תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
איזה שחקן ישראלי יש להביא לחמישיה לדעתך? האם שווה לקחת את הסיכון ולהמשיך לפתוח עם מתן / איידן שנה הבאה ולנסות להביא איזה יפתח זיו כגיבוי נוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:15 
לא מכיר את גינת, אבל זה נכון מאוד לגבי איידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:25 
el dudernio כתב:
איזה שחקן ישראלי יש להביא לחמישיה לדעתך? האם שווה לקחת את הסיכון ולהמשיך לפתוח עם מתן / איידן שנה הבאה ולנסות להביא איזה יפתח זיו כגיבוי נוסף?

אני הייתי פותח עם מתן, רביב ושלושה זרים.
מהספסל: תמיר, זר, דגלאס, גינת ואיידן.
אם יהיו זרים טובים (אלן ועוד זר ששיחק העונה בארץ זו התחלה מצויינת) - אז יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:43 
אין כזאת חשיבות גדולה לחמישייה, זה גם דבר שמשתנה לאורך העונה ותלוי במידה רבה בזרים. מה שחשוב זה שיהיו לנו 5 ישראלים לגיטימיים מלבד רביב. כבר אמרתי שלא צריך לדעתי את האובססיה הזאת של "ישראלי בכיר שני לחמישייה".

אני קונה את הסגל הישראלי שפרביס רשם פה. הבעיה העיקרית היא שמתן יעיל רק כ-4 בשלב הזה של הקריירה, גם כי הוא שומר הרבה יותר טוב בפוסט (ויכול לבוא משם לעזרות יותר בקלות, מה שהוא עושה מצוין בניגוד ללרדוף אחרי גארדים בפרימטר מעמדה 3) וגם כי מהעמדה הזאת הוא יכול לתת יתרון מסוים בריווח בהתקפה מבלי לעלות לך ביוקר מבחינת יכולת אישית בקו האחורי (בעמדה 3 ליד שני גבוהים הקו האחורי מוגבל מדי). זה נכון שיש למתן גם לא מעט חסרונות בעמדה הזאת והוא חייב לשחק ליד גבוה סטייל ג'ף שלוקח ריבאונד בשביל שניים (ליד שחקן כמו גייטס זה פשוט אסון), אבל עדיין זו העמדה שבה הוא הכי אפקטיבי גם אם זה לא נראה כל כך טוב לארז אדלשטיין בשידורים. זו העמדה בה הוא נתן לנו ערך מוסף אדיר בסוף העונה כולל בפלייאוף, ואגב גם לפני כן המשחקים הגדולים שלו היו למשל מול חיפה בבית כשוויליאמסון היה פצוע והוא שיחק רק בתור 4. במשחקים האחרים בתחילת העונה כששיחקנו עם רותבארט, ג'ף וג'ון בתור גבוהים שחילקו ביניהם 80 דקות, מתן בתור 3 היה נון פקטור לחלוטין ואפילו סוג של חור בשני צדי המגרש.

הבעיה כאן נובעת מזה שבחמישייה שפרביס כתב, בהנחה שמתן 4 אז יש לך על הספסל גם זר גבוה, גם את גינת וגם את איידן. כלומר 3 גבוהים יקרים. ובכל מקרה בסגל יש לך בעצם 5 שחקנים בעמדות 4-5.
אפשר לפתור את זה על-ידי גבוה זר אחד שיכול לשחק גם בעמדה 3 (שחקן בסגנון דומיניק מגווייר) אבל אז כבר יש לך חסרונות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:55 
Fez כתב:
אני מאוד מעריך את קולמן, אבל צריך להיות ריאליים. הפועל לא יכולה לקחת שחקן מחיפה של ג'ף רוזן, לפחות לא שחקנים שחיפה מעוניינת בהם, בלי להשתגע כלכלית. אם תצטרך לשלם 100 אלף דולר בשביל קולמן אז אלו סכומים שאין לנו ושגם לא בטוח שכדאי לשלם בשביל שחקן שיהיה בן 33 עונה הבאה והוא שחקן משלים באופי (ואני חושב שהוא שחקן משלים אדיר - אם חיפה היו עוברים את ראשון לציון זה היה נטו בזכותו עם איך שהוא אמלל את ליונס בהגנה והיה גם היחיד שפגע מבחוץ לאורך הסדרה).
סטו דאגלס נראה לי הרבה יותר ריאלי.

ולא הייתי מוותר על גינת. הוא שחקן בן 21 עם לא מעט אפסייד. מתן אוטוטו בן 36 ויש לו כנראה עוד עונה לתת לכל היותר.
האופציות הישראליות בשוק מאוד מוגבלות וברגע ששחקן "משתקע" בקבוצה (כמו רוזפלט בחולון, בלייזר/קולמן/דיברתלומאו/צ'וברוביץ' בחיפה, ניסים/כדיר/שמחון באילת, אפילו זליקוביץ' בהרצליה וכו') זה מאוד קשה להוציא אותו משם בלי להתאבד כלכלית. יש לנו אינטרס מאוד גדול שגינת יתפתח לישראלי מוביל בליגה אצלנו ולא במקום אחר.

הפועל לא יכולה לקחת שחקן מחיפה או כל קבוצה אחרת שיש לה בעלים עם כסף. זה ברור. ברור שלא הייתי מתאבד על אף שחקן ישראלי היום כי אני לא רואה מישהו שבאמת שווה את זה.
אני מדבר על קולמן רק למקרה שחיפה לא ירצו להמשיך איתו והמחיר יהיה אפשרי מבחינתנו. אני חושב שזה שחקן שמתאים ל-DNA של הפועל (אם כבר הזכרת את זה) כמו כפפה ליד.
כמו שאמרת - שחקן משלים, אבל שחקן משלים אדיר. קלאסי כגארד שני ליד רביב או קומבו שיגיע (אם יגיע).
המחשבה על קו אחורי שמורכב משני זרים (קומבו ו-2/3) שיכולים לעשות נקודות וגם לשמור, רביב וקולמן (וגם בלאט כמובן) גורם לריר לנזול מהפה שלי.
כשיש לך שחקן עם יד קטלנית (בד"כ) כמו שלו, אתה יכול להתפשר גם על שחקן כמו דילייני. וכשאני אומר להתפשר אני מתכוון לכך שהוא שחקן בלי יד יציבה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס וקולמן עולים כמו רוטבארט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:13 
דובראש כתב:

מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
el dudernio כתב:

אני הייתי פותח עם מתן, רביב ושלושה זרים.
מהספסל: תמיר, זר, דגלאס, גינת ואיידן.
אם יהיו זרים טובים (אלן ועוד זר ששיחק העונה בארץ זו התחלה מצויינת) - אז יהיה בסדר.

כמו שפז אמר...
באיזה עמדה מתן? אם 3 אז אתה מוגבל מבחינת גארדים. אם 4 אז אין מה לחפש עם 3 שחקנים של עמדה 4-5 על הספסל ודי חבל להחזיק את גינת ואיידן,במיוחד עם אתה גם עם תומאס ואלן (למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:25 
עם שני זרים טובים, רביב, דגלאס ותמיר לא תהיה מוגבל בגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
בית יוסף זה אחלה חיזוק לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
בית יוסף זה אחלה חיזוק לספסל.

שחקן נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:13 
אני אוהב את בית יוסף אבל אין לו מקום ליד בלאט, ובלאט עולה הרבה פחות.
לדעתי צריך להביא ישראלי 2-3 עם קליעה במחיר סביר. סטו דאגלס, שמריז, כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:

מה פתאום.

יותר או פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
חנן קולמן שחקן תענוג אבל יש לו חוזה לעוד עונה בחיפה (חתם לשנתיים בקיץ הקודם), אפשר למחוק אותו מהרשימות.

אם יוצאים מנקודת הנחה שיבזורי לא ריאלי, הישראלי ה"בכיר" היחידי שכן הייתי מנסה ללכת עליו (אבל לא להשתגע) זה שמחון. אם אפשר להביא אותו במחיר סביר הוא סוגר לנו את עמדת הישראלי השני בחמישייה לשלוש שנים ונותן לנו שקט בגזרה הזאת, במקום שכל קיץ נצטרך לשבור את הראש מחדש. הוא לא שובר שיוויון ולא ינצח משחקים, אבל הוא כן ישראלי שיכול לתת 30 דקות במשחק, לא חור בהגנה, לא נפילה בהתקפה, אין מצב לפלופ (כל מה שרוברט לא). אחרת אפשר ללכת על רביב ועוד חבורה של ישראלים משלימים - מתן, בלאט, גינת, אולי איידן, אולי עוד גארד.

לגבי זרים, אז קודם כל ג'ף מן הסתם, לידו עוד 4-5, רכז וסווינגמן. את הזרים שנותנים פה עונת פריצה אי אפשר להביא אבל דווקא זרים בני 30 שמגלים עליונות על הליגה והם לא פחות טובים יותר ריאלי להביא. פול דילייני, אמנם אין לו קליעה אבל הוא היה הגארד הכי טוב בליגה העונה (מין ראסל ווסטברוק של הליגה), אם מביאים אותו ומקיפים אותו בקלעים זה מפחיד. צ'ארלס תומאס אם אפשר, באנקר בכל מה שקשור לצבירת נקודות והתאמה טובה מאוד לג'ף (הבעיה היחידה שחופפת לשניהם זה ששניהם נוטים לצבור עבירות אבל אפשר להתמודד עם זה). אלאנדו טאקר יכול להיות אופציה בתור זר רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
איך קלינסוורת? ראלי מתאים לגף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:46 
דובראש כתב:
purvis short כתב:
דובראש כתב:

מה פתאום.

יותר או פחות?

ברור שיותר.
אני מעריך שרוברט עולה העונה כמו שאיידן פלוס דגלאס אמורים לעלות בעונה הבאה. ובהנחה שגינת אמור לעלות בערך כמו איתי (בתוספת ההוזלה במחיר המאמן. לא מאמין שישלמו למאמן את השכר של קטש) אז לדעתי זה סביר להחתים את דגלאס, גינת ואיידן במקום רוברט וגיל אמיתי.

לגבי קולמן: היום דווקא פורסם שאין לו חוזה לעונה הבאה בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:49 
יובל כתב:
חנן קולמן שחקן תענוג אבל יש לו חוזה לעוד עונה בחיפה (חתם לשנתיים בקיץ הקודם), אפשר למחוק אותו מהרשימות.

אם יוצאים מנקודת הנחה שיבזורי לא ריאלי, הישראלי ה"בכיר" היחידי שכן הייתי מנסה ללכת עליו (אבל לא להשתגע) זה שמחון. אם אפשר להביא אותו במחיר סביר הוא סוגר לנו את עמדת הישראלי השני בחמישייה לשלוש שנים ונותן לנו שקט בגזרה הזאת, במקום שכל קיץ נצטרך לשבור את הראש מחדש. הוא לא שובר שיוויון ולא ינצח משחקים, אבל הוא כן ישראלי שיכול לתת 30 דקות במשחק, לא חור בהגנה, לא נפילה בהתקפה, אין מצב לפלופ (כל מה שרוברט לא). אחרת אפשר ללכת על רביב ועוד חבורה של ישראלים משלימים - מתן, בלאט, גינת, אולי איידן, אולי עוד גארד.

לגבי זרים, אז קודם כל ג'ף מן הסתם, לידו עוד 4-5, רכז וסווינגמן. את הזרים שנותנים פה עונת פריצה אי אפשר להביא אבל דווקא זרים בני 30 שמגלים עליונות על הליגה והם לא פחות טובים יותר ריאלי להביא. פול דילייני, אמנם אין לו קליעה אבל הוא היה הגארד הכי טוב בליגה העונה (מין ראסל ווסטברוק של הליגה), אם מביאים אותו ומקיפים אותו בקלעים זה מפחיד. צ'ארלס תומאס אם אפשר, באנקר בכל מה שקשור לצבירת נקודות והתאמה טובה מאוד לג'ף (הבעיה היחידה שחופפת לשניהם זה ששניהם נוטים לצבור עבירות אבל אפשר להתמודד עם זה). אלאנדו טאקר יכול להיות אופציה בתור זר רביעי.

איך אתה מקיף את דילייני בקלעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 17:53 
רדנקו כתב:
יובל כתב:

מה זאת אומרת? אם יש לך בסגל את סטו דגלאס, ואתה מביא זר בעמדה 2-3 עם קליעה מבחוץ, אז אתה מסודר מבחינת קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 18:05 
פול דלייני שחקן אדיר אדיר בשני צידי המגרש וגם ווינר גדול.
הבעיה איתו שההתאמה שלו לרביב לא משהו בכלל. גם קולע לא משהו מבחוץ וגם לא ממש מוביל כדור דומיננטי.
לא משהו שאי אפשר לעבוד איתו אבל יש בעייתיות מסוימת.
רכז לדעתי שאמור להיות יחסית לא יקר זה ג'וש סלבי ששיחק העונה בליגה הטורקית השניה.
אמנם הוא הדקייס לא קטן (כנראה הסיבה שהוא שיחק בליגה הטורקית השניה) אבל שחקן מוכשר בטירוף.
האמת היא שבכלל יש לי רשימת זרים כבר בראש אבל נחכה לאשכול הזרים המסורתי :SMOKE:

ובנימה קצת אחרת, קצת מבאס לחשוב על הקבוצה בעונה הבאה ולדעת שנייט לא יהיה חלק ממנה.
פחות בגלל הקטע המקצועי ויותר בגלל הקטע שאיתו תמיד יש הפוטנציאל למשהו מיוחד.
מניח שככה אוהדי גולדן סטייט מרגישים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יובל כתב:

רביב הוכיח שליד גארד דומיננטי שמוריד ממנו את הפוקוס הוא יכול לקלוע. זר 2-3 עם קליעה חובה מן הסתם. מתן שהוכיח שהוא עדיין איום קליעה בקץ'-אנד-שוט. בלאט. אם אתה מביא בתור גבוה את תומאס למשל זה גם קליעה. עוד גארד ישראלי עם קליעה. זה מבחינתי להקיף אותו בקלעים.

לגבי ההתאמה עם רביב, אני דווקא לא מסכים. אמנם זה לא אידאלי שחקן בלי קליעה, אבל קודם כל חשוב להביא גארד זר שהוא איום לסל כמה שיותר גדול ושיכול לעבור את השחקן שלו ולהגיע לטבעת. זה מחייב את היריבה לשים את רוב הפוקוס ואת השומר הכי טוב שלה על הגארד הזר וזה מה משחרר את רביב. רביב נראה הכי טוב ליד קרלון, שהיה סקורר ענק אבל דווקא הקליעה מבחוץ היה החלק החלש (יחסית) אצלו ויותר פחדו מהצעד הראשון שלו. גם ליד נייט, אמנם היו לו תצוגות קליעה אבל זה שחקן שקודם כל פוחדים מהצעד הראשון ומהכדרור שלו. כמובן שלדילייני אין קליעה בכלל בניגוד לשניהם, אבל אני חושב שהשילוב ביניהם וההתייחסות של ההגנה תהיה דומה. ולעומת זאת, ליד באטל שכביכול היה השחקן ה"נכון" ליד רביב היה לו יותר קשה, כי באטל לא היה יכול לעבור קונוס, החביאו עליו שחקנים וכל הפוקוס של ההגנה נפל על רביב. לגבי הובלת כדור אני דווקא חושב שזה בדיוק מה שרביב צריך, קומבו-גארד סקורר שיכול לשחק גם רכז (ולדילייני יש יכולות ניהול משחק מצוינות בעיניי) וגם בלי הכדור, וממש לא איזה בול-הוגר. שוב, קרלון ונייט מול באטל. באופן כללי אני לא מת על שחקנים בלי קליעה, אבל דילייני שחקן כל כך טוב (חוץ מקליעה הוא שחקן לא פחות ממושלם) שהייתי לוקח אותו בלי היסוס למרות זאת.

פרוויס: http://mhbasket.co.il/6445/%D7%9E%D7%9B ... %9E%D7%9F/. במינימום יש לחיפה אופציה שהם צריכים לממש ואין סרט לדעתי שהם לא יעשו את זה.

קילינגסוורת' כבר זקן, חור בהגנה והוא לא השחקן שצריך ליד ג'ף. ליד ג'ף צריך 4-5 עם יכולת אישית כמו צ'ארלס תומאס שיכול לשחק גם רחוק מהסל, לא אחד שחונה בצבע כל התקפה. או בכלל, בשלב הזה בקריירה שלו הוא לא מתאים לקבוצה שמכוונת לצמרת. אני גם לא בטוח שעם כל הקילומטרז' שלו בארץ אין עליו כבר מיסוי מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:11 
זה שצריך ליד רביב גארד סקורר זה ברור וזו גם לא חוכמה גדולה, כמעט כל גארד בליגה הוא סקורר.
עדיין איך שלא תהפוך את זה רביב צריך לידו שחקן עם קליעה. אמנם האחוזים שלו השתפרו והם עכשיו סבירים, אבל הוא תמיד יעדיף את החדירה וליד שחקן בלי קליעה זה מתכון להגנה מכווצת.
אם הסווינגמן לא יהיה קלעי רציני כנראה שתהיה לך בעיה מסוימת. שוב, לא סוף העולם אבל בעיה.
ואני גם לא חושב שרביב צריך רכז בול הוגר לידו, אבל הוא כן צריך שחקן שאוהב את הכדור ביד (כמו קרלון) ודלייני הוא קצת פחות כזה. לא מדובר על משהו מאוד בעייתי כי הוא בסך הכל מוביל כדור טוב אבל לא התאמה קלאסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:26 
רמי הדר לא ימשיך בחיפה.
ל-ה-ב-י-א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:46 
מה הייתם אומרים על זליקוביץ?
אני זוכר מצויין כמה רע גמרנו איתו, אבל הסכסוך ההוא היה בעיקר בינו לבין אדלשטיין, ובכל זאת עברו כמה שנים טובות. הוא עצמו אמר בראיון לעירד צפריר לא מזמן שהוא ישמח לחזור להפועל בשלב מסוים.

כמה הוא מרוויח בהרצליה? מה מצב החוזה שלו שם ומה הסיכוי שהוא ישוחרר בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
יש לו חוזה בהרצליה לעוד עונה, ובכל מקרה הוא לא יכול להיות ליד רביב (מעבר לזה שיש ביניהם דם רע, הם דורכים אחד על השני מבחינה מקצועית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 01:33 
טאקר השחקן האהוב עלי בליגה העונה אחרי קלייבורן. ה2-3 האולטימטיבי בליגה שלנו.
הוא בכלל שחקן שאם היה משפר את הקליעה כבר היה שחקן NBA לפני שנים (הרי הוא היה בחירת דראפט סיבוב ראשון ולא השתלב בעיקר בגלל הקליעה), והוא שיפר את הקליעה משמעותית - פשוט כבר בשלב מאוחר בקריירה שהוא קצת עבר מתחת לרדאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אם איידן לא ממשיך הייתי מביא את כראם משעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
אם איידן לא ממשיך הייתי מביא את כראם משעור.

אין קשר בין שניהם. משעור משחק בעמדה 4, ליד מתן שאני מניח שימשיך וגינת שכנראה סגור אין לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 09:52 
[url=http://sport1.maariv.co.il/כתבה/176286]בספורט1[/url] מפורסם שננאד מרקוביץ מועמד לאימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 09:58 
איזה בן אדם אגדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מההיסטוריה שלו אצלנו והרומנטיקה שבאה איתה, מה ההיסטוריה שלו כמאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: