pogi כתב:
גבעתיים כתב:
כבירי - יש אניגמה, אבל לפחות יש תקוה.
באדיר כמאמן - כשכבירי חלם על הטוב ביותר שהוא גוטמן.
פוגי - יש עוד מודאגים ועדין תגובותיך יוצאות דופן. כל התגובות שליליות וכאילו שליליות בכוח. האופטימיות היחידה היא למכבי שזהבי יחזור.
כמו שמשתקף בפורום, מה ההבדל בינך ובין אוהד מכבי המייחל מהנשמה להתמוטטות ? אני לא כותב שאתה אוהד מכבי, אלא שהשיקוף שלך בפורום היא כשל שונא הפועל בדם אפילו אם אתה הולך לכל משחקי הפועל ואוהד הפועל המוכר שנים.
קודם כל נתייחס להערה הדבילית שלך ״באדיר כמאמן - שכבירי חלם על גוטמן״... ואני חלמתי על מסי.
זה מהלך מטומטם, חובבני וחסר אחריות שסיבך אותנו וכמעט הוריד אותנו ליגה. זכותו של כבירי לעשות מהלכים מטומטמים כאלה כי הוא הבעלים? אין בעיה.. אבל חובתו גם לתקן מכיסו את הנזקים כתוצאה מה״חלומות״ שלו ולא להגיע למצב של הלנת שכר תוך שנה.
בנוגע לטענה העיקרית שלך..התגובות שלי לא שליליות, התגובות שלי משקפות את המציאות (כפי שאני רואה אותה) שלצערי הרב היא בשנים האחרונות שלילית. הרוב המוחלט של הדברים שאני כותב כאן מלווה בטיעונים מנומקים שמשקפים את הדעה האובייקטיבית שלי מבלי שאני מערבב את הרגשות שלי ו״מה אני רוצה שיקרה״. הרבה מאוד פעמים כתבתי כאן נגד מכבי וטענתי שאפשר להתמודד עם התקציב שלהם בזמן שלאנשים כאן רעדו הביצים שהם אוטוטו הופכים למכבי-סל. בתחילת השנה גם התלהבתי מהרושם שהותיר אמיר כבירי והתווכחתי כאן עם אנשים שיצאו נגדו. אבל אני, בניגוד להרבה אחרים, כותב דברים לפי מה שאני רואה ולא לפי מה שאני רוצה לראות. מהר מאוד הבנתי שהדיבורים היפים על ״התנהלות חדשה״ בתחילת העונה נותרו בגדר דיבורים כשבפועל בוצעו פעולות גרועות יותר מתקופות טביב ורמון. זה מספיק לי בשביל לכתוב פה ביקורת למורת רוחם של הרבה כאלה שלא אוהבים ביקורת. אני אפילו לא כועס עליך ועל יתר החבר׳ה כאן..כמו שאמרתי אנשים רוצים שייאמרו להם את מה שהם רוצים לשמוע..יש לנו ראש ממשלה ששולט כאן 10 שנים בזכות הטקטיקה הזו. כמובן שלא הייתי רוצה שכולם יהיו כמוני וכן צריך כאלה שיישארו תמימים ויראו את העולם בורוד.. אז פשוט נשאיר את הסטטוס קוו כפי שהוא.
גודש מלים ואף עלבון אישי ילדותי שלא מעליב (אני מכיר אותך ומבין אותך) אינו מכסה ש-
בניגוד כמעט לכולם שרואים חיוב ושלילה, התקדמות ונסיגה, תקווה ויאוש אתה רואה רק יאוש.
כתיבה שכל כך רחוקה מאמירה ממשית כמו שאני כתבתי בקיץ שהסיכון העיקרי שלנו הוא שמנדיונדו לא מוכר ועלול להביא אותנו. והתראתי שמול שפע קשרים לא רוכשים חלוץ. זה נקרא ביקורת לןהבדיל משטף מלים שכל כך דומה למבחר טוקבקים של שונאי הפועל בדם.
אמירה ממשית שכוללת לא רק ביקורת מנומקת ומוצדקת אלא תקווה שגוטמן יכול לשדרג את הקבוצה כפי שאמנם קרה. ואגב, אני נהניתי מזה.
אמירה שמבטאת שמחה שכרגע יש לנו את מאמן מהטובים בליגה אם לא הטוב שבהם.