תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
במשך עונה שלמה יש פה לא מעט משתמשים שאומרים שהבעיה היא בבניית הקבוצה.
אז אם נצא מנק הנחה שתקציב השחקנים הוא בערך 6.5 מיליון ₪
תרכיבו קבוצה לעונה הבאה....בוא נראה אתכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 06:34 
קאונסיל תחת חוזה כרגע? יש סעיף שחרור אסטרונומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:20 
תקציב 6.5 מליון? התקציב שלנו יותר גבוה מזה לפחות בעשרים וחמישה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

וואלה: "בעונה שעברה הכריזה מכבי חיפה על המשך דרכו של רמי הדר יום לאחר סיום העונה, אלא שהפעם הדברים לא אמורים לחזור על עצמם. המאמן, שלא מעט עיתונאים בחרו בו כמאמן העונה, שוקל אפשרויות נוספות, כשברקע דיבורים על מעבר להפועל תל אביב, ואפילו אופציית מעבר לאירופה נשמעת כאפשרית"

יאללה בוא כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
אני הייתי מתחיל משחקנים חדשים. חנן קולמן. החתמה של איידן לשנה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:25 
וארגס ליד לימונד זה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:31 
אני הייתי מתחיל בהחתמת מתן נאור, יש דברים שבגללם אנחנו אוהבים ספורט, מתן נאור הוא אחד כזה, מספרים וגיל פחות משמעותיים בהקשר שלו לדעתי.
מה שכן השלד שלנו נראה עייף במהלך העונה, על אף שהיה בו לא מעט כישרון, רק הבאתו של נייט העירה את הקבוצה וראינו מה זה עשה.
נייט לא באמת תרם יותר מידי למעט משחק אחד הוא שניים, התרומה הגדולה שלו הייתה באווירה שהוא יצר בקבוצה.
לדעתי צריך ללכת בכל הכוח על גבוהים זרים כאשר יש להחתים את אלן, להחתים את איידן (אם הוא לא חתום), לנסות להשתחרר מהחוזה של רוטבארט ולהביא ישראלי דומיננטי אחר לעמדה 2-3.
אה וכמובן, רמי הדר, ככל שהוא מתראיין יותר אני אוהב את האיש יותר. נראה בנאדם כנה ואמיתי והוא הוכיח את עצמו מבחינה מקצועית העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים שחובה להשאיר (לא מתעסק כרגע במצב החוזי):

רביב
מתן
ג'ף
איידן
בלאט
צוף
מעבר לזה יש רבים וטובים שיהיה נהדר אם נביא:
צ'ארלס תומאס, דיברתולומאו, קולמן, שמחון, קמרון קלארק

חשוב ליצור המשכיות. השארת השחקנים האלה תהיה דרך מצויינת לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:53 
רדנקו כתב:
תקציב 6.5 מליון? התקציב שלנו יותר גבוה מזה לפחות בעשרים וחמישה אחוז.

תקציב שחקנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר להביא את רמי הדר, ביחד עם חנן קולמן מחיפה.

מבחינת זרים אם אפשר (ואי אפשר) להביא את:
גארט, קליברון, תומאס וכמובן להשאיר את ג'ף.
ישראלים:
כמובן להשאיר את רביב, אידן מתן בלאט, בן משה ווכנר. ולהוסיף את קולמן לגבי ההמשך הייתי שמח ליפתח זיו וגינת אבל זה כבר חזירות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:58 
ranjef כתב:
וארגס ליד לימונד זה חלום

ממש לא. (למרות שורגאס אחלה שחקן. ליד רביב צריך גארד סקורר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:01 
מאמן: רמי הדר או אברהמי

זרים: ג'ף אלן תחילה
לידו צריך להביא 4-5 סקורר.
גארד זר שיכול לייצר. ועוד שחקן בעמדות 2-3 (סטייל טאקר מקריית גת)

ישראלים: רביב, מתן, בלאט, איידן, גינת (לא מתעלף ממה שראיתי ממנו, אבל כנראה שהוא יהיה)
בגזרת רכש ישראלי ההעדפות שלי הן ככה:
1. חנן קולמן (סיים חוזה בחיפה)
2. סטו דגלאס (אם מתן נשאר, אז עמית שמחון זה פחות או יותר על העמדה שלו כך שזה עלול להיות בעייתי. למרות שמקצועית שמחון שחקן טוב יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:11 
נשמע הגיוני.
ואם אי אפשר להביא רכש ישראלי הולם במחיר סביר אז להשאר עם רביב מתן בלאט איידן גינת צוף ולשים עוד כסף על הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:41 
הייתם מביאים את מאיר לעונת פרישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:43 
alchemist כתב:

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:

ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:17 
לא יודע מה האמינות של זה, אבל בכמה מקומות כתוב ששוקלים לפנות אליו בנוגע לתפקיד מנהל מקצועי (וגם לבירנבוים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:18 
Kyahs כתב:
לא יודע מה האמינות של זה, אבל בכמה מקומות כתוב ששוקלים לפנות אליו בנוגע לתפקיד מנהל מקצועי (וגם לבירנבוים).

מקווה מאוד שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
באמת תהינו אתמול בדרך חזרה מירדן מי כן יכול להתאים לתפקיד מנהל מקצועי בלי שזה יהיה בזבוז כסף
השם היחיד שהצלחנו לחשוב עליו הוא גור שלף, למרות ההיסטוריה איתו (וזו גם תהיה סגירת מעגל יפה, אבל זה לא הסיפור בעיני).
שמות אחרים שבאמת יכולים לשדרג אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:24 
כתבה על העונה הבאה של אור שקדי מוואלה:
http://sports.walla.co.il/item/2966822

על פי הכתבה ישוחררו כל הזרים.
אהיה מאוכזב מאד אם לא ישתדלו להשאיר את ג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 10:27 
dorz כתב:
באמת תהינו אתמול בדרך חזרה מירדן מי כן יכול להתאים לתפקיד מנהל מקצועי בלי שזה יהיה בזבוז כסף
השם היחיד שהצלחנו לחשוב עליו הוא גור שלף, למרות ההיסטוריה איתו (וזו גם תהיה סגירת מעגל יפה, אבל זה לא הסיפור בעיני).
שמות אחרים שבאמת יכולים לשדרג אותנו?

מנהל מקצועי צריך להיות מישהו שקודם ישדרג את הקבוצה בסוגיית הזרים. זה החסרון הכי גדול של הפועל וזה בעיני העניין המרכזי.
השם היחיד שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה מישהו כמו שי האוזמן.
אפי או טפירו? תחסכו את הכסף ותשקיעו בשחקנים.
או שתביאו מישהו באמת מתאים - או שתוותרו. לא חייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 11:10 
לא בטוח שהייתי משתולל על הישראלי הנוסף.
אם הסגל הישראלי שלנו הוא רביב, גינת, איידן, בלאט, מתן וצוף ועוד אולי ישראלי צעיר ומוכשר מהלאומית ולזה מביאים 2 גבוהים זרים - ג'ף ועוד זר דומיננטי אנחנו מכוסים מאוד בגובה.
בנוסף קומובו גארד ועוד זר 2-3.
הייתי דואג להשאיר תקציב לשינוי משמעותי באמצע העונה אם צריך או לראות איזה ישראלי בכיר יחסית נתקע בלי קבוצה ומוכן לבוא בסכום נמוך בסוף הקיץ. בזמן שבונים את הקבוצה בתחילת הקיץ מחירי הישראלים מטורפים ולא שווה להשתולל במיוחד אם יש לנו 4-5 שחקנים ישראלים טובים.
לגבי מנהל מקצועי - גם מנהל מקצועי יכול ליפול עם זרים, השנה ושנה שעברה היה לנו את עידן אבשלום כסקאוט שקטש הביא איתו במיוחד כי הוא אמור להיות מבין בזרים והוא לא הצליח. מצד שני גם קל לומר שנפלנו בזרים אבל בסוף העונה שיחקנו עם 3 זרים מצויינים כמו נייט, סימונס וג'ף (ואם לא הפציעה של וויליאמסון יכול להיות שהייתה לנו רביעיית זרים מהטובות בליגה) ככה שצריך להתייחס בפרופורציות לכל נביאי הזעם. אם נביא מנהל מקצועי וזה יוריד 20-25 אלף דולר מכל זר נוסף שנרצה להביא (בהנחה שג'ף ישאר) זה לא בהכרח שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 11:54 
purvis short כתב:
מאמן: רמי הדר או אברהמי

זרים: ג'ף אלן תחילה
לידו צריך להביא 4-5 סקורר.
גארד זר שיכול לייצר. ועוד שחקן בעמדות 2-3 (סטייל טאקר מקריית גת)

ישראלים: רביב, מתן, בלאט, איידן, גינת (לא מתעלף ממה שראיתי ממנו, אבל כנראה שהוא יהיה)
בגזרת רכש ישראלי ההעדפות שלי הן ככה:
1. חנן קולמן (סיים חוזה בחיפה)
2. סטו דגלאס (אם מתן נשאר, אז עמית שמחון זה פחות או יותר על העמדה שלו כך שזה עלול להיות בעייתי. למרות שמקצועית שמחון שחקן טוב יותר)

בגדול אני מסכים.
מבחינתי האידיאל זה להביא ישראלי שיתן הגנה, שלשות ויבין את מקומו ברוטציה.
בגזרה הזאת האופציות הכי טובות אלה קולמן, משעור ושמחון. הייתי בודק גם מה קורה עם איגור מאיור ודודו שמריז.
בסופו של דבר השאלה היא כמה כסף זה ישתה לנו מהתקציב. במידה וזה סכומים לא סבירים הייתי שוקל אפילו לוותר על ישראלי נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 11:57 
ישראלים- אני לא ככ מבין בעלויות של השחקנים ואיך לחלק את זה תקציבית, אבל בגדול הייתי משאיר את כל הישראלים.
כולל רותבארט כי אני חושב שפגרה של חודשיים תעשה לו טוב ואנחנו נוכל עוד להנות ממנו. הוא שחקן טוב ואולי מאמן נורמלי יבין איך משתמשים ב217 שלו. אם יש איכשהו כסף, אז עוד גארד ישראלי כמו דיברתולומיאו (רק כדי לראות איזה שיר מוצאים לו) ולדעתי חנן קולמן זו פריווילגיה ששייכת רק לקבוצות עמוקות כי יש לו חסרונות שצרים המון כלים מאחורה כדי לכסות אותם, ולא נראה לי ששנה הבאה תהיה לנו רוטציה
של 12 שחקנים.
בזרים רק שיבנו קבוצה בלי המצאות.
קודם כל צריך להבין מה זרים צריכים לתת לנו ולפי זה להביא אותם. לא להביא ולראות מה הם נותנים.
זרים צריכים לתת פה 4 דברים עיקריים בעיני- סקור, סייז, אתלטיות ואינטיליגנציית משחק גבוה יותר. הגנה הם גם ככה לא עושים כמו שהישראלים עושים.
המפתח בליגה שלנו זה סטראצ' פורוורד. רוב הליגה לא משחקת עם סמול פורוורד ואת רובם תוקעים ב4 סתם כי אין סייז אחר, וגארדים שהם 2 בדכ שומרים ב3 על גארד אחר שהוא 2.(גם אנחנו חוץ מקונגר מהספסל וההוכחה לכך שהוא תמיד קיבל מאצ'אפ של גארדים).
צריך להביא אחד כזה ע"ח טרה סימונס.
לקבוצות הגדולות יש לפחות שניים כאלה (לנסברג ופניני במחלה, דנטה ומנקו במחלה עם הכיפות, דוסון יאנגר ופאלמר בראשון,
גרייבס ורוז'ו בRK). בשנייה שיהיה לך סטר'צ פורוורד (עם כל הכבוד למתן צריך בשני הצדדים והרבה יותר אתלט) שהוא שחקן חמישייה בעמדה 3 אבל אפשר יהיה להשתמש בו גם ב4 ושיוכל לייצר מה4 במידה שווה כמו ב3.אבל הכי חשוב, שיוכל לשמור על 4 עמדות. זה היתרון הכי גדול של הסטראצ' פורוורד, כל הכדורסל הולך לשם עכשיו ומבין כמה זה חשוב לקבוצה השחקנים האלה.

אז אחרי שהבאנו את ה3-4 המדהים שיפתור לנו מלא בעיות,
צריך רכז במקום נייט. על רכז אין מה להרחיב יותר מדי, שוב, רק בלי המצאות. תנו רכז 188+ שמבין את המשחק ומסיים מעל הטבעת, זה חשוב מאד כשה-2 שלך זה רביב.
במידה ובאמת הבאנו גארד ישראלי נוסף, אז הזר הבא שמעניין אותנו זה סנטר כמובן. פשוט סנטר טוב לא משנה לי ככ איזה סגנון רק שלא יהיה דביל.
הזר הרביעי זה הזר מהספסל. בחלומות הרטובים שלי זה יהיה קונגר אבל אין מצב שהוא ישאר פה כי נראה לי שהוא סבל
מכל רגע. אז או ג'ף אלן או כל סקורר עם טירוף והאסל לא משנה באיזו עמדה.

מה שאני מתאר פה זה בגדול לחזור קצת לבסיס ולהוסיף טיפה חדשנות ואת רוב המשחק לבסס על אינטיליגנציה והגנה.
רק שיביאו מקצוען כבר שיעשה סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
יבז'ורי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
מאמן: רמי הדר
ישראלים: רביב, מתן, בלאט, איידן, בן משה, וכנר, גינת, קולמן
זרים: פול דילייני,אלאנדו טאקר, ג'ף אלן ג'ף,מיצ'ל וואט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:58 
ראצ'ו כתב:
לא בטוח שהייתי משתולל על הישראלי הנוסף.
אם הסגל הישראלי שלנו הוא רביב, גינת, איידן, בלאט, מתן וצוף ועוד אולי ישראלי צעיר ומוכשר מהלאומית ולזה מביאים 2 גבוהים זרים - ג'ף ועוד זר דומיננטי אנחנו מכוסים מאוד בגובה.
בנוסף קומובו גארד ועוד זר 2-3.
הייתי דואג להשאיר תקציב לשינוי משמעותי באמצע העונה אם צריך או לראות איזה ישראלי בכיר יחסית נתקע בלי קבוצה ומוכן לבוא בסכום נמוך בסוף הקיץ. בזמן שבונים את הקבוצה בתחילת הקיץ מחירי הישראלים מטורפים ולא שווה להשתולל במיוחד אם יש לנו 4-5 שחקנים ישראלים טובים.
לגבי מנהל מקצועי - גם מנהל מקצועי יכול ליפול עם זרים, השנה ושנה שעברה היה לנו את עידן אבשלום כסקאוט שקטש הביא איתו במיוחד כי הוא אמור להיות מבין בזרים והוא לא הצליח. מצד שני גם קל לומר שנפלנו בזרים אבל בסוף העונה שיחקנו עם 3 זרים מצויינים כמו נייט, סימונס וג'ף (ואם לא הפציעה של וויליאמסון יכול להיות שהייתה לנו רביעיית זרים מהטובות בליגה) ככה שצריך להתייחס בפרופורציות לכל נביאי הזעם. אם נביא מנהל מקצועי וזה יוריד 20-25 אלף דולר מכל זר נוסף שנרצה להביא (בהנחה שג'ף ישאר) זה לא בהכרח שווה את זה.

בהחלט לא הייתי משתולל על הישראלי הנוסף. ומבחינתי אם גינת יגיע זה היה בזבוז של כסף כי הוא לא מגיע בשכר חייל כנראה. אני לא חושב שגינת שווה 60-70 אלף דולר, אבל הלואי שאתבדה.
אבל - וזה אבל גדול - לאור ההיסטוריה שלנו עם זרים בשנים האחרונות, ישראלי עם תפוקה ידועה ובטוחה כמו קולמן, שתמיד אפשר לסמוך על ההגנה שלו (ברמה של רביב ואפילו יותר) ובדרך כלל גם על היכולת ההתקפית,יתן לנו בטחון גדול בקאדר למקרה של נפילה עם אחד הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:35 
בואו נסתכל על זה ככה:
בקיץ יתפנו החוזים של רוטברט, גיל אמיתי, וקטש (אני מניח שהמאמן הבא יהיה זול יותר) - אני חושב שזה סביר בסכומים האלה שיתפנו להשיג את גינת, איידן וסטו דגלאס. נראה לי סביר לגמרי.

אבל: אני חושב שאם כבר רוצים להוציא קצת פחות - אז הדבר הנכון לדעתי הוא לוותר על גינת (במיוחד לאור העובדה שמתן משחק בעמדה 4 לא מעט), ואז במקום אמיתי, רוטברט והכסף שיתפנה מקטש להביא רק רק את קולמן ואיידן (או גינת. אחד מהשניים)
אני כן חושב שהפועל חייבת עוד ישראלי למעט מתן ורביב שאפשר לסמוך על הדקות שלו. כמו קולמן (יותר יקר) או דגלאס (יותר זול)

ללכת על סגל ישראלי של גינת, איידן, תמיר, רביב ומתן זה סיכון גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 14:48 
purvis short כתב:
בואו נסתכל על זה ככה:
בקיץ יתפנו החוזים של רוטברט, גיל אמיתי

אתה בטוח ששניהם לא חתומים לעוד עונה ? לפחות אמיתי חתום ליותר מעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:06 
אני מאוד מעריך את קולמן, אבל צריך להיות ריאליים. הפועל לא יכולה לקחת שחקן מחיפה של ג'ף רוזן, לפחות לא שחקנים שחיפה מעוניינת בהם, בלי להשתגע כלכלית. אם תצטרך לשלם 100 אלף דולר בשביל קולמן אז אלו סכומים שאין לנו ושגם לא בטוח שכדאי לשלם בשביל שחקן שיהיה בן 33 עונה הבאה והוא שחקן משלים באופי (ואני חושב שהוא שחקן משלים אדיר - אם חיפה היו עוברים את ראשון לציון זה היה נטו בזכותו עם איך שהוא אמלל את ליונס בהגנה והיה גם היחיד שפגע מבחוץ לאורך הסדרה).
סטו דאגלס נראה לי הרבה יותר ריאלי.

ולא הייתי מוותר על גינת. הוא שחקן בן 21 עם לא מעט אפסייד. מתן אוטוטו בן 36 ויש לו כנראה עוד עונה לתת לכל היותר.
האופציות הישראליות בשוק מאוד מוגבלות וברגע ששחקן "משתקע" בקבוצה (כמו רוזפלט בחולון, בלייזר/קולמן/דיברתלומאו/צ'וברוביץ' בחיפה, ניסים/כדיר/שמחון באילת, אפילו זליקוביץ' בהרצליה וכו') זה מאוד קשה להוציא אותו משם בלי להתאבד כלכלית. יש לנו אינטרס מאוד גדול שגינת יתפתח לישראלי מוביל בליגה אצלנו ולא במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: