תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
תגיד, המשתמש עומר מהשחקן ה12, אם עשירית ממה שאתה כותב נכון, למה המועדון לא מגיש תביעת דיבה נגד כל האתרים האלה, מכניס לקופה שלו עוד כמלייון וחצי שקלים, משלם את המשכורות מהכסף הזה ושם סוף לפארסה?

זה עומר או סוייר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:

תסלח לי, אבל כל מה שכתבת פה זה ערימה של שטויות ונראה שאתה זה משמונע פה מאינטרסים.
הכתבים מפרסמים שהמועדון לא משלם משכורות כבר חודשים, ועוד מפר הבטחה אחרי הבטחה. מה לא נכון בזה? זו עובדה.
ואיך אתה בכלל מדבר על מדיניות מחושבת ושקולה? המדיניות של המועדון בשנים האחרונות ובשנה האחרונה בפרט היא הכל חוץ ממחושבת ושקולה, אלא מדיניות חסרת אחריות שגורמת לנזקים עצומים.

עובדה? על מה מתבססות העובדות שלך? על אותו סיקור מוטה ומגמתי של שונאי הפועל.
כבירי תפקד בצורה יוצאת דופן, מעל ומעבר לכל הציפיות של כולם, עד שהתחילה סאגת העיכובים במשכורות, ואני מאמין לו שגם זה לא היה צפוי ולא באשמתו.
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה שלנו שהביא כל כך הרבה כספים מהבית ולא גזר קופונים או עשה קומבינות על גבנו, לא היה כזה.
הוא אפילו לא מסוג הבעלים המגלומני שלא אהד קודם לכן את הקבוצה ובעיקר דואג לאגו וליחצ"נות של עצמו.
אני לא ראיתי מעולם כתבה ארסית ונוטפת שטנה על הנהלות אחרות בליגה שלנו, שרובן גרועות הרבה יותר, וההתנהלות שלהם שערורייתית בעשרות מונים, אבל לכם זה לא מפריע.

אתה אמיתי???? ברור שזאת עובדה. רק לפני שבוע כבירי אישר את זה שחור על גבי לבן ואמר בעצמו שזאת בושה שלא משלמים משכורות. זה לא מספיק כדי שתבין שלא משלמים משכורות?
אני לא מבין איך אתה רוצה שייקחו את התגובות שלך ברצינות אם אתה מתעלם בלי סוף מהעובדות ומסלף לגמרי את המציאות.
כרגע נראה שאין שום הפקת לקחים. מבטיחים פעם אחר פעם הבטחות שלא עומדים בהם.

כן! אני אמיתי!!!111
התייחסתי לציטוט מדבריך: "מפר הבטחה אחרי הבטחה", זו שטות גמורה, פרי המצאתם של הכתבלבים על מנת לייצר תסיסה בקרב השחקנים, ובקרב האוהדים שעוד מאמינים לשקרים שהם מפיצים מדי יום. ההנהלה פועלת בשקיפות מלאה מול השחקנים, וזו הסיבה שאף שחקן לא יצא בפומבי נגדה, אף אחד לא פנה להסתדרות, לבקרה התקציבית או לבית המשפט לענייני עבודה.
דווקא לאלו שהשכר שלהם מעוכב יש אמון בהנהלה.
איזה קטע הא? אפילו שחקני כדורגל לא מבריקים במיוחד מבינים כיצד עובדת התקשורת בישראל בעידן האינטרנט, ובאיזו שפלות ורשעות היא משיגה את מאוויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 14:44 
חבל שאשכול רציני הפך לסאטירה אחת גדולה על כותבים בפורומים בגלל משתמש הזוי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 14:45 
זה כבר נהיה נורא מעייף

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 15:34 
הפועל ובני יהודה אחרי גיז'רמו מולינס, חלוץ אורוגוואי-שבדי (שי ארצי, מקום שני בדירוג אמינות בינתיים).
דושאן מאטוביץ' חתם בהפועל כפר סבא ויורד מרשימת ההתעניינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
הפועל ובני יהודה אחרי גיז'רמו מולינס, חלוץ אורוגוואי-שבדי (שי ארצי, מקום שני בדירוג אמינות בינתיים).
דושאן מאטוביץ' חתם בהפועל כפר סבא ויורד מרשימת ההתעניינות.

היה שחקן טוב, עבר פציעה קשה בצולבת אחרי שעבר לאנדרלכט שהשביתה אותו לשנה ומאז הוא נפצע כל כמה חודשים.
לא הייתי נוגע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 19:00 
Asafas כתב:
חבל שאי אפשר לשלוח את האוהדים לפירוק...
יש כאן ״אוהדים״ שלא שילמו שקל על כרטיס/ מנוי בשנים האחרונות ומעבירים ביקורת על בעלים ששפך מיליונים מכיסו ולא לקח הלוואות לשעבוד המועדון כמו הדוד חיים רמון.
בנימה קצת יותר רצינית, יש כרגע בעית תזרים מזומנים בקבוצה ואני מאמין לכבירי שזה יסתדר בחודשים הקרובים. אפילו באחת הידיעות צוין שכבירי העביר שני מיליון ש״ח לתשלום המשכורות.

הבעלים הנוכחיים של הפועל ת״א (באשר הם) לא מראים שום שיפור ביחס לבעלים הקודמים, אלא להיפך- ממשיכם את המגמה שלפיה כל אחד שמגיע גרוע יותר מהקודם. אז כבירי (עפ״י הפרסומים) הביא כסף מהכיס בעוד שרמון הביא את הכסף מכל מיני חברים תמורת מניות.. בשורה התחתונה- לכל אורך 4 השנים האחרונות אנחנו מאופיינים בבעלים שמנסים להוביל את המועדון לגדולות מבלי שיש להם את האמצעים לכך ועושים נזק במקום תועלת. כמו שרמון וחבורתו לא היו חייבים להנחית פה את ורמוט, שכטר, אלמוג כהן ועוד עשרות שחקנים, בעלויות מטורפות, כך גם אף אחד לא ציפה מכבירי להנחית פה שחקנים מרומניה במיליוני שקלים ולעשות ניסוי עם מאמן ספרדי אם אין לו את האמצעים לעמוד בהתחייבויות האלה. גם כבירי וגם רמון היו יכולים לבנות קבוצות סולידיות בהרבה פחות כסף ולנסות למכור את הקבוצה למישהו רציני יותר. הם בחרו שלא לעשות את זה ולנסות לבד וככה הם רק מגדילים את הגירעון ומקטינים את האפשרות למכירה.
בסוף אם המועדון הזה יתפרק אף אחד לא יזכור איזה כוונות היו לכבירי ואם הוא הביא את הכסף מהכיס או מהשכנים, הוא ייזכר כאחד מאלה שריסקו אותנו וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
כבירי לא יתן למועדון הזה לקרוס, הרי מלכתחילה זו הסיבה שבגללה נכנס להפועל. אין לי מושג בשיט מה קורה מאחורי הקלעים אבל אני מעריך את כבירי שמשקיע מזמנו ומכספו מעל ומעבר, בטח בהשוואה לכל האחרים בעשור האחרון.

Sent from my XT1063 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 22:43 
Charlie כתב:
כבירי לא יתן למועדון הזה לקרוס, הרי מלכתחילה זו הסיבה שבגללה נכנס להפועל. אין לי מושג בשיט מה קורה מאחורי הקלעים אבל אני מעריך את כבירי שמשקיע מזמנו ומכספו מעל ומעבר, בטח בהשוואה לכל האחרים בעשור האחרון.

הוא לא מאמין במה שהוא כותב.
סתם אוהב מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 23:52 
המשכורות שסוכם שיועברו "בשבוע של ה5/6" עברו בסוף? מישהו יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 23:56 
לא עברו, זה כתוב בערך בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אבל כל מקום זה דר שטורמרים עוכרי הפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 01:40 
pogi כתב:
Asafas כתב:
חבל שאי אפשר לשלוח את האוהדים לפירוק...
יש כאן ״אוהדים״ שלא שילמו שקל על כרטיס/ מנוי בשנים האחרונות ומעבירים ביקורת על בעלים ששפך מיליונים מכיסו ולא לקח הלוואות לשעבוד המועדון כמו הדוד חיים רמון.
בנימה קצת יותר רצינית, יש כרגע בעית תזרים מזומנים בקבוצה ואני מאמין לכבירי שזה יסתדר בחודשים הקרובים. אפילו באחת הידיעות צוין שכבירי העביר שני מיליון ש״ח לתשלום המשכורות.

הבעלים הנוכחיים של הפועל ת״א (באשר הם) לא מראים שום שיפור ביחס לבעלים הקודמים, אלא להיפך- ממשיכם את המגמה שלפיה כל אחד שמגיע גרוע יותר מהקודם. אז כבירי (עפ״י הפרסומים) הביא כסף מהכיס בעוד שרמון הביא את הכסף מכל מיני חברים תמורת מניות.. בשורה התחתונה- לכל אורך 4 השנים האחרונות אנחנו מאופיינים בבעלים שמנסים להוביל את המועדון לגדולות מבלי שיש להם את האמצעים לכך ועושים נזק במקום תועלת. כמו שרמון וחבורתו לא היו חייבים להנחית פה את ורמוט, שכטר, אלמוג כהן ועוד עשרות שחקנים, בעלויות מטורפות, כך גם אף אחד לא ציפה מכבירי להנחית פה שחקנים מרומניה במיליוני שקלים ולעשות ניסוי עם מאמן ספרדי אם אין לו את האמצעים לעמוד בהתחייבויות האלה. גם כבירי וגם רמון היו יכולים לבנות קבוצות סולידיות בהרבה פחות כסף ולנסות למכור את הקבוצה למישהו רציני יותר. הם בחרו שלא לעשות את זה ולנסות לבד וככה הם רק מגדילים את הגירעון ומקטינים את האפשרות למכירה.
בסוף אם המועדון הזה יתפרק אף אחד לא יזכור איזה כוונות היו לכבירי ואם הוא הביא את הכסף מהכיס או מהשכנים, הוא ייזכר כאחד מאלה שריסקו אותנו וחבל.

בא בנאדם ושם מעל 30 מיליון שקלים בקבוצה ואתה משווה אותו לרמון?
הדוד חיימק׳ה רוקן אותנו מנכסים וע״י כך סגר חובות וחסך לעצמו המון כסף (איגבור ורמוט ודמארי כדוגמא). הוא מישכן את העתיד של הקבוצה בשנים האחרונות ופשוט החריב אותה. אם אתה משווה אותו לכבירי, נראה לי שאתה לא מבין ומכיר את הפועל תל אביב.
הבעיה של כבירי לא היתה השחקנים שהנחית, אלא הבור הכלכלי שהתגלה לו ומקשה כרגע על הפעילות של הקבוצה.
אני סומך על כבירי וגם על גוטמן שהכל ייפתר למורת רוחן של הזקנות הטרחניות כאן.
להרבה אנשים כאן מגיע בעלים כמו רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:
Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:

תסלח לי, אבל כל מה שכתבת פה זה ערימה של שטויות ונראה שאתה זה משמונע פה מאינטרסים.
הכתבים מפרסמים שהמועדון לא משלם משכורות כבר חודשים, ועוד מפר הבטחה אחרי הבטחה. מה לא נכון בזה? זו עובדה.
ואיך אתה בכלל מדבר על מדיניות מחושבת ושקולה? המדיניות של המועדון בשנים האחרונות ובשנה האחרונה בפרט היא הכל חוץ ממחושבת ושקולה, אלא מדיניות חסרת אחריות שגורמת לנזקים עצומים.

עובדה? על מה מתבססות העובדות שלך? על אותו סיקור מוטה ומגמתי של שונאי הפועל.
כבירי תפקד בצורה יוצאת דופן, מעל ומעבר לכל הציפיות של כולם, עד שהתחילה סאגת העיכובים במשכורות, ואני מאמין לו שגם זה לא היה צפוי ולא באשמתו.
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה שלנו שהביא כל כך הרבה כספים מהבית ולא גזר קופונים או עשה קומבינות על גבנו, לא היה כזה.
הוא אפילו לא מסוג הבעלים המגלומני שלא אהד קודם לכן את הקבוצה ובעיקר דואג לאגו וליחצ"נות של עצמו.
אני לא ראיתי מעולם כתבה ארסית ונוטפת שטנה על הנהלות אחרות בליגה שלנו, שרובן גרועות הרבה יותר, וההתנהלות שלהם שערורייתית בעשרות מונים, אבל לכם זה לא מפריע.

אתה אמיתי???? ברור שזאת עובדה. רק לפני שבוע כבירי אישר את זה שחור על גבי לבן ואמר בעצמו שזאת בושה שלא משלמים משכורות. זה לא מספיק כדי שתבין שלא משלמים משכורות?
אני לא מבין איך אתה רוצה שייקחו את התגובות שלך ברצינות אם אתה מתעלם בלי סוף מהעובדות ומסלף לגמרי את המציאות.
כרגע נראה שאין שום הפקת לקחים. מבטיחים פעם אחר פעם הבטחות שלא עומדים בהם.

כן! אני אמיתי!!!111
התייחסתי לציטוט מדבריך: "מפר הבטחה אחרי הבטחה", זו שטות גמורה, פרי המצאתם של הכתבלבים על מנת לייצר תסיסה בקרב השחקנים, ובקרב האוהדים שעוד מאמינים לשקרים שהם מפיצים מדי יום. ההנהלה פועלת בשקיפות מלאה מול השחקנים, וזו הסיבה שאף שחקן לא יצא בפומבי נגדה, אף אחד לא פנה להסתדרות, לבקרה התקציבית או לבית המשפט לענייני עבודה.
דווקא לאלו שהשכר שלהם מעוכב יש אמון בהנהלה.
איזה קטע הא? אפילו שחקני כדורגל לא מבריקים במיוחד מבינים כיצד עובדת התקשורת בישראל בעידן האינטרנט, ובאיזו שפלות ורשעות היא משיגה את מאוויה.

א- אם שחקן היה מגיע למשחקים ואימונים באיחורים ענקיים שוב ושוב, אבל בדרך פועל בשקיפות מלאה, מגיב באדיבות מלאה לתלונות של ההנהלה בנושא, אומר שזה בושה שזה המצב, ושזה ישתפר בהמשך, אני מבין שאתה היית בסדר עם זה, נכון?
שקיפות ואדיבות זה יפה ונחמד, אבל אם אתה מצפה מהעובדים שלך לעבוד בזמן, תשלם להם בזמן. זה הבסיס לניהול עסק או גוף כלשהו.

ב- אתה נצמד רק לשחקנים.
כאמור, גם להם חובה לשלם בזמן, אבל השחקנים הם מיעוט מבין העובדים בהפועל.
עובדי מחלקת הנוער, למשל, לא קיבלו משכורת כבר בערך מתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 07:32 
גבעתיים כתב:
לפי אנשי המועדון הבעלים נמצא בשבועות האחרונים הרבה מאוד בחו"ל" מספורט 5.

לא בחו"ל. אתמול עצר לי במעבר חצייה וחייך לחולצה בצבע אדום הפועל.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
באמת? עיתונאים בשקל וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 08:40 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
״לוואלה ספורט! נודע כי מכבי תל אביב כבר מנסה לקיים מגעים ראשוניים במטרה לרכוש את ארון שוינפלד מהפועל תל אביב וכן נמצאת במשא ומתן עם שני שחקנים יהודיים.״
מתוך כתבה על הלאקרהכלום של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
״לוואלה ספורט! נודע כי מכבי תל אביב כבר מנסה לקיים מגעים ראשוניים במטרה לרכוש את ארון שוינפלד מהפועל תל אביב.

גם בספורט 1:
"שם נוסף שנמצא גם הוא על הפרק ואף נעשים גישושים מאחורי הקלעים לגביו הוא חלוץ הפועל תל אביב, ארון שוינפלד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
אתמול פורסם שכבירי בחו"ל, וכאן כתב מישהו שהוא עצר לו במעבר חצייה
היום בבוקר פורסם שזהבי בפגישה עם גולדהאר בקנדה, ועכשיו יש תמונות שלו בקרית שלום
התקשורת כבר לא רק מורידה את עצמה לזנות רחוב, היא כבר שם
אין שום אמת בפרסומים, רק שקרים גסים פרי מוחם הקודח של כלומניקים שלא מסוגלים לכתוב חיבור חף מעילגות ברמת כיתה ו'
אבל הנאמנות לאמת בפרסום והאתיקה העיתונאית ממש לא בראש מעייניהם, העיקר הוא שנכנסו הרבה קליקים של הלקוחות השבויים הישר לכיסם של בעלי האתרים חסרי העכבות

אם אכן, מכבי מדברת/מגששת אצל שוינפלד זו עילה לתביעה על פנייה לשחקן תחת חוזה.
למעשה מה שקרוי "סעיף ורמוט" שאוסר על שחקנים של הפועל לעבור למכבי מאיין את סעיפי השחרור שלהם, ופנייה אליהם כמוה כפניה לשחקן ללא סעיף שחרור, קרי עבירה על חוקי אופ"א.
אני מצפה מההנהלה, היה ושוינפלד ישתף אותם בסמסים מהרמן או כל סוג אחר של מסעות שכנועים ופיתויים, להתלונן לערכאות הגבוהות ביותר - התאחדות, בית משפט, קאס; יש לדרוש שיושת עליהם העונש הכבד ביותר.
בשעתו, ורמוט שיתף את ההנהלה בלחצים שקרויפף הפעיל עליו, אך את החלאות ההם זה לא עניין, הם רק חיפשו למקסם את סכום המכירה - אסור לתת שדבר כזה יקרה שנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אם אכן, מכבי מדברת/מגששת אצל שוינפלד זו עילה לתביעה על פנייה לשחקן תחת חוזה.

בשני הציטוטים שהובאו כאן לא נאמר שמכבי מגששת אצל שוינפלד או שהם פנו לשחקן.
ייתכן שהמגעים/גישושים, אם בכלל, נעשו מול הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 09:57 
אתמול בצהרים פרסמו ב-ONE
"בהפועל תל אביב מאמינים שהכל ייפתר בימים הקרובים והשחקנים ואנשי המועדון יקבלו את מלוא שכרם, כאשר הבעלים אמיר כבירי העביר 2 מיליון שקלים נוספים לקופת המועדון, מעבר ל-2 אותם העביר בשבוע שעבר."
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,0,0,0/272667.html

במקביל למאמצים הראוים לכל שבח לצלוב את כבירי כדאי גם לבדוק הצעות לפסל על שמו.
עם כל הכאב והכבוד לאיחור בשכר, השאלה הרצינית היחידה מבחינתי לגבי האוהד NO 1 והמשקיע NO 1 היא האיצטדיון בבת ים.
האם פריצת דרך ? האם טעות (נראה שלא) ? האם תרגיל (לא סביר, אבל שווה לשים לב) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
איזה פניה לשחקן תחת חוזה? כל התנאים מול המועדון מסוכמים יש לומסעיף שחרור אם הם ירצו אותו הם רק צריכים את ההסכמה שלו :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
Elia כתב:
איזה פניה לשחקן תחת חוזה? כל התנאים מול המועדון מסוכמים יש לומסעיף שחרור אם הם ירצו אותו הם רק צריכים את ההסכמה שלו :bang:

סעיף שחרור חוץ מלכל מה שקוראים מקקי ת"א.
הדבר שאפשר לעשות זה או לנהל מו"מ מול הפועל, או שהרמן יעשה קומבינה עם קבוצה מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה, הייתם נותנים אותו להרמן בשביל לשלם את כל המשכורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אנחנו כנראה לא נצליח להחזיק אותו. מכבי תכפיל לו את השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
אני ממש לא בטוח מה המעמד של סעיף כזה מבחינה חוקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:17 
Noam כתב:

זה בדיוק מה שהתחלתי לכתוב אבל הקדמת אותי,
(מעבר לכך שזה שאמרו שיכניסו כזה סעיף לשחקנים לא אורמר בהכרח שגם עשו את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

מה הבעיה להוסיף סעיף כזה בחוזה?
אין שום בעיה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
יכולים גם להוסיף סעיף שהוא חייב לשחק עם שפם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

אני לא משפטן, אבל לדידי אין הבדל מהותי בין סעיף שחרור לאירופה בלבד לבין הסעיף דנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: