מרכוס האטן כתב:
במידה ונס ציונה יורדים ליגה.
מה לגבי נעימי - לדעתי שחקן שממצא 70% אולי מהיכולת שלו, קליעה אדירה, שומר טוב, מזכיר לי קצת את הקריירה של רביב שהתפספסה עד שלב מסויים, אם אני לא טועה הוא לא יקר מידי ואנחנו בהחלט יכולים לעמוד בדרישות הכספיות שלו, כך עם עוד גארד זר ברמה אנחנו סוגרים קו אחורי חזק מאוד בעיניי.
בנוסף אליו יש את סקורר - אין מה להוסיף, הגנה מדהימה יד מבחוץ, מוביל כדור שצריך, למה לא?
ומה לגבי טל דן ?
נעימי בעיניי אופציה לגיטימית לישראלי בכיר. התקפית הוא מהישראלים הטובים בליגה, נתן קרוב ל-14 נקודות באחוזים טובים ו-6 אסיסטים. אלה מספרים מעולה אבל הוא שחקן שפחות טוב מהמספרים שהוא נותן. קודם כל הוא לא שומר טוב, הוא שחקן הגנה די חלש. יש שחקנים גרועים ממנו בהגנה אבל הוא די קטן וחלש וגם לא אחד שנלחם בצד ההגנתי. מעבר לכך הבעיה הכי גדולה שלו היא האופי וההתנהגות, גם על המגרש וגם מחוצה לו. נכון שסביב רביב היו את אותן טענות, אבל זה שלגבי רביב הם התגלו כלא נכונות (והוא גם התבגר מאוד) לא אומר שעם נעימי יהיה אותו דבר. מצד אחד אפשר להגיד שהוא לקח את הרצליה ונס ציונה ולא עשה איתן כלום (וזה נכון במידה מסוימת), מצד שני היו בשתי הקבוצות האלה כל כך הרבה בעיות שלא קשורות אליו בשום צורה. בנס ציונה הוא היה בערך הדבר היחיד שתפקד מקצועית בצורה סבירה ומעלה לאורך העונה, לא הזרים, בטח לא שאר הישראלים, בטח לא המאמן.
המוניטין שלו די ברצפה כרגע (לדעתי קצת בצורה מוגזמת), ואם הפועל תרצה אני לא חושב שתהיה בעיה להביא אותו. הוא בטח ירצה לבוא למועדון כמו הפועל אחרי שלוש שנים קשות מבחינתו, הבנתי שגם בקיץ הקודם הוא מאוד רצה לבוא. אני אישית מעדיף להביא את יבזורי בתור ישראלי בכיר ואם לא הולך אז הייתי מהמר על נעימי. אבל אני לא חושב שהפועל ילכו בכיוון הזה.
בסקוורר לא הייתי נוגע גם עוד אלף שנה. קודם כל הוא שומר הרבה פחות טוב מהשם שיצא לו, הוא מאוד נמוך וגם עושה לא מעט שטויות (בעיקר פאולים מיותרים). גיל אמיתי למשל שומר יותר טוב. התקפית הוא חור ענק. לא מסוגל ליצור כלום, לא לעצמו ולא לאחרים, אין לו את הגובה וגם אין לו כישורים (לא מהירות, לא כדרור, לא יכולת לסיים בצבע או איזה פלואוטר, לא קליעה מכדרור). הדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות בצורה לגיטימית ברמת ליגת על זה לקלוע שלשות קץ'-אנד-שוט באחוזים בינוניים. בסך הכל שחקן חלש. אם בוואקום הגדול שהיה העונה בנס ציונה (במשך חצי עונה הגארד הזר היחיד שלהם היה הזר הכי חלש בליגה) הוא לא הצליח לעשות כלום זה אומר מספיק.
טל דן שחקן בכלל שחקן מחריד.