תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות רגל 2016/7
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 13:25 
אגב בידיעה האופטימית (ויסלחו לי כל המדכדכים החל מגולדי) ששוינפלד אותר דוקא בארה"ב שובצה הפנינה
"בשבוע שעבר פרסמנו כאן כי החלוץ האמריקאי בודק אופציות באירופה ... היום (שלישי) מתברר כי החלוץ יצא לחופשה בארה"ב ועדיין לא החזיר תשובה חיובית להפועל".
אמנם אפשר לפרש שדוחק מסוים שהוא יצא לארה"ב ובודק משם אופציות באירופה. ויתכן שזה גם נכון.
אגב, גם כך, הניסוח במדיה היה צריך להיות אחר. והפרסום בהנרחב במדיה נעשה מן הסתם בלי ידיעה ש"אבד איתו הקשר" כשהוא ב-ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 17:50 
גבעתיים כתב:
כבירי - יש אניגמה, אבל לפחות יש תקוה.
באדיר כמאמן - כשכבירי חלם על הטוב ביותר שהוא גוטמן.

פוגי - יש עוד מודאגים ועדין תגובותיך יוצאות דופן. כל התגובות שליליות וכאילו שליליות בכוח. האופטימיות היחידה היא למכבי שזהבי יחזור.
כמו שמשתקף בפורום, מה ההבדל בינך ובין אוהד מכבי המייחל מהנשמה להתמוטטות ? אני לא כותב שאתה אוהד מכבי, אלא שהשיקוף שלך בפורום היא כשל שונא הפועל בדם אפילו אם אתה הולך לכל משחקי הפועל ואוהד הפועל המוכר שנים.

קודם כל נתייחס להערה הדבילית שלך ״באדיר כמאמן - שכבירי חלם על גוטמן״... ואני חלמתי על מסי.
זה מהלך מטומטם, חובבני וחסר אחריות שסיבך אותנו וכמעט הוריד אותנו ליגה. זכותו של כבירי לעשות מהלכים מטומטמים כאלה כי הוא הבעלים? אין בעיה.. אבל חובתו גם לתקן מכיסו את הנזקים כתוצאה מה״חלומות״ שלו ולא להגיע למצב של הלנת שכר תוך שנה.
בנוגע לטענה העיקרית שלך..התגובות שלי לא שליליות, התגובות שלי משקפות את המציאות (כפי שאני רואה אותה) שלצערי הרב היא בשנים האחרונות שלילית. הרוב המוחלט של הדברים שאני כותב כאן מלווה בטיעונים מנומקים שמשקפים את הדעה האובייקטיבית שלי מבלי שאני מערבב את הרגשות שלי ו״מה אני רוצה שיקרה״. הרבה מאוד פעמים כתבתי כאן נגד מכבי וטענתי שאפשר להתמודד עם התקציב שלהם בזמן שלאנשים כאן רעדו הביצים שהם אוטוטו הופכים למכבי-סל. בתחילת השנה גם התלהבתי מהרושם שהותיר אמיר כבירי והתווכחתי כאן עם אנשים שיצאו נגדו. אבל אני, בניגוד להרבה אחרים, כותב דברים לפי מה שאני רואה ולא לפי מה שאני רוצה לראות. מהר מאוד הבנתי שהדיבורים היפים על ״התנהלות חדשה״ בתחילת העונה נותרו בגדר דיבורים כשבפועל בוצעו פעולות גרועות יותר מתקופות טביב ורמון. זה מספיק לי בשביל לכתוב פה ביקורת למורת רוחם של הרבה כאלה שלא אוהבים ביקורת. אני אפילו לא כועס עליך ועל יתר החבר׳ה כאן..כמו שאמרתי אנשים רוצים שייאמרו להם את מה שהם רוצים לשמוע..יש לנו ראש ממשלה ששולט כאן 10 שנים בזכות הטקטיקה הזו. כמובן שלא הייתי רוצה שכולם יהיו כמוני וכן צריך כאלה שיישארו תמימים ויראו את העולם בורוד.. אז פשוט נשאיר את הסטטוס קוו כפי שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 19:03 
pogi כתב:
גבעתיים כתב:
כבירי - יש אניגמה, אבל לפחות יש תקוה.
באדיר כמאמן - כשכבירי חלם על הטוב ביותר שהוא גוטמן.

פוגי - יש עוד מודאגים ועדין תגובותיך יוצאות דופן. כל התגובות שליליות וכאילו שליליות בכוח. האופטימיות היחידה היא למכבי שזהבי יחזור.
כמו שמשתקף בפורום, מה ההבדל בינך ובין אוהד מכבי המייחל מהנשמה להתמוטטות ? אני לא כותב שאתה אוהד מכבי, אלא שהשיקוף שלך בפורום היא כשל שונא הפועל בדם אפילו אם אתה הולך לכל משחקי הפועל ואוהד הפועל המוכר שנים.

קודם כל נתייחס להערה הדבילית שלך ״באדיר כמאמן - שכבירי חלם על גוטמן״... ואני חלמתי על מסי.
זה מהלך מטומטם, חובבני וחסר אחריות שסיבך אותנו וכמעט הוריד אותנו ליגה. זכותו של כבירי לעשות מהלכים מטומטמים כאלה כי הוא הבעלים? אין בעיה.. אבל חובתו גם לתקן מכיסו את הנזקים כתוצאה מה״חלומות״ שלו ולא להגיע למצב של הלנת שכר תוך שנה.
בנוגע לטענה העיקרית שלך..התגובות שלי לא שליליות, התגובות שלי משקפות את המציאות (כפי שאני רואה אותה) שלצערי הרב היא בשנים האחרונות שלילית. הרוב המוחלט של הדברים שאני כותב כאן מלווה בטיעונים מנומקים שמשקפים את הדעה האובייקטיבית שלי מבלי שאני מערבב את הרגשות שלי ו״מה אני רוצה שיקרה״. הרבה מאוד פעמים כתבתי כאן נגד מכבי וטענתי שאפשר להתמודד עם התקציב שלהם בזמן שלאנשים כאן רעדו הביצים שהם אוטוטו הופכים למכבי-סל. בתחילת השנה גם התלהבתי מהרושם שהותיר אמיר כבירי והתווכחתי כאן עם אנשים שיצאו נגדו. אבל אני, בניגוד להרבה אחרים, כותב דברים לפי מה שאני רואה ולא לפי מה שאני רוצה לראות. מהר מאוד הבנתי שהדיבורים היפים על ״התנהלות חדשה״ בתחילת העונה נותרו בגדר דיבורים כשבפועל בוצעו פעולות גרועות יותר מתקופות טביב ורמון. זה מספיק לי בשביל לכתוב פה ביקורת למורת רוחם של הרבה כאלה שלא אוהבים ביקורת. אני אפילו לא כועס עליך ועל יתר החבר׳ה כאן..כמו שאמרתי אנשים רוצים שייאמרו להם את מה שהם רוצים לשמוע..יש לנו ראש ממשלה ששולט כאן 10 שנים בזכות הטקטיקה הזו. כמובן שלא הייתי רוצה שכולם יהיו כמוני וכן צריך כאלה שיישארו תמימים ויראו את העולם בורוד.. אז פשוט נשאיר את הסטטוס קוו כפי שהוא.

גודש מלים ואף עלבון אישי ילדותי שלא מעליב (אני מכיר אותך ומבין אותך) אינו מכסה ש-
בניגוד כמעט לכולם שרואים חיוב ושלילה, התקדמות ונסיגה, תקווה ויאוש אתה רואה רק יאוש.

כתיבה שכל כך רחוקה מאמירה ממשית כמו שאני כתבתי בקיץ שהסיכון העיקרי שלנו הוא שמנדיונדו לא מוכר ועלול להביא אותנו. והתראתי שמול שפע קשרים לא רוכשים חלוץ. זה נקרא ביקורת לןהבדיל משטף מלים שכל כך דומה למבחר טוקבקים של שונאי הפועל בדם.

אמירה ממשית שכוללת לא רק ביקורת מנומקת ומוצדקת אלא תקווה שגוטמן יכול לשדרג את הקבוצה כפי שאמנם קרה. ואגב, אני נהניתי מזה.
אמירה שמבטאת שמחה שכרגע יש לנו את מאמן מהטובים בליגה אם לא הטוב שבהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 19:05 
לפוגי,
שמח שאתה כל כך עון בעולם הכדורגל. הירווחת.

אל תעלב, אבל מה שכתבתי מיודע בעיקר לשאר המגיבים בפורום. לכן, אתה פטור מלהתנצח איתי.
בכל מקרה, אני אשתמש בפטור מלהתנצח איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 19:48 
כולם שונאים אותנו וזה,אבל למה "וואלה" במיוחד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 20:02 
Yalla Hapoel כתב:

ציטוט:
בהפועל תל אביב הגיבו לידיעה: "לא נתייחס באופן פרטני לענייני שכר אישי של שחקנים. באופן כללי נאמר כי הפועל תל אביב מדברת עם כל השחקנים ונציגיהם באופן רציף וחיובי ותעמוד בכל התחייבויותיה. נוסיף כי עושה רושם ששיקול הדעת של הכותב ושל אתר וואלה! מושפע מההליכים המשפטיים שננקטו כנגד האתר על ידי הנהלת הקבוצה כבר לפני מספר חודשים, מה שגורם להופעתם של אייטמים מוטים שכל מטרתם הינה לפגוע בהפועל תל אביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 20:02 
מישהו יודע על מה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 20:08 
zink כתב:
Yalla Hapoel כתב:

ציטוט:
בהפועל תל אביב הגיבו לידיעה: "לא נתייחס באופן פרטני לענייני שכר אישי של שחקנים. באופן כללי נאמר כי הפועל תל אביב מדברת עם כל השחקנים ונציגיהם באופן רציף וחיובי ותעמוד בכל התחייבויותיה. נוסיף כי עושה רושם ששיקול הדעת של הכותב ושל אתר וואלה! מושפע מההליכים המשפטיים שננקטו כנגד האתר על ידי הנהלת הקבוצה כבר לפני מספר חודשים, מה שגורם להופעתם של אייטמים מוטים שכל מטרתם הינה לפגוע בהפועל תל אביב".

תודה. :ROSE:
כבר דאגתי לשלומו של גולדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 20:22 
גבעתיים כתב:

גודש מלים ואף עלבון אישי ילדותי שלא מעליב (אני מכיר אותך ומבין אותך) אינו מכסה ש-
בניגוד כמעט לכולם שרואים חיוב ושלילה, התקדמות ונסיגה, תקווה ויאוש אתה רואה רק יאוש.

כתיבה שכל כך רחוקה מאמירה ממשית כמו שאני כתבתי בקיץ שהסיכון העיקרי שלנו הוא שמנדיונדו לא מוכר ועלול להביא אותנו. והתראתי שמול שפע קשרים לא רוכשים חלוץ. זה נקרא ביקורת לןהבדיל משטף מלים שכל כך דומה למבחר טוקבקים של שונאי הפועל בדם.

אמירה ממשית שכוללת לא רק ביקורת מנומקת ומוצדקת אלא תקווה שגוטמן יכול לשדרג את הקבוצה כפי שאמנם קרה. ואגב, אני נהניתי מזה.
אמירה שמבטאת שמחה שכרגע יש לנו את מאמן מהטובים בליגה אם לא הטוב שבהם.

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=110966

תתפלא אבל לא רק אתה כתבת דברים בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
טיפ קטן להנהלת הפועל תל אביב- תשלמו משכורות, לא יהיו אייטמים מוטים על אי תשלום משכורות.
לא יודע מה יותר מביש, מוסר התשלומים שלנו או התגובות שיוצאות מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 05:34 
באקיץ' המונטנגרי נרכש בתחילת השבוע על ידי ספורטינג ב-1.2 מ' יורו, אתמול אחה"צ אפילו יצאה הודעה רשמית של פיורנטינה. לא מבין את שי ארצי שעוד מפרסם את זה בכותרת גדולה עם כתבה של חצי עמוד, בדיקה הכי פשוטה בגוגל מגלה את זה.
המצב של מרקו שצ'פוביץ' דומה לבאקיץ', הוא סיים השאלה מוצלחת סה"כ למוסקרון וחוזר לאולימפיאקוס לשנה האחרונה בחוזה שלו. היוונים כבר נתנו אוקיי להשאלה לאיאנינה אולימפיאקוס (יש דבר כזה בליגה היוונית הראשונה והם אפילו במוקדמות הליגה האירופית) ולפי הידיעות ביוון שצ'פוביץ' מתלבט אם לעבור. אולימפיאקוס קנו אותו ב-2.5 מ' יורו לפני שלוש שנים והוא כאמור מסיים חוזה כך שלהערכתי יסכימו להשאיל לקבוצה יוונית או שינסו למכור לקבוצה מחו"ל (מה שכבר הפיל מו"מ בשנה האחרונה). לסיכום נראה שזה מיחזור ידיעה של שי ארצי, מאכזב מאוד אחרי שהיה הראשון שפירסם שאבו עביד עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
טיפ קטן להנהלת הפועל תל אביב- תשלמו משכורות, לא יהיו אייטמים מוטים על אי תשלום משכורות.

אותם אייטמים מוטים ואנטיים, היו נחלתו של מר גולדשטיין עוד מהמאה ה19 בההקשר שלנו. זה לא משהו שהתחיל אתמול או שלשום עקב מוסר התשלומים.
לכן, המועדון מגיב כך רק כלפי וואלה ולא כלפי one, ספורט 5 או אחר.
יש להפריד בין הבעיה שנוצרה בתפקוד ההנהלה, ליחס שאנחנו מקבלים מוואלה וגולדשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

אותם אייטמים מוטים ואנטיים, היו נחלתו של מר גולדשטיין עוד מהמאה ה19 בההקשר שלנו. זה לא משהו שהתחיל אתמול או שלשום עקב מוסר התשלומים.

וואן בימיו הטובים עשה להפועל פי 100 יותר שחור ועל כלום,בניגוד לעכשיו שיש סיבה לעשות שחור.
דווקא וואלה תמיד היה זכור לי כאתר שדי זרם לכיווננו,ובניגוד לחלאות בוואן ובספורט 5 באמת יש לו מערכת ספורט מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
dino כתב:
kobster כתב:

וואן בימיו הטובים עשה להפועל פי 100 יותר שחור ועל כלום,בניגוד לעכשיו שיש סיבה לעשות שחור.
דווקא וואלה תמיד היה זכור לי כאתר שדי זרם לכיווננו,ובניגוד לחלאות בוואן ובספורט 5 באמת יש לו מערכת ספורט מצויינת.

מסכים איתך. הם יותר מקצוענים מone, גם שונאי הפועל שבניהם.
עדיין, חוץ מתקופות בודדות מאוד, שגולדשטיין היה מאוזן יותר בחיים, בדרך כלל הנטייה היא להיות אנטים. שוב, עדיין עם כל זה, אני מחזיק מהם אתר מקצועי יותר מהרוב בהקשרים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 08:08 
אלבארו חימנס שהייתי שמח מאוד שיגיע, האריך חוזה באלצ'ה לעונה אחת. פרסום של ארז נעמן של ידיעה שסוכן דחף לו, שלא יצא אל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
One

גרובסרוב וסימיץ' צפויים להגיע לאימון הפתיחה בשבוע הבא.
ישנה נטייה לוותר על ידין בגלל חוזה העתק ועומס בקישור למרות שגוטמן מעוניין בו. הארחנטיני וניקוליץ' אמורים לשחק באמצע וכבירי לא רוצה שרייכרט ידחק החוצה.
המו"מ עם דגני נמשך
אנטל ישחק בפאנדורי, בומבה מחזיק במספר הצעות מרוסיה.
מחאמיד יעלה שוב לבוגרים.

שום מילה בנתיים על חיילים שקיבלו חצי שכר.
נמתין באם זאת רק הפרעת אישיות של גולדשטיין או שיש דברים בגו.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 29 יוני 2016, 13:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:16 
אז למה הבאתם זר???????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אז למה הבאתם זר???????????????

לדעתי אמורה להיות שלישיה של הארגנטינאי, ניקוליץ' וידין במבנה כזה או אחר, שאחד מהם הוא גרזן או שניים מהם.
תוכנית מקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:28 
מה עוזר לי מה שהיה אמור להיות, אם עכשיו ידין חוזר לחיפה?
איזו מין התנהלות מפגרת זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:37 
אם נשחק עם 3 באמצע בכל מקרה צריך עוד קשר אמצע. אולי זה סתם לחץ על ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:38 
Noam כתב:
מה עוזר לי מה שהיה אמור להיות, אם עכשיו ידין חוזר לחיפה?
איזו מין התנהלות מפגרת זאת?

מדובר בהעברת מסרים תהיה רגוע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 13:39 
אם ידין יחתום אני אהיה רגוע.
מאוד מקווה שאתם צודקים, ושהטמטום הזה לא הולך להתרחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 14:09 
Noam כתב:
אם ידין יחתום אני אהיה רגוע.
מאוד מקווה שאתם צודקים, ושהטמטום הזה לא הולך להתרחש.

אם הוא לא יתגמש בשכר הוא לא יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא יכול להתמקח עם מה שאין לך (באנגלית זה נשמע טוב יותר).

האלטרנטיבות של ידין הן מנוי למשחקי מכבי חיפה לעונת 2016/17 במקום טוב או חולצת הרכב באשדוד/פתח תקווה.
ספק אם יקבל מקבוצה אחרת הצעה כמו של הפועל וגם אם כן, אי אפשר להשוות את אשדוד ורעננה להפועל.
בסופו של דבר, הוא יבין שזה הכי טוב שהוא יכול לקבל בנסיבות ויחתום. זה חלק ממו"מ.
אם גוטמן מתכנן לשחק עם 3 באמצע יהיו לרייכרט מספיק דקות משחק.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת מתחנן שהנושא הזה ינעל. אי אפשר לעקוב אחרי מה שקורה פה. מתפלספים פה על 700 נושאים שקשורים להפועל בו זמנית ופה עיקר התנועה בפורום וזה באמת בלתי נסבל.
יש פה אדמין בכלל?
כל כך קשה לפתוח נושא בשם אביחי ידין ולדבר עליו שם? אותו דבר על שוינפלד. ואותו דבר על הזרים, ואם בא לכם גם אשכול שחרורים ואשכול על כבירי ואשכול על זה שלא שילמנו משכורות. ככה הפורום גם יהיה הרבה יותר פעיל ומעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 14:46 
אדום שרוף100 כתב:
אני באמת מתחנן שהנושא הזה ינעל. אי אפשר לעקוב אחרי מה שקורה פה. מתפלספים פה על 700 נושאים שקשורים להפועל בו זמנית ופה עיקר התנועה בפורום וזה באמת בלתי נסבל.
יש פה אדמין בכלל?
כל כך קשה לפתוח נושא בשם אביחי ידין ולדבר עליו שם? אותו דבר על שוינפלד. ואותו דבר על הזרים, ואם בא לכם גם אשכול שחרורים ואשכול על כבירי ואשכול על זה שלא שילמנו משכורות. ככה הפורום גם יהיה הרבה יותר פעיל ומעניין.

100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 20:05 
גיא חדידה ורוי מליקה נבחנו היום באימון הבכורה של הפועל כפר סבא.
גם וואלה מפרסמים שאלעד גבאי במו"מ (הוא או ורטה יכולים לשחק בלם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 21:26 
באתר הרשמי של פאנדורי העלו ידיעה לרגל פתיחת מחנה האימונים והודיעו מי השחקנים שלא ימשיכו העונה - ביניהם גם ליביו אנטל. שולל את הידיעה שהעלה השבוע אשר גולדברג שפאנדורי תרכוש אותו מהפועל, מה גם שלפי התקשורת ברומניה המצב הכלכלי של פאנדורי גרוע מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מה אלירן ג'ורג יצטרך לפתיחת האימונים :bang: , מחליף בליגה שנייה לא הייתי שם אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2016, 22:47 
gibu כתב:
מה אלירן ג'ורג יצטרך לפתיחת האימונים :bang: , מחליף בליגה שנייה לא הייתי שם אותו

אחת הידיעות ההזויות .אלירן דנין, אורי כהן, בורחל,חוטבא, עטיה- מגינים שלא קשורים לענף . כמה מטומטמים אפשר להיות ?? השיא היה צ'קול.
די , עברנו את שלב הצ'קול, קשה למצוא מציאות, ידוע שהוא פח, אז אם הוא בא בתור מחליף , זה אומר שההתנהלות היא חפיף ולכן עדיף(נגמרו לי החרוזים) -שחקן מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: