el dudernio כתב:
לא שחכנו.
אבל כאשר עיקר האישומים בכתבו הם על אי תשלום משכורות ועמידה בהסכמים.
וכאשר מתברר פעם אחר פעם שכל הדברים האלו נכונים קשה ל"הגן" על זה.
התשובה לכל זה היא אחת, תשלום משכורות בזמן.
אם רוצים לצאת ממש טוב, אז שיתנו לכל שחקן שרוצה "מקדמה" או תשלום של החודש הבא כבר עכשיו.
אבל מכיוון שאי אפשר כי אין כסף, ממשיכים לשלם לאנשים בהבטחות ריקות ובמילים, יש כאלה שקונים
את זה, ויש כאלה שהבינו שמילים הם ריקות מכל תוכן, הבעיה היא שכרגע נראה שגם ההסכמים שהפועל
חתמה עליהם הם חסרי כל.
כבר כתבתי מוקדם יותר היום מה אני חושב על סאגת המשכורות. אני מקווה שנקבל תשובות ברורות ביותר בעתיד על הנושא.
אבל מכאן ועד הצדקה ושיתוף פעולה עם כלי תקשורת עוין שעושה הכל על מנת לחבל במועדון, זו כבר הגזמה פרועה.
ראבק, זה שהמועדון עושה דברים שהם אולי לא בסדר, זה לא אומר שהתקשורת לא מנפחת, מסלפת ומסיתה נגדנו באופן שיטתי ושקוף
שימו לב לפרסום העלוב הזה, כמה אין בו שום מידע חדש מלבד ספק כוונה של מורדי לתבוע את המועדון, ועוד כל מיני ציטוטים עלומי שם שברור לכל קורא שהם מומצאים ומשרתים את האג'נדה של האתר העוין
אתה חושב שאם המשכורות משולמות בזמן אז התקשורת הייתה נוהגת בנו כמו רפאל נאה למכבי? או תומר לוי לחיפה? או להקת המעודדות של טביב?
הם כמובן היו מוצאים סיבות אחרות להשמיץ ולטנף. כמו שהם עושים לנו כבר שנים רבות.
כל 2 הפסדים ברצף זה "מעמדו של המאמן מתערער" , כל יומיים יש "גורמים בהנהלה" מביעים חוסר שביעות רצון, כל שחקן על הספסל משודל להדליף ולהשמיץ. טורי דעה רק של מכביסטים - פז חסדאי, דוד רוזנטל במקרה של וואלה, בלי ייצוג לאוהדי הפועל. עורך אוהד בית"ר שיוצר מדי שבוע בטור עם פסקא המוקדשת להפועל וכמה שהם רעים וצבועים.
להנהלה אסור לשתף פעולה עם כזה חיסול ממוקד. אבל מה אני בא להנהלה בטענות כשיש לא מעט אוהדים (בעיקר פה, בקהל הרחב זה מיעוט) שמשתפים עם הזבלים האלה פעולה? כל קהל אחר בליגה כבר היה מחרים כלי תקשורת כזה. אוהדי בית"ר כבר תקפו ודקרו עיתונאים על הרבה פחות מזה (לא מצדיק). אבל כאן מעדיפים להיות פוצים ולנסות להיות יותר צדיקים מהאפיפיור בזמן שמתירים את דמנו. בושה