תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 05:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מוחו של קומוניסים נשטף, למרבה הצער, כל כך טוב, שהוא כבר לא מצליח לעכל את זה שהוא לא צריך שום צידוק קדמוני או זכות ארכאית כדי שיגיע לו לגור בשקט ובשלווה ולנהל חיים שיאפשרו לו לשגשג בכל מקום שבא לו(*), על אחת כמה וכמה במקום בו הוא נולד(**).
לא צריך בשביל הזכות הזאת קושאנים עתיקים מקונסטנטינופול ולא סלע שאלוהים חקק עליו במו ידיו חותמת של הטאבו.
אבל כיוון שהרגילו אותו לחשוב שזאת לא זכות טבעית שמוקנית לכל אדם באשר הוא (והיו חייבים להרגיל אותו, אחרת איך יסבירו לו את זה שמחזיקים מיליונים בלי לתת להם את הזכות הזאת? איך יסבירו לו שאפילו לו, יהודי בן יהודייה, לא נותנים לשגשג במולדתו?), הוא מניח שגם לו אין זכות כזאת, והוא נאחז בכתבים עתיקים ונתלה כל מיני קשקושים לא לגמרי ברורים.

* בעולם אידאלי
** על זה אני מאמין שאין ויכוח

1. נולדתי ביצהר, זה עדיין תקף?
2. אכן לא צריך, יש מדינות רבות שקמו בכוח הזרוע וריבונותן מוכרת באו"ם ובכל מקום ואין מערערים עליה או על זכותם להתקיים בבטחה ולהגן על עצמם. וגם לנו כדבריך יש זכות טבעית לחיות. אלא שהעולם כידוע לך, לא ממש התחבר לרעיון ורצח בנו מליונים רק במאה האחרונה! היכן הייתה זכותנו הטבעית כשהופלנו נשדדנו נרצחנו נאנסנו כמעט בכל מקום בו חיינו באלפיים השנים האחרונות? אז הגענו לכאן הביתה להקים בית לאומי בטוח, אתה רוצה שאמחק את ההיסטוריה ומהסיבה שהגענו דווקא הנה? זאת הארץ שלנו. וההתבססות על התנ"ך איננה גחמה פרטית שלי כפי שניתן להבין מהודעתך אלא אמת היסטורית מוכחת המבססת את זכותנו לעצמאות כמו שכתוב במגילת העצמאות.

1. בעולם אידאלי, כן. במציאות - כיוון שיצהר נולדה בחטא, אז לא.
אגב, אם היית רציני, זה מתחיל להסביר דברים.
2. אתה שם לב שלהודעות שלך יש נטייה להישמע כמו נאומים שנישאים מעל גבי מרפסות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:58 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
בניגוד למה שכתבת לא אמרתי שישראל איננה הבית שלך. היא הבית שלך אם תרצה או לא ואם אתה מודע לזה או לא ואם לי זה נוח או לא. יש לך בעלות.
יהודה ושומרון זה גם הבית שלך?
בניגוד למה שכתבת לא אמרתי זכויות אזרח אלא זכויות אדם ולכן הקשקוש עם בל"ד לגמרי לא רלוונטי.
בניגוד למה שכתבת, התייחסותי לעמדתך כאל תמהונית וחסרת אחריות היא לא בגלל שאתה רוצה לצאת משם אלא בגלל שאתה רוצה למסור הארץ לחמאס הרצחני.
בניגוד למה שניסית לטעון, אין דומה נסיגה וויתור על מה שבשליטתך להחלטה אם להשיג (במלחמה) מה שלא בשליטתך כרגע. ולכן ההבדל בעמדתי ביחס לשני הדברים.

אביר המוסר שלנו זכויות האדם והצדק, אתה זה שקורא לגרש בכפיה רבבות יהודים או למעלה מכך מביתם, ארצם, מנחלתם.
אני בניגוד אליך לא תומך בטרנספר בכפייה לערביי יהודה ושומרון.

1. אמרת שאני לא מרגיש שזה הבית שלי. אין לך שום לגיטימציה לקבוע עבורי איפה אני מרגיש שנמצא ביתי
כתבתי כבר בעבר, אני לא קובע לך מה להרגיש רק כואב את העובדה שחלק ממקבלי ההחלטות חשים כמוך.. נושאים ונותנים על הבית שלי ולא חשים שהוא ביתם- התנהלותם בהתאם.
2. איך מפרידים בין זכויות אדם וזכויות אזרח, שלא באופן מלאכותי? אבל אני מבין כמובן למה התכוונת (האמת שגם קודם הבנתי אבל נתתי לך להנות מהספק), הם יקבלו מה שיהודים מקבלים, לכאורה, רק בלי ייצוג פרלמנטרי. משמע, כשהיהודים יחליטו משהו שנוגע להם, אין להם שום דרך להתמודד. אגב, אפשר להסיק שאתה תומך בשלילת זכות הבחירה של תושבי הארץ שאינם יהודים?
אני תומך כמובן בשיווין זכויות מוחלט לכל אזרחי ישראל ללא כל אבחנה ביניהם.
אתה רוצה את הרשימה המשותפת עם 40 מנדטים? אני לא מחפש להחליט עבורם דבר. מבחינתי אם לא תהיה ברירה אתמוך בשלטון בינלאומי בעזה (כשישראל מעורבת בפרטים ובכפוף לצרכי הביטחון שלנו) ובחלק מאיוש לאחר שאלה יהיו נקיים מנשק ומטרוריסטים. שלטון שמטרתו ופועלו בדומה לרשות מקומית, כזה שנועד להבטיח את העניינים המקומיים, לשמור על הסדר, התשתיות התברואה וכדומה. לי בכל מקרה אין שום מטרה לשלוט על זרים

3. הבנתי למה התכוונת במחמאות הרבות על תפיסת המציאות שלי, והתגובה שלי עומדת בעינה.
ואתה לא מבין למה זה חסר אחריות לתת לטרור מדינה?
4. לא, אין הבדל. כל יום שאתה נשאר בגדה זה עוד יום שאתה בוחר להלחם על השטח. בשליטתך להשאר או לצאת, ובשליתטך לכבוש את ירדן או לא. אז אני מבין שאתה מתחמק מהשאלה. ברור שיש הבדל. הסברתי גם מה הוא. וציינתי גם שאני לא רואה באי יציאה למלחמה עם ירדן למשל כויתור על א"י השלמה, אלא שאני מאמין שזה לא מתפקידנו לפתוח במלחמה יזומה כזאת. על איו"ש ירדן ויתרה באופן חד צדדי מזמן. אם אתה מתעקש לא להבין לא אוכל להכריח אותך..
5. שישארו שם מצידי , לא מצד הפרטנרים שלך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122365,00.html : בפלסטין שתקום או בישראל השלמה והדמוקרטית. אבל מלכתחילה הקיום שלהם שם הוא פשע זה הנרטיב של החמאס, כן? , זאת בניגוד לקיום של ערבים על כל שטחי פלסטינה המנדטורית. ומה עם רמת הגולן? גם שם זה פשע לגור? שנבין כמה רחוק אתה מגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:03 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מוחו של קומוניסים נשטף, למרבה הצער, כל כך טוב, שהוא כבר לא מצליח לעכל את זה שהוא לא צריך שום צידוק קדמוני או זכות ארכאית כדי שיגיע לו לגור בשקט ובשלווה ולנהל חיים שיאפשרו לו לשגשג בכל מקום שבא לו(*), על אחת כמה וכמה במקום בו הוא נולד(**).
לא צריך בשביל הזכות הזאת קושאנים עתיקים מקונסטנטינופול ולא סלע שאלוהים חקק עליו במו ידיו חותמת של הטאבו.
אבל כיוון שהרגילו אותו לחשוב שזאת לא זכות טבעית שמוקנית לכל אדם באשר הוא (והיו חייבים להרגיל אותו, אחרת איך יסבירו לו את זה שמחזיקים מיליונים בלי לתת להם את הזכות הזאת? איך יסבירו לו שאפילו לו, יהודי בן יהודייה, לא נותנים לשגשג במולדתו?), הוא מניח שגם לו אין זכות כזאת, והוא נאחז בכתבים עתיקים ונתלה כל מיני קשקושים לא לגמרי ברורים.

* בעולם אידאלי

2. אכן לא צריך, יש מדינות רבות שקמו בכוח הזרוע וריבונותן מוכרת באו"ם ובכל מקום ואין מערערים עליה או על זכותם להתקיים בבטחה ולהגן על עצמם. וגם לנו כדבריך יש זכות טבעית לחיות. אלא שהעולם כידוע לך, לא ממש התחבר לרעיון ורצח בנו מליונים רק במאה האחרונה! היכן הייתה זכותנו הטבעית כשהופלנו נשדדנו נרצחנו נאנסנו כמעט בכל מקום בו חיינו באלפיים השנים האחרונות? אז הגענו לכאן הביתה להקים בית לאומי בטוח, אתה רוצה שאמחק את ההיסטוריה ומהסיבה שהגענו דווקא הנה? זאת הארץ שלנו. וההתבססות על התנ"ך איננה גחמה פרטית שלי כפי שניתן להבין מהודעתך אלא אמת היסטורית מוכחת המבססת את זכותנו לעצמאות כמו שכתוב במגילת העצמאות.

להודעות כתובות בד"כ אין נטייה להישמע אלא להיקרא.
אתה חושב שאם תשים אותי ללעג זה יהפוך את דבריי לפחות משמעותיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
כל כך כיף לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:21 
KingAlpaca כתב:
כל כך כיף לי

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

* בעולם אידאלי

2. להודעות כתובות בד"כ אין נטייה להישמע אלא להיקרא.
אתה חושב שאם תשים אותי ללעג זה יהפוך את דבריי לפחות משמעותיים?

1. אני שמח שאנחנו מבינים את זה.
2. אתה כתבת פה ערימת קלישאות. אני רק הצבעתי על זה.
3. בזאת הסתיימו שידורינו. this is getting old.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
השר לשעבר גבאי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
1. אמרת שאני לא מרגיש שזה הבית שלי. אין לך שום לגיטימציה לקבוע עבורי איפה אני מרגיש שנמצא ביתי
כתבתי כבר בעבר, אני לא קובע לך מה להרגיש רק כואב את העובדה שחלק ממקבלי ההחלטות חשים כמוך.. נושאים ונותנים על הבית שלי ולא חשים שהוא ביתם- התנהלותם בהתאם.
2. איך מפרידים בין זכויות אדם וזכויות אזרח, שלא באופן מלאכותי? אבל אני מבין כמובן למה התכוונת (האמת שגם קודם הבנתי אבל נתתי לך להנות מהספק), הם יקבלו מה שיהודים מקבלים, לכאורה, רק בלי ייצוג פרלמנטרי. משמע, כשהיהודים יחליטו משהו שנוגע להם, אין להם שום דרך להתמודד. אגב, אפשר להסיק שאתה תומך בשלילת זכות הבחירה של תושבי הארץ שאינם יהודים?
אני תומך כמובן בשיווין זכויות מוחלט לכל אזרחי ישראל ללא כל אבחנה ביניהם.
אתה רוצה את הרשימה המשותפת עם 40 מנדטים? אני לא מחפש להחליט עבורם דבר. מבחינתי אם לא תהיה ברירה אתמוך בשלטון בינלאומי בעזה (כשישראל מעורבת בפרטים ובכפוף לצרכי הביטחון שלנו) ובחלק מאיוש לאחר שאלה יהיו נקיים מנשק ומטרוריסטים. שלטון שמטרתו ופועלו בדומה לרשות מקומית, כזה שנועד להבטיח את העניינים המקומיים, לשמור על הסדר, התשתיות התברואה וכדומה. לי בכל מקרה אין שום מטרה לשלוט על זרים

3. הבנתי למה התכוונת במחמאות הרבות על תפיסת המציאות שלי, והתגובה שלי עומדת בעינה.
ואתה לא מבין למה זה חסר אחריות לתת לטרור מדינה?
4. לא, אין הבדל. כל יום שאתה נשאר בגדה זה עוד יום שאתה בוחר להלחם על השטח. בשליטתך להשאר או לצאת, ובשליתטך לכבוש את ירדן או לא. אז אני מבין שאתה מתחמק מהשאלה. ברור שיש הבדל. הסברתי גם מה הוא. וציינתי גם שאני לא רואה באי יציאה למלחמה עם ירדן למשל כויתור על א"י השלמה, אלא שאני מאמין שזה לא מתפקידנו לפתוח במלחמה יזומה כזאת. על איו"ש ירדן ויתרה באופן חד צדדי מזמן. אם אתה מתעקש לא להבין לא אוכל להכריח אותך..
5. שישארו שם מצידי , לא מצד הפרטנרים שלך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122365,00.html : בפלסטין שתקום או בישראל השלמה והדמוקרטית. אבל מלכתחילה הקיום שלהם שם הוא פשע זה הנרטיב של החמאס, כן? , זאת בניגוד לקיום של ערבים על כל שטחי פלסטינה המנדטורית. ומה עם רמת הגולן? גם שם זה פשע לגור? שנבין כמה רחוק אתה מגיע
[/quote]
1. אתה כנראה לא קולט, אז אני ארד מזה
2. לא הבנתי. אתה תומך בשוויון זכויות או לא? כן זכות הצבעה או לא? כן 40 מנדטים או לא? תהיה ברור.
3. אתה כנראה גם פה לא קולט - אני לא מנהל איתך דיון פוליטי על פתרונות למציאות שלנו. כלומר, לא עכשיו. עכשיו מעניין אותי משהו אחר והוא להוציא את אלוהים מהמשוואה.
4. ההבדל הוא טכני, לא מהותי. אתה אולי מנסה להתכחש לזה, אבל בשורה התחתונה אתה מתנגד ליציאה מהשטחים אבל תומך באי יציאה למלחמה בירדן בגלל שיש לזה מחיר. זה הכל. מבחינה מהותית אין הבדל בין הגדה המזרחית והמערבית. אבל בנוסף גם אמרת שלא תוותר על הגדה בעד שום מחיר. זה קדוש. אז למה לא לכבוש את ירדן בכל מחיר? תנסה להתמודד עם הטענה ולא לסבן אותי הפעם.
5. הפרטנרים שלי אינם צדיקים גדולים, ואני לא צופה עתיד טוב למתנחלים שיסרבו לחזור לישראל. מצד שני, זו החלטה שלהם. רוצים שגורלם יהיה בידם? יחזרו. לא, אז לא. לי אין מה לעשות עם זה. בעזה עוד היה אפשר להרים אופרציה שמחזירה לגבולות החוקיים של ישראל 8 אלף איש. בגדה זה בלתי אפשרי. מה קשור הנרטיב של החמאס? להרים ישובים בשטח בו המדינה לא סיפחה באופן רשמי ואזרחה את תושביו הוא בגדר פשע. חמאס או לא חמאס. מאידך, ברמת הגולן כן יש אזרחות והאזור סופח באופן רשמי ולגיטימי. אבל אתה יודע את זה. פעם אחרונה שאני מגיב לטענות מהסוג הזה. הגיע הזמן שתכבדו את השיח ותרדו מהנסיונות העלובים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 12:29 
אוקיי, אז נשים כרצונך בצד את כל נקודות המחלוקת ונתמקד רק בסוגיה שמעניינת אותך כרגע לדיון.
ואני שואל: האם אפשרי שהייתה קמה מדינת ישראל מבלי שקיים בעולם המושג אלוהי ישראל - בין אם אתה מאמין בו ובין אם לא?
מה זה ישראל והאם יכול להיות שיש פה רמז קטנטנן ל-אל?
האם ידוע לך כי ישראל הוא יעקב אבינו ובניו בני ישראל- 12 השבטים?
מה קושר אותנו כעם- ללא קיומו של אלוהים?
מה קושר אותנו דווקא לארץ הזו- ללא קיומו של אלוהים?
מה משמעות זהותה של המדינה כמדינה יהודית- ללא קיומו של אלוהים?

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 13:22 
מכיוון שסבא וסבתא שלי הקימו את המדינה
והם לא האמינו באלוהי ישראל
אז כן אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 13:27 
20 כתב:
אז כן אפשרי

זאת התשובה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
20 כתב:
אז כן אפשרי

זאת התשובה שלך?

אני חושב שאתה מאוד אבל מאוד.....יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 13:33 
עזרא כתב:
קומוניסים כתב:
20 כתב:
אז כן אפשרי

זאת התשובה שלך?

אני חושב שאתה מאוד אבל מאוד.....יצור.

מחמאה בעיניי ובפרט כשזה בא ממך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אז כן אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2016, 14:20 
אז מסתבר שרה"מ עשה שיימינג "מקיר לקיר" ללפחות 30% מאזרחי המדינה. ככה בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא התנצל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
:SHOCK3: :SHOCK3: :SHOCK3:
http://davidleviadv.blogspot.pt/2016/06/blog-post_30.html

חרטא, נכון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:19 
נשמע ממש קשקוש.

אגב, הגרף הזה
תמונה

פשוט פסיכי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:19 
נראה די יצורי הבלוג הזה. הפוסט הראשון מלפני שבוע.
מאיפה הוא צץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
התקבל

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:42 
לא יודע, אותי לימדו שעורכי דין הם כולם שקרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 18:45 
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1118499
גיא זהר בעצמו נבוך מהגיבוב שנתנו לו להקריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מאיפה הוא צץ?
הבלוג קיים כבר יותר משנתיים, ואת הסיפור על בחירות 2015 הוא טוחן כבר לפחות חודש. אם אתה רוצה לראות פוסטים ישנים, יש לך בצד שמאל תוכן עניינים, ולמטה לינק לרשומות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 21:26 
יורם כתב:
Noam כתב:
מאיפה הוא צץ?
הבלוג קיים כבר יותר משנתיים, ואת הסיפור על בחירות 2015 הוא טוחן כבר לפחות חודש. אם אתה רוצה לראות פוסטים ישנים, יש לך בצד שמאל תוכן עניינים, ולמטה לינק לרשומות קודמות.

והוא טען פעם משהו שהתגלה כנכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
יורם כתב:
Noam כתב:
מאיפה הוא צץ?

והוא טען פעם משהו שהתגלה כנכון?
אני לא ממש עוקב אחריו. רק נכנסתי לבלוג במקרה לא מזמן. מה שכן, יש לו כמה טעויות מביכות. למשל בפוסט מה-28.6:
ציטוט:
תומס הובס בספרו המקיף על המוסד " מרגלי גדעון"
(והוא חוזר על זה אח"כ). תומס הובס הוא הוגה דעות מהמאה ה-17, והספר הנ"ל נכתב ע"י גורדון תומס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 12:00 
הרבה דיבורים (וגם דרוקר בפייס) על חקירת משטרה ופרקליטות חדשה וגדולה הקשורה בנתניהו שמגיעה לשלבים אחרונים לפני חשיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 12:15 
גם ורטר ביום שישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
למה יש יותר סיכוי:
1. ביבי יטען שהפעם זה לגיטימי ואף אחד לא רודף אותו.
2. הפשלתינאים יקימו בית כנסת באל אקצא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 12:23 
המפכ"ל והיועמ"ש הם מינויים אישיים שלו, אז אולי הוא יוכל להתלונן שהוא רודף את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
הוא 7 שנים ראש ממשלה וטוען שהשמאל שולט. יאללה, מתי הכנסת ספר תורה באל אקצא?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: