיד ויש לי לא מעט טענות כנגד דברים שהוא עושה / אומר אבל לא הכל שחור לבן כמו שאתם אוהבים להציג את זה בפורום, בטח לעומת החלופות האפשריות, וזה הרי הכל בפוליטיקה, בחירה בין אופציות קימות או יצירת אופציות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:47 
אדום נחמד כתב:
יאללה, תנו כבר לברקוביץ' לאמן את הנבחרת.. אמנם הוא לא עשה שום דבר כמאמן, אבל יש לו פילוסופיה והיא יודע לדבר והוא מתחבר לעם. ומה הכי גרוע שיכול להיות? מי עדיף? החטיארים שמתבנקרים כל הזמן? נו יאללה..

ואלדוד, אם לא היה ברור מההודעות שלך עד כמה אין לך מושג, אז כשקראת לנו שמאלבן כבר לא נשאר מקום לספק. אתה כנראה לא מבין את משמעות המושג, אבל כמו לפיד, זה לא מפריע לך להשתמש בו..

אז בוא ונמשיך להצביע לביבי, למה לא (לפחות תוכל להמשיך ולהשפריץ בפורום כל פעם שהוא יעשה דברים שבסופו של דבר יפגעו בך ובעתיד ילידך כאן)......

ןלפיד זה חרא, בוזי זה לפיד 2, מפלגות שימינה מהמערך אני בכלל לא אציין את שמות ראשיהן כי ברור שאף אחד מהם לא מתאים להנהיג את המדינה (בגלל תפיסתם המידנית), אז מי נשאר או תרצה שינהיג כאן? זהבה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שהשאלה האמיתית היא מי יהיה ראש הממשלה. נראה לי חשוב לא פחות מה תהיה המדיניות שהוא ינסה ליישם.
אבל אולי זה רק אני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
מה שטקנו כתב.

עכשיו אל תפריע לי, אני בדיוק משפריץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
למשל חנין זובי אם תייסם את מדיניות מפלגת העבודה מאוד מאוד ראוייה. אם תיישם.
למשל בנט אם יישם את מדיניות מרץ מאוד ראוי. כמובן שאם יישם.
למשל דב חנין אם יישם את מדיניות יאיר לפיד בוודאי שראוי. אם יישם.

רק שהם לא יישמו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
הבנת הנקרא גדול עליך, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 10:01 
נתתי נימוקים. תקרא. אני לא רוצה לקיים דיון ולא מחפש לשכנע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 10:17 
pokara כתב:
Noam כתב:
להחליף במי?

שלא דואג לאינטרסים של המדינה ותושביה בצורה הטובה ביותר (כמובן שיש כאלו שחושבים אחרת וזה בסדר).

להבדיל ממך, אני לא רוצה שיהיה כאן עוד יותר גרוע (למרות שמסכים שזה מה שיכול להביא לשינוי במהירות), ומעדיף שהשינוי יתחיל ע"י תושבי המדינה עצמם ולא בעקבות לחץ חיצוני.

אין קשר בין עמדותיי, שאתה מכיר, ובין העניין הזה.
נתניהו לדעתי הוא הטוב ביותר מבין כל האופציות המוצעות כרגע. גרוע מאוד, אבל הטוב ביותר. כשהאלטרנטיבות הן לפיד, הרצוג ובנט, אז אין שום סיבה לבחור את אחד הסמרטוטים רק בשל האובססיה הלא מובנת של להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נתתי נימוקים. תקרא. אני לא רוצה לקיים דיון ולא מחפש לשכנע

צר לי אבל לא נתת נימוקים.

אמרת המסיט הכי גדול בכנסת - האומנם? זאת לא סיסמא?
אמרת איש חשוך - האמנם? איזו "דעה" שלו חשוכה והאם "דעה" אחת יכול לשקף את כל נבכי אישויותו של אדם?
הצגת אותו כקונצנזוס - אבל הדבר לא מסתדר על העבודה שהוא קיבל פחות בקושי עשירית מהמנדטים, ומושמץ על ידי כולם בערך.
וסיימת עם הקביעה שהייתה לו הזדמנות לעשות דברים גדולים אחרי המחאה, במה בדיוק בשנה וקצת שהוא יישב בממשלה? איזה דברים גדולים
בדיוק אפשר לעשות?

אז שוב לא אמרת כלום חוץ מרצף סימאות מבלי יכולת לגבה אותן במיל כאשר התבקשת.

רשמתי בפרטי לאדום נחמד כי לא רציתי לנהל 2 דיונים באותו מקום מה להבנתי מקור הסלידה מיאיר לפיד, ההודעות האחרונות שלך רק חיזקו אצלי
את התחושה, אתה שונא את יאיר לפיד כי "אתה צריך". כי הוא סממן של תרבות "רדודה" מהטלויזוה, מהטורים בעיתונות, משירת הסירנה, מתמונות
האיגרוף של ה"מאצ'ו" הישראלי. אין לזה קשר לאמירה כזאת או אחרת, אלא לתחושת העליונות שלך כלפי ה"מכנה המשותף" שיאיר לפיד טרם כניסתו
לפוליטיקה הווה את הפנים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
זה מזכיר לי שדורון פדהצור חזר לפייסבוק, למי שמכיר.
שוב יש מתקפת רשת מצד נציגים-של-יאיר-לפיד-שלאו-דווקא-מצביעים-לו?
יכול להיות שמישהו מתכונן למשהו שאנחנו עוד לא יודעים עליו או משהו כזה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 10:36 
Noam כתב:
pokara כתב:
Noam כתב:
להחליף במי?

אין קשר בין עמדותיי, שאתה מכיר, ובין העניין הזה.
נתניהו לדעתי הוא הטוב ביותר מבין כל האופציות המוצעות כרגע. גרוע מאוד, אבל הטוב ביותר. כשהאלטרנטיבות הן לפיד, הרצוג ובנט, אז אין שום סיבה לבחור את אחד הסמרטוטים רק בשל האובססיה הלא מובנת של להחליף.

ועל זה אני לא מסכים איתך,
מעבר למדיניות של נתניהו שאינה לרוחי (אבל בתכלס היא לרוחם של בוחריו ככל הנראה),
אני חושב שהאיש שקרן פתלוגי מה שפוגע במדינה והיחס אליה מצד העולם,
וחמור אף יותר, אני חושב שנתניהו הגיע למקום שבו הוא מרגיש כאילו כאלו הוא מורם מעם, ויכול לעשות (ובינתיים גם מצליח) מה שהוא רוצה (חוקי או לא) תוך פגיעה בדמוקרטיה שלטון החוק בישראל.
אין לי גם ספק שבמידה ותפתח בפניו חלון הזדמנויות אמיתי, הוא לא יהסס לרגע לשנות את שיטת השלטון בישראל לכזאת שתבטיח את שבתו על הכס עד מותו (או עד העברת כס המלוכה לילדיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: