תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Red Pride כתב:
RedFox כתב:

אני מאוד הערכתי את כבירי שהוא הגיע והיה נראה שיש שינויים מאוד חיוביים, אי אפשר לקחת ממנו דברים חיוביים כמו השיפוץ במתחם, שיפור תשתיות, שליחה הביתה של אינטרסנטים ואוכלי חינם, הבאת אנשי מקצוע וכו'.
אבל מה שווים כל הדברים האלה אם בסוף בשורה התחתונה בקום הבראה כלכלית רק נוצרו חובות גדולים יותר. את האנשים שמינו צריך עכשיו לפצות כי מפטרים אותם, השחקנים שהביאו בכסף גדול יושבים עלינו עם חוזי עתק וחונקים אותנו, תביעות לא טופלו, משכורות לא שולמו.
אז יכול להיות שהכוונה יותר טובה משל הקודמים (רמון, טביב) אבל התוצאה זהה: כאוס.
בניגוד אליך אני גם הייתי בשני מפגשי האוהדים שהיו עם כבירי, מהראשון יצאתי בתחושה שעושים פה שינוי ומהשני יצאתי בתחושה שמסבנים אותי, יותר מזה, דברו הרבה על הבראה כלכלית אבל לא דיברו בכלל איך זה הולך לקרות, מה התוכנית, באיזה אופן וניכר כי הבור כל כך גדול שאין להם מושג איך בכלל להתמודד איתו.

אז בוא, תן לי סיבה להיות אופטימי כמוך, אני אשמח.

הסיבות הן:
1. כבירי השקיע קרוב ל-40 מיליון שקלים בעונה האחרונה שזה יותר ממה שהשקיעו כל הבעלים העלובים שהיו לנו ביחד ב-15 השנה האחרונות.
2. כבירי הודיע שהוא ימשיך להשקיע ושהוא ישאר לטווח ארוך.
3. כבירי מנהל את המועדון באופן המיטבי בעיניו. הוא עשה כמה דברים מדהימים בשנה האחרונה שישדרגו את הפועל לעוד הרבה שנים - המכרז בבת ים, שיפוץ וולפסון ועוד.
4. כבירי ימשיך לתת מעצמו עבורנו את המקסימום כל עוד נעמוד מאחוריו וניתן לו גב. אף אחד לא ישאר וישקיע במקום בו מטנפים ומזלזלים בו.

יש אנשים שמעדיפים לרקוד לפי חלילם של צנציפר, שירי אלג'ם ודומיהם, זכותם.
אני הולך עם אמיר כבירי, רמי כהן וניר ענבר, כי אין ראויים מהם.

מאיפה הבאת את המספר 40 מיליון? אם היה משקיע 40 מיליון היה יכול לסגור את כל חובות העבר שעמדו על סביב ה-28-20 מיליון לפני העונה הנוכחית.
לכבירי אין סכומים כאלה, אם היו לו סכומים כאלה לא היינו מלינים שכר כבר חודשים.

הוא בזמנו הצהיר על 35 מיליון, גם באסיפה. השבוע נאמר שהוא הזרים עוד 4 מיליון שקלים בשתי פעימות, בסה"כ 39 מיליון, והיד עוד נטויה.
1.היו חובות משנים קודמות, שעפ"י התכנית שפורטה בהודעת המועדון, היו אמורים להצטמצם ב-10 מיליון.
2.היו תביעות בסכום של כמה מיליונים - רב"ש, דני עמוס, סלים טועמה.
3.שיפוץ המתחם בעלות של מיליון אירו.
4.רכישת המניות בסכום של מיליון דולר.
5.תקציב רכישת שחקנים של כמה מיליונים.
6.הזרמת כספים לתפעול השוטף.
7.חובות חדשים שלא היו ידועים.
8. פיצויי פיטורין למורדי דדון, רחל עטיה, לובין, שי אבוטבול.

בקרוב יפורסמו הדו"חות (רק אצלנו פורסמו הדוחות המלאים, כולל הביאורים, ע"י רו"ח מבקר), ואז נהיה יותר חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:15 
מאיפה אתה יודע שהוא שילם מיליון דולר על המניות?
אתה המנהל בנק שלו?

היה פרסום אחד בנושא הזה, והוא טען שכבירי מקבל אחוזים בתמורה להזרמת כספים למועדון.
אם הוא היה מזרים 40 מיליון שקל, הפועל לא הייתה סוגרת את העונה כשהיא לא יכולה לשלם משכורות. בתוספת ההכנסות הרגילות זה לפחות 55 מיליון שקל. היה אפשר לקחת את הטיעון שהרבה מהכספים שהוא הזרים הלכו לסגירת חובות, אבל בינתיים לא ראיתי אחד שהפועל חייבת לו משהו והוא לא תובע אותה. אפילו החוב של דוס סנטוס עדיין עומד ולא שולם. שום חוב לא שולם. הכל באוויר.
ואני עוד מהתומכים של כבירי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 19 יוני 2016, 16:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה המנהל בנק שלו?

היה פרסום אחד בנושא הזה, והוא טען שכבירי מקבל אחוזים בתמורה להזרמת כספים למועדון.

זה פורסם בזמנו בכל האתרים. מתוך גלובס:

ציטוט:
ההתאחדות אישרה: אמיר כבירי הוא הבעלים החדש של הפועל ת"א
רכש 30% מהמניות של חיים רמון תמורת 3.6 מיליון שקל; מיועד לקנות 20% נוספים לאחר שאלו ישוחררו מהנאמנות, זכר לבוררות בין רמון לאלי טביב

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001049285

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
RedFox כתב:
Red Pride כתב:
RedFox כתב:

אני מאוד הערכתי את כבירי שהוא הגיע והיה נראה שיש שינויים מאוד חיוביים, אי אפשר לקחת ממנו דברים חיוביים כמו השיפוץ במתחם, שיפור תשתיות, שליחה הביתה של אינטרסנטים ואוכלי חינם, הבאת אנשי מקצוע וכו'.
אבל מה שווים כל הדברים האלה אם בסוף בשורה התחתונה בקום הבראה כלכלית רק נוצרו חובות גדולים יותר. את האנשים שמינו צריך עכשיו לפצות כי מפטרים אותם, השחקנים שהביאו בכסף גדול יושבים עלינו עם חוזי עתק וחונקים אותנו, תביעות לא טופלו, משכורות לא שולמו.
בניגוד אליך אני גם הייתי בשני מפגשי האוהדים שהיו עם כבירי, מהראשון יצאתי בתחושה שעושים פה שינוי ומהשני יצאתי בתחושה שמסבנים אותי, יותר מזה, דברו הרבה על הבראה כלכלית אבל לא דיברו בכלל איך זה הולך לקרות, מה התוכנית, באיזה אופן וניכר כי הבור כל כך גדול שאין להם מושג איך בכלל להתמודד איתו.

הסיבות הן:
1. כבירי השקיע קרוב ל-40 מיליון שקלים בעונה האחרונה שזה יותר ממה שהשקיעו כל הבעלים העלובים שהיו לנו ביחד ב-15 השנה האחרונות.
3. כבירי מנהל את המועדון באופן המיטבי בעיניו. הוא עשה כמה דברים מדהימים בשנה האחרונה שישדרגו את הפועל לעוד הרבה שנים - המכרז בבת ים, שיפוץ וולפסון ועוד.
4. כבירי ימשיך לתת מעצמו עבורנו את המקסימום כל עוד נעמוד מאחוריו וניתן לו גב. אף אחד לא ישאר וישקיע במקום בו מטנפים ומזלזלים בו.

מאיפה הבאת את המספר 40 מיליון? אם היה משקיע 40 מיליון היה יכול לסגור את כל חובות העבר שעמדו על סביב ה-28-20 מיליון לפני העונה הנוכחית.

הוא בזמנו הצהיר על 35 מיליון, גם באסיפה. השבוע נאמר שהוא הזרים עוד 4 מיליון שקלים בשתי פעימות, בסה"כ 39 מיליון, והיד עוד נטויה.
1.היו חובות משנים קודמות, שעפ"י התכנית שפורטה בהודעת המועדון, היו אמורים להצטמצם ב-10 מיליון.

בקרוב יפורסמו הדו"חות (רק אצלנו פורסמו הדוחות המלאים, כולל הביאורים, ע"י רו"ח מבקר), ואז נהיה יותר חכמים.

נניח והוא הזרים 40 מיליון, כנראה חלק גדול מזה נשאב לחור שחור קוסמי בוולפסון, כי לא ברור לי איך אפשר לשים סכום כזה ולהגיע בסוף השנה לחובות גדולים יותר משהיו בתחילת השנה ושעל הפרק יש עוד תביעות וכו'.
הניהול בהפועל תל אביב מלא כוונות טובות אבל הוא לא מקצועי בעליל, לא סתם בארי בן זאב התפטר ואם כל הכבוד לרמי כהן ותומר נשר (שהוא לכאורה מומחה פיננסי) היה ועדיין צריך להביא יועץ מומחה לכלכלה שיבדוק מה לעזאזל הולך במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:23 
Red Pride כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה המנהל בנק שלו?

ציטוט:
רכש 30% מהמניות של חיים רמון תמורת 3.6 מיליון שקל; מיועד לקנות 20% נוספים לאחר שאלו ישוחררו מהנאמנות, זכר לבוררות בין רמון לאלי טביב

לחיים רמון לא היו שום מניות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Red Pride כתב:
RedFox כתב:
Red Pride כתב:
RedFox כתב:

הסיבות הן:

נניח והוא הזרים 40 מיליון, כנראה חלק גדול מזה נשאב לחור שחור קוסמי בוולפסון, כי לא ברור לי איך אפשר לשים סכום כזה ולהגיע בסוף השנה לחובות גדולים יותר משהיו בתחילת השנה ושעל הפרק יש עוד תביעות וכו'.
הניהול בהפועל תל אביב מלא כוונות טובות אבל הוא לא מקצועי בעליל, לא סתם בארי בן זאב התפטר ואם כל הכבוד לרמי כהן היה ועדיין צריך להביא יועץ מומחה לכלכלה שיבדוק מה לעזאזל הולך במועדון הזה.

כאן אני מסכים איתך לחלוטין. טובי המוחות בקתדרות לכלכלה של אוקספורד וקיימברידג' לא יצליחו לפענח את הגירעון של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:24 
אין שום קשר לכלכלה.
אני מרגיש קצת אלפקה עם 2 התגובות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Red Pride כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה המנהל בנק שלו?

ציטוט:

לחיים רמון לא היו שום מניות בהפועל.

מדובר על 50 האחוזים שהיו בנאמנות, ונפסק לגביהן בבוררות תשלום של 5.25 מיליון לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין שום קשר לכלכלה.

כלכלה/פיננסים/ניהול עסקים/איך שלא תרצה לקרוא לזה, אני לא בקיא בתחום.
למי שאחראי על זה בהפועל אין פיתרון ככל הנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין שום קשר לכלכלה.

גם לי זה לא מובן. לפני כמה שבועות עברתי על סכומי המכירה והקנייה של השחקנים בתקופות טביב ורמון, ויוצא שאנחנו ברווח מכל הפעילות הזאת.
היו פה הרבה קומבינות על חשבוננו, זה ברור לכל בר דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:29 
שהיו בערבות של מני ויצמן.
שלפי מה שכתבו הסכים להעביר 30 אחוז משם תמורה להזרמת כסף למועדון. לא מוצא איפה זה היה, אבל לא בכתבה חובבנית שאומרת ש"כבירי קנה מרמון מניות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מחכה בכיליון עיניים לדו"חות הכספיים של השנה עם הביאורים על כל החובות והתביעות התלויות. עד אז, חסרים לנו נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:09 
רק במדינה ובהתאחדות מופקרים יכול להיות שה-50 מליון מעונת הדאבל התנדפו בלי הסבר משכנע.
ואני לא מדבר על המצב כיום אלה על המצוקה הכספית שליוותה אותנו מרגע שרמון לקח עליו את הפועל.

נראה שטביב הסכים להעביר לרמון מול הסכם בשתיקה שלא יציקו לו איפה עשרות המליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:32 
הדיון האינסופי בין המשתמש רד פרייד ובין היריב התורן הפך מעייף ולא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
רק במדינה ובהתאחדות מופקרים יכול להיות שה-50 מליון מעונת הדאבל התנדפו בלי הסבר משכנע.
ואני לא מדבר על המצב כיום אלה על המצוקה הכספית שליוותה אותנו מרגע שרמון לקח עליו את הפועל.

הבעיה הגדולה ביותר שמשום מה אף אחד כבר לא מתייחס אליה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:19 
שום דוח כספי לא ייתן מענה
כרגע אפשר להעריך שיש מצוקה תזרימית כי הייתה לנו שנה חרא
ומחכים שייכנס כסף שיוכלו לשלם ולסגור את שנה שעברה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:22 
ואחרי שישתמשו בהכנסות של אוגוסט 2016 כדי לסגור את שנה שעברה, אחרי שההכנסות של אוגוסט 2015 הספיקו רק עד מרץ, הפעם יישאר לנו עד דצמבר. תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:29 
NARKOTIKA כתב:
ואחרי שישתמשו בהכנסות של אוגוסט 2016 כדי לסגור את שנה שעברה, אחרי שההכנסות של אוגוסט 2015 הספיקו רק עד מרץ, הפעם יישאר לנו עד דצמבר. תענוג.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
במוקדם או במאוחר, בעוד חודש או בעוד חמש שנים - הפועל תגיע לפירוק.
אין אפשרות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:32 
NARKOTIKA כתב:

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:37 
לא צריך להגזים עם פירוק
צריך למכור שני שחקנים להכניס קצת מזומן
לבנות סגל רזה בלי פנטזיות ולהגיע לפליי אוף
בעתיד כמובן בכדי לחשוב ביותר גדול צריך בעלים עם כיסים עמוקים
אבל את זה כולם יודעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
למיטב הבנתי הצולעת כנראה, המצב נוצר משתי סיבות.

1. חובות שהיו חייבים לשלם ותכנון שכר שחקנים לקוי
2. כיסים לא מספיק עמוקים בשביל לסגור את הבעיות

כל זה לא אומר שתכנון התקציב החדש, גם יגרום לחוסר תזרימי(בנוגע לאהבה ללכת לפירוק)

הסכומים שעמית גולדשטיין דיבר עליהם, לא נראים כסכומי עתק שבלתי אפשרי להתמודד איתם.
אני חושב שבאופן אישי, גולדשטיין הגיע לשפיכה על המחשב או הנייר, כשכתב את הכתבה, אבל זה לא קשור כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
לא צריך להגזים עם פירוק
צריך למכור שני שחקנים להכניס קצת מזומן
לבנות סגל רזה בלי פנטזיות ולהגיע לפליי אוף
בעתיד כמובן בכדי לחשוב ביותר גדול צריך בעלים עם כיסים עמוקים
אבל את זה כולם יודעים

אז אין שום בשורה ושום הבדל כי ככה היה פה עם רמון, הימרו כל שנה על הכסף מאירופה ושהתבדו אז מכרו שחקנים.
אם כבירי מהמר על להגיע לאירופה בשביל לאזן את החשבונות אז מצבנו בכי רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
כל זה לא אומר שתכנון התקציב החדש, גם יגרום לחוסר תזרימי(בנוגע לאהבה ללכת לפירוק)

אין בי אהבה ללכת לפירוק.
אני רק משוכנע שהוא יגיע.
כל מה שקורה מאז עזיבת טביב זה נסיונות למנוע את הפירוק הבלתי נמנע.
זה לא יוכל להימשך עוד הרבה זמן. עוד שנה, עוד שנתיים. זה יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
בסוף הכתבה, בפסקה קטנה, מבלי שזה הוזכר בכותרת או בכותרת המשנה:

ציטוט:
בעניין אחר, אי תשלום המשכורות כבר הפך להרגל אצל מספר מועדונים בארץ, וכך קרה הפעם גם בקבוצתו של טביב. למרות זאת, ארגון השחקנים טרם הוציא תגובה בנושא. אתמול שלחו הודעות מספר שחקנים לפקידה של המועדון וביקשו לדעת מתי משכורת חודש מאי תיכנס אבל לא קיבלו תשובה. בארגון השחקנים הבטיחו להוציא מכתב התראה למועדון בטרם ייפתחו נגדם בהליכים משפטיים.

אז ידוע שמכבי שולטת בתקשורת, וכולם יודעים שיענקלה מחזיק עדר של כתבי חצר, וכמובן שכולם רוצים לפרגן לאלונה ואיזי שרצקי שמפריחים את השממה, וכל חמור יודע שטביב חבר של אופירה - אבל גם בערוץ הספורט הממלכתי בית"ר זוכה ליחס מועדף וסלחני?
מדוע לבית"ר, הקבוצה עם האוהדים הגזענים והברברים ביותר בהיסטוריה של הכדורגל, שהבעלים שלה הוא עבריין מורשע שמנהל את הקבוצה כמו דוכן חמוצים בשוק, מדוע להם מגיע כזה סיקור מפנק בהשוואה להפועל תל אביב? האם זה קשור לעובדה שעיתונאים כבר נדקרו והוכו על ידי אספסוף הניאנדרתלים המכונה קומץ למרות שהוא מונה עשרות אלפים?
האם צדק הוא רק שם של כוכב לכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 21:06 
הכתבה של גולשטיין משעממת (סמיילי מפהק, סמיילי מפהק, סמיילי מפהק).

בקטנה אין בה כל חדש והקטגור המעלה סכומי תביעות (להבדיל מפסקי דין) שוכח להעלות את דמי הסולידריות ע"ש זהבי.
בגדול כל הכתבות ותגובות ללא דוח חשבונאי מפורט וברור שווים בערך כמו ההכרזה של טביב שלצערו עשרות המליונים התפוגגו (רק שבקבוצות אחרות הוא יודע לצאת ריווחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 22:09 
הסלע האדום כתב:
dino כתב:

אין בי אהבה ללכת לפירוק.
אני רק משוכנע שהוא יגיע.

צריך לזכור שבפירוק ימחקו או יעשו תספורת לרוב הנושים חלקם ספקים ושנותנים ציוד ושירות למועדון
ויכולים להיפגע מאוד ממהלך כזה

כמו כן לאחר פירוק יהיה אמנם שולחן נקי אבל תקציב יהיה של הפועל עכו וכנראה גם נרד ליגה
ממה שאני מבין החובות לא כאלו שאמורים להביא למצב של פירוק .
צריך להתנהל נכון ולקוות שמקצועית נצליח יותר לא בשמים ניהול טוב יכול להביא אותנו לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 22:10 
הסלע האדום כתב:
dino כתב:

אין בי אהבה ללכת לפירוק.
אני רק משוכנע שהוא יגיע.

צריך לזכור שבפירוק ימחקו או יעשו תספורת לרוב הנושים חלקם ספקים ושנותנים ציוד ושירות למועדון
ויכולים להיפגע מאוד ממהלך כזה

כמו כן לאחר פירוק יהיה אמנם שולחן נקי אבל תקציב יהיה של הפועל עכו וכנראה גם נרד ליגה
ממה שאני מבין החובות לא כאלו שאמורים להביא למצב של פירוק .
צריך להתנהל נכון ולקוות שמקצועית נצליח יותר לא בשמים ניהול טוב יכול להביא אותנו לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 01:53 
arik8989 כתב:
גבעתיים כתב:

הבעיה הגדולה ביותר שמשום מה אף אחד כבר לא מתייחס אליה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

הבעיה היותר גדולה שהעבירו שחקנים לפ״ת(שתמיד קורעים אותנו במחירי שחקנים)ובית״ר בחינם ואף אחד לא צועק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
ספורי לא יזוז מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: