תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 10:55 
כשהודעה רשמית של הקבוצה נשמעת כאילו רד פרייד הוא הדובר, זה סימן שצריך להתחיל ממש לדאוג.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:00 
רואה שחורות כתב:
חזירים מסריחים. נכון שחוזים צריך לכבד והמצב של הפועל מעציב, אבל מה עם קצת מודעות עצמית של השחקנים? קיבלו תנאים מדהימים ושכר מנופח ונתנו עונה שתזכר לדראון עולם. לא סתם שוינפלד משודרג. כי הוא עשה את המוטל עליו. שהאחרים יתנו עונה טובה ואני בטוח שבקיץ הבא יקבלו שכר משודרג בהפועל או במקום אחר

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזירים מסריחים???
אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
כשהודעה רשמית של הקבוצה נשמעת כאילו רד פרייד הוא הדובר, זה סימן שצריך להתחיל ממש לדאוג.

בחיי שגם לי עבר בראש שהוא אחראי להודעה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
מצא את ההבדלים :

הפועל -
ציטוט:
מהפועל תל אביב נמסר: "אנו מבינים את הצורך של אתר וואלה! להשיג עוד קצת קליק בייט גם במחיר של הזנחת העבודה העיתונאית הבסיסית, זאת כחלק מקמפיין מתוזמר שמטרתו לנסות ולפגוע בכל מחיר בהפועל תל אביב על ידי פרסום שמועות ונתונים שחלקם מופרכים וחלקם רחוקים מהמציאות ונופחו מעבר לכל פרופורציה ושמקורם באנשים שהיו חלק מהמערכת ואינם עוד. אנו בטוחים שהקוראים מבינים זאת בדיוק כמונו".

ביבי -
ציטוט:
שלטון הימין בסכנה. גורמי שמאל ותקשורת בארץ ובחו"ל חברו יחד כדי להעלות את ציפי ובוז'י לשלטון באופן לא לגיטימי, תוך שימוש בהשמצות מבית ובכספים מחו"ל בהיקף חסר תקדים. עדויות רבות של עובדים בקבוצת "ידיעות אחרונות" שהגיעו אלינו באחרונה מעידות על כך שנוני מוזס מוביל קמפיין מתוזמן ומתוזמר נגד הליכוד ונגדי תוך שיתוף פעולה אינטנסיבי עם ארגונים ועמותות שפועלים למטרה זאת בתמיכת טייקונים מהארץ ומהעולם וכן בתמיכת ממשלות זרות.

בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Noam כתב:

בחיי שגם לי עבר בראש שהוא אחראי להודעה הזו

+1

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:10 
kobster כתב:
מצא את ההבדלים :

הפועל -
ציטוט:
מהפועל תל אביב נמסר: "אנו מבינים את הצורך של אתר וואלה! להשיג עוד קצת קליק בייט גם במחיר של הזנחת העבודה העיתונאית הבסיסית, זאת כחלק מקמפיין מתוזמר שמטרתו לנסות ולפגוע בכל מחיר בהפועל תל אביב על ידי פרסום שמועות ונתונים שחלקם מופרכים וחלקם רחוקים מהמציאות ונופחו מעבר לכל פרופורציה ושמקורם באנשים שהיו חלק מהמערכת ואינם עוד. אנו בטוחים שהקוראים מבינים זאת בדיוק כמונו".

ביבי -
ציטוט:
שלטון הימין בסכנה. גורמי שמאל ותקשורת בארץ ובחו"ל חברו יחד כדי להעלות את ציפי ובוז'י לשלטון באופן לא לגיטימי, תוך שימוש בהשמצות מבית ובכספים מחו"ל בהיקף חסר תקדים. עדויות רבות של עובדים בקבוצת "ידיעות אחרונות" שהגיעו אלינו באחרונה מעידות על כך שנוני מוזס מוביל קמפיין מתוזמן ומתוזמר נגד הליכוד ונגדי תוך שיתוף פעולה אינטנסיבי עם ארגונים ועמותות שפועלים למטרה זאת בתמיכת טייקונים מהארץ ומהעולם וכן בתמיכת ממשלות זרות.

בושה.

וואו, זה ממש מצחיק.
ואז עצוב, ואז עוד קצת מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:14 
לפחות רד-פרייד עושה כסף.
(במידה ומשלמים לו משכורת, כן?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
גוף תקשורת מוביל עושה כל שביכולתו על מנת לערער את המועדון, לפגוע בשמו הטוב ולהסית כנגדו את דעת הקהל, ומה שמעניין אותכם זה אם אני כתבתי את ההודעה או שזה דומה לנוסח של ביבי או בובו? זו התגובה הנכונה והאמיתית ביותר למה שהאתר הזה עושה כבר שנים, והגיע הזמן לעמוד מולו ולא להגיש את הלחי השנייה
אני רוצה לראות ששימון או יענקלה או טביב או שרצקי או אפילו אשר אלון או סתיו שחם היו מוכנים לעבור בשתיקה על כזו רדיפה חולנית
כנראה ששכחתם את הטורים של פרענקל שהסית ותרם בעקיפין לפגיעה באוהדי הפועל

אין גבול לטהרנות ולהתחסדות

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 21 יוני 2016, 11:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
לפחות רד-פרייד עושה כסף.

הלוואי שהייתי רואה שקל מכל מה שעשיתי עבור הפועל ב-20 השנה האחרונות
מה התכלית שלך? טרול מתוסכל אכול שנאה עצמית זה סימן ליושר בימינו? אבוי לנו אם כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
לא שחכנו.

אבל כאשר עיקר האישומים בכתבו הם על אי תשלום משכורות ועמידה בהסכמים.
וכאשר מתברר פעם אחר פעם שכל הדברים האלו נכונים קשה ל"הגן" על זה.

התשובה לכל זה היא אחת, תשלום משכורות בזמן.
אם רוצים לצאת ממש טוב, אז שיתנו לכל שחקן שרוצה "מקדמה" או תשלום של החודש הבא כבר עכשיו.
אבל מכיוון שאי אפשר כי אין כסף, ממשיכים לשלם לאנשים בהבטחות ריקות ובמילים, יש כאלה שקונים
את זה, ויש כאלה שהבינו שמילים הם ריקות מכל תוכן, הבעיה היא שכרגע נראה שגם ההסכמים שהפועל
חתמה עליהם הם חסרי כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
במקרה של מורדי מדובר ככל הנראה באופורטוניסט שרוכב על גל התביעות ומצטרף גם הוא.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 21 יוני 2016, 11:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:38 
Red Pride כתב:
אדום כתב:
לפחות רד-פרייד עושה כסף.

:LOL2: תמשיך בבקשה תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:43 
אדום כתב:
Red Pride כתב:
אדום כתב:
לפחות רד-פרייד עושה כסף.

:LOL2: תמשיך בבקשה תמשיך

האח אבוד של סידי נמצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
במקרה של מורדי מדובר ככל הנראה באופורטוניסט שרוכב על גל התביעות ומצטרף גם הוא.

כנראה שעליית מחירי הדלק פוגעת לו בעסקים של המונית.
שמעתי שהוא גם סגר את הדוכן של הג'ל חוחובה שהיה לו בשוק הפשפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא שחכנו.

אם רוצים לצאת ממש טוב, אז שיתנו לכל שחקן שרוצה "מקדמה" או תשלום של החודש הבא כבר עכשיו.
אבל מכיוון שאי אפשר כי אין כסף, ממשיכים לשלם לאנשים בהבטחות ריקות ובמילים, יש כאלה שקונים
את זה, ויש כאלה שהבינו שמילים הם ריקות מכל תוכן, הבעיה היא שכרגע נראה שגם ההסכמים שהפועל
חתמה עליהם הם חסרי כל.

כבר כתבתי מוקדם יותר היום מה אני חושב על סאגת המשכורות. אני מקווה שנקבל תשובות ברורות ביותר בעתיד על הנושא.
אבל מכאן ועד הצדקה ושיתוף פעולה עם כלי תקשורת עוין שעושה הכל על מנת לחבל במועדון, זו כבר הגזמה פרועה.

ראבק, זה שהמועדון עושה דברים שהם אולי לא בסדר, זה לא אומר שהתקשורת לא מנפחת, מסלפת ומסיתה נגדנו באופן שיטתי ושקוף

שימו לב לפרסום העלוב הזה, כמה אין בו שום מידע חדש מלבד ספק כוונה של מורדי לתבוע את המועדון, ועוד כל מיני ציטוטים עלומי שם שברור לכל קורא שהם מומצאים ומשרתים את האג'נדה של האתר העוין

אתה חושב שאם המשכורות משולמות בזמן אז התקשורת הייתה נוהגת בנו כמו רפאל נאה למכבי? או תומר לוי לחיפה? או להקת המעודדות של טביב?
הם כמובן היו מוצאים סיבות אחרות להשמיץ ולטנף. כמו שהם עושים לנו כבר שנים רבות.
כל 2 הפסדים ברצף זה "מעמדו של המאמן מתערער" , כל יומיים יש "גורמים בהנהלה" מביעים חוסר שביעות רצון, כל שחקן על הספסל משודל להדליף ולהשמיץ. טורי דעה רק של מכביסטים - פז חסדאי, דוד רוזנטל במקרה של וואלה, בלי ייצוג לאוהדי הפועל. עורך אוהד בית"ר שיוצר מדי שבוע בטור עם פסקא המוקדשת להפועל וכמה שהם רעים וצבועים.
להנהלה אסור לשתף פעולה עם כזה חיסול ממוקד. אבל מה אני בא להנהלה בטענות כשיש לא מעט אוהדים (בעיקר פה, בקהל הרחב זה מיעוט) שמשתפים עם הזבלים האלה פעולה? כל קהל אחר בליגה כבר היה מחרים כלי תקשורת כזה. אוהדי בית"ר כבר תקפו ודקרו עיתונאים על הרבה פחות מזה (לא מצדיק). אבל כאן מעדיפים להיות פוצים ולנסות להיות יותר צדיקים מהאפיפיור בזמן שמתירים את דמנו. בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 12:04 
Red Pride כתב:
el dudernio כתב:
לא שחכנו.

חתמה עליהם הם חסרי כל.

כבר כתבתי מוקדם יותר היום מה אני חושב על סאגת המשכורות. אני מקווה שנקבל תשובות ברורות ביותר בעתיד על הנושא.
אבל מכאן ועד הצדקה ושיתוף פעולה עם כלי תקשורת עוין שעושה הכל על מנת לחבל במועדון, זו כבר הגזמה פרועה.

ראבק, זה שהמועדון עושה דברים שהם אולי לא בסדר, זה לא אומר שהתקשורת לא מנפחת, מסלפת ומסיתה נגדנו באופן שיטתי ושקוף

שימו לב לפרסום העלוב הזה, כמה אין בו שום מידע חדש מלבד ספק כוונה של מורדי לתבוע את המועדון, ועוד כל מיני ציטוטים עלומי שם שברור לכל קורא שהם מומצאים ומשרתים את האג'נדה של האתר העוין

אתה חושב שאם המשכורות משולמות בזמן אז התקשורת הייתה נוהגת בנו כמו רפאל נאה למכבי? או תומר לוי לחיפה? או להקת המעודדות של טביב?

כל 2 הפסדים ברצף זה "מעמדו של המאמן מתערער" , כל יומיים יש "גורמים בהנהלה" מביעים חוסר שביעות רצון, כל שחקן על הספסל משודל להדליף ולהשמיץ. טורי דעה רק של מכביסטים - פז חסדאי, דוד רוזנטל במקרה של וואלה, בלי ייצוג לאוהדי הפועל. עורך אוהד בית"ר שיוצר מדי שבוע בטור עם פסקא המוקדשת להפועל וכמה שהם רעים וצבועים.
להנהלה אסור לשתף פעולה עם כזה חיסול ממוקד. אבל מה אני בא להנהלה בטענות כשיש לא מעט אוהדים (בעיקר פה, בקהל הרחב זה מיעוט) שמשתפים עם הזבלים האלה פעולה? כל קהל אחר בליגה כבר היה מחרים כלי תקשורת כזה. אוהדי בית"ר כבר תקפו ודקרו עיתונאים על הרבה פחות מזה (לא מצדיק). אבל כאן מעדיפים להיות פוצים ולנסות להיות יותר צדיקים מהאפיפיור בזמן שמתירים את דמנו. בושה

אני חושב שאם המשכורות היו משולמות בזמן היו הרבה פחות השמצות, כן.
ובכל מקרה זה לא העניין. המועדון לא משלם משכורות לעובדים שלו כבר תקופה ארוכה, וזו בעיה הרבה יותר גדולה מכל טור דעה שאומר שאוהדי הפועל הם מכת השטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
Red Pride כתב:
el dudernio כתב:
לא שחכנו.

חתמה עליהם הם חסרי כל.

אני חושב שאם המשכורות היו משולמות בזמן היו הרבה פחות השמצות, כן.
ובכל מקרה זה לא העניין. המועדון לא משלם משכורות לעובדים שלו כבר תקופה ארוכה, וזו בעיה הרבה יותר גדולה מכל טור דעה שאומר שאוהדי הפועל הם מכת השטן.

הגיעו להסדר חדש על פריסת התשלומים, אין יותר מה להכביר מילים בנושא. בוא נקווה שיעמדו בזה והסאגה המתישה הזו תיגמר ותישכח.
בעיניי זו בעיה פעוטה ולא משפיעה על עתיד המועדון כמו סיקור מגמתי ועוין שפוגע בקבוצה, בגיוס הכספים שלה ובמוטיבציה של אוהדיה.
הקהל שלנו כבר הוכיח פעמים רבות כי הוא יודע לדרוש מההנהלה שהדברים יבוצעו בצורה טובה יותר, וכמובן שנדע לדרוש זאת שוב במקרה והבעיה הזו לא תחלוף בהקדם.
מה שבאמת מטריד אותי זה שיתוף הפעולה של המועדון עם תקשורת עוינת, שבעבר פגעה ישירות בביצועים של השחקנים על הדשא, בשריקות השופטים נגדנו, ביכולת למשוך ספונסרים ועוד הרבה אספקטים חשובים אחרים.
ההנהלות הקודמות נתנו להם מה שהם רוצים, התנהלו ברפיסות ובהכנעה מול תעשיית השקרים והשנאה, ואם זה לא ישתנה תחת ההנהלה הזו, חבל על כל הכסף והזמן. מספיק לראות את השינוי שחל במכבי מאז שנסגרה לתקשורת וסולקו כל המדליפים. עד שכזה ניקוי אורוות לא יתרחש אצלנו, לא יצמח פה דשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
זה רד פרייד.
ווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 13:59 
אויי וויי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שההתנהלות התקשורתית של הפועל הייתה כשל ביבי.
באופו כללי תמיד מתלוננים פה על שתיקה של הפועל בהקשר של כתבות שליליות לגביה. אני שמח שכמו ביתר מוציאים הודעה בעייתית שכזו שמצליחה בכל זאת להרגיע חלקים נרחבים בקהל. תפקידנו הוא להמשיך לפקח ולבקר את התנהלות המועדון ובמקביל למנוע ממי שרוצה לפגוע בו, להשיג את מבוקשו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ללא קשר לבעיה הגדולה שהפועל נכנסה אליה בעניין המשכורות, אני שמח שעמית גולדשטיין מגיע להרבה השפרצות בימים האחרונים. כמו שנאמר- באין ציפור שיר, גם לאונן יחשב כזמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/178114
כבר נמאס מכל הגורמים והמקורבים, והבכירים.
איזה מועדון רקוב הפכנו להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
המצאות של כתבים, לא ניתן לאמת ציטוטי בעילום שם, ולכן הכתב יכול להכניס לתוך מרכאות ככל העולה על רוחו, ולייחס לגורם מקורב בכיר. פרקטיקה בזויה ושפלה של מסיתים נאלחים.
תשתדלו בבקשה להעתיק את הכתבות במלואן לפה, על מנת לא לתת קליקים לנבלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

אין לי מושג מה באמת קורה במועדון.
אבל לפי הפרסומים בכל האתרים והעיתונים, הידיעה הזאת נראית לי הגיונית ובהחלט מתקבלת על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

אבל לפי הפרסומים בכל האתרים והעיתונים, הידיעה הזאת נראית לי הגיונית ובהחלט מתקבלת על הדעת.

מאוד יכול להיות שגוטמן מיואש. אני לא יודע. יש מגוון סיבות ועניינים שאנחנו לא יודעים עליהם. מאוד יכול להיות שהוא לא מיואש. גם זה הגיוני.
מה שכן, אשמח מאוד אם יבוא פעם "גורם" של כל עיתונאי, יביא איתו את שק האשכים מהבית, אם יש לו כזה ושכולנו נדע מי חושב את מה, בלי להסתתר מאחורי אשר גולדברג, או נעמן, או אלג'ם, צנציפר, או עמית גולדשטיין הנחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

מאוד יכול להיות שגוטמן מיואש. אני לא יודע. יש מגוון סיבות ועניינים שאנחנו לא יודעים עליהם. מאוד יכול להיות שהוא לא מיואש. גם זה הגיוני.
מה שכן, אשמח מאוד אם יבוא פעם "גורם" של כל עיתונאי, יביא איתו את שק האשכים מהבית, אם יש לו כזה ושכולנו נדע מי חושב את מה, בלי להסתתר מאחורי אשר גולדברג, או נעמן, או אלג'ם, צנציפר, או עמית גולדשטיין הנחמד.

מדובר בעלובי נפש, פחדנים לכן זה לא יקרה בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

מדובר בעלובי נפש, פחדנים לכן זה לא יקרה בחיים

לעיתים קרובות מאוד מדובר באותם כתבים שממציאים כל מיני גורמים/מקורבים ושאר ירקות בשביל עוד קצת קליקים על הכתבה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
ובתפקיד בת היענה: יהלום אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
שלום גם לך מר עזרא. בוא תסביר לי למה? אתה חושב שאני לא יודע שמצבנו חרא? יודע. זה הופך את כל המידע בעילום שם לפחות עלוב ופחות רצון של אפס להזיק? כל זה במקרה ויש כזה גורם, כמו שציין נכון רדפוקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

יש לך דרישות גדולות מאנשים שלא קיימים במציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: