Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:
Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:
תסלח לי, אבל כל מה שכתבת פה זה ערימה של שטויות ונראה שאתה זה משמונע פה מאינטרסים.
הכתבים מפרסמים שהמועדון לא משלם משכורות כבר חודשים, ועוד מפר הבטחה אחרי הבטחה. מה לא נכון בזה? זו עובדה.
ואיך אתה בכלל מדבר על מדיניות מחושבת ושקולה? המדיניות של המועדון בשנים האחרונות ובשנה האחרונה בפרט היא הכל חוץ ממחושבת ושקולה, אלא מדיניות חסרת אחריות שגורמת לנזקים עצומים.
עובדה? על מה מתבססות העובדות שלך? על אותו סיקור מוטה ומגמתי של שונאי הפועל.
כבירי תפקד בצורה יוצאת דופן, מעל ומעבר לכל הציפיות של כולם, עד שהתחילה סאגת העיכובים במשכורות, ואני מאמין לו שגם זה לא היה צפוי ולא באשמתו.
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה שלנו שהביא כל כך הרבה כספים מהבית ולא גזר קופונים או עשה קומבינות על גבנו, לא היה כזה.
הוא אפילו לא מסוג הבעלים המגלומני שלא אהד קודם לכן את הקבוצה ובעיקר דואג לאגו וליחצ"נות של עצמו.
אני לא ראיתי מעולם כתבה ארסית ונוטפת שטנה על הנהלות אחרות בליגה שלנו, שרובן גרועות הרבה יותר, וההתנהלות שלהם שערורייתית בעשרות מונים, אבל לכם זה לא מפריע.
אתה אמיתי???? ברור שזאת עובדה. רק לפני שבוע כבירי אישר את זה שחור על גבי לבן ואמר בעצמו שזאת בושה שלא משלמים משכורות. זה לא מספיק כדי שתבין שלא משלמים משכורות?
אני לא מבין איך אתה רוצה שייקחו את התגובות שלך ברצינות אם אתה מתעלם בלי סוף מהעובדות ומסלף לגמרי את המציאות.
כרגע נראה שאין שום הפקת לקחים. מבטיחים פעם אחר פעם הבטחות שלא עומדים בהם.
כן! אני אמיתי!!!111
התייחסתי לציטוט מדבריך: "מפר הבטחה אחרי הבטחה", זו שטות גמורה, פרי המצאתם של הכתבלבים על מנת לייצר תסיסה בקרב השחקנים, ובקרב האוהדים שעוד מאמינים לשקרים שהם מפיצים מדי יום. ההנהלה פועלת בשקיפות מלאה מול השחקנים, וזו הסיבה שאף שחקן לא יצא בפומבי נגדה, אף אחד לא פנה להסתדרות, לבקרה התקציבית או לבית המשפט לענייני עבודה.
דווקא לאלו שהשכר שלהם מעוכב יש אמון בהנהלה.
איזה קטע הא? אפילו שחקני כדורגל לא מבריקים במיוחד מבינים כיצד עובדת התקשורת בישראל בעידן האינטרנט, ובאיזו שפלות ורשעות היא משיגה את מאוויה.
א- אם שחקן היה מגיע למשחקים ואימונים באיחורים ענקיים שוב ושוב, אבל בדרך פועל בשקיפות מלאה, מגיב באדיבות מלאה לתלונות של ההנהלה בנושא, אומר שזה בושה שזה המצב, ושזה ישתפר בהמשך, אני מבין שאתה היית בסדר עם זה, נכון?
שקיפות ואדיבות זה יפה ונחמד, אבל אם אתה מצפה מהעובדים שלך לעבוד בזמן, תשלם להם בזמן. זה הבסיס לניהול עסק או גוף כלשהו.
ב- אתה נצמד רק לשחקנים.
כאמור, גם להם חובה לשלם בזמן, אבל השחקנים הם מיעוט מבין העובדים בהפועל.
עובדי מחלקת הנוער, למשל, לא קיבלו משכורת כבר בערך מתחילת השנה.