Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני אקח את זה כמחמאה. בכל מקרה, לא שמעתי אי פעם ביקורת על ארגוני האויב שלא משחררים גופות, בטח לא טענות לנקרופיליה (אגב, טענות לנקרופיליה לא מושמעות רק מצד יהודים אלא גם מצד הפלשתינאים. הפלשתינאים בוודאי לא מבקרים את הארגונים שלהם על העניין הזה). ולמקרה ששאלתם, אני בספק אם גלעד ארדן נהנה מאותן גופות (ועל הדרך, הממשלה גם לא עושה מצות מדם של ילדים), פשוט משתמש בזה כאמצעי הרתעה וכתנאי ללוויות שקטות (ולמען הסדר הטוב, אני נגד הלנת המת, גם כשמדובר בגוי ואפילו מחבל).
כמה חסר ביטחון אתה, שאם אומרים עליך ביקורת אתה חייב שיגידו באותו זמן ביקורת גם על הצד השני?
יכול להיות. בכל זאת, יהודי. קצת מפריע לי שעושים דמוניזציה על נושא מסויים שהצד השני חוטא בו בצורה הרבה יותר גרועה, והוא לא מקבל רבע מהקיטונות שאני מקבל.
אבל הצד השני כרגע לא בדיון.
מישהו העלה ביקורת, למה הצעד הראשון זה לצעוק להגיד ״גם הם עושים את זה, למה אתם לא אומרים להם?״, במקום לעצור ולחשוב על הביקורת הזאת?
אם כבר, למצב הפוך היה היגיון לפחות.
לצורך העניין, אני לא מאמין בלגנות, אני מאמין בלשנות.
אין שום סיבה שאני אדבר על מה וכמה החברה הפלסטינית שוגה, כשאין אף אחד מהחברה הפלסטינית שיקשיב לי. אבל מן הסתם, כשאני גר וחי בחברה הישראלית, כל דבר שאני אומר על כמה אנחנו שוגים נופל על אוזניים של אנשים שיכולים לפעול אחרת ולדרוש מהמנהיגים לפעול אחרת.
אז כל פעם שמדברים בביקורתיות על מעשה של הפלסטינים שגם אנחנו עושים, אז ראוי להעיר על זה. אבל אין שום היגיון אם מבקרים מעשה שאנחנו עושים גם לקום ולהגיד שגם הם עושים אותו דבר.
אם היה בפורום כאן גם פלסטינים, זה היה הגיוני לדבר על זה. אבל זה לא המצב.