תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 05:27 
הוקיץ' כתב:
לגבי תומר גינת, לא ברורה לי ההשוואה למשעור ובלייזר. גינת הוא 4-5, משעור ובלייזר 3-4. הוא גבוה מהם במשהו כמו 5 סנטימטר ובאופן כללי שחקן פנים בניגוד אליהם.
הוא אמנם לא אתלט גדול (אבל גם לא גרוע) אבל יש לו גובה, יד רכה מחצי מרחק, אינטליגנציית משחק ויכולות הגנתיות לא רעות.
מקווה מאוד שיגיע בסופו של דבר ושניפטר מרוברט.

לפחות לגבי בלייזר זה לא מדויק. עוז בלייזר בלאומית היה הרבה יותר שחקן פנים מאשר תומר גינת ולמעשה היה סנטר לכל דבר שם. הוא בכלל היה בתקופה הזאת שחקן כמעט בלי קליעה שהתבסס הרבה על הפיזיות והאתלטיות שלו. זה שהיום אתה מדבר עליו בתור 3-4 זה תודות להרבה מאוד עבודה קשה שלו לאורך השנים שאני מאוד מעריך. בלייזר בלאומית היה שחקן משמעותית יותר פיזי מגינת שיהיה חייב להתחזק בשנים הקרובות (ואני מאמין שיעשה את זה, הוא צעיר). גינת שחקן ארוך ונייד שמבין טוב את המשחק אבל אפילו בלאומית הוא לא משחק 5 (ג'וינר הוא שחקן הפנים שם) ובטח שאין מה לבנות עליו בעמדה הזאת בליגת העל. הוא 4 קלאסי שהיתרונות שלו הם במשחק שלו בתנועה, אם זה היכולת להתגלגל בפיק אנד רול או לנוע על הבייסליין מאחורי ההגנה או לצאת מהר למתפרצות, אבל המימד הפיזי במשחק שלו הוא מאוד לא מפותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 06:02 
Noam כתב:
אם כבר הולכים על המודל הזה, לא יותר שווה לנסות להביא שחקן כמו כארם משעור?

שווה מאוד כן. אבל לדעתי יש לו חוזה בהרצליה ולא מאמין שישחררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 08:13 
red pepper כתב:
Noam כתב:
לא ראיתי את תומר גינת, אבל לפי העמדה וזה שהוא בא מהלאומית זה נשמע לי קצת שהוא ואיידן ידרכו אחד על השני, לא? כאילו, בהנחה שאין כוונה שהם יהיו שני הגבוהים הישראלים היחידים.

הם + 2 גבוהים זרים וסגרת את עמדות 4-5.
עוד גארד זר ליד רביב והזר הנוסף תלוי באיזה ישראלי מצליחים להביא. יבזורי זה חלום לא ריאלי, שמחון הלוואי אבל גם סיכוי נמוך מאוד לדעתי.
אם מתן מושך עוד עונה ובהתחשב בשוק הישראלים הדל, הייתי מסתפק ברביב, איידן, מתן, גינת, בלאט וצוף בן משה ומשקיע יותר בזרים. ואז הזר הרביעי צריך להיות 2-3.

זה הרכב ישראלי כל כך חלש, שרק אם תביא ארבעה זרים ברמה הכי גבוהה בליגה תוכל לעשות משהו. ואם תיפול עם אחד הזרים - ובכן, לא רוצה לחשוב על זה.
אני מת על מתן, אבל אין שום סרט שבו הוא יכול להיות הישראלי השני בקבוצה ששואפת לצמרת, בגילו. זוהי פשוט תהיה טעות איומה.
בסגל שנתת מבין חמשת הישראלים שישותפו יש אחד בלבד שמסוגל לייצר כמות נקודות דו ספרתיות במשחק נתון. לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 08:15 
בוריס כתב:
דלייני וטאקר הם באותה עמדה רק סוגים שונים של שחקנים.
בקריית גת פשוט היה להם 2 רכזים ישראלים ששיחקו כל הזמן והם היו מיועדים לאייש את עמדות 2-3 בהפועל זה שונה - יש את רביב שהכדור לא צריך להיות אצלו כל הזמן ולכן במקום אחד מהשניים האלו צריך להגיע גארד שיודע להוביל את הכדור ושיהיה לו קליעה ל-3 ברמה גבוהה בהתחשב שרביב ודלייני לא הקלעים הטובים שיש במחוזותינו.
הלוואי ששמחון ודלייני יגיעו בנוסף לרכז זר ושמעון יעלה מהספסל.

לגבי תומר גינת כישראלי הבכיר בעמדות 4-5 - לא מתלהב בכלל, צריך לפחות לנסות להביא איזה משעור או מנקו (בנוסף לתומר) לפני שנותנים לשחקן רוקי בליגה מפתחות של 20 דק למשחק בהתחשב שעדיין אין לו עמדה מוגדרת וקליעה מבחוץ בעייתית, יהיה מעניין לראות את השחקן הזה בליגת העל אבל, אני נורא אוהב אותו שלא יתברר אחרת.

דילייני וטאקר ממש לא באותה עמדה.
דילייני הוא קומבו גארד. והעונה הוא שיחק בקריית גת בלא מעט הרכבים כ-1, לצד סטו דגלאס וטאקר.
טאקר לעומתו הוא 2-3. ולעתים בסמול בול של קריית גת הוא אפילו שיחק כ-4 (מספר דקות מוגבל, כמובן כי זו ממש לא העמדה שלו)
קו חוץ של דילייני, לימונד וטאקר אפשרי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 09:04 
purvis short כתב:
red pepper כתב:
Noam כתב:
לא ראיתי את תומר גינת, אבל לפי העמדה וזה שהוא בא מהלאומית זה נשמע לי קצת שהוא ואיידן ידרכו אחד על השני, לא? כאילו, בהנחה שאין כוונה שהם יהיו שני הגבוהים הישראלים היחידים.

עוד גארד זר ליד רביב והזר הנוסף תלוי באיזה ישראלי מצליחים להביא. יבזורי זה חלום לא ריאלי, שמחון הלוואי אבל גם סיכוי נמוך מאוד לדעתי.
אם מתן מושך עוד עונה ובהתחשב בשוק הישראלים הדל, הייתי מסתפק ברביב, איידן, מתן, גינת, בלאט וצוף בן משה ומשקיע יותר בזרים. ואז הזר הרביעי צריך להיות 2-3.

זה הרכב ישראלי כל כך חלש, שרק אם תביא ארבעה זרים ברמה הכי גבוהה בליגה תוכל לעשות משהו. ואם תיפול עם אחד הזרים - ובכן, לא רוצה לחשוב על זה.
אני מת על מתן, אבל אין שום סרט שבו הוא יכול להיות הישראלי השני בקבוצה ששואפת לצמרת, בגילו. זוהי פשוט תהיה טעות איומה.
בסגל שנתת מבין חמשת הישראלים שישותפו יש אחד בלבד שמסוגל לייצר כמות נקודות דו ספרתיות במשחק נתון. לימונד.

גם כל היתר מסוגלים לייצר כמות נקודתית דו ספרתית במשחק נתון, ביחד (גם זה לא בכל משחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 09:09 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לגבי תומר גינת, לא ברורה לי ההשוואה למשעור ובלייזר. גינת הוא 4-5, משעור ובלייזר 3-4. הוא גבוה מהם במשהו כמו 5 סנטימטר ובאופן כללי שחקן פנים בניגוד אליהם.
הוא אמנם לא אתלט גדול (אבל גם לא גרוע) אבל יש לו גובה, יד רכה מחצי מרחק, אינטליגנציית משחק ויכולות הגנתיות לא רעות.

לפחות לגבי בלייזר זה לא מדויק. עוז בלייזר בלאומית היה הרבה יותר שחקן פנים מאשר תומר גינת ולמעשה היה סנטר לכל דבר שם. הוא בכלל היה בתקופה הזאת שחקן כמעט בלי קליעה שהתבסס הרבה על הפיזיות והאתלטיות שלו. זה שהיום אתה מדבר עליו בתור 3-4 זה תודות להרבה מאוד עבודה קשה שלו לאורך השנים שאני מאוד מעריך. בלייזר בלאומית היה שחקן משמעותית יותר פיזי מגינת שיהיה חייב להתחזק בשנים הקרובות (ואני מאמין שיעשה את זה, הוא צעיר). גינת שחקן ארוך ונייד שמבין טוב את המשחק אבל אפילו בלאומית הוא לא משחק 5 (ג'וינר הוא שחקן הפנים שם) ובטח שאין מה לבנות עליו בעמדה הזאת בליגת העל. הוא 4 קלאסי שהיתרונות שלו הם במשחק שלו בתנועה, אם זה היכולת להתגלגל בפיק אנד רול או לנוע על הבייסליין מאחורי ההגנה או לצאת מהר למתפרצות, אבל המימד הפיזי במשחק שלו הוא מאוד לא מפותח.

זה נכון, רק שהסיבה שבלייזר עשה את המעבר הזה היא היא שלו בניגוד לגינת לא היו הנתונים להיות שחקן פנים בליגת העל.
בגלל זה ההשוואה הזאת לא ממש רלוונטית.

בקשר לגינת, הדבר החיובי אצלו זו הגישה. כל שנה הוא מפתח אלמנטים נוספים במשחק שלו.
אפילו אם האלמנט הפיזי לא מאוד מפותח אצלו הוא כן מראה אגרסיביות ורצון להיאבק מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 09:10 
מתן נאור קלע העונה פעם אחת בדו ספרתי.
תמיר בלאט קלע העונה 4 פעמים בדו ספרתי
איידן לא הגיע העונה לדו ספרתי.

לשם השוואה: עודד ברנדוויין מנהריה קלע העונה 10 פעמים בדו ספרתי.

ללכת עם סגל ישראלי כזה לעונה זו פשוט טעות איומה. אסור שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 09:13 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

זה נכון, רק שהסיבה שבלייזר עשה את המעבר הזה היא היא שלו בניגוד לגינת לא היו הנתונים להיות שחקן פנים בליגת העל.
בגלל זה ההשוואה הזאת לא ממש רלוונטית.

בקשר לגינת, הדבר החיובי אצלו זו הגישה. כל שנה הוא מפתח אלמנטים נוספים במשחק שלו.
אפילו אם האלמנט הפיזי לא מאוד מפותח אצלו הוא כן מראה אגרסיביות ורצון להיאבק מתחת לסל.

לבלייזר ומשעור יש נתוני פתיחה אתלטיים שמקלים עליהם להצליח בליגת העל. גם כשבלייזר שיחק 5 לעתים בלאומית ראו את האתלטיות המרשימה שלו (אם כי אני עצמי מודה שלא חשבתי שהוא ישתלב כל כך מהר וכל כך טוב בליגת העל). משעור הוא בכלל אתלט שלא רואים פה (ובנוסף הוא שיפר מאוד את הקליעה מבחוץ. והוא שומר מעולה).
גינת לא ברמת האתלטיות של שניהם (והוא גם לא גבוה מספיק) ולכן יש לי ספקות לגביו. נקווה שהוא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 09:55 
purvis short כתב:
בוריס כתב:
דלייני וטאקר הם באותה עמדה רק סוגים שונים של שחקנים.
בקריית גת פשוט היה להם 2 רכזים ישראלים ששיחקו כל הזמן והם היו מיועדים לאייש את עמדות 2-3 בהפועל זה שונה - יש את רביב שהכדור לא צריך להיות אצלו כל הזמן ולכן במקום אחד מהשניים האלו צריך להגיע גארד שיודע להוביל את הכדור ושיהיה לו קליעה ל-3 ברמה גבוהה בהתחשב שרביב ודלייני לא הקלעים הטובים שיש במחוזותינו.
הלוואי ששמחון ודלייני יגיעו בנוסף לרכז זר ושמעון יעלה מהספסל.

לגבי תומר גינת כישראלי הבכיר בעמדות 4-5 - לא מתלהב בכלל, צריך לפחות לנסות להביא איזה משעור או מנקו (בנוסף לתומר) לפני שנותנים לשחקן רוקי בליגה מפתחות של 20 דק למשחק בהתחשב שעדיין אין לו עמדה מוגדרת וקליעה מבחוץ בעייתית, יהיה מעניין לראות את השחקן הזה בליגת העל אבל, אני נורא אוהב אותו שלא יתברר אחרת.

דילייני וטאקר ממש לא באותה עמדה.
דילייני הוא קומבו גארד. והעונה הוא שיחק בקריית גת בלא מעט הרכבים כ-1, לצד סטו דגלאס וטאקר.
טאקר לעומתו הוא 2-3. ולעתים בסמול בול של קריית גת הוא אפילו שיחק כ-4 (מספר דקות מוגבל, כמובן כי זו ממש לא העמדה שלו)
קו חוץ של דילייני, לימונד וטאקר אפשרי בהחלט.

לא הייתי מביא את דלייני כרכז אבל זו דעתך.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 10:07 
מה ז"א רכז? ברור שדילייני הוא לא מנהל משחק, שולט בקצב ומפעיל את האחרים. הוא לא רכז טהור. אבל הוא קומבו גארד, שמייצר מכדרור, חודר, מוסר, סקורר. מוביל כדור.
גם נייט רובינסון הוא לא רכז מנהל משחק. הוא קודם כל סקורר (ולמעשה רוב הגארדים הטובים בליגה הם לפני הכול סקוררים). ואני חושב שלאור השיפור של רביב לאחר ההחתמה של רובינסון ולאור העונה המעולה שרביב עשה ליד קרלון בראון, לי לפחות ברור שרביב צריך לידו גארד יוצר, עם יכולת לעשות נקודות. ולא איזה רכז טהור סטייל טיילור באטל שמתעסק בלמסור ולנהל משחק.
אני גם חושב שבכדורסל של היום יש באופן משמעותי פחות חשיבות לשחקן שמנהל את המשחק ויותר לגארדים שמסוגלים לשחק פיק אנד רול ברמה גבוהה ולייצר מכדרור.
רכז שמנהל משחק יכול לבוא מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 10:17 
purvis short כתב:
מה ז"א רכז? ברור שדילייני הוא לא מנהל משחק, שולט בקצב ומפעיל את האחרים. הוא לא רכז טהור. אבל הוא קומבו גארד, שמייצר מכדרור, חודר, מוסר, סקורר. מוביל כדור.
גם נייט רובינסון הוא לא רכז מנהל משחק. הוא קודם כל סקורר (ולמעשה רוב הגארדים הטובים בליגה הם לפני הכול סקוררים). ואני חושב שלאור השיפור של רביב לאחר ההחתמה של רובינסון ולאור העונה המעולה שרביב עשה ליד קרלון בראון, לי לפחות ברור שרביב צריך לידו גארד יוצר, עם יכולת לעשות נקודות. ולא איזה רכז טהור סטייל טיילור באטל שמתעסק בלמסור ולנהל משחק.
אני גם חושב שבכדורסל של היום יש באופן משמעותי פחות חשיבות לשחקן שמנהל את המשחק ויותר לגארדים שמסוגלים לשחק פיק אנד רול ברמה גבוהה ולייצר מכדרור.
רכז שמנהל משחק יכול לבוא מהספסל.

אוקיי לכן אני אומר שקו אחורי של רכז יוצר כפו שאנחנו מפנטזים מזה שנים, רביב ודלייני זה קו אחורי מאוזן וטוב לליגה.
לגבי דלייני הוא מכיל הרבה תכונות של רכז, משחק און דה בול, חודר, יכולת מסירה טובה, סוחט המון פאולים אבל אני אישית מעדיף שיחד איתו יהיה שחקן שיותר ''רכז'' ממנו סטייל ריינולדס.

ואגב לגבי הישראלים, אם יש ישראלי שצריך להביא זה עמית שמחון אם ניקח את כל הישראלים שהעלו פה אז הקלעי שלשות הטוב ביותר הוא רביב שלמרות שיפור הקליעה הניכר עדיין לא קלעי מצטיין ובהתחשב ש2 זרים בערך יהיו בעל יכולת קליעה לשלוש (לא בטוח שנפגע גם, או שניקח שחקנים כמו דלייני שיש להם הכל וקליעה בעייתית), עמית יכול לשפר אותנו חזק בעניין הזה האיום שלו לשלוש הוא גדול והוא נורא יעיל בפינות, מבטל עזרות, יפתח את ההגנה.
זה בעיקרון המחשבה רכז, רביב, גארד 2-3, שמחון שישחקו יחד 120 דק של עמדות 1-3 (תמיר ישולב כבר)

ואת עמדות 4-5 לבנות עם ג'ף ועוד סנטר, יחד עם ישראלים דרג ב'/ג' כמו איידן, גינת ומשעור/מנקו.
ואם הזכרתי את מנקו אגב, אם אפשר להביא אותו בסכומים לא גדולים יחסית זה יהיה נהדר, יכניס לנו הרבה צבע לסגל, מה גם שעם החוק הרוסי בירושלים אין לו מה לחפש שם שיש שחקנים כמו ליאור, הלפרין, טימור ל 80-90 דק ושנה הבאה ג'ייק כהן יצטרף לזה גם ואדם אריאל יחזור מהשאלה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 10:44 
purvis short כתב:
red pepper כתב:
Noam כתב:

ברור שזה הימור, ואם נמצא ישראלי טוב במחיר סביר אז כדאי להביא. אבל כמו שאמרו פה כבר כמה פעמים, ישראלים הם בעיקר שחקנים משלימים בליגה הזאת. (חוץ מירושלים ומכבי) אז לנו יש אחד שהוא כמו זר. להביא עוד 4 משלימים שיכולים לתת דקות זה הימור סביר לדעתי, שיכול לתת לנו אפשרות לקחת הימורים קטנים יותר עם הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 16:41 
לדעתי זה הימור שנהריה או נס ציונה יכולות לקחת. לא הפועל תל אביב. זה הימור שבמידה והוא לא מצליח אתה בצרות צרורות. הרבה יותר מהעונה (שבה עם כל הביקורת על רוטברט הוא עדיין נתן כמה משחקים שהשחקנים שהזכרת, למעט לימונד, לא מסוגלים לתת).
הפועל חייבת ישראלי בכיר יחסית בנוסף ללימונד.
בנוגע לזרים. ההשקעה בזרים העונה הייתה בסדר גמור. ואם לוקחים בחשבון את הסכומים שהושקעו ברובינסון אז למעלה מבסדר. הבעיה הייתה בחירת הזרים וההתנהלות הלא טובה במהלך העונה. הבעיה של הפועל העונה לא הייתה הסכום שהוקצה לזרים, שהיה סכום ראוי ומכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל נעימי יכול להיות אחלה ישראלי בכיר שני אחרי לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 18:13 
ממש לא, יובל נעימי לא צריך להגיע להפועל.
זה גם לא קשור מקצועית ספציפית ביכולת שלו, אם נצא מנקודת הנחה שיש לנו רכז זר ואת רביב שמשחקים יחד 60 דקות יחד מינימום האבא של המינימום, ותוסיפו את בלאט בטוח יראה מספר קטן של דק.
משאיר לנעימי 15-20 פנויות בעמדות 1-2, אני לא חושב שהוא יוכל לבוא לידי ביטוי בכזה זמן של דקות, הישראלי הבכיר שלנו צריך לשחק 25-30 דק לפחות ולהשפיע - לא להיות משלים ל 2 שחקנים הרבה יותר טובים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
בירושלים משחקים רולנד, הלפרין ובר טימור ולא ראיתי שאף אחד נפגע. להפך עוד עבר שם העונה גם ג׳נינג ואחרי אירופה החתימו את סוזה.
ביום שנרצה להיות קבוצה רצינית בליגת הגארדים שלנו אסור לנו לשאוף לתמיר בלאט, אלא לישראלים דרג ב׳ שמכבי וירושלים השאירו לנו.
כבר 4 שנים אנחנו לא מצליחים עם גבוה ישראלי ״בכיר״. זה שווה לאפס בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 19:38 
לפעמים דוקא שחקנים שהמניה שלהם בירידה, כמו נעימי, הם הזדמנות טובה להביא ישראלי בכיר בסכומים שפויים. נכון שיש לו הרבה חסרונות, אבל עדיין מעטים הישראלים שיכולים להשפיע על המשחק כמוהו כשהוא תופס יום. העניין עם הגארד הזר הוא ממש לא הנושא האקוטי כאן, אפשר להביא גארד זר גבוה יחסית שיכול לשחק כ-3 ליד רביב ונעימי וגם כ-2 לידם, עוד זר שהוא יותר 3-4 ועוד שני זרים גבוהים. בקיצור, אפשר לבחור את הזרים בהתאם לכל ישראלי בכיר שמביאים ולא צריך להיות מקובעים.

אני לא חושב שבנעימי יש משהו אינהרנטי שמעיד את הקבוצות שלו להיות בתחתית. הכל עניין של סיטואציה. נעימי הוא פשוט סוג של אפיק ניסים - שחקן עם הרבה יתרונות וגם לא מעט חסרונות. סקורר נהדר במונחים ישראלים אבל גם בעייתי בהגנה, חסר יציבות ומקבל החלטות בינוני מאוד. הוא עדיין אחד הישראלים הבודדים בליגה שמצדיקים את השכר שלהם בשנתיים האחרונות. דוקא הסטיגמה השלילית שיצאה לו (שהמספרים שלו משקרים ושהקבוצות שלו מפסידות) היא סוג של הזדמנות בשוק הזה.

צריך בעיקר להתפכח ולהתאים את הציפיות מהישראלי הבכיר השני שלנו ליד רביב. אחרי כל האכזבות שחווינו בז'אנר הזה, ובהתאם למצב הישראלים בליגה, זה פשוט שוק מאוד קשה עד בלתי אפשרי. אני מזכיר לכם שבקיץ שעבר שני המלפפונים החמים מלבד רותבארט היו כדיר ויבזורי שחתמו בסכומי עתק בקבוצות אחרות, סכומים שאין לנו שום סיכוי להתמודד איתם. אני יכול לחשוב על דברים יותר גרועים מאשר להחתים את יובל נעימי לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 19:52 
הבאה של נעימי להפועל תהיה טעות אדירה וזריקה של כסף לפח. לכן לא יפתיע אותי אם זה יקרה. ועוד לא ראיתי קבוצה שהוא הצדיק בה את השכר הגבוה שהוא מקבל. זה שחקן שבשום קונסטלציה לא יכול לשחק עם רביב יחד ואני לא מצליח להבין איך אתה יכול לחשוב שזו יכולה להיות החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 20:17 
זריקה של כסף לפח יותר מרותבארט? יותר משולדבראנד? נעימי סקורר מוכח בליגה ושחקן שמנצח לקבוצות שלו 5-6 משחקים בעונה. זה יותר מרוב הישראלים ברמת השכר שלו, שהיא איפשהו באיזור של טל דן, פחות משל רותבארט והרבה פחות משל כדיר/ניסים ושות'. נעימי הוא מהבודדים שנותן תפוקה (ו-13.6 נק' ב-38% מ-3 עם 5.7 אס' זו תפוקה) עבור השכר שהוא מקבל. לא השחקן הראשון שהייתי מביא וגם לא השני, אבל ישראלי בכיר לגיטימי ובדיוק הסטיגמות שאתה מתאר הן ההזדמנות להביא אותו ברמת השוק. אגב, גם על רביב לפני שהגיע להפועל היו הרבה סטיגמות שהוא מחרב קבוצות וכו' (לא שאני משווה בין השחקנים - תמיד אהבתי את רביב הרבה יותר).
וברור שיבזורי הוא שחקן בשתי רמות מעל נעימי. אבל לדעתי אין שום סיכוי להביא אותו.

ושמענו כבר על "לא יכול לשחק עם רביב". אם היה לי שקל על כל שחקן שאמרו את זה עליו, הייתי קונה את הפועל בכדורגל ובכדורסל ועוד היה נשאר לי עודף.
בכל העולם משחקים שני גארדים עם אופי של סקוררים/גאנרים. לילארד ומקולום, לאורי ודרוזן. הנושאים האקוטיים ביותר זה שרביב צריך לידו שחקן עם קליעה (נעימי הוא כזה) ונעימי צריך לידו שחקן ששומר (רביב הוא כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 20:31 
נעימי צריך אצלו את הכדור. הוא לא נותן כלום במצב אחר. אתה יכול לקשקש עד מחר על התרומה שלו, אבל לא הייתי לוקח אותו גם בחצי מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 20:33 
נעימי השנה משחק ליד גיינס ושנה שעברה ליד סלבי שזה שחקנים שצריכים את הכדור ביד הרבה יותר מרביב (שהוא שחקן שרוב הקריירה שיחק אוף דה בול בכלל).
אבל אני אמשיך לקשקש לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:01 
השאלה המרכזית היא אם קו גארדים של רביב ונעימי הוא מספיק טוב כדי להוביל קבוצה לצמרת. ואני לא חושב. אני מאוד מחזיק מרביב. אני חושב שהוא מעולה. אחד הישראלים הכי טובים בליגה ואני נפעם ממה שהוא נותן לאור הקשיים שהוא מתמודד איתם בהפועל (סגל חלש ולא מאוזן במשך שנתיים). אבל האם רביב טוב מהגארדים הזרים הטובים בליגה? אני לא חושב. הוא אדיר בתור ישראלי. והוא צריך לידו גארד ברמה גבוהה. נעימי הוא גארד כזה? אני לא חושב. אני לא חושב שנעימי ולימונד ביחד זה קו חוץ מספיק טוב.
מעבר לזה, אני לא חושב שזה מקרי שהקבוצות של נעימי נכשלו בשנים האחרונות. אני חושב שהמספרים של נעימי טובים יותר מהשחקן שהוא. ואני גם לא חושב ששילוב שלו ושל רביב יעבוד.
אלא אם מביאים זר לעמדה שלוש בחמישייה, פלוס שני גבוהים זרים, ועוד קומבו גארד זר לספסל, שיכול לשמור. אבל במקרה הזה צריך שנעימי יקבל את העובדה שהמעמד שלו לא יהיה דומה למה שהיה בקבוצות שהוא שיחק בשנים האחרונות. ואני לא בטוח שנעימי יקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:01 
אני מבין שרק בגלל ברקוביץ הם בדרך לרדת ליגה ולא אין חלק בזה? מר "מספרים מרשימים שאף פעם לא עוזרים לקבוצה להצליח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:21 
שוב, רדנקו, זה בדיוק העניין בהזדמנות בשוק. שחקן שיורד ליגה ויש לגביו סטיגמה. גם את רביב הבאנו רק בזכות הסטיגמות שלו, אחרת לא היה סיכוי. בסטיגמות האלה יש הרבה פעמים הזדמנויות. אם יש לנעימי חלק בירידה? בוודאי (אם כי קטן לטעמי מהמאמן, מהזרים ומשאר הישראלים שם ובראשם טל דן). אבל בסיטואציה אחרת הוא יכול להצליח, ואין ממש חלופות טובות יותר במחירים האלה בשוק. יובל נעימי זה מבחינתי סוג של אפיק ניסים. הוא שחקן מוכשר שיכול להועיל ויכול גם להזיק. הוא יכול להיות חלק מקבוצה מפסידה וגם חלק מקבוצה מנצחת. בשורה התחתונה הוא מהישראלים היותר טובים ותורמים בליגה. לא השחקן האהוב עלי או המועדף עלי אבל שוב, ברמת השוק דוקא בגלל שהמניה שלו קצת בירידה הוא אופציה לא רעה. יש לך הצעות ריאליות טובות יותר במחירים האלה? אני יכול לחשוב על מעט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:40 
פז, נניח שנעימי חותם, איך אתה בונה את שאר הקבוצה, מבחינת זרים וישראלים (בהנחה שגם תומר גינת סגור)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:40 
את אור סולומון יש סיכוי להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:52 
purvis short כתב:
פז, נניח שנעימי חותם, איך אתה בונה את שאר הקבוצה, מבחינת זרים וישראלים (בהנחה שגם תומר גינת סגור)?

אם מביאים את אלאנדו טאקר בתור 3 נניח, יש לך ספק שזה קו אחורי מהחזקים בליגה? מהספסל אתה יכול להביא גארד גבוה פיזי יחסית. ועוד שני גבוהים זרים 4-5 לחמישייה כמובן.
את הזרים מחתימים בהתאם לסגל הישראלי. אין פה דבר שהוא בלתי אפשרי.
והייתי יותר מודאג מהדקות של נעימי ליד בלאט (הגנתית דבר שהוא על סף הבלתי אפשרי) מאשר ליד רביב. רביב הרבה פחות מגביל ממה שעושים ממנו. בכדורסל המודרני שני גארדים כמו רביב ונעימי זה שילוב לגיטימי, בלאט ונעימי לעומת זאת זה כבר די אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:59 
אם אתה מביא גארד זר גבוה וטוב לספסל לא תהיה לך בעיה עם הדקות של בלאט. צריך לתזמן אותן שהן יהיו ליד הגארד הזר או ליד רביב. גם במקרה כזה, רביב, נעימי וגארד זר אמורים לסגור די בקלות 80 דקות בעמדות 1-2, כך שאני לא חושב שתמיר ישחק את הדקות שהוא משחק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 22:04 
נכון. הוא עדיין יכול לשחק ליד שאר השחקנים (רביב ושני הזרים האחרים בקו האחורי). בעיקר נתתי את זה כדוגמה לשילוב שהוא בעייתי בהרבה לדעתי מאשר רביב ונעימי, שלא נראה לי עד כדי כך בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פז.
הבעיה יכולה אבל להיווצר עם גבוה ישראלי מחליף אבל נקווה שאלו דקות שגינת או מיש שיהיה יוכלו לתת. דר"א אם מביאים את נעימי או ישראלי אחר ואת גינת אני מניח שאין סיכוי שרוטבארט ישאר? מה קורה עם אידן ומתן בסיטואציה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: