תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החל מ-15.6: רוכשים מנוי לעונה הבאה!
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 10:05 
בספטמבר.
זה לא הפריע להם לגבות עד דצמבר. עקבתי עד אז, ראיתי שעובד, הנחתי שאפשר להפסיק לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
יש בעיה שאיתרנו לאחרונה בגבייה האוטומטית, ואנחנו מבצעים מהלך בימים אלו לתיקון.
ולמי שלא שם לב
ציטוט:

יותר מאלף אדומים ואדומות כבר הבטיחו את המקום באולמנו הביתי לקראת העונה הבאה. ומה איתך? לרכישת מנוי: http://bit.ly/1X6gF56

כמו כן, בשל קצב החידוש שהואץ ב-24 השעות האחרונות ופניות רבות שהגיעו מאוהדי הקבוצה, אנו מודיעים שהמקומות השמורים למנויי העונה שעברה יישמרו עד הערב בשעה 19:00. לאחר מכן, ובכל זמן, ניתן לרכוש מנויים באתר לאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 12:47 
הפועל כתב:

ציטוט:

כמו כן, בשל קצב החידוש שהואץ ב-24 השעות האחרונות ופניות רבות שהגיעו מאוהדי הקבוצה,

ההחתמה של פז האיצה את העניינים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
הפועל כתב:

ציטוט:

כמו כן, בשל קצב החידוש שהואץ ב-24 השעות האחרונות ופניות רבות שהגיעו מאוהדי הקבוצה,

ההחתמה של פז האיצה את העניינים ?

ויאמרו האוהדים אמן :SMOKE:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 14:49 
מעניין מדוע כל אלה שהפגינו, חתמו על עצומות, כתבו טוקבקים ללא סוף וניהלו קמפיין למען החתמתו של מתן נאור, טרם רכשו מנוי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 16:32 
אולי חלק לא רוכשים מנוי משום שהשתיקה הרועמת בנושא החוזים הכפולים מונעת את רכישת המנוי.
לדוגמא-אני מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 17:57 
nora כתב:
אולי חלק לא רוכשים מנוי משום שהשתיקה הרועמת בנושא החוזים הכפולים מונעת את רכישת המנוי.
לדוגמא-אני מחכה.

מה הקשר בין זה לבין רכישת מנוי?
אם ההנהלה פעלה לא כשורה, לא נעודד את השחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
מעניין מדוע כל אלה שהפגינו, חתמו על עצומות, כתבו טוקבקים ללא סוף וניהלו קמפיין למען החתמתו של מתן נאור, טרם רכשו מנוי??

נקודה מצויינת! כמה (באחוזים או במספרים אבסולוטיים, מה שיותר זמין לך) מכל אלה שהפגינו, חתמו על עצומות, כתבו טוקבקים ללא סוף והובילו קמפיין למען החתמת מתן נאור, טרם רכשו מנוי?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 21:53 
לפי כל הקמפיינים המגוחכים בפייסבוק מהחודש האחרון, אנחנו אמורים להיות היום עם יותר מ-2000 מנויים. אני משער שכשיתפרסמו הנתונים הרשמיים בפעם הבאה הם יהיו קצת יותר נמוכים מהתחזיות של הקמפיינרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:54 
אם נעשה כ-1600 מנויים לפני תחילת העונה אהיה מבסוט. לדעתי זה ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:55 
1660 מנויים זה אמנם יותר טוב מ- 1300, אבל הציפייה שלי היא להגיע ל- 2000-2500 מנויים.

אני מניח שאני הוזה אבל תמיד מותר לחלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:04 
כרגע הקבוצה על הנייר רק נחלשה, וגם לא מראה איזושהי כוונה להתחזק ברכש ישראלי משמעותי - אני לא רואה מצב שיגדילו את מספר המנויים, עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:07 
זו באמת חוכמה להגיד "הקבוצה נחלשה כרגע" כשחתום אצלנו שחקן זר אחד ויגיעו עוד 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:38 
צור ש. כתב:
nora כתב:
לדוגמא-אני מחכה.

ברור שיש קשר- אין סיכוי שאהיה חלק ממשהו לא חוקי .
לא נראה לי שמישהו רוצה לחזור לשנים עברו עם התנהלות לא חוקית.
יוציאו הודעה מסודרת שהכל אי הבנה ואז נרכוש מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
את החברות בעמותה ביטלת כבר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
nora כתב:
צור ש. כתב:
nora כתב:
לדוגמא-אני מחכה.

משהו לא חוקי...הנהלת הפועל זו ממש המאפיה הסיציליאנית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 12:25 
מיק ג'ונס כתב:
nora כתב:
צור ש. כתב:
nora כתב:
לדוגמא-אני מחכה.

לא צריך להיסחף, אבל אכן זה כתם שעונה גם להגדרה "בלתי חוקית", קו"ח כשמדובר בקבוצה שחרטה על דיגלה התנהלות שקופה וערכית (ספורטיבית ואנושית) ומתהדרת בזה.
אני אגב כבר חידשתי מנוי, עוד לפני שמתן (לבלבלב) חתם ובטרם הובהר מה נסגר עם הסאגה הנ"ל. כי הפועל זה הפועל ואני אוהב את זה.
גם עם כל האהבה והערכה שלי לרמי, אני חושב שאם הוא ימצא אשם, הוא צריך לשלם על זה. (לגבי ידידיה אני לא בטוח שזה כזה גרוע להיפטר ממנו)
ועדיין - הפועל זה הפועל, ואני איתם. בניצחון ובכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
קשקשתא כתב:
מיק ג'ונס כתב:
nora כתב:
צור ש. כתב:
nora כתב:
לדוגמא-אני מחכה.

לא צריך להיסחף, אבל אכן זה כתם שעונה גם להגדרה "בלתי חוקית", קו"ח כשמדובר בקבוצה שחרטה על דיגלה התנהלות שקופה וערכית (ספורטיבית ואנושית) ומתהדרת בזה.
אני אגב כבר חידשתי מנוי, עוד לפני שמתן (לבלבלב) חתם ובטרם הובהר מה נסגר עם הסאגה הנ"ל. כי הפועל זה הפועל ואני אוהב את זה.
גם עם כל האהבה והערכה שלי לרמי, אני חושב שאם הוא ימצא אשם, הוא צריך לשלם על זה. (לגבי ידידיה אני לא בטוח שזה כזה גרוע להיפטר ממנו)
ועדיין - הפועל זה הפועל, ואני איתם. בניצחון ובכישלון.

בדיוק בגלל זה שאל צור או מי שזה היה מה הקשר בין משהו שרמי ו/או ידידיה עשו (ואני מניח שאם זה נכון אז רמי ו/או ידידיה יפסיקו להיות מעורבים בניהול, בדיוק כמו שחור ומחלקת הנוער בעבר הרחוק) או לא עשו לבין חידוש מנויים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: החל מ-15.6: רוכשים מנוי לעונה הבאה!
הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 13:46 
קודם כל זה לא בדיוק אותו דבר כמו שחור כי אז דובר על מישהו שגנב מהמערכת ופה מדובר על קומבינה שנעשתה ככל הנראה לטובת המערכת (ואני חו״ח לא מצדיק).
גם הרצון לעריפת ראשים הוא כל כך הפועל אופייני, זאת אומרת שאם רמי עשה פה משהו לא ראוי (ולפי דעתי הוא לא עשה. פשוט הוא ראש המערכת אז כל דבר שקורה במערכת משליך עליו), כל ה-9 שנים שהוא נתן ובנה את המועדון לא עומדות לזכותו. כנ״ל לגבי ידידיה ששם סכומי כסף גדולים מאוד בקבוצה ומשקיע עשרות שעות בשבוע בניהול השוטף בהתנדבות. אז כן, גם אני חושב שזו פגיעה בשם של הפועל ואני גם חושב שמה שקבוצות אחרות עושות לא צריך לעשות גם בהפועל אבל הרבה יותר חשוב לי לראות שהמערכת למדה ומתקנת ומוכיחה את זה מאשר להיות צדקן ולרצות להעיף הביתה כל מי שטועה (ועל הדרך גם לדעתי לפרק את המועדון).
מעבר לכל זה, גם רמי וגם ידידיה משלמים על זה בשם שלהם ובזה שהם כאנשים שמובילים את המועדון צריכים לתת את הדין בפני הרשויות וגם אולי לשלם קנסות, אבל הטהרנות המוחלטת והרמיזות להשוואה לתקופות שהיו לפני שהיה לנו את רמי הן לא רציניות (ואל תשכחו שאת כל השם הטוב שלנו השגנו בעיקר בזכות רמי, למרות הקשיים הכלכליים כל השנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 13:55 
תמיד צריך להיות מתאם בין הסנקציה לבין העבירה (אם בוצעה עבירה). אני חושב שמה שמדובר עליו הוא לא בסדר, וההנהלה כבר מזמן הייתה צריכה לצאת ולהסביר מה ומי, כי יש לה אחריות כלפי האוהדים, גם אלה שאינם חברי עמותה - אבל בשורה התחתונה מדובר על עשרת אלפים דולר. כל עונש באיגוד מעבר לאיזה קנס - יהיה בגדר שערורייה רצינית. זה אפילו לא מתקרב למה שמכבי חיפה למשל עשתה. לא קרוב בכלל (ואז זה נגמר בקנס).
שוב - זה לא צריך לקרות. אנשים פה חייבים לקחת אחריות. ולפני הכול - להתייצב מול האוהדים ולהסביר (וזה משהו שהיה צריך לטעמי לעשות מזמן ולא להשאיר את הזירה לאחרים). אבל עדיין - הנושא הזה קצת נופח מעבר לכל פרופורציה. עשרת אלפים דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 16:01 
purvis short כתב:
תמיד צריך להיות מתאם בין הסנקציה לבין העבירה (אם בוצעה עבירה). אני חושב שמה שמדובר עליו הוא לא בסדר, וההנהלה כבר מזמן הייתה צריכה לצאת ולהסביר מה ומי, כי יש לה אחריות כלפי האוהדים, גם אלה שאינם חברי עמותה - אבל בשורה התחתונה מדובר על עשרת אלפים דולר. כל עונש באיגוד מעבר לאיזה קנס - יהיה בגדר שערורייה רצינית. זה אפילו לא מתקרב למה שמכבי חיפה למשל עשתה. לא קרוב בכלל (ואז זה נגמר בקנס).
שוב - זה לא צריך לקרות. אנשים פה חייבים לקחת אחריות. ולפני הכול - להתייצב מול האוהדים ולהסביר (וזה משהו שהיה צריך לטעמי לעשות מזמן ולא להשאיר את הזירה לאחרים). אבל עדיין - הנושא הזה קצת נופח מעבר לכל פרופורציה. עשרת אלפים דולר.

תמים שלי...

אני שוב מחזיר אותכם לראיון של אמיר-יניב אחרי פרשת המכ' חזירים:
"אני עושה הפרדה מוחלטת בין הפועל ת"א לבין האהדה שלי ואני חושבת שאני עורכת הדין שהעמידה לדין את הפועל ת"א הכי הרבה ואני לא רוצה להקדים את המאוחר כי זה עדיין בבדיקה אבל אין ספק שפרשת תומפסון היא פרשה שנמצה בה את הדין ואם הכתבה נכונה, יהיו פה מסקנות מרחיקות לכת".

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 65&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
קודם כל זה לא בדיוק אותו דבר כמו שחור כי אז דובר על מישהו שגנב מהמערכת ופה מדובר על קומבינה שנעשתה ככל הנראה לטובת המערכת (ואני חו״ח לא מצדיק).
גם הרצון לעריפת ראשים הוא כל כך הפועל אופייני, זאת אומרת שאם רמי עשה פה משהו לא ראוי (ולפי דעתי הוא לא עשה. פשוט הוא ראש המערכת אז כל דבר שקורה במערכת משליך עליו), כל ה-9 שנים שהוא נתן ובנה את המועדון לא עומדות לזכותו. כנ״ל לגבי ידידיה ששם סכומי כסף גדולים מאוד בקבוצה ומשקיע עשרות שעות בשבוע בניהול השוטף בהתנדבות. אז כן, גם אני חושב שזו פגיעה בשם של הפועל ואני גם חושב שמה שקבוצות אחרות עושות לא צריך לעשות גם בהפועל אבל הרבה יותר חשוב לי לראות שהמערכת למדה ומתקנת ומוכיחה את זה מאשר להיות צדקן ולרצות להעיף הביתה כל מי שטועה (ועל הדרך גם לדעתי לפרק את המועדון).
מעבר לכל זה, גם רמי וגם ידידיה משלמים על זה בשם שלהם ובזה שהם כאנשים שמובילים את המועדון צריכים לתת את הדין בפני הרשויות וגם אולי לשלם קנסות, אבל הטהרנות המוחלטת והרמיזות להשוואה לתקופות שהיו לפני שהיה לנו את רמי הן לא רציניות (ואל תשכחו שאת כל השם הטוב שלנו השגנו בעיקר בזכות רמי, למרות הקשיים הכלכליים כל השנים).

אתה לא צריך לשכנע אותי בתרומה של רמי.
אין לי מושג בקשר לתרומה של ידידיה אבל היא מן הסתם יותר גדולה ממה שיוצא החוצה.

עדיין הפועל תל אביב הוא מועדון שנסמך על השם הנקי והמיוחד שהוא הצליח לייצר לעצמו אפילו אחרי ימי שאול העליזים - גם בשביל חברי עמותה, גם בשביל מנויים (כמו שאפשר לראות באשכול הזה אפילו) וגם בשביל ספונסרים.
במידה ותהיה הרשעה אישית של רמי וידידיה, שתבוא בנוסף להרשאת הקבוצה מן הסתם, והם ימשיכו להיות בעמדות הכוח במועדון אז בנוסף לתשלום בשם האישי שלהם תהיה גם פגיעה כלשהי בשם של המועדון.
אם הפגיעה הזאת יותר קטנה או יותר גדולה מהפגיעה שבעזיבה שלהם אני לא יודע (ואני מניח שגם בתור אוהדים מן המניין הם ימשיכו לעזור ולתרום במקרה הצורך גם אם לא יהיה להם טייטל כלשהו), אבל זה מן הסתם משהו שתצטרך להיות החלטה כלשהי של מישהו לגביו.
אני בטוח שרמי לא יחסוך מאיתנו מידע באספה הקרובה בעניין, ונקווה שזה יהיה אחרי זיכוי מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 16:11 
אני לא תמים. אני כותב מה צריך לעשות. לא מה יעשו. מה צריך לעשות במקרה הזה זה קנס, לא גבוה במיוחד, וזהו.
מה יעשו? זה משהו אחר. מכבי חיפה עשתה דברים חמורים בהרבה ויצאה עם קנס.
אני חושב שהפועל טועה בגדול שהיא לא מסבירה את עצמה, כי האווירה הציבורית חשובה, ולטעמי משליכה גם על העונש. וזה מעבר לעובדה שלהנהלת הפועל יש מחוייבות כלפי הקהל וחברי העמותה והיא חייבת לטעמי לצאת ולהסביר מה קרה פה.
ועדיין - עשרת אלפים דולר. זה הכול. במס הכנסה אתה משלם כופר וסוגר את זה בלי בעיות מיוחדות.
אם זה ייגמר ביותר מקנס זו שערורייה אדירה. וזה לא מוריד מכך שאסור שהפועל תתנהל ככה ואנשים צריכים לקחת על זה אחריות. לצאת ולהסביר מייד מה קרה.

והנה דוגמא למה שמכבי חיפה עשתה. אתה בכלל יכול להשוות? מדובר במכבי חיפה בכלל בסכומים אחרים לגמרי.

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,3326,0/213537.html

http://www.one.co.il/Article/15-16/0,0,3326,0/211176.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296137,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 12:15 
נו אז אתה צודק ולא חכם. יש לך ספק שזה יהיה חמור בהרבה? הקרב כמו שכתבת צריך להיות על דעת הקהל ואסור לחכות לבית הדין. העמותה צריכים להיערך לעונש קשה מאוד ולא להיות מוכים בתדהמה כי לי אין ספק שינסו, לדוגמה, לתת לרמי הרחקה/השעייה מהמנהלת וסנקציות לקבוצה מעבר לקנס, כגון הורדת נקודות (אולי על תנאי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 12:17 
אני חושב שפרביס מסכים אתך לגמרי ולדעתי הוא כתב את זה. העובדה שאנחנו משאירים את הזירה לערוץ הספורט בלבד תעלה לנו לדעתי ביוקר בבית הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2016, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
חזרה לנושא האשכול:
מעבר לאישור מלאן, איזה אסמכתה יש לי שהמנוי באמת עודכן ויהיה פעיל מתחילת העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: החל מ-15.6: רוכשים מנוי לעונה הבאה!
הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 18:47 
כמה מנויים נרכשו עד עכשיו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

שום דבר לא יימחק את רמי שרמי עשה בשביל המועדון. אני לא אגזים אם אגיד שזה שאנחנו היום איפה שאנחנו זה בעיקר בזכותו.
זה לא סותר את זה שאם הוא היה מעורב בזה ואישר חוזה כפול (ואני בכלל לא בטוח בזה שהוא ידע בפועל על זה, אם זה קרה בכלל), אז זה צריך להיות אקורד הסיום שלו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2016, 16:37 
1,500 מנויים, חצי הדרך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מזמין מנוי באינטרנט ששם לא מחשבים את הנחת חבר העמותה, סביר להניח שיזכו אותי אם אתקשר מאוחר יותר? כי כבר כמה ימים שלא עונים לא בלאן ולא במשרדים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: