dino כתב:
redrony כתב:
זה בכלל לא משנה, עצם זה שיש דיבור כזה בכלל רק מראה מה הפכנו להיות. ככה חיפה היו סוגרים עסקאות עם הפועל פ"ת בשנות ה-90.
אם הפועל מועדון רציני עם שאיפות אסור שדברים כאלה יהיו בכלל על הפרק. שחקן בית מוכשר, בקבוצה שאין לה כסף לשלם לגנן. אם לא אלה, אז עם מה נישאר?
דיבור על מה אבל? זאת השאלה הגדולה.
רם יש הסכם שחיפה יכולה לקחת את יחזקאל מתי שבא לה(הסכם מכירה לכל דבר), אז מילא.מבין את ההשוואה להפועל פ"ת.
אבל אם זה רק זכות ראשונים, או מכירת אחוזים מסויימים, למועדון שנמצא במצוקה כלכלית ומנסה לצאת ממנה, זה לא גרוע מאוד.
וואלה מפליצה(ורק וואלה) איזה מקורב של חבר של דודשלי שטוען שככה וככה וזה אמור לבאס אותך?
מה זה אומר זכות ראשונים? למה שבכלל יהיה דיבור על מכירה של שחקן כזה? איך מועדון שמחשיב את עצמו למועדון גדול שיש לו שאיפות ורצון להשגיות מדבר עם קבוצה שאמורה להיות מתחרה שלו על שחרור שחקן בית עם פוטנציאל כל כך גדול?
נכון, יש מצב שהכתב המציא. בדרך כלל עומד משהו מאחורי הדברים. דרך אגב, אבו עביד זו גרסה מוקטנת של זה. אני לא מצליח להבין את השחרור שלו. אני מבין שיש בעיות כספיות, אבל לא שחקן כזה.
אין מה לעשות, כבירי אולי אוהד ואני מודה שאני גם נסחפתי ברומנטיקה, אבל חוץ מלהראות הרבה רצון טוב כלפי חוץ, מבחינת תוצאות (ולא מדבר על אלה שעל המגרש) זה נראה רע מאוד.