סימרוטיץ כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחקן שהיה שחקן הרכב בקבוצת צמרת ברומניה בשנתיים האחרונות.
לא יודע מה זה אומר, אבל בואו נגיד שרוב הסיכויים שהוא יותר טוב מוולטון סילבה ולאונרדו באורב (עכשיו אחרי שניחסתי אותו, בטוח שהוא יהיה יותר גרוע משניהם).
מממ
פינטלי ? בומבה ?
כל מקרה לגופו.
בומבה הגיע מקבוצה קטנה שבאופן מפתיע איימה על האליפות ברומניה וסיימה שניה (הקשר האחורי של אותה קבוצה היה... גורובסוב). הוא נתן מספרים בינוניים מינוס (נדמה לי משהו כמו 5 ו-5) אבל היכולות הטכניות, גילו הצעיר וההצלחה של הקבוצה הפכו אותו לפרוספקט מעניין.
אין ספק שהיום אפשר להגיד שזו היתה טעות לבנות עליו בתור השחקן שיוביל את הקישור ההתקפי אבל על פניו זה היה נראה כמו הימור די טוב.
פינטילי לעומת זאת זה סיפור שונה. בעיני למרות שהוא לא היה מספיק דומיננטי הוא עדיין היה רמה מעל שאר הקבוצה (לא שזה היה מאוד קשה).
כנראה שאם הוא היה נשאר אחרי ינואר גם היה אפשר לראות את זה.
לא ראיתי אותו מספיק לפני הפועל כדי לדעת אם היתה לו ירידה ביכולת אבל צריך לזכור שהוא הגיע מערב הסעודית, אחרי שהוא לא שיחק בערך מפברואר והוא היה בן 31. כלומר היו פה מספר סימני שאלה.
לגבי גורובסוב יש פחות סימני שאלה.
הבן אדם משחק כבר כמה שנים טובות בליגה הרומנית ונחשב לקשר אחורי די מוביל שם. הוא בגיל טוב, לא עבר פציעה משמעותית והרקורד שלו נראה בסדר גמור מכל הבחינות.
הבעיה שלי איתו זה יותר סוג השחקן שהוא. לפי הסרטונים אמנם מדובר בקשר אחורי די טכני עם פס טוב, אבל קשר אחורי פרופר שמשחק בעיקר מאחורה.
לא ברור לי מה הוא יעשה ליד ידין וניקוליץ' שצריכים לידם שחקן בסגנון של חמזה בארי (רק יותר טוב).