פישונט כתב:
ציטטת את ההודעה שלי בלי לקרוא? מתחילת השנה לא משלמים משכורות בזמן במחלקת הנוער (ולא רק).
למה העובדים צריכים לקבל שוטף+40? הם צריכים לממן את הפועל?
מי שיש לו יכולת לגייס 800 מיליון שקל בהבטחות על הנייר, יכול להרשות לעצמו לשלם בזמן לעובדים. ואם הוא איש עסקים שמוביל פרויקט כזה אדיר ואפילו בדיקת נאותות נורמלית על הפועל הוא לא עשה (והחוב לקייזרסלאוטרן היה חשוף לכל), אז שלא יהיה בהפועל.
ובנימה אישית: אתה יודע מה זה Whistle blower? טוב מאוד שמדליפים שבהפועל מלינים שכר.
1. מהמידע שאני קיבלתי, רק בחודשים האחרונות היו בעיות בתשלום המשכורות.
2. בוודאי שהמשכורות צריכות להיות משולמות בזמן, גם הבעלים וההנהלה חושבים כך, ואין ספק שהיו משלמים בזמן אם לא הקשיים התזרימיים.
3. אין קשר, לא משנה כמה פעמים ידקלמו את הפראזה השחוקה הזאת, לא יהיה קשר, בין פרוייקט האיצטדיון השאפתני, לבין תשלום המשכורות. זה לא מאותו תקציב, אלה לא אותם אנשים, אין שום סימטריה. מדובר בסה"כ בלעג אינפנטילי של מכביסטים ממורמרים, עצוב שגם אוהדי הפועל מאמצים את המנטרה.
4. בנושא ההדלפות, דעתי בעניין היא שעל המועדון לקיים בדיקות פוליגרף שבועיות/חודשיות על מנת לאתר את מקור ההדלפות.
כל מי שיתפס, ייקנס מיידית ויקבל אזהרה לפני פיטורים ללא פיצויים. מדובר בחבלה מכוונת בתדמית המועדון, ורעה חולה אופיינית לכדורגל הישראלי, אך לא אופיינית במועדונים מקצועניים באירופה.
אני תומך במיצוי ההליכים של העובדים שהולן שכרם לקבל חזרה את כספם, ואף פיצוי על העיכוב, יש לדברים האלה מוסדות לבוררות/בתי דין לעבודה, אבל מי שמזין את התקשורת האנטישמית בסקופים עסיסיים לניגוח המועדון, לא ראוי בעיניי לשום חמלה, הזדהות או תמיכה.