יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
בוריס כתב:
אני לא מתעלף מוואט, אני מעדיף סנטר עם סייז שיהיה מטרה ויהיה יציב, שייתן תפוקה גבוהה בכל המדדים.
בסכומים שהפועל משלמת יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא סנטר עם סייז. אפילו מונרו של העונה קצת מעל ליכולותינו, והאוול של נהריה זה בינגו אדיר שאני בספק אם נוכל להביא שחקן כזה.
למה לא להביא את וואט ולהשלים אותו עם פורוורד מגוון מתחת לסל?
איזה סייז בדיוק יש להאוול ומונרו? עוד שני סנטרים גמדיים לאוסף בליגת הגמדים שלנו.
ואתה אוהב לכנות את ההנהלה שלנו בכל מיני שמות מעליבים, אבל אתה תמכת בהחלטה הביזיונית שלא להשאיר את דוראנד ועכשיו אתה גם רוצה לא להשאיר את ג'ף?
לגבי וואט, מדובר בשחקן טוב אבל לא מהזרים הטובים בליגה.
אנחנו צריכים להשאיר את ג'ף וקו קדמי שלו ושל ג'ף זה קו קדמי מוגבל מדי התקפית.
אידאלית אתה צודק כמובן. צריך להשאיר את ג'ף ולהביא לידו פורוורד עם יכולות התקפיות. צ'ארלס תומאס זה חלום, שחקן ענק והתאמה מושלמת ליד ג'ף. הבעיה הוא נותן מספרים משוגעים אז יהיה קשה מאוד להביא אותו.
על הנייר וואט וג'ף ביחד זה קו קדמי מוגבל התקפית. מצד שני הפער בין הפנטזיות בתחילת הפגרה למציאות בסופה הוא תמיד כל כך גדול, שלא בטוח שאני לא קונה עכשיו קו קדמי כזה. בכל זאת שני שחקנים טובים ומוכחים בשיאם, שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעשות מולם סל, יהיה לך ריבאונד, הגנה על הטבעת, ושניהם שחקני התקפה משלימים טובים. רצוי שגבוה זר אחד יהיה גו-טו-גאי התקפי אבל אם יש לך תותחים התקפיים בקו האחורי זה לא סוף העולם.
בגדול אתה צודק לגבי הפער בין מה שרוצים לפני הקיץ ומה שמקבלים, אבל אם נלך לפי שיטת ה''עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ'' לא נגיע רחוק לאורך זמן.
מיטשל וואט שחקן נהדר אבל במקרה שג'ף נשאר (וצריך להישאר) מיטשל הוא לא השחקן הנכון להביא ואם נלך עליו ישר בלי לבדוק אופציות טובות יותר רק כי אנחנו לא מסוגלים לשים את ה 120-130 אלף ולהביא לכאן סנטר שאתה יודע מה תקבל ממנו זו בעיה שלנו שנצטרך לפתור עם השנים ולא ''ללכת על בטוח''.
המקרה הזה הוא באמת קצת מוזר כי מיטשל באמת שחקן שעשה דבר או שניים אבל זה לא עושה אותו בהכרח מתאים והוא מצטייר, לדעתי, כמלכודת דבש.
הפועל חייב סנטר שיידע לייצר לה את ה 16-18 נק למשחק, זה שונה ממיטשל וואט ואתם מדברים על זה שאין לנו כסף אבל אם אקח את הרשימה של תומאס,הוואל,סימפסון,מונרו,אמינו שכל אחד מהם יתקבל בשמחה הגיעו לכאן בסכומים הגיונים לנו, לפחות חלקם.
החלום שלי זה אייק אופייבו, שחקן שככה טישטשו אותו בעקבות המעבר למכבי ושכחו מה הוא שווה- סקורר נהדר, מוסר טוב, קולע שלשות וריבאונדר טוב ואני לא רק מנסה לנחס אותו לקראת הדרבי.