תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 07:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים - הפועל ת"א משחק מס' 5 יום ד' 01.06.16 21:05
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 07:27 
בוקר מדכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:28 
היינו צריכים לנצח במשחק אתמול ובסדרה כולה.
השופטים גנבו לנו הן את המשחק הראשון והן את המשחק האחרון פריוד פריוד פריוד (נקודה נקודה נקודה)
והאחריות כולה על מר שמש יוסף המכונה ספי, שאני ממש לא מבין איך אנחנו לא פוסלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ירושלים - הפועל ת"א משחק מס' 5 יום ד' 01.06.16 21:05
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:29 
עם אדון שמש הנכבד אני עוד אפגש בעונה הבאה בדרייב אין. נדבר צפוף קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
OrCohen כתב:
בוקר מדכא

לא מסכים.

נכון הפסדנו אבל זהו בוקר שגאווה להיות בו אוהד הפועל. גם גדולי שונאינו אומרים לי בצער. שיחקתם אותה אתם ראויים ל פינל-פור.

ישנה הסכמה גורפת אצל כל ציבור הכדורסל שהפועל ת"א הביאה כבוד עצום לענף וראויה להרבה מעבר לשורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:39 
כבוד לא מעניין אותי. מה זה נותן לי?
זה שכולם אומרים לי שהפועל היתה צריכה לעלות - זה רק מגביר את הבאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש באסה, בסופו של יום אנחנו רוצים לנצח כמה שיותר.

ועדין שה אחד הימים שאני הכי גאה בהם להיות אוהד הפועל תל אביב.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:03 
לא מדכא. מדכא היה סיום הסדרה נגד אילת שבה היינו שטיח. או הסדרה בעונה שעברה עם קבוצה ששיחקה כדורסל משעמם ולא לוחמני.
כמה שהעונה הייתה לא טובה, ומעצבנת ולא מוצלחת, היא הסתיימה עם טעם טוב והרבה גאווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
פרימו לוי כתב:
ממש לא מסכים. לי זה היה ברור שהולכים לאופן לנייט שינסה לקלוע שלשה על הראש של שלושה שחקנים בסוף שעון, אבל היה מספיק 2 ופסק זמן היה יכול לסדר תרגיל. תרגיל טוב זה טוב פי אלף בעיני מלהעיף שלשה בסוף שעון

איזה תרגיל תגיד לי? אנשים פה לא מבינים מה זה תרגילים. בהתקפה אחרונה לא מתחילים לשרטט איזה תרגיל מורכב על הלוח, זה להוריד את השעון ואז או אופן או פיק אנד רול. גם אם בתיאוריה היו משחקים "תרגיל" אז זה תרגיל בסיסי ובנאלי שמשחקים לאורך כל העונה (וריאציה כלשהי של פיק אנד רול) ואפשר לסמן מהספסל בלי טיימאאוט, לא מתחילים לאלתר דברים מסובכים במצב כזה.
בעיני לא היה צריך לקחת טיימאאוט. עברנו את החצי בקלות וברגע הזה העובדה שלא לקחנו טיימאאוט כבר השתלמה. משם זה רק היה עניין של ביצים, ולצערי גם נייט וגם סימונס ניסו להפטר מהכדור במקום לקחת על עצמם את המשחק (אגב לא פעם ראשונה אצל סימונס - גם מול נס ציונה זכור הכדור ההזוי שהוא מסר לקונגר כדי לא לקחת זריקה אחרונה).

אני חושב שמה שקרה עם נייט זה שלשבריר שנייה הוא קלט שסימונס לבד בפינה בגלל שהיה בלבול בהגנה של ירושלים(אגב אני מסכים שטיימאאוט מיותר במצב כזה), ועשה טעות ששחרר את הכדור מהיד שלו...מה שהיה אח"כ כבר נטחן פה, אבל אני בטוח שנייט עשה את זה מאינסטינקט של "הקלעי לבד בפינה" ולצערי הוא לא השתהה רגע ואז אני בטוח שהיה פשוט לוקח את הכדור לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:16 
בהחלט בוקר מדכא. כבוד זה חשוב ויפה, אבל היינו מאוד קרובים, ונשארנו בלי כלום. סאמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:22 
אם אתה עובר את ירושלים אתמול אתה עם סיכוי סביר לאליפות, זה מה שמדכא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:26 
מיק ג'ונס כתב:
Fez כתב:
פרימו לוי כתב:
ממש לא מסכים. לי זה היה ברור שהולכים לאופן לנייט שינסה לקלוע שלשה על הראש של שלושה שחקנים בסוף שעון, אבל היה מספיק 2 ופסק זמן היה יכול לסדר תרגיל. תרגיל טוב זה טוב פי אלף בעיני מלהעיף שלשה בסוף שעון

איזה תרגיל תגיד לי? אנשים פה לא מבינים מה זה תרגילים. בהתקפה אחרונה לא מתחילים לשרטט איזה תרגיל מורכב על הלוח, זה להוריד את השעון ואז או אופן או פיק אנד רול. גם אם בתיאוריה היו משחקים "תרגיל" אז זה תרגיל בסיסי ובנאלי שמשחקים לאורך כל העונה (וריאציה כלשהי של פיק אנד רול) ואפשר לסמן מהספסל בלי טיימאאוט, לא מתחילים לאלתר דברים מסובכים במצב כזה.
בעיני לא היה צריך לקחת טיימאאוט. עברנו את החצי בקלות וברגע הזה העובדה שלא לקחנו טיימאאוט כבר השתלמה. משם זה רק היה עניין של ביצים, ולצערי גם נייט וגם סימונס ניסו להפטר מהכדור במקום לקחת על עצמם את המשחק (אגב לא פעם ראשונה אצל סימונס - גם מול נס ציונה זכור הכדור ההזוי שהוא מסר לקונגר כדי לא לקחת זריקה אחרונה).

אני חושב שמה שקרה עם נייט זה שלשבריר שנייה הוא קלט שסימונס לבד בפינה בגלל שהיה בלבול בהגנה של ירושלים(אגב אני מסכים שטיימאאוט מיותר במצב כזה), ועשה טעות ששחרר את הכדור מהיד שלו...מה שהיה אח"כ כבר נטחן פה, אבל אני בטוח שנייט עשה את זה מאינסטינקט של "הקלעי לבד בפינה" ולצערי הוא לא השתהה רגע ואז אני בטוח שהיה פשוט לוקח את הכדור לסל.

תסתכל בוידאו. שלושה שומרים באו לנייט. אף גבוה לא בא לחסום. הוא עשה נכון.
מכאן והלאה ראה את מה שכתבתי בעמוד הקודם (סימונס היה צריך להחזיר לו, רותבארט לא היה אמור לעמוד במרכז הצבע כשג'ף נדחק לפינה, רותברט היה צריך למסור לרביב, רותבארט היה צריך לעשות עבירה ולא לרדת להגנה אחרי ההחטאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:26 
אני די בטוח שאם היינו עוברים אתמול היינו מסיימים את העונה עם צלחת ביד. אבל אנחנו הפועל. רגילים כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:28 
Kyahs כתב:
אם אתה עובר את ירושלים אתמול אתה עם סיכוי סביר לאליפות, זה מה שמדכא.

אני משתדל לחשוב שאילת (והבקעה בגלגול הקודם) זו קבוצה נאחס שתמיד אנחנו מתקשים נגדה. לא ממש עוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
רגע המסירה של רובינסון

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:20 
לא מתאושש. אוף.
כל כך חבל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
לקרוא לזה "מדכא", זה כמו להגיד שאני "לא מחבב" את הדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם אני הייתי רמי כהן הייתי עושה תחקיר כמו בצבא על החצי הדקה האחרונה
נושאים עיקריים
העברה של נייט האם זה משהו שתוכנן בפסק זמן או שזה היתה החלטה שלו
ההחלטה לא לקחת פסק זמן
וכמובן איך יכול להיות שבזריקה האחרונה של העונה הכדור מגיע לרוטבארט 10 שניות לסוף ובכל זאת הוא מחליט לזרוק ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לפחות לפי השידור החוזר שהצלחתי להביא את עצמי לראות (בטעות כמובן) הכל על רובינסון.
בפסק הזמן של בנק יהב אברהמי אמר בפירוש לעשות עצירה ולא פאול ושבמקרה שבנק יהב קולעת מתחילים רגיל ועושים פיקנרול של נייט ואלן או אופן לנייט בסוף שעון.
בקיצור הוא נתן את כל ההוראות המתבקשות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 15:05 
זה ברור וגם אמרתי את זה ישר אחרי המשחק. הפאול המטומטם של נייט (ולא, אין שום סיטואציה שבה הגיוני לעשות פאול במצב כזה) והמסירה המטופשת שלו לסימונס (ולא, ממש לא היה עליו לחץ שאילץ אותו לשחרר את הכדור) אחראיים לכל הבלאגן שקרה בסוף המשחק ולהפסד. לא שסימונס ורותבארט טלית שכולה תכלת, אבל מי שחרג באופן בוטה מהמהלכים הבסיסיים והברורים זה נייט. קבלת ההחלטות שלו בשניות האלה וחוסר המשמעת הבסיסית שלו הפסידו לנו את המשחק חד משמעית, וצריך להגיד את זה עם כל האהבה אליו. גם אם הוא לא אחד מהשעירים לעזאזל הקבועים של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: