תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תומר גינת חתם בהפועל לשלוש שנים
הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/2016/06/10/%D7 ... 6E24CEC5B1

ציטוט:
הפורוורד הישראלי הצעיר (21,202) ששיחק בשנתיים האחרונות בקרית אתא, עולה לליגת העל והצטרף להפועל ת"א.
גינת, שזומן באחרונה לסגל הנבחרת הלאומית, הוא בוגר נבחרת הנוער והעתודה – ונחשב לאחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי ואף נבחר לשחקן הישראלי המצטיין בליגה הלאומית אשתקד לאחר שהשיג ממוצעים של 15.6 נקודות והוסיף 9.2 כדורים חוזרים.

גינת רשם את משחק השיא שלו בפברואר האחרון מול רמת השרון, שם הוביל את קבוצתו לניצחון 103:104 עם 33 נקודות ושבעה ריבאונדים.

"כאחד שתמיד אהב את הפועל והתחבר אליה בגיל צעיר, לא חשבתי לחתום במקום אחר", אמר גינת שערך הבוקר סיור בהיכל קבוצת שלמה.

"חיפשתי להתקדם ובמקביל למצוא בית חם ומשפחה, ואני בטוח שאשאר בהפועל יותר משלוש שנים", סיכם.

בכך הצטרף תומר גינת לדניאל איידן, שחתם בקבוצה גם הוא לשלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תומר גינת חתם בהפועל לשלוש שנים
הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
עד שאין הודעה רשמית וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
איך הוא מבחינת העמדות יחסית למתן, איידן, או אפילו רות'בארט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
עד שאין הודעה רשמית וכו

יובל הביא קישור לאתר הרשמי אם לא שמת לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
אל באנדי כתב:
עד שאין הודעה רשמית וכו

יובל הביא קישור לאתר הרשמי אם לא שמת לב

לא שמתי לב
טעות שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:

ראיתי אותו משחק מעט מאוד, אבל להבנתי כרגע הוא יכול לשחק רק בעמדה 4.
איידן 5, מתן 3-4, רוברט לא יהיה בהפועל זה ברור.

אגב, מבחינת הזרים, ספק אם צריך שני גבוהים זרים. אם איידן וגינת בעמדות 4-5, גם מתן בפועל משחק את רוב הדקות שלו בעמדה 4, שני זרים בעמדות 4-5 זה אומר שני זרים + שלושה ישראלים על 80 דקות בלבד. יותר הגיוני להשאיר את ג'ף ולהביא עוד 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:

אגב, מבחינת הזרים, ספק אם צריך שני גבוהים זרים. אם איידן וגינת בעמדות 4-5, גם מתן בפועל משחק את רוב הדקות שלו בעמדה 4, שני זרים בעמדות 4-5 זה אומר שני זרים + שלושה ישראלים על 80 דקות בלבד. יותר הגיוני להשאיר את ג'ף ולהביא עוד 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 16:49 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 17:00 
יובל כתב:
יורם כתב:

לדעתי נצטרך בזרים 1-2, 2-3, 3-4, 4-5(ג'ף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 17:09 
מה פתאום, זה מתכון לאסון בלי גבוה דומיננטי. כמו שהשנה נתקעת עם רותבארט.

אתה צריך את ג'ף, וחוץ ממנו הזרים צריכים להיות עוד גבוה (4-5 כזה), עוד שחקן שהוא 3 (עדיף עם נטיה ל2) ועוד גארד ליד רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 17:13 
יובל כתב:
יורם כתב:

בעקרון מסכים, הבעיה שלהשאר גבוה זר יחיד עם ג'ף זה סיכון במיוחד בגלל שזה ג'ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 17:37 
ג'ף נוטה להסתבך בעבירות בקלות, איידן שחקן עם רזומה מכובד של פציעות ומתן נאור יתן רק חלק מהדקות שלו בתור 4.
ומעבר לחלוקת דקות, ללכת לעונה בלי גבוה שהוא סקורר במהות זה הימור גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
יורם כתב:

חשבתי שהעונה הזאת תבהיר כמה זה "סיכון" להיות עם גבוה אחד או בכלל, לשחק בלי גבוהים. בכדורסל המודרני אפשר להסתדר בלי גבוהים, ויש כל כך הרבה דברים שאי אפשר להסתדר בלעדיהם לפני ה"בעיה" הזאת. את העונה האחרונה התחלנו עם סנטר ישראלי דומיננטי ומתפקד, שני זרים בפנים, עוד זר 3-4 ומתן, והיינו קבוצה אימפוטנטית לחלוטין. בסוף העונה, קו קדמי של מתן וג'ף עם גיבוי לא קיים עשה בית-ספר לערימת הגבוהים של ירושלים.

ואת מה שג'ף נותן ב-25 דקות, אף זר אחד ברמות השכר שלנו (וגם בשכר הרבה יותר גבוה) לא יכול לתת גם ב-35 דקות. במיוחד בתפקיד הזה של גבוה יחיד, שצריך לקחת ריבאונד בשביל קבוצה שלמה ולעשות הגנה מטורפת. בסיטואציה הזאת נגד ירושלים הוא נתן משחקים שלדעתי מעט מאוד גבוהים באירופה יכולים לתת. על אחת כמה וכמה אם הולכים על זר גבוה אחד, רק ג'ף יכול לקחת ריבאונד ולשמור כמו שני זרים ביחד.

לגבי סקורר גבוה, זו חשיבה מיושנת. היום רוב הקבוצות המצליחות משחקות בלי סקורר בפנים, אלא גארדים סקוררים, וגבוהים שתפקידם לקחת ריבאונד, לעשות הגנה ומקסימום לסיים כמו שצריך באיזור הטבעת. אפשר לראות את זה ב-NBA (לכל הקבוצות המצליחות אין משהו שדומה בכלל לגבוה סקורר, לא גולדן סטייט, לא קליבלנד, כמעט אף אחת מקבוצות הפלייאוף), גם ביורוליג (למשל שתי האלופות האחרונות, צסק"א וריאל, בנויות על גארדים סקוררים וגבוהים משלימים). אם מביאים שלושה זרים סקוררים בעמדות 1, 2-3 ו-3-4 אין שום צורך בגבוה סקורר, שזה כמעט תמיד בא על חשבון ריבאונד והגנה שאלה תכונות הרבה יותר חשובות לגבוה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:13 
אני חושב שאם מתן ישאר זה יהיה רק כ-4. במיוחד עכשיו כששרון ממשיך.

לגבי גינת, באתא הוא היה נחשב סוג של ליאור אליהו של הלאומית. ארוך ונייד מאוד, לא הכי אתלט אבל נע טוב. פיק אנד רול, משחק מעבר, חיתוכים, כל האלמנטים של המשחק שקשורים לתנועה זה החלקים החזקים שלו. חוש טוב לריבאונד, בעיקר בהתקפה. באופן כללי שחקן חכם עם מיקום מצוין. מבחינה טכנית יש לו טאצ' טוב ליד הסל ומחצי מרחק, התחיל גם לפתח קליעה מבחוץ העונה למרות שזה עדיין בחיתולים (יש לו בהחלט פוטנציאל לפתח את הקליעה לרמה טובה, אין לו מגבלה טכנית משמעותית). יש לו בעיה פיזית שהיא בעיקרון סימן השאלה הכי גדול לגביו בליגת העל, הוא אמנם קצת התחזק בשנה האחרונה אבל עדיין דקיק למדי. השאלה כמה אגרסיבי הוא מסוגל להיות, בעיקר בהגנה שזו תהיה הדרישה העיקרית ממנו.
סה"כ יש לו פוטנציאל להיות 4 ממש נחמד, הוא גם עדיין מאוד צעיר (21). לא הרבה שחקנים היו בגיל שלו שחקני העונה בלאומית, והסקילס שלו יחד עם הסייז הם כאלה שכן יכולים לעבור הלאה. עדיין צריך לקחת בחשבון איזושהי תקופת התאקלמות בליגת העל וגם חייב להתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מקווה שהוא יותר טוב מאליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:26 
כרגיל אלפקה צודק, אם גינת יתברר בסוף בתור ליאור אליהו בן 21 זה יהיה כשלון נוראי.
הכי גרוע זה להחתים ילד ולגלות שהוא לא יותר טוב מהישראלי הכי טוב בליגה בחמש שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:37 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
יורם כתב:

חשבתי שהעונה הזאת תבהיר כמה זה "סיכון" להיות עם גבוה אחד או בכלל, לשחק בלי גבוהים. בכדורסל המודרני אפשר להסתדר בלי גבוהים, ויש כל כך הרבה דברים שאי אפשר להסתדר בלעדיהם לפני ה"בעיה" הזאת. את העונה האחרונה התחלנו עם סנטר ישראלי דומיננטי ומתפקד, שני זרים בפנים, עוד זר 3-4 ומתן, והיינו קבוצה אימפוטנטית לחלוטין. בסוף העונה, קו קדמי של מתן וג'ף עם גיבוי לא קיים עשה בית-ספר לערימת הגבוהים של ירושלים.

ואת מה שג'ף נותן ב-25 דקות, אף זר אחד ברמות השכר שלנו (וגם בשכר הרבה יותר גבוה) לא יכול לתת גם ב-35 דקות. במיוחד בתפקיד הזה של גבוה יחיד, שצריך לקחת ריבאונד בשביל קבוצה שלמה ולעשות הגנה מטורפת. בסיטואציה הזאת נגד ירושלים הוא נתן משחקים שלדעתי מעט מאוד גבוהים באירופה יכולים לתת. על אחת כמה וכמה אם הולכים על זר גבוה אחד, רק ג'ף יכול לקחת ריבאונד ולשמור כמו שני זרים ביחד.

לגבי סקורר גבוה, זו חשיבה מיושנת. היום רוב הקבוצות המצליחות משחקות בלי סקורר בפנים, אלא גארדים סקוררים, וגבוהים שתפקידם לקחת ריבאונד, לעשות הגנה ומקסימום לסיים כמו שצריך באיזור הטבעת. אפשר לראות את זה ב-NBA (לכל הקבוצות המצליחות אין משהו שדומה בכלל לגבוה סקורר, לא גולדן סטייט, לא קליבלנד, כמעט אף אחת מקבוצות הפלייאוף), גם ביורוליג (למשל שתי האלופות האחרונות, צסק"א וריאל, בנויות על גארדים סקוררים וגבוהים משלימים). אם מביאים שלושה זרים סקוררים בעמדות 1, 2-3 ו-3-4 אין שום צורך בגבוה סקורר, שזה כמעט תמיד בא על חשבון ריבאונד והגנה שאלה תכונות הרבה יותר חשובות לגבוה היום.

באמת השוואה מצויינת לקבוצות באירופה. גם הן משחקות עם גבוהים משלימים של 2 מ' גובה. נו באמת. איזה קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:39 
בואו לא נתחיל עם קטע כאילו ההשוואה של גינת לאליהו היא מבחינת רמה או פוטנציאל.
זו השוואה מבחינת סגנון וברמת הדומיננטיות שלו בלאומית, ששמעתי אותה מלא מעט עכברי ליגה לאומית.

אגב, המאמן שבאמת נתן לו את הבמה בעונת הפריצה שלו בלאומית היה אברהמי והוא סוג של שחקן שלו. מקווה שזה יעזור לו להתאקלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
יורם כתב:

באמת השוואה מצויינת לקבוצות באירופה. גם הן משחקות עם גבוהים משלימים של 2 מ' גובה. נו באמת. איזה קשקוש.

שני מטר? לא צריך להגזים. קייל היינס 1.97 בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 18:48 
אני מאמין בגינת, בעיקר בגלל האופי.
הוא אקטיבי, אסרטיבי ורוצה להשתפר. שחקנים מהסוג מהסוג הזה מוצאים איפה לתרום גם בלי כישרון גדול (פאקינג איתי שגב שחקן יורוליג).
חוץ מזה אני בגדול מסכים עם הניתוח של פז, אני רק אוסיף שהוא הפתיע אותי לטובה מבחינת הגנה. לא פעם הוא התמודד יפה עם שחקנים חזקים ממנו משמעותית.

לגבי שאלת הזרים, לא בטוח שאני מסכים עם יובל.
ללכת לעונה כשאתה מניח מראש שג'ף אלן זה הגבוה היחיד שלך זה סיכון גדול.
לתת את הסדרה האחרונה בתור דוגמה לזה שלא צריך גבוהים זה לדעתי לא נכון. קודם כל, איידן עשה עבודה גדולה בשני המשחקים הראשונים וסביר להניח שבלעדיו לא היינו מנצחים בכלל.
חוץ מזה, בחלקים לא קטנים מהסדרה איליי הולמן די הרג אותנו בפנים ולמעשה זה היה ההבדל העיקרי בין שתי הקבוצות. למישהו יש ספק שעם וויליאמסון זה היה נראה אחרת?
גם כשאומרים גבוה סקורר הכוונה מן הסתם לא בהכרח לאיזה רבראצ'ה מיושן כזה, אלא לגבוהים סקוררים ששולטים בליגה שלנו. בעיני מאוד היה חסר לנו העונה איזה האוול\סימפסון\מונרו\תומאס כזה.
מצד שני, אין ספק שאם משחקים עם שני גבוהים זרים יווצר עומס רציני בעמדות הפנים. שאלה לא פשוטה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 19:02 
השאלה גם אם זו ההחתמה הישראלית האחרונה (לא כולל מתן). ואם תהיה נוספת אז באיזו עמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 10:42 
red pepper כתב:
השאלה גם אם זו ההחתמה הישראלית האחרונה (לא כולל מתן). ואם תהיה נוספת אז באיזו עמדה

זו תהיה טעות קשה אם כן. אני הייתי מחתים את סטו דגלאס וסוגר ככה את הסגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 10:46 
בתקווה שג'ף יישאר, ויביאו קומבו גארד ועוד שחקן לעמדות 2-3, לטעמי זו תהיה טעות להביא זר בעמדות 3-4. או אם לדייק - יותר משחשובה העמדה חשובות התכונות. הזר הנוסף חייב לטעמי להיות סקורר מתחת לסל. זה נכון שלא חייבים הרבה גבוהים בליגה הישראלית. אבל חייבים לפחות אחד לטעמי שהוא סקורר מתחת לסל.חייב דאבל אפ עליו. גם לנהריה, שלא הייתה לה סוללת גבוהים, היה את האוול שהוא סקורר מתחת לסל ופיק אנד רולר מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 11:15 
אם מצליחים להשתחרר מהמקרוני, חייבים עוד ישראלי בכיר (משעור, סולומון, נעימי, שמחון ואפילו שולדברנד)- אחרת לא עשינו שום קפיצת מדרגה לעומת שנה שעברה.
לא הייתי בונה על תומר גינת כישראלי בכיר בעונה הראשונה שלו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 11:21 
איידן וגינת חתומים. מתן שמשחק בעמדה 4 אמור להישאר. יהיו עוד 2 זרים גבוהים. זה ברור שרותברט לא ישחק בעונה הבאה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 11:54 
לא מבין למה אתה מצפה לקפיצת מדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
red pepper כתב:

זו תהיה טעות קשה אם כן. אני הייתי מחתים את סטו דגלאס וסוגר ככה את הסגל הישראלי.
למה? בלאט, לימונד, בן-משה, נאור, גינת, ואיידן זה סגל ישראלי רחב עם כיסוי כמעט לכל עמדה. את החסרון העיקרי בו - אין ישראלי שני 'בכיר' , גם סטו דגלאס לא יפתור. עדיף לדעתי להשקיע יותר בזרים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:51 
זה לא רחב. ובעיקר לא מספיק מוכשר. ואני בכלל לא מדבר על פציעות וכו', שאז יתגלה העניין במלוא תפארתו.
לגבי בן משה, אני מאוד מעריך את הכישרון שלו וחושב שיש לו עתיד נאה בתור שחקן ליגת על. לטעמי בשלב הזה הוא צריך לשחק עונה בליגה הלאומית בתור שחקן מוביל. להסיק ממשחק אחד נגד מכבי חיפה שהוא צריך להיות המחליף השני של הפועל בקו החוץ - זו מחשבה בעיני לא רצינית. בדיוק מסוג המחשבות שיכולות לגרום לצרות. וזה גם לא הוגן כלפיו.
בהנחה שהחמישייה תהיה: זר, רביב, זר, מתן, זר, זה אומר שמהספסל לקו חוץ יש שני מחליפים: תמיר בלאט ובן משה. זו קבוצה שרמת הכישרון בישראלים שלה נמוכה מהעונה (כן, עם כל הביקורת על רותברט). אז מה בדיוק עשינו פה? ויתרנו על רותברט (בצדק) כדי להחליש עוד יותר את הקבוצה?
הפועל חייבת להביא עוד ישראלי. חייבת. לא צריכה להיות בכלל אופציה אחרת (אלא אם שוב, לא הפיקו פה שום לקחים מהעונה הזו ואז יידהמו להיכשל שוב בעונה הבאה). ולא שאני חושב שדגלאס הוא כוכב על, אבל הוא ייתן קליעה מבחוץ (דבר שבאופן קבוע כמעט חסר בהפועל), הוא שחקן יחסית מנוסה, שמכיר את הליגה, שיחק במכללה טובה, ויכול לתת לא מעט דקות (וכבר עשה את זה).
בעיני על רותברט היה צריך לוותר. אבל או: עבור ישראלי "בכיר", או עבור הרחבת הסגל הישראלי. והרחבת הסגל הישראלי זה להביא מישהו כמו דגלאס.
שוב: אני מאוד מאוד מקווה שאין מחשבה להישאר עם הסגל הישראלי הזה. זה ממש לא לעניין. ויקרב עוד כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:56 
ועוד הערה:
הגיע הזמן להסיק את המנטרה של "להשקיע יותר בזרים". הבעיה של הפועל העונה לא הייתה ההשקעה בזרים. אלא בחירת הזרים. התקציב לזרים היה בסדר גמור. בתקציב דומה קבוצות אחרות הביאו אחלה שחקנים. אז הבעיה היא לא תקציב הזרים, אלא איך שהמועדון התנהל בסוגייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
מחליף שני לקו האחורי נשמע כמו דבר גדול, אבל על כמה דקות מדובר כאן? לימונד והרכז הזר צפוים לאכול איזה 60 (אפילו עם באטל החלש זה הגיע ל-66.6), בלאט נתן השנה 14.5, ואין סיבה לחשוב שזה ירד משמעותית, ואם, כמו שהציעו כאן, יהיה עוד אחד בעמדה 2-3, בכלל נשארת עם פירורים למחליף השני הזה. אז בשביל זה להחתים עוד מישהו?
לגבי בן-משה עצמו, בוא נשווה אותו לתמיר בלאט של לפני שנה - בן-משה מבוגר במעל 9 חודשים, עם נתונים פיזיים יותר טובים, יש לו ברזומה מעל כפול נקודות, פי 7 נקודות מדד, והגנה יותר טובה. והנה, רוב האנשים כאן ציפו לפני שנה מבלאט שיהיה שחקו רוטציה של 5-10 דקות (וכאמור הוא קיבל 14.5), אז זה לא הגיוני לצפות אותו דבר היום מבן-משה? להסיק ממשחק אחד? קודם כל, ראיתי גם משחקים שלו בנוער. אבל בוא נלך עוד שנה אחורה - בתחילת העונה הקודמת רבים ציפו מגולן גוט, שיהיה שחקן רוטציה לפי משחק אחד, נגד אותה יריבה (14 נקודות מדד באותו משחק, ו 3- בכל השאר ביחד). שחקן מוביל בלאומית? סבבה, אבל במסגרת הכרטיס הכפול (עוד יש כזה דבר?), לא מלוותר מראש על שנה שלמה שלו.
לגבי הכסף לישראלים/זרים, תמיד אפשר ליפול עם זרים יקרים כמו יינסי גייטס, או אפילו 'מוכחים' כמו דיז'ון תומפסון, אבל בסופו של דבר הכסף לישראלים וזרים יוצא מאותו מקור, וקיים מתאם כלשהו בין כמות הכסף שאתה משקיע בזרים, לאיכות שלהם. נניח, למשל, שהפער במו"מ עם ג'ף הוא שלושים אלף דולר, ודגלאס עולה לך ארבעים אלף (אני כמובן סתם זורק מספרים), במה עדיף להשקיע את הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: