תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 10:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 08:39 
ממה שהבנתי אתמול, החברה הסינית מתחייבת להקים את האצטדיון ב-8 חודשים מרגע שעולים על הקרקע. זה מדהים אם יצליחו לעשות דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 08:46 
נועם שחם כתב:
ממה שהבנתי אתמול, החברה הסינית מתחייבת להקים את האצטדיון ב-8 חודשים מרגע שעולים על הקרקע. זה מדהים אם יצליחו לעשות דבר כזה.

אה? איפה דובר על חברה סינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

זה כולל הכנת השטח לפני היסודות? בכל מקרה זה מדהים.
רגע, אבל דובר על חברה גרמנית שהקימה את האיצטדיון במיינץ?
לא יודע במי ומה זה תלוי, אבל שלא יהיה מוצר סיני.
לא נתקלתי בשום דבר איכותי שבא משם חוץ מאוכל וקונג פו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

כיצד הבנת זאת אם מותר לשאול? אני הבנתי שעוד 8 חודשים יתחילו העבודות, והאיצטדיון יהיה מוכן עוד 3 שנים, לא התבלבלת?

לטעמי, המיקום מעולה.
אמנם בבת-ים, אבל נמצא מרחק קצר ממחלף קוממיות באיילון, מתחנת רכבת, ומתחנת הרכבת הקלה שתקום.
ניתן יהיה להגיע בקלות מאיזור ראשון ברכב פרטי/אוטובוס, ומתל אביב וצפונה ברכבת/רכבת קלה.
זה יהיה האיצטדיון הנגיש ביותר בארץ.
ולכל המודאגים מעוד 25 שנה - אני לא רואה סיבה שהפועל לא תמשיך לשחק שם, העירייה תהיה זקוקה לקבוצת בית גדולה, ולמכבי ככה"נ כבר יהיה איצטדיון משלהם, לכן הפועל תהיה בעמדה מצויינת למשא ומתן על דמי השימוש.

היידה כבירי :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 09:16 
שוחחתי עם מישהו שמצוי בפרטי ההצעה.

הבנתי שיש שתי חברות רלוונטיות לביצוע, גרמנית וסינית.

ולגבי בנייה ע"י הסינים, הסינים מאד מתקדמים בשיטות בניה מהירה. זה לא הקצב שאנחנו מכירים בארץ. אני לא יודע מתי יתחילו העבודות, אני יודע מה ההתחייבות שלהם מבחינת לוחות זמנים לבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

ציטטת את ההודעה שלי בלי לקרוא? מתחילת השנה לא משלמים משכורות בזמן במחלקת הנוער (ולא רק).
למה העובדים צריכים לקבל שוטף+40? הם צריכים לממן את הפועל?
מי שיש לו יכולת לגייס 800 מיליון שקל בהבטחות על הנייר, יכול להרשות לעצמו לשלם בזמן לעובדים. ואם הוא איש עסקים שמוביל פרויקט כזה אדיר ואפילו בדיקת נאותות נורמלית על הפועל הוא לא עשה (והחוב לקייזרסלאוטרן היה חשוף לכל), אז שלא יהיה בהפועל.
ובנימה אישית: אתה יודע מה זה Whistle blower? טוב מאוד שמדליפים שבהפועל מלינים שכר.

1. מהמידע שאני קיבלתי, רק בחודשים האחרונות היו בעיות בתשלום המשכורות.
2. בוודאי שהמשכורות צריכות להיות משולמות בזמן, גם הבעלים וההנהלה חושבים כך, ואין ספק שהיו משלמים בזמן אם לא הקשיים התזרימיים.
3. אין קשר, לא משנה כמה פעמים ידקלמו את הפראזה השחוקה הזאת, לא יהיה קשר, בין פרוייקט האיצטדיון השאפתני, לבין תשלום המשכורות. זה לא מאותו תקציב, אלה לא אותם אנשים, אין שום סימטריה. מדובר בסה"כ בלעג אינפנטילי של מכביסטים ממורמרים, עצוב שגם אוהדי הפועל מאמצים את המנטרה.
4. בנושא ההדלפות, דעתי בעניין היא שעל המועדון לקיים בדיקות פוליגרף שבועיות/חודשיות על מנת לאתר את מקור ההדלפות.
כל מי שיתפס, ייקנס מיידית ויקבל אזהרה לפני פיטורים ללא פיצויים. מדובר בחבלה מכוונת בתדמית המועדון, ורעה חולה אופיינית לכדורגל הישראלי, אך לא אופיינית במועדונים מקצועניים באירופה.

אני תומך במיצוי ההליכים של העובדים שהולן שכרם לקבל חזרה את כספם, ואף פיצוי על העיכוב, יש לדברים האלה מוסדות לבוררות/בתי דין לעבודה, אבל מי שמזין את התקשורת האנטישמית בסקופים עסיסיים לניגוח המועדון, לא ראוי בעיניי לשום חמלה, הזדהות או תמיכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

ולגבי בנייה ע"י הסינים, הסינים מאד מתקדמים בשיטות בניה מהירה. זה לא הקצב שאנחנו מכירים בארץ. אני לא יודע מתי יתחילו העבודות, אני יודע מה ההתחייבות שלהם מבחינת לוחות זמנים לבנייה.

הבעיה שבדרך כלל המהירות שלהם זה בא על חשבון ישיר של איכות.
מקווה שיקחו את הגרמנית שבטח יותר יקרה ותקח יותר זמן(מניח שהרהה יותר איכותית)
"זול ביוקר" זה לגבי הסינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 09:57 
dino כתב:
נועם שחם כתב:

לא זכור לי שהיו תלונות על איכות האצטדיונים שהקימו לאולימפיאדה. אבל אני לא מתיימר להיות מומחה בענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
נושא לא פחות חשוב למרות שהכל עדיין בחיתולים וזה, שחייב לבנות את האיצטדיון כמו ביציעים בבלומפילד, שהקהל ממש יושב על הדשא, שלא יהיה כמו סמי עופר את הרווחים היחסית גדולים בין המגרש לקהל.
גם באנגליה 99 אחוז מהאיצטדיונים הקהל יושב ממש על הקו של החוץ (כמו בבלומפילד). הלוואי ויעשו מודל שקיים בליגה האנגלית אצל רוב הקבוצות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dino כתב:
נועם שחם כתב:

לא זכור לי שהיו תלונות על איכות האצטדיונים שהקימו לאולימפיאדה. אבל אני לא מתיימר להיות מומחה בענין.

השאלה היא איך הם מזדקנים. ליובנטוס לקח 5 שנים לבנות את האיצטדיון שלהם. גם הם בטח היו מעדיפים שזה יקח פחות משנה, אבל כנראה באמת שיש כאן בעיתיות באיכות העבודה. סטנדרטים אחרים. יכול להיות שמי שמעוניין בפירות בדמות מרכז מסחרי וקניות, לא כל כך משנה לו האיכות של האיצטדיון אלא רק שיהיה שם איצטדיון ושכל זה יקרה כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 10:55 
לא מודאג מסינים.
חוץ מהנסיון הדי מדהים במנהרות הכרמל, סין היא אתר הבניה הגדול בעולם ואחת מ-2 מעצמות הכלכלה. הם כבר מזמן לא סוג ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
פועלים סינים ומנהלי עבודה גרמנים חמושים אשר יירו לכיוון הרגליים של כל מי שיושב לנוח ללא רשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 12:45 
Red Pride כתב:
פועלים סינים ומנהלי עבודה גרמנים חמושים אשר יירו לכיוון הרגליים של כל מי שיושב לנוח ללא רשות

מושיקובוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
האם עו"ד אלי יריב (חבר מועצת עיריית בת-ים וחבר בוועדת המשנה לתכנון ובניה שעתר נגד הבחירות לעיריית בת-ים ועתירתו התקבלה) הצביע במועצת העיר בעד האצטדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מה מדהים בזה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:29 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

מה מדהים בזה לעזאזל?

מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
זאת שאלה כללית מידי.
ברגע זה אני אשמח למחשב חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:52 
קיבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
הדיון הכי מוצלח בתולדות שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 15:20 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

מה מדהים בזה לעזאזל?

בוא נגיד שאין חברה ישראלית שמסוגלת להתקרב לביצוע של אצטדיון בסדר הגודל הזה ובלו"ז הזה. להרים כזה פרוייקט ב-8 חודשים זו יכולת ביצועית אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
"לבטל את התכנית להרחבת בלומפילד"
יו"ר עמותת אוהדי הפועל ת"א, אסף וולף, שלח מכתב לראש העיר רון חולדאי ודרש ממנו לבטל את ההחלטה לשפץ את האצטדיון בעלות של יותר מ-200 מיליון שקל: "תכנית יומרנית המבזבזת כספי ציבור"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4794818,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

רגע, אבל דובר על חברה גרמנית שהקימה את האיצטדיון במיינץ?

האיצטדיון של מיינץ הוא חלומי!!! הייתי שם פעמיים ופיטזתי על מה היה קורה אם לנו יש איצטדיון כזה...
קומפקטי, מרובע, אדום - בדיוק מה שאנחנו צריכים :SMOKE:

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 21:24 
מיינץ קבוצה מרגשת. הייתי באיצטדיון הקודם שלהם, שהיה קטן יותר אבל יפה, והיתה אוירה מדהימה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
בואו נילך על תסריט אדום לחלוטין (וכמובן לא מציאותי) שהכל מאושר כמו שצריך, יש חברה סינית שתבנה את כל העסק בפחות משנה ולכל היותר ב-2018 אנחנו באצטדיון חדש.
עדיין יש את בלומפילד שכרגע הולך להיות משופץ (וכדי לבטל מהלך כזה, אחרי שהוא כבר אושר, בטח ובטח אחרי כל הדחיות האינסופיות בעניין השיפןץ שהיו קיימות משנת 2012 (!!!!) ) ויהיה בעל 24 אלף מקומות. לא הולכים להרוס אותו.

אנשים פה שוכחים שצריך גם להסתכל על מכבי. כל מהלך שהם עושים משפיע עלינו בצורה כזאת או אחרת. כרגע - הם סגורים בנתניה/סמי לעופר למשחקי ליגת העל/אירופה ל-3 שנים הבאות ואין שם אפילו זמזום של דיבור לגבי בנייה של אצטדיון כזה או אחר.

קודם כל, קראתי כאן כמה הודעות אחורה שהדמי השכירות בבלומפילד צפויים לגדול בכ-250% אחרי השיפוץ. יש קייס לעניין הזה? אפשר לשמוע מדוע?

מה שאני בא להגיד פה זה שאם יבנה אצטדיון בבת ים, כרגע, בלומפילד ימשיך להתקיים. לא יהרסו אותו ולא יחריבו אותו. והוא יהיה בגרסה משופצת. כשמכבי ממשיכים לשחק שם. איך אתם שלמים עם העניין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

מה מדהים בזה לעזאזל?

בוא נגיד שאין חברה ישראלית שמסוגלת להתקרב לביצוע של אצטדיון בסדר הגודל הזה ובלו"ז הזה. להרים כזה פרוייקט ב-8 חודשים זו יכולת ביצועית אדירה.

ברור ברור ברור.
אבל הם סינים, זה מה שהם עושים, הם לא ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
מוטרד שעוד 25 שנה אנחנו הולכים צעד אחורה תקציבית ומקבוצה עם הכנסות קבועות נחזור להיות מה שאנחנו היום. מניח שיצחקו עליי על ההודעה הזאת אבל זה יכול להביא לקריסה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 03:23 
גם אם אני מאמין לזה שהסינים יוכלו להרים אצטדיון שהם מכריזים עליו ב8 חודשים ובסוף ייצא שנתיים שזה לא רע בכלל, יש עוד הרבה בדרך עד התחלת הבנייה... מה עם ועדות, תב"ע, אישורים, מכרזים וכל החרא הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 03:23 
רועי כתב:
מוטרד שעוד 25 שנה אנחנו הולכים צעד אחורה תקציבית ומקבוצה עם הכנסות קבועות נחזור להיות מה שאנחנו היום. מניח שיצחקו עליי על ההודעה הזאת אבל זה יכול להביא לקריסה שלנו

25 שנה זה כמו נצח בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 03:28 
כפיר אדום כתב:
תמונה
הבנתם בדיוק איפה זה?
האם במקום האיצטדיון העירוני הנוכחי ומגרשי הטניס ואולי גם הברכה?
האם בצד השני של דרך בגין - באזור החולות הגדול?

לא במקום
אלא באזור החולות הגדול, שמה אמורים להקים גם את כל שטחי המסחר שרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 04:30 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
פישונט כתב:

ציטטת את ההודעה שלי בלי לקרוא? מתחילת השנה לא משלמים משכורות בזמן במחלקת הנוער (ולא רק).
למה העובדים צריכים לקבל שוטף+40? הם צריכים לממן את הפועל?
מי שיש לו יכולת לגייס 800 מיליון שקל בהבטחות על הנייר, יכול להרשות לעצמו לשלם בזמן לעובדים. ואם הוא איש עסקים שמוביל פרויקט כזה אדיר ואפילו בדיקת נאותות נורמלית על הפועל הוא לא עשה (והחוב לקייזרסלאוטרן היה חשוף לכל), אז שלא יהיה בהפועל.
ובנימה אישית: אתה יודע מה זה Whistle blower? טוב מאוד שמדליפים שבהפועל מלינים שכר.

1. מהמידע שאני קיבלתי, רק בחודשים האחרונות היו בעיות בתשלום המשכורות.
2. בוודאי שהמשכורות צריכות להיות משולמות בזמן, גם הבעלים וההנהלה חושבים כך, ואין ספק שהיו משלמים בזמן אם לא הקשיים התזרימיים.
3. אין קשר, לא משנה כמה פעמים ידקלמו את הפראזה השחוקה הזאת, לא יהיה קשר, בין פרוייקט האיצטדיון השאפתני, לבין תשלום המשכורות. זה לא מאותו תקציב, אלה לא אותם אנשים, אין שום סימטריה. מדובר בסה"כ בלעג אינפנטילי של מכביסטים ממורמרים, עצוב שגם אוהדי הפועל מאמצים את המנטרה.
4. בנושא ההדלפות, דעתי בעניין היא שעל המועדון לקיים בדיקות פוליגרף שבועיות/חודשיות על מנת לאתר את מקור ההדלפות.
כל מי שיתפס, ייקנס מיידית ויקבל אזהרה לפני פיטורים ללא פיצויים. מדובר בחבלה מכוונת בתדמית המועדון, ורעה חולה אופיינית לכדורגל הישראלי, אך לא אופיינית במועדונים מקצועניים באירופה.

אני תומך במיצוי ההליכים של העובדים שהולן שכרם לקבל חזרה את כספם, ואף פיצוי על העיכוב, יש לדברים האלה מוסדות לבוררות/בתי דין לעבודה, אבל מי שמזין את התקשורת האנטישמית בסקופים עסיסיים לניגוח המועדון, לא ראוי בעיניי לשום חמלה, הזדהות או תמיכה.

מה זה חושבים ככה? אז שישתמשו בערבויות. אין דבר כזה לא לשלם משכורות. זה קודם להכל.
בוא נגיד ככה - אם שחקנים היו מגיעים למשחק בכמעט חודש איחור, האם זה היה מקובל עליך? למה אתה דורש מהם לעבוד בזמן, אבל מתפשר על לשלם בזמן?

ואתה רציני?
אתה מצפה שילינו לאנשים שכר והם לא יתלוננו או יעשו רעש על זה?
תן להם יחס כמו שצריך קודם כל, תתנהג אליהם בצורה מקצועית, ורק אז תוכל לדרוש מהם להתנהל בצורה מקצועית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: