תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:00 
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
אופטימי 3, officially.

לא נועם, בבקשה, דיי להגיד את זה, נו בבקשה.
איש חכם, תחזור ללמוד.

קוראים לי נעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אלפקה אני לא אערוך זה בסדר, הסר דאגך מלבך.
אני לא מבריק? פחחחח אתה אפס מאופס שחש את עצמו גאון.
אתה פרובוקטור בשקל, אתה שקרן ומפיץ תעמולה שקרית כאן בפורום.
אדום נחמד - גם אתה יכול להסיר דאגך מלבך, אני לא יורד מהפסים, אני סתם מתעצבן (וחבל)
על אנשים מסכנים כמו טקנו.
אבל שאני חושב על זה, אין לי צורך בלהתעצבן, אלא רק לרחם על אדם מסכן כמוהו.
שקרן נאלח

לירון, שוב הסתבכת בוויכוח חסר תכלית עם שקי אוויר חם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
זה שנחתם הסכם פיוס עם הטורקים ופיצויים לנפגעים (ביזיון) לא אומר שישראל אישרה
שצהל פעל שלא כדין או שהמחבלים שם לא ניסו לתקוף ולהרוג את החיילים.

זה בדיוק מה שזה אומר.

ציטוט:
לגבי כל שאר השקרים שכתבת, פשוט שקרים אחד אחד.
אתה משקר, אתה שקרן ואתה מסלף ומסובב את הדברים לצורה שנח לך.
אתה תומך בפגיעה בחיילים, אתה תומך בפגיעה בריבונות ישראל.
אתה תומך במחבלים.
אין לי רצון להתדיין עם אדם נבזה שכמוך.

על הרבה פחות מזה דרשת שאדום נחמד ונרקוטיקה יורחקו.

ציטוט:
לתת לחייל גרזן בראש לזרוק אותו מהסיפון ולנסות לחטוף אותו לבטן האונייה מבחינתך לא מראה על
בעיה כלשהי,

איך אתה היית מתגונן אם אנשים חמושים היו פולשים אליך הביתה? לא היית מנסה להכות בהם במה שזמין לך או לגרש אותם פיזית, אם היתה לך אפשרות?

ציטוט:
זה הריי קורה תמיד.

זה לא מאוד נפוץ שכוחות קומנדו פולשים על אוניות, אבל באופן כללי, אם מי שמותקף על ידי פיראטים יכו בהם עם גרזנים ויזרקו אותם מהספינה שלהם, אני לא חושב שלמישהו יהיו טענות.

ציטוט:
אתה תמים או טיפש לחשוב שישראל היתה מתירה למשטים שכאלו להגיע לעזה.
עם כל הרצון שלך שעזה תהיה חופשית ותוכל לייבא עוד ועוד נשק כמו רקטות שנורות לשדרות
או לחפירות בכדי לחטוף חיילים, ישראל לא תרשה לזה לקרות ובצדק!

אבל ישראל הרי יצאה מעזה ולא מעורבת בנעשה שם? אז איך היא בכלל יכולה להחליט על דברים כאלה?

ציטוט:
תמשיך לתמוך בפגיעה בחיילי צהל, אפס

על הרבה פחות מזה דרשת שאדום נחמד ונרקוטיקה יורחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:08 
חתול-
לא זה לא אומר, זה שאתה טוען שישראל מודה שכביכול חיילי צהל לא פעלו כדין לא אומר שזה נכון.

פולשים הביתה ?? סליחה?? הזהירו אותם כמה פעמים לא להתקרב אבל הם בכוונה לא הקשיבו לאזהרות כי הם רצו
את העימות הזה.

ישראל יצאה מעזה אבל הטילה עלייה מצור ולכן היה אסור להעביר ציוד לעזה ללא אישור מישראל.
בוא לא נשכח שבאותה תקופה שליט עוד היה בשבי החמאס בעזה.
גם היום הציוד עובר רק אחרי פיקוח ישראלי ולא בכדי.
רק עכשיו נורתה רקטה מתוך הרצועה לשטח בנוי בשדרות.

לגבי ההרחקה ? איך אומרים ? מזיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
מה זה "הזהירו"? ואם בשאר אל אסאד יזהיר אותך לא לנסוע יותר לאיטליה ויודיע לך שאם תטוס לאיטליה אז הוא יפציץ אותך עם סטי"ל, זה ייראה לך הגיוני?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
ברור שלא,
סטי"ל לא תוקף מטוסי נוסעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:14 
ציטוט:
ועדת טירקל לבדיקת אירועי המשט, שבין חבריה היו שני משקיפים זרים, קבעה שבעת ההשתלטות על "מרמרה" חיילי השייטת פעלו באופן סביר, ישראל פעלה בהתאם לחוק הבינלאומי, פעילי IHH הם שאשמים באלימות הקשה, והטלת הסגר הימי על רצועת עזה נעשתה בהתאם לדין הבינלאומי ולהנחיות אמנת סן רמו הנוגעות להטלת מצור ימי.

בהמשך לשקרים של טקנו.

איטליה לא בשליטת אסד.
אם אסד יזהיר ספינה של ישראלים להיכנס לסוריה ואז
ינסה להשתלט עליה כאשר היא תגיע לאזורו, זה בהחלט בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלטובת לירון עדיף שהאדמין ירחיק אותו קצת מהפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ציטוט:
ועדת טירקל לבדיקת אירועי המשט, שבין חבריה היו שני משקיפים זרים, קבעה שבעת ההשתלטות על "מרמרה" חיילי השייטת פעלו באופן סביר, ישראל פעלה בהתאם לחוק הבינלאומי, פעילי IHH הם שאשמים באלימות הקשה, והטלת הסגר הימי על רצועת עזה נעשתה בהתאם לדין הבינלאומי ולהנחיות אמנת סן רמו הנוגעות להטלת מצור ימי.

בהמשך לשקרים של טקנו.

איטליה לא בשליטת אסד.

רגע, רגע, רגע... עזה נמצאת (או נמצאה בזמנו, תכלס לא השתנה מאז שום דבר עקרוני) בשליטת ישראל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:25 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

בהמשך לשקרים של טקנו.

איטליה לא בשליטת אסד.

רגע, רגע, רגע... עזה נמצאת (או נמצאה בזמנו, תכלס לא השתנה מאז שום דבר עקרוני) בשליטת ישראל?

חלקית, ישראל עדיין מחליטה איזה סחורה תיכנס לרצועה.
מצד שני לעזה יש גבול עם מצריים ומשם היא יכולה להעביר איזה סחורות שבא לה וגם לצאת למצריים
ומשם לשאר העולם.
פיזית ישראל לא נמצאת בעזה, אבל מצד שני אז וגם היום מעזה יורים טילים לעבר ישראל.
(מניח שמבחינתך זה בסדר).

אדום נחמד כתב:
אני חושב שלטובת לירון עדיף שהאדמין ירחיק אותו קצת מהפורום.

מייד אחרייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פיזית ישראל לא נמצאת בעזה, אבל מצד שני אז וגם היום מעזה יורים טילים לעבר ישראל.
(מניח שמבחינתך זה בסדר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:28 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
1. טקנו - אם תמשיך לקרוא תבין למה עלה חוק דרומי, תהיה בטוח שאני יודע אותו גם ללא כל ההדגשות המתנשאות והמיותרות שלך.
2. כמו כן, כתבת שישראל תאפשר משטים נוספים, יש לך קישור או מקום שניתן למצוא בו את זה? (חיפשתי ולא מצאתי לבדי).

1. אם אני אמשיך לקרוא אז חוק דרומי ישתנה ויגיד את מה שהוא לא אומר? או שהתכוונת למי שאמר שחוק דרומי מגן על האנשים בספינה שתקפו את הפולשים החמושים שהגיעו משום מקום?
2. כתבתי באותה הודעה (חבל שאתה לא קורא בעיון לפני שאתה עונה את הדבר הראשון שעובר לך בראש) שכך פורסם, אבל כיוון שממשלת הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון לא חושבת שאזרחיה ראויים לדעת על מה היא חותמת בשמם - יתכן שלעולם לא נדע את האמת.
אין לי לינק כי ראיתי את זה בטוויטר, אבל גם אם מי שפרסם את זה בדה את זה מלבו הקודח, עדיין הממשלה שלך לא מוכנה לגלות לך על מה היא חתמה בשמך (וזאת, כאמור, הסיבה לזה שאנחנו לא יודעים בוודאות שהפרסומים בדבר ספינות סיוע קבועות הם אמת) ולכן אין לך דרך לדעת אם הוא צודק או שהוא על כדורים לא נכונים. ובוא לא נשכח שבהתחשב ברקורד האמינות של ממשלת ישראל, כשביבי אומר שעכשיו בוקר כולנו הולכים לבדוק אם באמת יש שמש.

השימוש בחוק דרומי היה להראות כי לא כל הריגה נחשבת כרצח

ואני קראתי בטוויטר דווקא שארדואן התנצל על כל מה שהיה והבטיח לביבי שהוא ימצוץ לו בכל ביקור עתידי, זה אומר שזה נכון?
ולא ציפיתי ממשלת ישראל שתפרסם זאת אבל לעומת זאת דווקא הייתי מצפה לראות פרסום של ממשלת טורקיה בנושא, כל עוד אין פרסום כזה מצידם, מה שקראת בטוויטר אמין בערך כמו מה שאני קראתי.

וסתם שאלה, אתה מציין הממשלה שלי, חתמה בשמי וכ"ו, האם ביטלת את האזרחות הישראלית שלך ? כי אחרת ולמרות ישיבתך בחו"ל, אתה עדיין אזרח ישראל כך שזאת גם הממשלה שלך....

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 01 יולי 2016, 23:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
חתול-
לא זה לא אומר, זה שאתה טוען שישראל מודה שכביכול חיילי צהל לא פעלו כדין לא אומר שזה נכון.

כשאתה משלם פיצויים לצד השני אתה מודה שהתנהגת לא כשורה במקרה הטוב.

לירון האדום כתב:
פולשים הביתה ?? סליחה?? הזהירו אותם כמה פעמים לא להתקרב אבל הם בכוונה לא הקשיבו לאזהרות כי הם רצו
את העימות הזה.

כן, כוחות חמושים שתוקפים ספינה במים בין לאומיים הם הפולשים.
חמאס הזהיר את הציונים שעליהם לעזוב את ישראל, אבל הם בכוונה לא מקשיבים לאזהרות, כי הם רוצים את העימות הזה.

לירון האדום כתב:
ישראל יצאה מעזה אבל הטילה עלייה מצור ולכן היה אסור להעביר ציוד לעזה ללא אישור מישראל.
בוא לא נשכח שבאותה תקופה שליט עוד היה בשבי החמאס בעזה.
גם היום הציוד עובר רק אחרי פיקוח ישראלי ולא בכדי.
רק עכשיו נורתה רקטה מתוך הרצועה לשטח בנוי בשדרות.

מצור זה אקט של מלחמה. וזה די מדהים ההבדל בין הנונשלנטיות שבה אתה מתאר אותם כשהם מבוצעים בשם דגל כחול-לבן, אבל הזעזוע שאתה מביע כשהם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

בהמשך לשקרים של טקנו.

איטליה לא בשליטת אסד.

1. חלקית, ישראל עדיין מחליטה איזה סחורה תיכנס לרצועה.
2. מצד שני לעזה יש גבול עם מצריים ומשם היא יכולה להעביר איזה סחורות שבא לה וגם לצאת למצריים
ומשם לשאר העולם.
3. פיזית ישראל לא נמצאת בעזה,
4. אבל מצד שני אז וגם היום מעזה יורים טילים לעבר ישראל.
5. (מניח שמבחינתך זה בסדר).

1. ישראל גם קובעת מי נכנס ומי יוצא, מתי יהיה חשמל ומים, ומפציצה הפצצות נרחבות מתי שבא לה, אבל משום מה שכחת לציין את כל אלה.
2. זה נכון שיש שם גבול, זה לא נכון שהם יכולים להעביר משם מה שהם רוצים.
3. אבל כאמור (ראה סעיף 1) זה לא משנה הרבה, ובנוסף ישראל נכנסת מתי שבא לה (בין אם בהיקף גדול כמו במלחמות העונתיות ובין אם מתקפות נקודתיות).
4. זה נכון, אבל לא ממש שייך לדיון.
5. או, הגענו ללב הבעיה.
החלק הראשון הוא שאתה מניח הנחות מדימיונך הקודח במקום לקרוא מה שאנשים כותבים או אפילו רחמנא ליצלן לשאול אותם מה דעתם.
החלק השני של הבעיה הוא שאתה חושב שמי שמעביר עליך ביקורת בהכרח רוצה בהשמדתך, או לפחות לא אכפת לו שמישהו ישמיד אותך. איך נגיד את זה? זאת תפיסת עולם קצת אינפנטילית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
1. טקנו - אם תמשיך לקרוא תבין למה עלה חוק דרומי, תהיה בטוח שאני יודע אותו גם ללא כל ההדגשות המתנשאות והמיותרות שלך.
2. כמו כן, כתבת שישראל תאפשר משטים נוספים, יש לך קישור או מקום שניתן למצוא בו את זה? (חיפשתי ולא מצאתי לבדי).

1. אם אני אמשיך לקרוא אז חוק דרומי ישתנה ויגיד את מה שהוא לא אומר? או שהתכוונת למי שאמר שחוק דרומי מגן על האנשים בספינה שתקפו את הפולשים החמושים שהגיעו משום מקום?
2. כתבתי באותה הודעה (חבל שאתה לא קורא בעיון לפני שאתה עונה את הדבר הראשון שעובר לך בראש) שכך פורסם, אבל כיוון שממשלת הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון לא חושבת שאזרחיה ראויים לדעת על מה היא חותמת בשמם - יתכן שלעולם לא נדע את האמת.
אין לי לינק כי ראיתי את זה בטוויטר, אבל גם אם מי שפרסם את זה בדה את זה מלבו הקודח, עדיין הממשלה שלך לא מוכנה לגלות לך על מה היא חתמה בשמך (וזאת, כאמור, הסיבה לזה שאנחנו לא יודעים בוודאות שהפרסומים בדבר ספינות סיוע קבועות הם אמת) ולכן אין לך דרך לדעת אם הוא צודק או שהוא על כדורים לא נכונים. ובוא לא נשכח שבהתחשב ברקורד האמינות של ממשלת ישראל, כשביבי אומר שעכשיו בוקר כולנו הולכים לבדוק אם באמת יש שמש.

1. השימוש בחוק דרומי היה להראות כי לא כל הריגה נחשבת כרצח

2. ואני קראתי בטוויטר דווקא שארדואן התנצל על כל מה שהיה והבטיח לביבי שהוא ימצוץ לו בכל ביקור עתידי, זה אומר שזה נכון?
3. ולא ציפיתי ממשלת ישראל שתפרסם זאת אבל לעומת זאת דווקא הייתי מצפה לראות פרסום של ממשלת טורקיה בנושא, כל עוד אין פרסום כזה מצידם, מה שקראת בטוויטר אמין בערך כמו מה שאני קראתי.

4. וסתם שאלה, אתה מציין הממשלה שלי, חתמה בשמי וכ"ו, האם ביטלתי את האזרחות הישראלית שלך? כי אחרת ולמרות ישיבתך בחו"ל, אתה עדיין אזרח ישראל כך שזאת גם הממשלה שלך....

1. בהגדרה, לא כל הריגה נחשבת לרצח, לכן יש שתי מילים נפרדות :SMOKE:
אין שום צורך לדבר על דרומי בשביל זה, ואם מישהו מעלה את דרומי זה מין הסתם גורם לקוראים לחשוב שיש משהו בחוק דרומי עצמו שרלוונטי.
בינינו, יש דוגמאות יותר מוצלחות להריגה שאינה רצח (יש שיטענו שמי שהורג פורץ שגנב ארנק צריך לעמוד לדין).
2. תלוי אצל מי קראת. באמת קראת דבר כזה? כי אני באמת קראתי את מה שאמרתי שקראתי.
3. יש לך ציפיות ממשלת טורקיה אבל לא ממשלת ישראל? כלומר טורקיה בעיניך היא מדינה יותר מתוקנת, מסודרת ודמוקרטית מישראל? מעניין.
בנוסף - למה מי אתה שיהיו לך ציפיות ממשלת טורקיה? אתה אזרח טורקי?
4. ברור. אבל אני, בניגוד למי שכתבתי לו, מודע לזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:40 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. השימוש בחוק דרומי היה להראות כי לא כל הריגה נחשבת כרצח

2. ואני קראתי בטוויטר דווקא שארדואן התנצל על כל מה שהיה והבטיח לביבי שהוא ימצוץ לו בכל ביקור עתידי, זה אומר שזה נכון?
3. ולא ציפיתי ממשלת ישראל שתפרסם זאת אבל לעומת זאת דווקא הייתי מצפה לראות פרסום של ממשלת טורקיה בנושא, כל עוד אין פרסום כזה מצידם, מה שקראת בטוויטר אמין בערך כמו מה שאני קראתי.

4. וסתם שאלה, אתה מציין הממשלה שלי, חתמה בשמי וכ"ו, האם ביטלתי את האזרחות הישראלית שלך? כי אחרת ולמרות ישיבתך בחו"ל, אתה עדיין אזרח ישראל כך שזאת גם הממשלה שלך....

1. בהגדרה, לא כל הריגה נחשבת לרצח, לכן יש שתי מילים נפרדות :SMOKE:
אין שום צורך לדבר על דרומי בשביל זה, ואם מישהו מעלה את דרומי זה מין הסתם גורם לקוראים לחשוב שיש משהו בחוק דרומי עצמו שרלוונטי.
בינינו, יש דוגמאות יותר מוצלחות להריגה שאינה רצח (יש שיטענו שמי שהורג פורץ שגנב ארנק צריך לעמוד לדין).
2. תלוי אצל מי קראת. באמת קראת דבר כזה? כי אני באמת קראתי את מה שאמרתי שקראתי.
3. יש לך ציפיות ממשלת טורקיה אבל לא ממשלת ישראל? כלומר טורקיה בעיניך היא מדינה יותר מתוקנת, מסודרת ודמוקרטית מישראל? מעניין.
בנוסף - למה מי אתה שיהיו לך ציפיות ממשלת טורקיה? אתה אזרח טורקי?
4. ברור. אבל אני, בניגוד למי שכתבתי לו, מודע לזה.

2. לא קראתי, אבל קראתי מספיק ציוצים מפגרים כדי לא ממש להאמין לכל מה שנכתב

3. בתכלס זה ניצחון והישגים לארדואן, וכן, בדרך כלל מי שמשיג יותר גם נוהג לפרסם זאת בניגוד לצד שכביכול הפסיד ויעדיף להצניע את הנושא.
ולא שיש לי ציפיות מאיזהשהיא ממשלה, אבל היגיון שלי אומר שנהיינו שומעים את זה מהטורקים.

4. לא חשבתי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:43 
Noam כתב:
תכף מגיע השלב שבו אומרים שאין מצור על עזה, או שאני מתבלבל?

ידעתי שבסוף נגיע לדבר על המצור.
העיקר שצחקת עליי, לירון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:45 
ציטוט:

חתול אתם מוזמן להמשיך עם השקרים.
״מצור זה אקט של מלחמה״
״כוחות חמושים שתוקפים ספינה״

טקנו - למה הם לא יכולים להעביר מה שבא דרך הגבול עם מצריים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:45 
Noam כתב:
Noam כתב:

העיקר שצחקת עליי, לירון.

מי אומר שאין מצור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:54 
ממה שקראתי ברפרוף הצלחתי להבין שיש מצור ואין מצור בו זמנית.
המצור של שרדינגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ציטוט:

״מצור זה אקט של מלחמה״

טקנו - למה הם לא יכולים להעביר מה שבא דרך הגבול עם מצריים??

לא יודע, מה אני ממשלת מצרים???
ולמה זה אמור לעניין אותי, מה אני אזרח מצרי???
והאם מצריים שולטת ברצועת עזה מ1967 ועד היום או שמא ישראל???

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
Noam כתב:

העיקר שצחקת עליי, לירון.

מי אומר שאין מצור ?

תשמע, לא מקנא בך כשאופטימי יראה שהצטרפת לשמאל הפוסט ציוני.
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ציטוט:

מדהים שועדה ישראלית קבעה שהצבא הישראלי שנשלח על ידי הממשלה הישראלית שמינתה את הועדה, לא עשה שום דבר לא תקין.
אם תמשיך כמה פסקאות למטה
ציטוט:
ב-2 ביוני 2010 החליטה מועצת זכויות האדם של האו"ם על הקמתה של ועדה מטעם המועצה לבדיקת אירועי המשט
[...]
ב-22 בספטמבר פרסמה הוועדה את דו"ח החקירה,[124] ובו נקבע כי הפעולה הישראלית "הייתה הפרה בוטה של זכויות אדם והחוק הבינלאומי".[125] הוועדה קבעה כי "הראיות מאפשרות להעמיד לדין את ישראל באישומים הבאים: רצח בכוונה תחילה, התעללות וגרימת סבל ופגיעה במתכוון", וכי ישראל הפרה כמה סעיפים בחוק הבינלאומי: הזכות לחיים ולביטחון, עינויים ויחס אחר של רשעות, חוסר אנושיות, יחס משפיל וענישה, הזכות לחופש, ביטחון והחופש ממעצר שרירותי וכן חופש הביטוי.[126]

לירון האדום כתב:

״מצור זה אקט של מלחמה״

כן, מצור, גם "בהתאם לחוק הבינלאומי", זה אקט של מלחמה. יש גם ירי על מנת להרוג "בהתאם לחוק הבינלאומי", וגם בו לא נוקטים שלא כחלק מלחימה.

לירון האדום כתב:

איזה חלק לא נכון? הם לא כוחות אלא תנועת נוער? הם לא חמושים והכלים שהם ירו מהם נזרקו עליהם על ידי משתתפי המשט? הם לא תקפו אלא ניסו לעלות על הספיה כדי לחגוג איתם את הGawai Dayak? לא היה מדובר בספינה אלא בצפלין שמלאו באוויר רגיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 00:46 
Noam כתב:
ממה שקראתי ברפרוף הצלחתי להבין שיש מצור ואין מצור בו זמנית.
המצור של שרדינגר.

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים לירון טוען שיש על עזה מצור של שלום, והצטרף לסלפני ישראל שכופרים באמת הקדושה שאין מצור על עזה ושאסור להסיר את המצור על עזה, והיש לפני הגול עם הבדיחה הזאת די פגע בסיכויים שלה להיות רלוונטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 09:14 
חתול -
החיילים לא עלו לספינה במטרה לתקוף אלא במטרה לעצור את הספינה.
המחבלים שהיו על הספינה החלו בתקיפת החיילים, האם יש בכך ספק??
האם לטענתך מי שתקף ראשון היו החיילים??
מדוע לשיטתך מאז ועד היום לא היו עוד משטי שלום כאלו?
אתה מצטט לי את הוועדה לזכויות האדם של האו״ם?? באמת?
אלו שאפילו לא מגנים את המעשה בסוריה?
זה כמו שאני אצטט לך דוח שמילא בנצי גופשטיין
טקנו - שהעזתים יבואו בטענות למצריים, לשם הם לא יורים טילים...

אם ישראל היתה מאפשרת שינוע סחורות לעזה ללא פיקוח זה היה אסון.
הריי לא מעט פעמיים ישראל תפסה ציוד לחימה שהיה אמור לעזה.
או שלדעתכם זה היה ציוד הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון, התגובה של החיילים לא רלוונטית. מהרגע שהם עלו על הסיפון הם הגנו על עצמם.
הבעיה היא בעצם העובדה ששלחו אותם לשם.
מי ששלח אותם עשה את זה ממניעים פסולים. לא מתוך מטרה למנוע או לעצור את המשט, כי את זה אפשר היה לעשות בדרכים הרבה יותר אלגנטיות. וזה אם בכלל הסכמנו שצריך היה לעצור את המשט (לדעתי ממש לא, ועובדה שלא עצרנו משטים דומים לפני כן ואחרי כן)
ישבו ברק ונתניהו, והחליטו שהם רוצים להפוך את המשט להרתעה ולחיזוק המורל הלאומי. הרי מה ינפח לנו יותר את החזה מאשר תמונות של טובי חיילינו נוחתים באישון לילה על ספינת אויב ומונעים מהם לעזור לחמאס ולערבים ימח שמם?

רק שהיוהרה והשיקולים המוטעים התפוצצו להם ולנו בפנים.

עכשיו, חמש שנים מאוחר מדי, ובגלל כל הסיבות הלא נכונות (גז, אהם אהם) הם התקפלו וחשפו את ערוותם וערוותינו, ולך, ולהרבה אנשים כמוך קשה לחיות עם הדיסוננס, אז מתחילים לקשקש קשקושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 09:29 
http://www.mako.co.il/tv-parliament/art ... 831006.htm

אתם די נשמעים ככה, לא משנה באיזה אשכול באיזה סיטואציה או מה הוויכוח תמיד ישראל תהיה אשמה
תמיד פלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

אתם די נשמעים ככה, לא משנה באיזה אשכול באיזה סיטואציה או מה הוויכוח תמיד ישראל תהיה אשמה
תמיד פלי
.

ניראה לי שבהודעה זו נכנסת לרשימת "עוכרי ישראל" שבקנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2016, 09:46 
סומך כתב:
לירון, התגובה של החיילים לא רלוונטית. מהרגע שהם עלו על הסיפון הם הגנו על עצמם.
הבעיה היא בעצם העובדה ששלחו אותם לשם.
מי ששלח אותם עשה את זה ממניעים פסולים. לא מתוך מטרה למנוע או לעצור את המשט, כי את זה אפשר היה לעשות בדרכים הרבה יותר אלגנטיות. וזה אם בכלל הסכמנו שצריך היה לעצור את המשט (לדעתי ממש לא, ועובדה שלא עצרנו משטים דומים לפני כן ואחרי כן)
ישבו ברק ונתניהו, והחליטו שהם רוצים להפוך את המשט להרתעה ולחיזוק המורל הלאומי. הרי מה ינפח לנו יותר את החזה מאשר תמונות של טובי חיילינו נוחתים באישון לילה על ספינת אויב ומונעים מהם לעזור לחמאס ולערבים ימח שמם?

רק שהיוהרה והשיקולים המוטעים התפוצצו להם ולנו בפנים.

עכשיו, חמש שנים מאוחר מדי, ובגלל כל הסיבות הלא נכונות (גז, אהם אהם) הם התקפלו וחשפו את ערוותם וערוותינו, ולך, ולהרבה אנשים כמוך קשה לחיות עם הדיסוננס, אז מתחילים לקשקש קשקושים

אין לי ויכוח איתך לגבי כך שהיה צריך לעצור אחרת את הספינה.
הדרג המדיני פישל פה ובגדול.
אבל כבר כתבתי את זה וחבל שלא שמת לב לזה.
החיילים פעלו כמו שצריך מול מי שבא לפגוע בהם.
בסיטואציה שנוצרה, לא היתה להם בריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: