תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
האם אתה והשמאל הישראלי השמעתם טענות כאלה גם כלפי ארגוני הטרור שעושים את אותו דבר, או שהנקרופיליה שמורה ליהודים בלבד?

אין, בפעם הבאה אני לא מצביע להנייה ולא לנסראללה. יש מצב שאני שם פתק לבן. זו תהיה המחאה השקטה שלי. פאק, אם הם ממשיכים כמו עכשיו אני עוד אאלץ לעבור למחאה חריפה ולהשתמש במילים קשות.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:26 
Officer Barbrady כתב:
האם אתה והשמאל הישראלי השמעתם טענות כאלה גם כלפי ארגוני הטרור שעושים את אותו דבר, או שהנקרופיליה שמורה ליהודים בלבד?

מה, ברצינות?
זה ה"למה אתם לא מגנים את חמאס" של הגופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר טיפוס מרתק בעייני. נע בין הודעות מדהימות בעומקן וברמת הבנת המציאות שבהן, ובין טוקבקיזם נחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אקח את זה כמחמאה. בכל מקרה, לא שמעתי אי פעם ביקורת על ארגוני האויב שלא משחררים גופות, בטח לא טענות לנקרופיליה (אגב, טענות לנקרופיליה לא מושמעות רק מצד יהודים אלא גם מצד הפלשתינאים. הפלשתינאים בוודאי לא מבקרים את הארגונים שלהם על העניין הזה). ולמקרה ששאלתם, אני בספק אם גלעד ארדן נהנה מאותן גופות (ועל הדרך, הממשלה גם לא עושה מצות מדם של ילדים), פשוט משתמש בזה כאמצעי הרתעה וכתנאי ללוויות שקטות (ולמען הסדר הטוב, אני נגד הלנת המת, גם כשמדובר בגוי ואפילו מחבל).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
כשאני חושב על זה, מזמן לא גיניתי את השואה. נראה לי שאם סבתא שלי עוד הייתה בחיים היא הייתה ממש נעלבת. למען הסדר הטוב אני מציע שמישהו יארגן רשימה של דברים שממש חייבים לגנות וכל השמאלנים יחתמו עליו בראשי תיבות. אני אתחיל: נאצים והיטלר זה פוייה. גם משרפות.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 23:03 
כבר יש אפליקציה לזה

מגנומטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני אקח את זה כמחמאה. בכל מקרה, לא שמעתי אי פעם ביקורת על ארגוני האויב שלא משחררים גופות, בטח לא טענות לנקרופיליה (אגב, טענות לנקרופיליה לא מושמעות רק מצד יהודים אלא גם מצד הפלשתינאים. הפלשתינאים בוודאי לא מבקרים את הארגונים שלהם על העניין הזה). ולמקרה ששאלתם, אני בספק אם גלעד ארדן נהנה מאותן גופות (ועל הדרך, הממשלה גם לא עושה מצות מדם של ילדים), פשוט משתמש בזה כאמצעי הרתעה וכתנאי ללוויות שקטות (ולמען הסדר הטוב, אני נגד הלנת המת, גם כשמדובר בגוי ואפילו מחבל).

כמה חסר ביטחון אתה, שאם אומרים עליך ביקורת אתה חייב שיגידו באותו זמן ביקורת גם על הצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
למקרה שליברמן יושבע לתפקיד שר הביטחון:
http://isismailhaniyehdeadyet.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:

כמה חסר ביטחון אתה, שאם אומרים עליך ביקורת אתה חייב שיגידו באותו זמן ביקורת גם על הצד השני?

יכול להיות. בכל זאת, יהודי. קצת מפריע לי שעושים דמוניזציה על נושא מסויים שהצד השני חוטא בו בצורה הרבה יותר גרועה, והוא לא מקבל רבע מהקיטונות שאני מקבל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

יכול להיות. בכל זאת, יהודי. קצת מפריע לי שעושים דמוניזציה על נושא מסויים שהצד השני חוטא בו בצורה הרבה יותר גרועה, והוא לא מקבל רבע מהקיטונות שאני מקבל.

הנקודה שאתה מעלה היא נורא חשובה, ואני רוצה להתעכב עליה רגע.
1. אני חושב שראוי וחשוב להצביע על ביקורת מוטה וכדומה, אבל זה לא יכול לבוא על חשבון התמודדות עם הביקורת עצמה.
2. צריך להיות ברור לך שאין לנו מילים טובות לומר על חמאס, ומדיניות מיקוח הגופות שלהם. זה כל כך מובן מאליו, שאין צורך בכלל להגיד את זה. אם זה לא ברור לך, אז מצד אחד אנחנו צריכים לשאול את עצמנו איך הגענו למצב כזה, ואתה צריך לשאול את עצמך את אותה השאלה.
3. מה הערך של גינוי מדיניות החמאס מעל גבי הפורום? יש לו ערך כלשהו? משמעות? איך המציאות תשתנה אם נגיד את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:

אבל הצד השני כרגע לא בדיון.
מישהו העלה ביקורת, למה הצעד הראשון זה לצעוק להגיד ״גם הם עושים את זה, למה אתם לא אומרים להם?״, במקום לעצור ולחשוב על הביקורת הזאת?

אם כבר, למצב הפוך היה היגיון לפחות.
לצורך העניין, אני לא מאמין בלגנות, אני מאמין בלשנות.
אין שום סיבה שאני אדבר על מה וכמה החברה הפלסטינית שוגה, כשאין אף אחד מהחברה הפלסטינית שיקשיב לי. אבל מן הסתם, כשאני גר וחי בחברה הישראלית, כל דבר שאני אומר על כמה אנחנו שוגים נופל על אוזניים של אנשים שיכולים לפעול אחרת ולדרוש מהמנהיגים לפעול אחרת.
אז כל פעם שמדברים בביקורתיות על מעשה של הפלסטינים שגם אנחנו עושים, אז ראוי להעיר על זה. אבל אין שום היגיון אם מבקרים מעשה שאנחנו עושים גם לקום ולהגיד שגם הם עושים אותו דבר.
אם היה בפורום כאן גם פלסטינים, זה היה הגיוני לדבר על זה. אבל זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 20:40 
נו, כתבת את זה עכשיו ובעוד חודשיים זה יבוא מכיוון אחר.
הרי הטקסט הזה שמנסה להסביר למה אנחנו לא צריכים לגנות את חמאס נכתב פה כבר עשרות פעמים, למה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
איזו מסיבת סיום גן מרשימה נערכה היום בזיתון.
תענוג. שוחרי שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:14 
אדום אופטימי כתב:
איזו מסיבת סיום גן מרשימה נערכה היום בזיתון.
תענוג. שוחרי שלום.

אשכרה ממש רוצים שם שלום אנשים פה חיים בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אתם אשכרה לא מסוגלים להבין שמותר לשנוא אותנו, וזה לא אומר שמגיע ל2 מליון אנשים לחיות תחת משטר צבאי אלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
הם אשכרה מצפים שהאוייבים שלהם, ששונאים אותם, יזרקו עליהם אורז ועלי כותרת מבושמים של ורדים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:

אבל הצד השני כרגע לא בדיון.
מישהו העלה ביקורת, למה הצעד הראשון זה לצעוק להגיד ״גם הם עושים את זה, למה אתם לא אומרים להם?״, במקום לעצור ולחשוב על הביקורת הזאת?

אם כבר, למצב הפוך היה היגיון לפחות.
לצורך העניין, אני לא מאמין בלגנות, אני מאמין בלשנות.
אין שום סיבה שאני אדבר על מה וכמה החברה הפלסטינית שוגה, כשאין אף אחד מהחברה הפלסטינית שיקשיב לי. אבל מן הסתם, כשאני גר וחי בחברה הישראלית, כל דבר שאני אומר על כמה אנחנו שוגים נופל על אוזניים של אנשים שיכולים לפעול אחרת ולדרוש מהמנהיגים לפעול אחרת.
אז כל פעם שמדברים בביקורתיות על מעשה של הפלסטינים שגם אנחנו עושים, אז ראוי להעיר על זה. אבל אין שום היגיון אם מבקרים מעשה שאנחנו עושים גם לקום ולהגיד שגם הם עושים אותו דבר.
אם היה בפורום כאן גם פלסטינים, זה היה הגיוני לדבר על זה. אבל זה לא המצב.

מבין את העניין של ביקורת עצמית, לא יודע עד כמה "נקרופיליה" נחשבת לביקורת עצמית. אולי אני קופץ ומאשים את השמאל רק כשאני מרגיש שמייחסים לי תכונות של שד. כנראה שאם אדום נחמד היה כותב ביקורת עניינית על הגופות, לא הייתי שולח אותו להפגין בשדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הם אשכרה מצפים שהאוייבים שלהם, ששונאים אותם, יזרקו עליהם אורז ועלי כותרת מבושמים של ורדים.

אף אחד לא מצפה מהם שיאהבו אותנו (אגב, איך היית מגיב אם הייתי מגדיר את הערבים כאוייבים שלנו?), אבל כנראה שאנחנו ממש מזלזלים במוסר של הפשלתינאים אם אין לנו מה להגיד על הצגת הילדים שהם העלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא צריך לראות במה מדובר בשביל לדעת לאיזה תהומות שפל הגיעו הפלסטינים. מה זה רלוונטי לשאלת הכיבוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתם אשכרה לא מסוגלים להבין שמותר לשנוא אותנו, וזה לא אומר שמגיע ל2 מליון אנשים לחיות תחת משטר צבאי אלים?

משטר חמאסי אלים וחסר רחמים...
שיעשו להם אינתיפאדה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
עוד תרומה נכבדת לשיחה מידי האדמו"ר של אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

1. אף אחד לא מצפה מהם שיאהבו אותנו
2. (אגב, איך היית מגיב אם הייתי מגדיר את הערבים כאוייבים שלנו?),
3. אבל כנראה שאנחנו ממש מזלזלים במוסר של הפשלתינאים אם אין לנו מה להגיד על הצגת הילדים שהם העלו.

1. ספרתי לפחות שניים שהיו מופתעים מזה.
2. אם היית אומר שהערבים-בהא-הידיעה הם אוייבים, הייתי אומר שאתה גזען (בהגדרה, מי שמניח שלכל בני קבוצה אתנית מסוימת יש תכונות משותפות - הוא גזען).
אם היית אומר שישנם ערבים, למשל פלסטינאים מסוימים, שהם האוייב שלך ואתה האוייב שלהם - הייתי אומר שכנראה שיש לך שתי עיניים ודופק.
3. אני חייב להודות שאין לי מושג במה מדובר, אבל ממה שאני קולט בין השורות עלתה שם איזו הצגת ילדים מזעזעת למדי.
אז אפשר לבזבז זמן בלבקר את חוסר המוסריות של מי שלא העלה את ההצגה או לנצל את הזמן בשביל להתייחס לדברים שגם משפיעים על החיים בישראל וגם לנו, כישראלים, יש השפעה ישירה עליהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 00:19 
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

1. אף אחד לא מצפה מהם שיאהבו אותנו
2. (אגב, איך היית מגיב אם הייתי מגדיר את הערבים כאוייבים שלנו?),
3. אבל כנראה שאנחנו ממש מזלזלים במוסר של הפשלתינאים אם אין לנו מה להגיד על הצגת הילדים שהם העלו.

להתייחס לדברים שגם משפיעים על החיים בישראל וגם לנו, כישראלים, יש השפעה ישירה עליהם.

כל הזמן אנחנו? וזה שהם עושים פיגועים זה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ברצינות?

יצאת טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 09:53 
הוא לא אשם, יש לו חוש הומור אנגלי עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

מאוחדים מול האנטישמים שרוצים למנוע מאיתנו לשכשך בנהרות של דם כל אוגוסט.

נערך לאחרונה על ידי החתול של שרדינגר בתאריך 31 מאי 2016, 12:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 11:57 
החתול של שרדינגר כתב:
תמונה

חזקים מול האנטישמים שרוצים למנוע מאיתנו לשכשך בנהרות של דם כל אוגוסט.

מוזר, הטויטר שלך מרא ידיעות אחרות ממה שמופיע בטוויטר של רשת ב עצמה עכשיו,
בטויטר שלהם יש שתי התייחסויות לדני דנן ובהן נכתב:

1. דנון: אני סומך על הממשלה שתקבל החלטות נכונות
2. השגריר דני דנון: "יש מהלכים מדיניים באופק. אין לי ספק שממשלה יציבה תתרום למדינת ישראל מול המהלכים האלו ''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2016, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שאני נהיה סינילי, אבל ההסבר הוא שרשת ב' מחקו את הציוץ וציצו מחדש על הכתבה. הסקרין שוט לא שלי, אבל כשראיתי אותו בדקתי ואני בטוח שראיתי אותו שם, וגם הציוץ המקורי נמחק(אמור להיות כאן https://twitter.com/ReshetBet/status/737503569805332480 ), בעוד שמה שאתה ציטטת עדיין שם.
מצד שני כשמחפשים בגוגל "וכי אין לו ספק שממשלה יציבה תסייעה למדינהלעמוד איתן למולן" מקבלים את הטוויטר של רשת ב ובדיוק את העמוד של הראיון ולמרות שבכתבה עצמה מופיע טקסט שונה, התקצירים של גוגל מכיל את המשפט המקורי מילה במילה.
תמונה

בכל מקרה, החלפתי את הסקרין שוט כי זה הציטוט האמיתי, כשבתאכלס הוא אמר את אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
איך אף אחד לא מדבר פה על הסכין שנזרקה לכיוון הפלסטיני שאזריה רצח, כדי שיוכלו להצדיק את הירי?
חשבתי שאין שום סיכוי שעושים דברים כאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: