פרימו לוי כתב:
ממש לא מסכים. לי זה היה ברור שהולכים לאופן לנייט שינסה לקלוע שלשה על הראש של שלושה שחקנים בסוף שעון, אבל היה מספיק 2 ופסק זמן היה יכול לסדר תרגיל. תרגיל טוב זה טוב פי אלף בעיני מלהעיף שלשה בסוף שעון
איזה תרגיל תגיד לי? אנשים פה לא מבינים מה זה תרגילים. בהתקפה אחרונה לא מתחילים לשרטט איזה תרגיל מורכב על הלוח, זה להוריד את השעון ואז או אופן או פיק אנד רול. גם אם בתיאוריה היו משחקים "תרגיל" אז זה תרגיל בסיסי ובנאלי שמשחקים לאורך כל העונה (וריאציה כלשהי של פיק אנד רול) ואפשר לסמן מהספסל בלי טיימאאוט, לא מתחילים לאלתר דברים מסובכים במצב כזה.
בעיני לא היה צריך לקחת טיימאאוט. עברנו את החצי בקלות וברגע הזה העובדה שלא לקחנו טיימאאוט כבר השתלמה. משם זה רק היה עניין של ביצים, ולצערי גם נייט וגם סימונס ניסו להפטר מהכדור במקום לקחת על עצמם את המשחק (אגב לא פעם ראשונה אצל סימונס - גם מול נס ציונה זכור הכדור ההזוי שהוא מסר לקונגר כדי לא לקחת זריקה אחרונה).
אני חושב שמה שקרה עם נייט זה שלשבריר שנייה הוא קלט שסימונס לבד בפינה בגלל שהיה בלבול בהגנה של ירושלים(אגב אני מסכים שטיימאאוט מיותר במצב כזה), ועשה טעות ששחרר את הכדור מהיד שלו...מה שהיה אח"כ כבר נטחן פה, אבל אני בטוח שנייט עשה את זה מאינסטינקט של "הקלעי לבד בפינה" ולצערי הוא לא השתהה רגע ואז אני בטוח שהיה פשוט לוקח את הכדור לסל.