ראצ'ו כתב:
קודם כל זה לא בדיוק אותו דבר כמו שחור כי אז דובר על מישהו שגנב מהמערכת ופה מדובר על קומבינה שנעשתה ככל הנראה לטובת המערכת (ואני חו״ח לא מצדיק).
גם הרצון לעריפת ראשים הוא כל כך הפועל אופייני, זאת אומרת שאם רמי עשה פה משהו לא ראוי (ולפי דעתי הוא לא עשה. פשוט הוא ראש המערכת אז כל דבר שקורה במערכת משליך עליו), כל ה-9 שנים שהוא נתן ובנה את המועדון לא עומדות לזכותו. כנ״ל לגבי ידידיה ששם סכומי כסף גדולים מאוד בקבוצה ומשקיע עשרות שעות בשבוע בניהול השוטף בהתנדבות. אז כן, גם אני חושב שזו פגיעה בשם של הפועל ואני גם חושב שמה שקבוצות אחרות עושות לא צריך לעשות גם בהפועל אבל הרבה יותר חשוב לי לראות שהמערכת למדה ומתקנת ומוכיחה את זה מאשר להיות צדקן ולרצות להעיף הביתה כל מי שטועה (ועל הדרך גם לדעתי לפרק את המועדון).
מעבר לכל זה, גם רמי וגם ידידיה משלמים על זה בשם שלהם ובזה שהם כאנשים שמובילים את המועדון צריכים לתת את הדין בפני הרשויות וגם אולי לשלם קנסות, אבל הטהרנות המוחלטת והרמיזות להשוואה לתקופות שהיו לפני שהיה לנו את רמי הן לא רציניות (ואל תשכחו שאת כל השם הטוב שלנו השגנו בעיקר בזכות רמי, למרות הקשיים הכלכליים כל השנים).
אתה לא צריך לשכנע אותי בתרומה של רמי.
אין לי מושג בקשר לתרומה של ידידיה אבל היא מן הסתם יותר גדולה ממה שיוצא החוצה.
עדיין הפועל תל אביב הוא מועדון שנסמך על השם הנקי והמיוחד שהוא הצליח לייצר לעצמו אפילו אחרי ימי שאול העליזים - גם בשביל חברי עמותה, גם בשביל מנויים (כמו שאפשר לראות באשכול הזה אפילו) וגם בשביל ספונסרים.
במידה ותהיה הרשעה אישית של רמי וידידיה, שתבוא בנוסף להרשאת הקבוצה מן הסתם, והם ימשיכו להיות בעמדות הכוח במועדון אז בנוסף לתשלום בשם האישי שלהם תהיה גם פגיעה כלשהי בשם של המועדון.
אם הפגיעה הזאת יותר קטנה או יותר גדולה מהפגיעה שבעזיבה שלהם אני לא יודע (ואני מניח שגם בתור אוהדים מן המניין הם ימשיכו לעזור ולתרום במקרה הצורך גם אם לא יהיה להם טייטל כלשהו), אבל זה מן הסתם משהו שתצטרך להיות החלטה כלשהי של מישהו לגביו.
אני בטוח שרמי לא יחסוך מאיתנו מידע באספה הקרובה בעניין, ונקווה שזה יהיה אחרי זיכוי מוחלט.