ראצ'ו כתב:
לא בטוח שהייתי משתולל על הישראלי הנוסף.
אם הסגל הישראלי שלנו הוא רביב, גינת, איידן, בלאט, מתן וצוף ועוד אולי ישראלי צעיר ומוכשר מהלאומית ולזה מביאים 2 גבוהים זרים - ג'ף ועוד זר דומיננטי אנחנו מכוסים מאוד בגובה.
בנוסף קומובו גארד ועוד זר 2-3.
הייתי דואג להשאיר תקציב לשינוי משמעותי באמצע העונה אם צריך או לראות איזה ישראלי בכיר יחסית נתקע בלי קבוצה ומוכן לבוא בסכום נמוך בסוף הקיץ. בזמן שבונים את הקבוצה בתחילת הקיץ מחירי הישראלים מטורפים ולא שווה להשתולל במיוחד אם יש לנו 4-5 שחקנים ישראלים טובים.
לגבי מנהל מקצועי - גם מנהל מקצועי יכול ליפול עם זרים, השנה ושנה שעברה היה לנו את עידן אבשלום כסקאוט שקטש הביא איתו במיוחד כי הוא אמור להיות מבין בזרים והוא לא הצליח. מצד שני גם קל לומר שנפלנו בזרים אבל בסוף העונה שיחקנו עם 3 זרים מצויינים כמו נייט, סימונס וג'ף (ואם לא הפציעה של וויליאמסון יכול להיות שהייתה לנו רביעיית זרים מהטובות בליגה) ככה שצריך להתייחס בפרופורציות לכל נביאי הזעם. אם נביא מנהל מקצועי וזה יוריד 20-25 אלף דולר מכל זר נוסף שנרצה להביא (בהנחה שג'ף ישאר) זה לא בהכרח שווה את זה.
בהחלט לא הייתי משתולל על הישראלי הנוסף. ומבחינתי אם גינת יגיע זה היה בזבוז של כסף כי הוא לא מגיע בשכר חייל כנראה. אני לא חושב שגינת שווה 60-70 אלף דולר, אבל הלואי שאתבדה.
אבל - וזה אבל גדול - לאור ההיסטוריה שלנו עם זרים בשנים האחרונות, ישראלי עם תפוקה ידועה ובטוחה כמו קולמן, שתמיד אפשר לסמוך על ההגנה שלו (ברמה של רביב ואפילו יותר) ובדרך כלל גם על היכולת ההתקפית,יתן לנו בטחון גדול בקאדר למקרה של נפילה עם אחד הזרים.