תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 21:36 
יובל כתב:
purvis short כתב:
ככל שאני רואה את דילייני יותר אני חושב עליו בתור אופציה להפועל.

לגמרי.

אולי יחד עם נתי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 21:37 
ראשל"צ עם 4 ישראלים יקרים. לא 3.מה עם דאוסן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 21:40 
קודם כל, לנס ציונה מגיע לרדת ולעופר ברקוביץ מגיע לעוף על טיל.
דבר שני, איך לעזאזל הרצליה הצליחו להפסיד לקרית גת בבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
ככל שאני רואה את דילייני יותר אני חושב עליו בתור אופציה להפועל.

לגמרי.

אולי יחד עם נתי כהן?

בוא נגיד שאם תביא את אחד מהם, הסיכוי שהשני יבוא הוא בדיוק אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 21:46 
רדנקו כתב:
ראשל"צ עם 4 ישראלים יקרים. לא 3.מה עם דאוסן?

3 שלא נותנים כלום
את דאוסן לא כללתי כי הוא היחיד ששווה את הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 23:28 
עוז בלייזר חותם בחיפה עד 2018.
החתימה עצמו פחות מעניינת האמת כי גם ככה הוא היה חתום שם לעונה הבאה, זה לא שהוא היה שחקן חופשי בקיץ. אבל זה בעיקר מעיד על התכניות של ג'ף רוזן לטווח הארוך, ועל זה שכנראה חזר לו קצת התיאבון והחשק אחרי תקופה שהיה נראה שקצת נמאס לו. הבנתי שהם גם חזק בעניין של לשחק באירופה בעונה הבאה ולכן היה להם חשוב מאוד לסיים מקום 3.
המשמעות של כל זה היא שלדעתי יהיה לנו קשה מאוד להביא את רמי הדר כמו שכמה חולמים פה (לפחות בלי להשתגע שוב על מאמן שיקח חלק משמעותי מהתקציב). ובטח שלא כל מיני שחקנים מחיפה כמו דיברתלומיאו, צ'וברוביץ', קולמן, וארגס או כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 23:50 
אם חיפה לא תסיים את העונה במפלה - קשה לי להאמין שישחררו אותו.
הוא המועדף עליי, אבל אם לא אז פרנקו, אלפסי, דן שמיר. עליהם לדעתי צריך ללכת.
אבל בגדול כל אחד שיגאל אותנו מהסיוט המתמשך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 00:06 
אלפסי כבר סגר בנהריה לעונה הבאה לפי הדיווחים.
לדן שמיר יש חוזה לעונה הבאה בחולון, אמנם יש שם בעיות בינו לבין דורסמן אבל אני מאמין שהוא ימשיך.
פרנקו יקר, ואם הם יקחו אליפות אני מאמין שהוא ימשיך שם.

לא הולך להיות פשוט הסיפור, ואני גם חושב שאנחנו צריכים לחשוב טוב טוב אם אנחנו נותנים לתסכול של העונה הנוכחית להשפיע עלינו לחזור להשקיע סכומי עתק על מאמן. צריך לזכור שאימן השנה בהפועל מאמן שהיה יותר גרוע מאברהמי וקראו לו עודד קטש (ההצלחה היחסית שלו באילת לא רלוונטית לעניין) - הוא בנה קבוצה נוראית, קיבל החלטות גרועות, הפסיד בצורה די ביזיונית ולא הצדיק במאומה את השכר שלו שהיה מהגבוהים בליגה. למעשה 3 הזרים החדשים שהוא הביא בתחילת העונה (לא מתייחס לוויליאמסון ואלן שזה זרים מוכרים ששיחקו פה כבר) הם שחקנים שמובטלים כבר חודשים ואף אחד לא נוגע בהם. וולי ג'אדג' זה שחקן שהולך לפרוש מכדורסל ולעבוד כקופאי בסופר כמו שזה נראה, נחתך כבר מליגות חלשות כמו ארגנטינה והונגריה והוא גמר את הסיפור המקצועני שלו אני מניח. גם על באטל ואוואנס אף קבוצה לא רוצה לשמוע (חוץ מאילת של עודד קטש כנראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 06:23 
אהבתי גם את זה שארז אמר שלהפועל יש סגל שיכול ללכת לסדרה מעניינת נגד הפועל ירושלים. מה לגבי הסגל שהיה בהפועל לפני שנתיים עם קרלון בראון, והסדרה ההיא נגד אילת? אה? מה אז הסגל הזה היה מסוגל לעשות ואיך זה נראה? ומה הוא היה יכול לעשות אילו היה שם גארד זר ברמה ולא החברים קאונסיל את מארשל?
לגבי מאמנים. כמו שזה נראה כרגע (כמובן שהכל נזיל...) המועמדים הרלוונטים הם בערך רועי חגאי ונתי כהן. בכל מקרה, סוגיית המאמן היא משהו שצריך להקדיש לה מחשבה רצינית ומעמיקה עם סיום העונה. זה הולך להיות אתגר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 07:06 
הם שניהם פחות טובים מאלפסי. אם הפערים לא גדולים מול נהריה צריך להביא אותו. אני מאמין שגם הוא רוצה סוף סוף לעלות למועדון כמונו, מה גם שהנסיעות לנהריה לא הכי כיפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
חאגי ונתי הם כמו אברהמי. לדעתי ילכו על מאמן מוביל. אבל קודם יחליטו על מחליף ראוי לאורי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 12:07 
אני מאמין שדן שמיר יהיה פנוי בקיץ. אין יותר מדי אהבה בינו לבין ההנהלה שם.
צריך לבדוק גם מה קורה עם מיקי גורקה. אלפסי ורמי הדר זה כנראה חסר סיכוי.
בכל מקרה חייבים להחליף את אברהמי אפילו אם זה אומר להביא מאמן בלי רקורד מי יודע מה. זה לא רק יכולות הכדורסל שלו, חוסר המשמעת של השחקנים והרכות שלהם זה משהו מזעזע. גם היכולת שלו לעמוד בלחצים כנראה לא מאוד מרשימה.

לגבי פול דילייני, מדובר בשחקן ענק. אחד מחמשת הטובים בליגה בקלות. מה שמדהים זה שעם כל היכולות ההתקפיות שלו, המנהיגות והווינריות שלו הוא גם אחד השומרים הטובים והקשוחים בליגה.
הלוואי ויבוא להפועל. הייתי מביא אותו ואת אלנדו טאקר ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 12:42 
במידה ונס ציונה יורדים ליגה.
מה לגבי נעימי - לדעתי שחקן שממצא 70% אולי מהיכולת שלו, קליעה אדירה, שומר טוב, מזכיר לי קצת את הקריירה של רביב שהתפספסה עד שלב מסויים, אם אני לא טועה הוא לא יקר מידי ואנחנו בהחלט יכולים לעמוד בדרישות הכספיות שלו, כך עם עוד גארד זר ברמה אנחנו סוגרים קו אחורי חזק מאוד בעיניי.
בנוסף אליו יש את סקורר - אין מה להוסיף, הגנה מדהימה יד מבחוץ, מוביל כדור שצריך, למה לא?
ומה לגבי טל דן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מרכוס האטן כתב:
מה לגבי נעימי - לדעתי שחקן שממצא 70% אולי מהיכולת שלו, קליעה אדירה, שומר טוב, מזכיר לי קצת את הקריירה של רביב שהתפספסה עד שלב מסויים, אם אני לא טועה הוא לא יקר מידי ואנחנו בהחלט יכולים לעמוד בדרישות הכספיות שלו, כך עם עוד גארד זר ברמה אנחנו סוגרים קו אחורי חזק מאוד בעיניי.
בנוסף אליו יש את סקורר - אין מה להוסיף, הגנה מדהימה יד מבחוץ, מוביל כדור שצריך, למה לא?
ומה לגבי טל דן ?

נעימי לא שחקן קצת יקר בשביל להיות אופציה מהספסל? בהנחה שרביב וגארד זר בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 13:14 
עומרי קנדה כתב:
מרכוס האטן כתב:
ומה לגבי טל דן ?

נעימי לא שחקן קצת יקר בשביל להיות אופציה מהספסל? בהנחה שרביב וגארד זר בחמישיה.

אם האופציה אפשרית חשבתי אולי לשחק עם נעימי ורביב ולהביא קומבו גארד משלים זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 14:32 
נעימי? בוא נסתכל לאן הקבוצות שהוא היה הישראלי הבכיר בהן הגיעו בשנים האחרונות. נס ציונה על סף ירידה. הרצליה בעונה שעברה נאבקה בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
נעימי וטל דן? לא ולא.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
מרכוס האטן כתב:
ומה לגבי טל דן ?

נעימי בעיניי אופציה לגיטימית לישראלי בכיר. התקפית הוא מהישראלים הטובים בליגה, נתן קרוב ל-14 נקודות באחוזים טובים ו-6 אסיסטים. אלה מספרים מעולה אבל הוא שחקן שפחות טוב מהמספרים שהוא נותן. קודם כל הוא לא שומר טוב, הוא שחקן הגנה די חלש. יש שחקנים גרועים ממנו בהגנה אבל הוא די קטן וחלש וגם לא אחד שנלחם בצד ההגנתי. מעבר לכך הבעיה הכי גדולה שלו היא האופי וההתנהגות, גם על המגרש וגם מחוצה לו. נכון שסביב רביב היו את אותן טענות, אבל זה שלגבי רביב הם התגלו כלא נכונות (והוא גם התבגר מאוד) לא אומר שעם נעימי יהיה אותו דבר. מצד אחד אפשר להגיד שהוא לקח את הרצליה ונס ציונה ולא עשה איתן כלום (וזה נכון במידה מסוימת), מצד שני היו בשתי הקבוצות האלה כל כך הרבה בעיות שלא קשורות אליו בשום צורה. בנס ציונה הוא היה בערך הדבר היחיד שתפקד מקצועית בצורה סבירה ומעלה לאורך העונה, לא הזרים, בטח לא שאר הישראלים, בטח לא המאמן.
המוניטין שלו די ברצפה כרגע (לדעתי קצת בצורה מוגזמת), ואם הפועל תרצה אני לא חושב שתהיה בעיה להביא אותו. הוא בטח ירצה לבוא למועדון כמו הפועל אחרי שלוש שנים קשות מבחינתו, הבנתי שגם בקיץ הקודם הוא מאוד רצה לבוא. אני אישית מעדיף להביא את יבזורי בתור ישראלי בכיר ואם לא הולך אז הייתי מהמר על נעימי. אבל אני לא חושב שהפועל ילכו בכיוון הזה.

בסקוורר לא הייתי נוגע גם עוד אלף שנה. קודם כל הוא שומר הרבה פחות טוב מהשם שיצא לו, הוא מאוד נמוך וגם עושה לא מעט שטויות (בעיקר פאולים מיותרים). גיל אמיתי למשל שומר יותר טוב. התקפית הוא חור ענק. לא מסוגל ליצור כלום, לא לעצמו ולא לאחרים, אין לו את הגובה וגם אין לו כישורים (לא מהירות, לא כדרור, לא יכולת לסיים בצבע או איזה פלואוטר, לא קליעה מכדרור). הדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות בצורה לגיטימית ברמת ליגת על זה לקלוע שלשות קץ'-אנד-שוט באחוזים בינוניים. בסך הכל שחקן חלש. אם בוואקום הגדול שהיה העונה בנס ציונה (במשך חצי עונה הגארד הזר היחיד שלהם היה הזר הכי חלש בליגה) הוא לא הצליח לעשות כלום זה אומר מספיק.

טל דן שחקן בכלל שחקן מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 15:44 
אני בשום פנים ואופן לא הייתי בונה את הקבוצה עם קו אחורי פותח של רביב ונעימי. לדעתי זה מתכון לכישלון. עד לפני 3-4 שנים מאוד החזקתי מנעימי. אבל עובדתית הקבוצות שלו לאורך הקריירה אנדראצ'יבריות. ולדעתי הוא שחקן פחות טוב מהמספרים שלו.
הרבה יותר סביר בעיני לנסות להביא את עמית שמחון למשל, וזרים כמו פול דילייני ואלאנדו טאקר (אם הוא בריא). ואז אפשר לעלות בחמישייה עם דילייני ורביב (שני שומרים מעולים) וטאקר. או שמחון. ואז אפשר לשחק עם שני גבוהים זרים.
בהנחה שתומר גינת אמור להיות בהפועל (לדעתי גינת בנוגע לליגת העל הוא סימן שאלה רציני. אין לו את האתלטיות של בלייזר ומשעור ואני ממש לא בטוח שהייתי הולך עליו) כגבוה מחליף, אז צריך עוד גבוה ישראלי. אפשר לנסות את בן אלטיט.
גם לא הייתי מתנגד לסטו דגלאס מהספסל. לדעתי יכול להתאים.
נניח חמישייה של: דילייני, רביב, שמחון, שני גבוהים זרים.
ספסל: תמיר, דגלאס, טאקר (גם בקריית גת הוא עלה כמה פעמים מהספסל), גינת ואלטיט (או איידן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
שמחון זה האמא והאבא של החלומות הרטובים. בטח כשלמתן לא נשאר הרבה ויבזורי ראלי כמו אופייבו שחלק מפנטזים עליו שהוא שחקן של 25K דולר בחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ראשית כל אין בכלל מה להשוות בין נתי כהן ולשרון אברהמי אל תשכחו שנתי שנה שעברה הגיע עם קבוצה הרבה יותר נחותה מול קרית אתא של שרון אברהמי שהייתה עוצמתית בליגה לאומית ללא הפסד בבית כל העונה ושכולם היו בטוחים שהדרך שלהם סלולה לליגת העל נתי כהן הוציא את המיטב מהשחקנים שלו בקרית גת והפתיעו את כולם.
שנית אני לא יודע איך העלו פה את השם של אלטיט להיות בסגל של הפועל אנחנו הפועל תל אביב!! הוא בקושי משחק בקרית גת שיש להם ספסל של קט סל.
נעימי כבר מזמן לא נותן את התפוקה שמצפים ממנו והוא חלש מאוד עליו נופלת האחריות על ירידה או לא של נס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 16:37 
בבחירה בין יבזורי לנעימי - אני בוחר בנעימי. ואני עוד מניח שנעימי עולה פחות.
נעימי שחקן הרבה יותר חכם (תענוג של קבלת החלטות בפיק אנד רול), הרבה יותר מגוון, שומר יותר טוב. יבזורי חוץ מזה שהוא קלעי שלוש מעולה וטהור וכו' - לא נותן יותר מדי, והוא שומר פחות טוב ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 16:52 
ranjef כתב:
נעימי שחקן הרבה יותר חכם (תענוג של קבלת החלטות בפיק אנד רול), הרבה יותר מגוון, שומר יותר טוב. יבזורי חוץ מזה שהוא קלעי שלוש מעולה וטהור וכו' - לא נותן יותר מדי, והוא שומר פחות טוב ממני.

יבזורי ונעימי זה בכלל לא אותה רמה. יבזורי כל כך הרבה יותר טוב. מה נעימי עשה בשנים האחרונות שכל כך מרשים אתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 17:09 
לא יודע מי יותר הזוי, זה שכתב שנעימי שומר יותר טוב מיבזורי או זה שכתב שנעימי שומר טוב נקודה.
נעימי שומר מחריד. גם חלש פיזית, גם לא אגרסיבי וגם לא מעוניין לשמור.
בלי קשר נעימי זה שחקן משקר. מספרים יפים, סגנון משחק יפה והמון כישרון. כל אלה כבר שכנעו כמה וכמה מאמנים לחשוב שיש פה שחקן גדול, אבל בפועל הוא הרבה פחות טוב.
זה לא רק מה שהקבוצות שלו משיגות, זה גם סגנון המשחק שלו שמכריח את כל הקבוצה להיות בדמותו. בשורה התחתונה הוא לא שחקן מספיק טוב כדי לבנות סביבו קבוצה.
חבל על הכסף.

לגבי תומר גינת, לא ברורה לי ההשוואה למשעור ובלייזר. גינת הוא 4-5, משעור ובלייזר 3-4. הוא גבוה מהם במשהו כמו 5 סנטימטר ובאופן כללי שחקן פנים בניגוד אליהם.
הוא אמנם לא אתלט גדול (אבל גם לא גרוע) אבל יש לו גובה, יד רכה מחצי מרחק, אינטליגנציית משחק ויכולות הגנתיות לא רעות.
מקווה מאוד שיגיע בסופו של דבר ושניפטר מרוברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 19:19 
purvis short כתב:
ranjef כתב:

יבזורי ונעימי זה בכלל לא אותה רמה. יבזורי כל כך הרבה יותר טוב. מה נעימי עשה בשנים האחרונות שכל כך מרשים אתכם?

וואו, מה עשיתם פה מיבזורי. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 21:46 
מה אנחנו עושים ממנו? האיש הוא שחקן שהיה אדיר לפני שהגיע למכבי וגם כשהוא מקבל דם הזדמנות הוא מראה שהוא אחד הישראלים הכי טובים בליגה. איך אפשר בכלל להשוות אותו לנעימי. פשוט לא באותה ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:04 
דלייני וטאקר הם באותה עמדה רק סוגים שונים של שחקנים.
בקריית גת פשוט היה להם 2 רכזים ישראלים ששיחקו כל הזמן והם היו מיועדים לאייש את עמדות 2-3 בהפועל זה שונה - יש את רביב שהכדור לא צריך להיות אצלו כל הזמן ולכן במקום אחד מהשניים האלו צריך להגיע גארד שיודע להוביל את הכדור ושיהיה לו קליעה ל-3 ברמה גבוהה בהתחשב שרביב ודלייני לא הקלעים הטובים שיש במחוזותינו.
הלוואי ששמחון ודלייני יגיעו בנוסף לרכז זר ושמעון יעלה מהספסל.

לגבי תומר גינת כישראלי הבכיר בעמדות 4-5 - לא מתלהב בכלל, צריך לפחות לנסות להביא איזה משעור או מנקו (בנוסף לתומר) לפני שנותנים לשחקן רוקי בליגה מפתחות של 20 דק למשחק בהתחשב שעדיין אין לו עמדה מוגדרת וקליעה מבחוץ בעייתית, יהיה מעניין לראות את השחקן הזה בליגת העל אבל, אני נורא אוהב אותו שלא יתברר אחרת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:13 
לא ראיתי את תומר גינת, אבל לפי העמדה וזה שהוא בא מהלאומית זה נשמע לי קצת שהוא ואיידן ידרכו אחד על השני, לא? כאילו, בהנחה שאין כוונה שהם יהיו שני הגבוהים הישראלים היחידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:36 
Noam כתב:
לא ראיתי את תומר גינת, אבל לפי העמדה וזה שהוא בא מהלאומית זה נשמע לי קצת שהוא ואיידן ידרכו אחד על השני, לא? כאילו, בהנחה שאין כוונה שהם יהיו שני הגבוהים הישראלים היחידים.

הם + 2 גבוהים זרים וסגרת את עמדות 4-5.
עוד גארד זר ליד רביב והזר הנוסף תלוי באיזה ישראלי מצליחים להביא. יבזורי זה חלום לא ריאלי, שמחון הלוואי אבל גם סיכוי נמוך מאוד לדעתי.
אם מתן מושך עוד עונה ובהתחשב בשוק הישראלים הדל, הייתי מסתפק ברביב, איידן, מתן, גינת, בלאט וצוף בן משה ומשקיע יותר בזרים. ואז הזר הרביעי צריך להיות 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:56 
אם כבר הולכים על המודל הזה, לא יותר שווה לנסות להביא שחקן כמו כארם משעור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: