dr.avi כתב:
תודה רבה על הסיכום
אני באמת לא מבין למה כל אשכול על פיגועים או על פוליטיקה מגיע לרמות כאלה של סחי. לא נמאס לכם?
רמות כאלה? יש פה משתמש שכתב בצורה חד משמעית למה זה הכרחי לעשות שואה לפלסטינים. גם אם תקח את החגיגות של פאביו על המוות של אזרחים פלסטיניים, את זה שאדום נחמד קרא לו נאצי, את זה שאופטימי ייחל לפיגועים באירופה כל דבר עוקצני או חריף מדי, כל עלבון רדוד וכל חצי משפט שאפשר להוציא מההקשר כדי להראות משהו יותר נוראי, תחבר הכל ותעלה הכל בחזקת מספר ההודעות בכל האשכולות האלה, זה עדיין לא יתקרב לרמה הזאת.
אבל כמובן, שואה זה לא חמור כמו לקרוא למישהו "אפס".
pokara כתב:
Noam כתב:
למה טיפש? הוא למד את דף המסרים בצורה די מרשימה.
דוקא אם אני לא טועה זה מתיישב עם התזה שלך (הדיי נכונה לדעתי) שעד שלא יהיה כאן הרבה הרבה הרבה יותר גרוע, כלום לא ישתנה
ולא יודע, כשקראתי את מה שפאביו כתב זה דווקא נראה לי עקיצה צינית לעבר כמה מחברי הפורום,
אז או שטעיתי בהבנתי או שפשוט ציניות הולכת טוב רק מצד אחד של המתרס לכיוון הצד השני וכשזה חוזר כמו בומרנג זה הופך להסתה

תעשו כמה עקיצות "ציניות" שבא לכם, רק שברגע שמדובר בעקיצה, אז מן הסתם מה שחשוב זה מה שמשתמע ממנה.
למשל, עקיצה שמה שמשתמע ממנה זה "כל הדיבורים של המנהיגים הישראלים על 2 מדינות ומו"מ זה משיכת זמן בשביל למנוע בשטח כל אפשרות לפתרון לסכסוך" היא ביקורת לגיטימית. לעומת זאת אם מה שישתמע ממנה זה ש"ישראל יוצאת למבצעי זקפה חזקה בעזה רק כדי שיהיה להם מספיק דם של ילדים פלסטינים כדי להכין מצות" זאת תתפרש כתעמולה אנטישמית(ואולי נאו נאצית, אם הם לא הטובים עכשיו).
באופן דומה, ההודעה שבה פאביו דיבר על זה ש"אם רק ניתן להם מדינה יהיה שלום" היא ביקורת לגיטימית, לעומת זאת כשהסאבטקסט הוא "x מנתגדים לירי בבני אדם רק כשזה מחבלים פלסטינים, מוות של אזרחים יהודים לא מזיז להם/משמח אותם", כשברור לכולם מי הם אותם x, זאת השמצה דוחה מצד אחד, וריקוד על הדפ של ההרוגים בפיגוע מצד שני.