תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 00:39 
Fez כתב:
ברור שעכשיו כל הדיבורים על דרך ועל שיטה הם טובים ויפים, אבל אם תראה את הפרש הסלים שלנו אז הוא טוב משלהם באיזה +120 למרות שאנחנו מתחת בטבלה. הם פשוט לוקחים את המשחקים הצמודים שאנחנו מפסידים לאורך העונה וזו הנקודה של יובל. וזה לא שיש להם חבורת גארדים אימתנית שמנצחת משחקים במאני טיים, בטח לא לפני ההגעה של ווהן (אומה אחד הגארדים הזרים החלשים בליגה העונה ולידו אין כמעט כלום). יש להם לא מעט אופי אבל ללא ספק גם הרבה מזל (למשל החטאות העונשין ההזויות של סימונס שעדיין אין לי הסבר למה שקרה שם, ויובל נתן כדוגמא גם את ההפסד של מכבי שם עם האיבוד ההזוי של רוצ'סטי). יש פה דברים שקשורים לכדורסל אבל גם איזושהי סטיית תקן. זה נכון שהם עם הזרים מתחילת העונה וזה מאוד יפה אבל זה הרבה בזכות הניצחונות הצמודים שלא גרמו להם ללחץ לעשות שינויים, אומה ובראון ביכולת של העונה היו מוחלפים אם לקבוצה היו עוד כמה הפסדים (וגם היה איזשהו כיוון של להחליף אותם, עם כריס אוואנס בהתחלה לבראון ועם ווהן עכשיו לאומה) אבל כשקבוצה רצה ומנצחת אז מאמנים מפחדים לעשות שינויים. כנ"ל בחיפה שיש לה 5 זרים שמתוכם 4 זה שחקנים שלא היו שורדים בקבוצה מפסידה אבל הם כן שורדים בקבוצה מנצחת.

אז כן, אלפסי בהחלט עושה שם עבודה נהדרת אבל צריך להזהר מאוד מלייחס כל הצלחה ל-"שיטה" ו-"דרך". במקרה של נהריה אין לי ספק שיש פה מימד די משמעותי של מזל ומקריות, כמו שיובל כתב.

ועדיין אם תסתכל הסגל שלהם, ואז על כל אחד מהסגלים של 3 קבוצות התחתית תראה שיש להם סגל לא יותר טוב ואף חלש יותר ובטח ובטח שסגל ישראלי הכי חלש בליגה ביי פאר.
הנקודה שלי היא שבנהריה,כמו גם בחיפה נוצר מצב שבו מאמן מביא לקבוצתו ערך מוסף שמורגש כל ערב וערב.

הקבוצה הזו ניצחה את מכבי פעמיים, ניצחה ברוממה, את ירושלים וכל זאת על אף חומר שחקנים מוגבל אבל הם בניגוד ללא מעט קבוצות בליגה קבוצה נורא מאורגנת ומקובעת.
פה אתה רואה שהניצחונות שלהם באים ממגע של מאמן ולא איזה סופרסטאר- בניגוד לקג''ת שניצחה משחקים בגלל מי בגלל נתי כהן? או בגלל דלייני או טאקר? או בראשון וחולון ששם אתה רואה בבירור ששחקנים הם אלה שמכריעים את המשחקים בסופו של דבר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 08:00 
מישהו בסוף התערב עם ראצ'ו על זה שנהיה בפלייאוף או נרד ליגה?
שנדע אם קופת העמותה התעשרה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:39 
צארלס תומאס, מיצל וואט.
שני זרים עצומים בעיניי.
הראשון קצת יותר אנוכי, לא יודע אם זה האופי של השחקן או השיטת משחק של אשדוד.
השני מתאים לנו ככפפה בעיניי, נותן הכל מהכל.
אני מניח ששניהם זולים יחסית, אני מאמין שאנחנו יכולים לעמוד בדרישות הכספיות שלהם, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

ולשאלה שלי, למה לא להביא את וואט ?! ואם לא אז את תומאס - שחקן מטרה נורמלי בתוך הצבע שנותן גם הגנה וריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:47 
לדעתי צ'ארלס תומאס לא יהיה רלוונטי לאף קבוצה בליגה (למעט מכבי וירושלים שמן הסתם לא יקחו אותו). בדר"כ זרים כאלה, אחרי עונה טובה בישראל, משתדרגים מאוד בשכר.
וואט אולי יהיה יותר רלוונטי, אבל גם לא בטוח. צריך לזכור שהוא התחיל את העונה באלבה ברלין שהיא קבוצה הרבה יותר עשירה מרוב הקבוצות פה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
הלואי מיצ'ל וואט.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:58 
מה לגבי האוול? יש מצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 13:58 
red pepper כתב:
מה לגבי האוול? יש מצב?

קשה לי להאמין.
שחקנים כאלה בדר"כ מקבלים הצעות יפות מאוד אחרי עונה טובה בארץ. וואט הגיע לאלבה ברלין, איבן אסקה גם קיבל חוזה באלבה ברלין, דוראנד סקוט ברגע שהפועל לא מימשה עליו את האופציה חתם בברינדיסי ועוד ועוד.
הרבה ליגות יכולות להציע לשחקנים האלה סכומים גבוהים משמעותית מה-100-115 אלך דולר שמשלמים בארץ לזרים.
האוול לדעתי יהיה שחקן מבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 14:19 
מיצ'ל וואט זה השחקן הראשון שהייתי לוקח לכל קבוצה בליגה מחוץ למכבי/י-ם. אולי בזכות העונה החלשה שלו הוא יהיה איכשהו ריאלי. שחקן סופר יעיל שגם בלי הסטטיסטיקות הכי נוצצות עושה את הקבוצה טובה יותר. הגנתית הוא שחקן נדיר שהוא גם שוט בלוקר, גם שומר ביגמנים וגם שומר טוב את הפיק אנד רול (שזה הכי חשוב בליגה שלנו). התקפית הוא אולי לא שחקן מטרה בצבע ברמות הגבוהות (כמו דיימון סימפסון נניח) אבל הוא שחקן פיק אנד רול טוב ועושה את כל הדברים הקטנים שאתה צריך מגבוה בכדורסל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 14:28 
אז קדימה להסתער על וואט בכל הכח.
מה לגבי רוזפלט ? איך עדיין בחולון פז איך ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 14:33 
לא נראה לי שהוא כבר יגיע ליותר מחולון בקריירה, בכל זאת חוגג היום יומולדת 31.
מניח שהוא ישאר שם, מקבל שכר יפה ומחובר לקהל ולמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
חלום של כולנו וואט

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 19:53 
גיל אמיתי עוד יגיע בטעות לפיינל פור העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 20:02 
התחת של נהריה מדהים. תפסו את הרצליה היום ביום שחור משחור, עם 18% משלוש ו-36% מהעונשין והצליחו לנצח איכשהו עוד משחק שהם היו בו רעים מאוד.

חיפה כנראה הבטיחה היום את המקום השלישי, אבל כמו שזה נראה הם עומדים לפגוש את הרצליה או ראשל"צ ואני לא בטוח שאלו חדשות טובות בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 20:17 
הרצליה נחלשו משמעותית בתקופה האחרונה. (עוד) קבוצה שאפשר היה להתמודד איתה על מיקום, אילולא כמה הפסדים מרגיזים במיוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 21:45 
כל הטענות על תחת ומזל בהקשר של נהריה הן לא רציניות.
עם הסגל שלהם הם לא אמורים להגיע למשחקים צמודים בכלל נגד אף קבוצה שהיא לא נס ציונה או קרית גת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 21:56 
אני לא מתעלף מוואט, אני מעדיף סנטר עם סייז שיהיה מטרה ויהיה יציב, שייתן תפוקה גבוהה בכל המדדים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 22:21 
הוקיץ' כתב:
כל הטענות על תחת ומזל בהקשר של נהריה הן לא רציניות.
עם הסגל שלהם הם לא אמורים להגיע למשחקים צמודים בכלל נגד אף קבוצה שהיא לא נס ציונה או קרית גת.

אין סתירה בין זה שמגיע לאלפסי קרדיט לבין זה שיש להם תחת מטורף העונה.
אגב, כשקלארק חוזר ויחד עם התוספת של ווהן (שאני מאוד אוהב) הסגל שלהם לא כזה פראייר. אבל בסוף הם יעופו ברבע הגמר כמונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:45 
http://sports.walla.co.il/item/2958264

תנו לנו עוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 11:45 
שאלה קריטית שכנראה ברורה לכולם אבל אני לא בטוח
במקרה של שיוויון נצחונות לפי מה נקבע המיקום בסוף העונה? לפי הפרש סלים או מאזן בין הקבוצות? אם לפי מאזן מה עושה במקרה של 3 קבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
דינמו1 כתב:
שאלה קריטית שכנראה ברורה לכולם אבל אני לא בטוח
במקרה של שיוויון נצחונות לפי מה נקבע המיקום בסוף העונה? לפי הפרש סלים או מאזן בין הקבוצות? אם לפי מאזן מה עושה במקרה של 3 קבוצות?

מאזן בין הקבוצות9
אם זה 3 קבוצות אז מאזן בין ה 3 (נגיד אם היינו אם ראשון ואשדוד באותו מס' נקודות, אז היו לנו 3 נצחונות בליגה הפנימית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 16:01 
בוריס כתב:
אני לא מתעלף מוואט, אני מעדיף סנטר עם סייז שיהיה מטרה ויהיה יציב, שייתן תפוקה גבוהה בכל המדדים.

בסכומים שהפועל משלמת יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא סנטר עם סייז. אפילו מונרו של העונה קצת מעל ליכולותינו, והאוול של נהריה זה בינגו אדיר שאני בספק אם נוכל להביא שחקן כזה.
למה לא להביא את וואט ולהשלים אותו עם פורוורד מגוון מתחת לסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
בשנה הבאה ניסע לעמק או לקריית אתא, אחרי ששתי הקבוצות סגרו היום עניין ועלו לגמר הלאומית בטוב מחמש

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 17:01 
purvis short כתב:
בוריס כתב:

בסכומים שהפועל משלמת יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא סנטר עם סייז. אפילו מונרו של העונה קצת מעל ליכולותינו, והאוול של נהריה זה בינגו אדיר שאני בספק אם נוכל להביא שחקן כזה.

וואט וג'ף אלן זה בול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
בשנה הבאה ניסע לעמק או לקריית אתא, אחרי ששתי הקבוצות סגרו היום עניין ועלו לגמר הלאומית בטוב מחמש

יהיה מצחיק אם שוב קבוצה שהגיעה לגמר פלייאוף עם שרון אברהמי תעלה ליגה שנה אחר כך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 23:09 
purvis short כתב:
בוריס כתב:

איזה סייז בדיוק יש להאוול ומונרו? עוד שני סנטרים גמדיים לאוסף בליגת הגמדים שלנו.
ואתה אוהב לכנות את ההנהלה שלנו בכל מיני שמות מעליבים, אבל אתה תמכת בהחלטה הביזיונית שלא להשאיר את דוראנד ועכשיו אתה גם רוצה לא להשאיר את ג'ף?

לגבי וואט, מדובר בשחקן טוב אבל לא מהזרים הטובים בליגה.
אנחנו צריכים להשאיר את ג'ף וקו קדמי שלו ושל ג'ף זה קו קדמי מוגבל מדי התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
בוריס כתב:

איזה סייז בדיוק יש להאוול ומונרו? עוד שני סנטרים גמדיים לאוסף בליגת הגמדים שלנו.
ואתה אוהב לכנות את ההנהלה שלנו בכל מיני שמות מעליבים, אבל אתה תמכת בהחלטה הביזיונית שלא להשאיר את דוראנד ועכשיו אתה גם רוצה לא להשאיר את ג'ף?

אידאלית אתה צודק כמובן. צריך להשאיר את ג'ף ולהביא לידו פורוורד עם יכולות התקפיות. צ'ארלס תומאס זה חלום, שחקן ענק והתאמה מושלמת ליד ג'ף. הבעיה הוא נותן מספרים משוגעים אז יהיה קשה מאוד להביא אותו.
על הנייר וואט וג'ף ביחד זה קו קדמי מוגבל התקפית. מצד שני הפער בין הפנטזיות בתחילת הפגרה למציאות בסופה הוא תמיד כל כך גדול, שלא בטוח שאני לא קונה עכשיו קו קדמי כזה. בכל זאת שני שחקנים טובים ומוכחים בשיאם, שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעשות מולם סל, יהיה לך ריבאונד, הגנה על הטבעת, ושניהם שחקני התקפה משלימים טובים. רצוי שגבוה זר אחד יהיה גו-טו-גאי התקפי אבל אם יש לך תותחים התקפיים בקו האחורי זה לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2016, 01:36 
צ'ארלס תומאס הוא אכן חלום
החלום שלי זה אייק אופייבו, שחקן עם כל כך הרבה קלאסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2016, 08:17 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
בוריס כתב:

לליגה שלנו האוול ומונרו הם סנטרים עם סייז יחסי. למרות שהם נמוכים. בטח ביחס לגבוהים אחרים שמסתובבים בקבוצות מסדר הגודל של הפועל. בכל מקרה שניהם לא יהיו רלוונטיים.
לגבי סקוט, זה שהוא שחקן טוב מאוד לא אומר שהיה צריך להשאיר אותו, כמו שהפועל הייתה אמורה להיבנות. זה שהוא יותר טוב מהמחליפים שלו? כן. זה שכמו שהפועל נראתה העונה הוא בוודאי היה משפר אותה? כן. אבל אני הייתי בונה את הקבוצה אחרת.
לגבי אלן. יכול להיות שאני טועה, אבל אם לי יש את הבחירה בין ג'ף אלן למיצ'ל וואט, בערך באותו שכר, אני בוחר בוואט. לטעמי הוא שחקן יותר טוב. בכל מקרה גם אם אתה משאיר את אלן, אתה חייב לידו גבוה זר שהוא עוגן התקפי. מגוון, סקורר, שחקן שאתה יכול לתת לו את הכדור מתחת לסל והוא יעשה נקודות. אני לא חושב שוואט ואלן ביחד זה שילוב מספיק טוב, כי שוב תהיה בעייה של סקורינג מתחת לסל (כמו שיש העונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 07 מאי 2016, 09:42 
שנה שעברה היה לנו סנטר עם סייז, אני חושב שכולם פה שמחו להיפרד ממנו.
אז צריך שיהיה לו יותר מרק סייז, אחד כזה בכסף שלנו זה כבר קשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2016, 12:48 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
בוריס כתב:

אידאלית אתה צודק כמובן. צריך להשאיר את ג'ף ולהביא לידו פורוורד עם יכולות התקפיות. צ'ארלס תומאס זה חלום, שחקן ענק והתאמה מושלמת ליד ג'ף. הבעיה הוא נותן מספרים משוגעים אז יהיה קשה מאוד להביא אותו.
על הנייר וואט וג'ף ביחד זה קו קדמי מוגבל התקפית. מצד שני הפער בין הפנטזיות בתחילת הפגרה למציאות בסופה הוא תמיד כל כך גדול, שלא בטוח שאני לא קונה עכשיו קו קדמי כזה. בכל זאת שני שחקנים טובים ומוכחים בשיאם, שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעשות מולם סל, יהיה לך ריבאונד, הגנה על הטבעת, ושניהם שחקני התקפה משלימים טובים. רצוי שגבוה זר אחד יהיה גו-טו-גאי התקפי אבל אם יש לך תותחים התקפיים בקו האחורי זה לא סוף העולם.

בגדול אתה צודק לגבי הפער בין מה שרוצים לפני הקיץ ומה שמקבלים, אבל אם נלך לפי שיטת ה''עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ'' לא נגיע רחוק לאורך זמן.
מיטשל וואט שחקן נהדר אבל במקרה שג'ף נשאר (וצריך להישאר) מיטשל הוא לא השחקן הנכון להביא ואם נלך עליו ישר בלי לבדוק אופציות טובות יותר רק כי אנחנו לא מסוגלים לשים את ה 120-130 אלף ולהביא לכאן סנטר שאתה יודע מה תקבל ממנו זו בעיה שלנו שנצטרך לפתור עם השנים ולא ''ללכת על בטוח''.
המקרה הזה הוא באמת קצת מוזר כי מיטשל באמת שחקן שעשה דבר או שניים אבל זה לא עושה אותו בהכרח מתאים והוא מצטייר, לדעתי, כמלכודת דבש.
הפועל חייב סנטר שיידע לייצר לה את ה 16-18 נק למשחק, זה שונה ממיטשל וואט ואתם מדברים על זה שאין לנו כסף אבל אם אקח את הרשימה של תומאס,הוואל,סימפסון,מונרו,אמינו שכל אחד מהם יתקבל בשמחה הגיעו לכאן בסכומים הגיונים לנו, לפחות חלקם.

החלום שלי זה אייק אופייבו, שחקן שככה טישטשו אותו בעקבות המעבר למכבי ושכחו מה הוא שווה- סקורר נהדר, מוסר טוב, קולע שלשות וריבאונדר טוב ואני לא רק מנסה לנחס אותו לקראת הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: