RedFox כתב:
אני מאוד הערכתי את כבירי שהוא הגיע והיה נראה שיש שינויים מאוד חיוביים, אי אפשר לקחת ממנו דברים חיוביים כמו השיפוץ במתחם, שיפור תשתיות, שליחה הביתה של אינטרסנטים ואוכלי חינם, הבאת אנשי מקצוע וכו'.
אבל מה שווים כל הדברים האלה אם בסוף בשורה התחתונה בקום הבראה כלכלית רק נוצרו חובות גדולים יותר. את האנשים שמינו צריך עכשיו לפצות כי מפטרים אותם, השחקנים שהביאו בכסף גדול יושבים עלינו עם חוזי עתק וחונקים אותנו, תביעות לא טופלו, משכורות לא שולמו.
אז יכול להיות שהכוונה יותר טובה משל הקודמים (רמון, טביב) אבל התוצאה זהה: כאוס.
בניגוד אליך אני גם הייתי בשני מפגשי האוהדים שהיו עם כבירי, מהראשון יצאתי בתחושה שעושים פה שינוי ומהשני יצאתי בתחושה שמסבנים אותי, יותר מזה, דברו הרבה על הבראה כלכלית אבל לא דיברו בכלל איך זה הולך לקרות, מה התוכנית, באיזה אופן וניכר כי הבור כל כך גדול שאין להם מושג איך בכלל להתמודד איתו.
אז בוא, תן לי סיבה להיות אופטימי כמוך, אני אשמח.
הסיבות הן:
1. כבירי השקיע קרוב ל-40 מיליון שקלים בעונה האחרונה שזה יותר ממה שהשקיעו כל הבעלים העלובים שהיו לנו ביחד ב-15 השנה האחרונות.
2. כבירי הודיע שהוא ימשיך להשקיע ושהוא ישאר לטווח ארוך.
3. כבירי מנהל את המועדון באופן המיטבי בעיניו. הוא עשה כמה דברים מדהימים בשנה האחרונה שישדרגו את הפועל לעוד הרבה שנים - המכרז בבת ים, שיפוץ וולפסון ועוד.
4. כבירי ימשיך לתת מעצמו עבורנו את המקסימום כל עוד נעמוד מאחוריו וניתן לו גב. אף אחד לא ישאר וישקיע במקום בו מטנפים ומזלזלים בו.
יש אנשים שמעדיפים לרקוד לפי חלילם של צנציפר, שירי אלג'ם ודומיהם, זכותם.
אני הולך עם אמיר כבירי, רמי כהן וניר ענבר, כי אין ראויים מהם.
מאיפה הבאת את המספר 40 מיליון? אם היה משקיע 40 מיליון היה יכול לסגור את כל חובות העבר שעמדו על סביב ה-28-20 מיליון לפני העונה הנוכחית.
לכבירי אין סכומים כאלה, אם היו לו סכומים כאלה לא היינו מלינים שכר כבר חודשים.