teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
1. טקנו - ידעתי יפה מאד להביע ביקורת על המעשה של אלאור,
2. אל תפרגן אבל קשה לנהל דו שיח עם אחד שרק רואה שלילי ושחור,
3. בכלל לחיים זה לא דבר חיובי לראות רק שחור ושלילי...
1. היה לי קצת זמן, אז הסתכלתי על תחילת האשכול. הביקורת שלך על החייל לא היתה במישור מוסרי, ערכי או אפילו משפטי. כל מה שהיה לך להגיד זה שלהרוג אדם שאינו מהווה סכנה זה "אידיוטי". אמנם לא פירטת מה אידיוטי בזה, אבל אחר כך ציינת שזה פוגע בתדמית של ישראל.
נו, לא ממש ביקורת יסודית, מהותית או רצינית.
2. בדרך כלל בדו-שיח יש שני צדדים, ולרוב כל אחד מהם רואה את המציאות אחרת. אפשר אפילו להגיד שזה כל הקטע. כאמור, אוננות הדדית זה משהו שאני חושב שעדיף להשאיר לזוגיות ולא לדחוף לפורום.
3. קודם כל אתה לא מכיר אותי בשיט מהמציאות, אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.
דבר שני, השליליות שאתה מדבר עליה נובעת מזה שיש לי ביקורת על ישראל, ואני נאלץ להתמודד פה עם אנשים שמסרבים לראות את זה שיש בישראל בעיות ושיש מקום לביקורת, אז אני נאלץ לחזור על עצמי כמו תקליט שבור.
דבר שלישי, אולי זה לא הכי טוב לראות כל היום רק שלילי ושחור, אבל זה בטוח יותר פרודוקטיבי ופחות מפגר מלהסתכל על הפינה הנקייה היחידה בבית ולהגיד שמזל שאין מה לנקות.
אגב, אשמח אם בכל זאת תתייחס להודעה המפורטת שכתבתי לך קודם. מההימנעות שלך עולה חשש שאתה שוב מתחמק מדיון שלא נוח לך.

1. גיניתי ואמרתי שהמעשה שהחייל עשה הוא מעשה שאסור לעשות ושהוא צריך להיענש על כל בחומרה.
2. אמרתי שאני מאד לא מרוצה מהממשלה הנוכחית, צריך להחליף אותה ובמהרה.
3. שצריך להביע ביקורת אני מביע אותה.
4. יש לך נטיה לקחת משפט שלך ולחזור עליו אלף פעם עד כדי שייחשב כמשפט נכון
שמסכימים איתך עליו.
5. בבית שלי (מדינת ישראל) יש פינה מלוכלכת והשאר נקי ולא ההפך.
כאן בדיוק המחלוקת שלנו.
6. צר לי אבל תיאלץ להסתפק בהודעה הכללית שלי ולא בהודעה מפורטת לסעיפים
על הקהילה הלהטבית במדינת ישראל או עד כמה מדינת ישראל לא חשוכה ופרמיטיבית,
אבל להגיד אפשר הכל גם שקרים
1. עיינתי בעמודים הראשונים של האשכול ולא ראיתי דבר כזה. אבל אני מאמין לך בכל זאת. עמך הסליחה.
2. נו, לרצות זה גם משהו.
3. אם אתה אומר.
4. אותו דבר אפשר להגיד על כל אחד שכותב פה את דעתו, כולל אותך.
אני חושב מה שאני חושב, אבל לזה בחרת לא להתייחס (ראה למשל סעיף 6 בהודעתך הנוכחית).
5. אז נישאר חלוקים בדעותינו.
6. אל תצטער. לי אין בעיה עם זה שאתה מתחמק מדיונים. תכלס חוסר היכולת שלך להתמודד עם המציאות שאתה חי בה הוא בעיה שלך, לא שלי.
7. התקלקלה לך המקלדת (המקש של האנטר נדפק ונלחץ מעצמו)