תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
עזבו שטויות. אני כבר שעה רואה את העצרת בכיכר, היא מדהימה.
עכשיו סאבלימינל שר "פרחים בקנה".

חחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 21:04 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
אופיסר אל תתעצבן, זה הטיפוס.
אתה לא הראשון ולא האחרון שלא מסוגל לנהל דו שיח של בוגרים
איתו.

נראה איך תגיב כשמישהו יאשים אותך בזה שאתה מלמד סנגוריה על רוצחים.

מה שכן אתה צודק. חוץ ממנו יש עוד כמה שלא מסוגלים לנהל אתי דו שיח בוגר ונוקב. מי כמוך יודע.

סמייליכלשהו

הוא תמיד מאשים אחרים, הוא חכם הדור ואנחנו הדיוטים.
הוא יודע הכל ואנחנו בורים ודרך אגב הוא כמובן אף פעם לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

חחחחחחחחחחח

עצום

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 22:15 
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
ב-120 שנה האחרונות, כשערבי תושב הארץ רוצח יהודי, זה על רקע העובדה שהיהודים באו לארצו WTF והפקיעו אותה ממנו, שולטים בארצו, והוא חי בה במקרה הטוב כאזרח סוג ב' ובמקרה הרע נטול זכויות אדם בסיסיות אבל אנחנו פה רק מהתש"ח, איזה זכויות יכלנו לתת או לשלול במאורעות תרפ"א ותרפ"ט? . הייתי מכליל ואומר שהוא רוצח על רקע פוליטי .
אני לא חושב שיש לערביי הארץ עניין כלשהו נגד יהודי שחי בבודפשט או בנגורנוקאראבך, באשר הוא יהודי, אלא אם הוא מזהה אותו באופן מסוים כקשור למדינת ישראל.

לצערי בדבריך החמורים אתה נותן מעין צידוק ולגיטימציה לרצח
הערבים אזרחי ישראל נהנים מכל זכויות האדם והאזרח שאנו היהודים נהנים מהם, המחבלים הטרוריסטים שיצאו מהם לא יכולים לטעון שלא קיבלו זכויות

ראשית, אל תצטט את דברי ותשתול בהם דברים משלך. זה לחלוטין לא מקובל.
שנית, אני בהחלט לא נותן לגיטמציה לרצח, אני מסביר על איזה רקע ההתקוממות שלהם. טרור הוא טרור, יהיו סיבותיו אשר יהיו.
לבסוף, לא אענה על הטענות ששתלת בתוך דברי, משום שזה נטחן כאן עד דק באשכולות המקבילים, וזה דיון אחר.

רצונך כבודך. רק אציין שלא ניסיתי להטעות. כתבתי את דבריי בפונט מודגש כתגובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

חחחחחחחחחחח

מושיק עפיה שר בסוף "אני ואתה"?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 14:24 
נכנסתי בדיוק בסוף ההופעה שלו, הוא שר "חלום מתוק" וירד.
אבל אפשר לומר שבמסגרת המדינה הם די מגשימים את השיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 13:11 
https://www.facebook.com/john.brown.359 ... 0817475310
ציטוט:
בימים האחרונים נשפטו ארבעה חיילים בחטיבת כפיר לתקופות מחבוש. אחד כי הצית דגל פלסטיני, אחרהוריד את האוויר בגלגלים ברכב פלסטיני, סתם כי היה בא לו, החייל נשפט ל-20 ימי מאסר. חייל נוסף השליך רימון גז לתוך מיכל מים של משפחה פלסטינית. הוא נשפט ל-30 ימי מאסר. אחר סטר לפלסטיני במהלך תשאול, כי ככה היה בא לו, גם הוא נשפט ל-30 ימי מאסר. לפני חודשיים
הוגש כתב אישום נגד ארבעה מהם לאחר שחשמלו פלסטיני ותיעדו את זה כשהוא מתחנן על חייו. אחד מהם נשפט ל-7 חודשים. הנשק בחתונת הדמים של הימין בה דקרו את התינוק היה שייך לחייל מהיחידה שהשתתף בה. גם חייל זה נשפט.
לא במקרה הרוצח מחברון משתייך לחטיבה הזו, ולא במקרה אף אחד אחר מהנוכחים בהוצאה להורג לא התרשם כאשר זה ירה.
ב-2005 צה"ל הקים את חטיבת כפיר אשר תפקידה העיקרי היה אכיפת הכיבוש ודיכוי אוכלוסיה אזרחית, תפקידה הצבאי של חטיבה זו הוא משני לחלוטין. חמש שנים לאחר מכן עקב הקריסה המנטלית של חייליה החלו בצה"ל להפנות את גדודיה לפעילות גם מחוץ לגדה המערבית. לאחר סדרה של מעשי הרג של חפים מפשע והתעללויות, כמו למשל פרשת סגן יעקב בן גיגי שהוא וחייליו חטפו נהג מונית פלסטיני וירו באחר בדהריה; הכאת רוכל פלסטיני שכפתו והשליכו אותו בצד הכביש; שלושה אחרים התעללו בשני נערים פלסטינים והצמידו מפזר חום לפניו של אחד מהם.
אך זה בבירור לא הספיק. הצורך התמידי של אלו לאכוף חוקים גזעניים, והנטל הנפשי של דיכוי מיליוני בני-אדם גם על אלו המבצעים אותו, הפך אותם למועדים לביצוע מעשי התעללות ורצח.
ב-2009 סרבן מהחטיבה כתב כך :"הדעה הרווחת אצל הלוחמים כלפי הערבים היא שהם חיות פרא שיש להשמידן ולא בני אדם". הוא סירב להמשיך לשרת בחטיבה לאחר שחבריו התעללו קשות בעצורים פלסטינים בכפר חארס. הוא נשפט ל-30 יום מחבוש.
אלו מן הסתם רק צייתו לפקודותיהם של המח"ט שלהם איתי ווירוב, שקודם לאחרונה, שבמשפט של אחד מקציניו שהתעלל בפלסטיני אמר "הפעלת אלימות ואגרסיוויות שתמנע הסלמת מצב וצורך להשתמש באלימות יותר גדולה, היא לא רק מותרת, היא לעתים חובה. מכה, דחיפה, גם כשהאנשים אינם מעורבים בסיטואציה מבצעית במידה שיכולה לקדם את ביצוע המשימה היא בהחלט דבר אפשרי".
במסגרת מבצע שובו חיים קצין בחטיבה התוודה והוקלט אומר שהם נכנסים רגלית לכפרים פלסטינים בצורה גלויה בכדי למשוך נערים פלסטינים ליידות עליהם אבנים בזמן שמיקמו קודם לכן צלפים על הגגות כדי "להוריד" אותם. בשנה שעברה הופץ תעוד של צלף מהחטיבה יורה בפלסטיני חף מפשע.
אותם חיילים ביצעו את פשעיהם לא רק בתפקיד. ב-16.4.09 עת עמדו בסמוך לכביש, שלושה פועלים פלסטינים, וכן אנשים נוספים אשר המתינו למעסיקם אשר יקח אותם לעבודתם בשדות, עבר שם חייל חטיבת כפיר בחופשה, מיכאל גרשקובץ, יצא מרכבו. הוא הוציא את נשקו האישי מתא המטען והיכה אחד מהם באמצעותו בפניו, דחף אותו לכיוון הרכב, היכה אותו בעורפו ושב והיכה אותו בפניו באמצעות הנשק, הכניס אותו לרכב ושם שב והיכה אותו בנשקו. אז משך אותו מחוץ לרכב והיכה אותו בבטנו ובראשו באמצעות הנשק ובעט בו בחוזקה, והיכה אותו שוב בפניו. כתוצאה מהמכות נשברו 4 משיניו. אחר-כך עבר החייל בחופשה להכות את ג`האלין בפניו באמצעות הנשק ואת ג`האליל היכה בפניו באגרופו ואז בעט בו לאחר שברח. או אז נזכר המלווה של החייל לקרוא לו והם ברחו ביחד.
לצערו הרב של החייל בחופשה מסע האלימות שלו תועד במצלמות האבטחה של ישוב פצאל ולכן הורשע.
לא רק מסכת התעלליות בחטיבה כי אם גם פרשות רצח של ממש.
ב-2.7.2013 חיילי חטיבת כפיר הרגו הלילה את מועתז א-שראונה, 19, בכפר דורא. מען מוסרים כי א-שראונה נדרס ע"י החיילים בכוונה, ואלו גם מנעו ממנו טיפול רפואי. דובר צה"ל מסר כי הוא זרק אבנים על הג'יפ ולכן קצין (שכנראה חש סכנת חיים בתוך הג'יפ הממוגן) יצא ממנו וירה בו. לטענת הקצין הוא ירה לעבר רגלו של א-שראונה, אך משום מה פגע בגבו. לאחרונה זוכה הקצין.
-9 בדצבר 2011 חייל חטיבת כפיר פתח את דלת הג'יפ האחורית של הג'יפ הצבאי בו נסע בנבי-סאלח, יישר את הרובה שלו, הניח בתוכו קניסטר גז מדמיי בקוטר 40 מ"מ בעל טווח של מעל ל-100 מטר, וירה אותו בראשו של מוסטפא תמימי שעמד 5 מטרים ממנו. למרות ששיקר בחקירה מצ"ח סגרה את התיק בטענה כי ביצע טעות.
ב-24.1.2013 סא"ל שחר ספדה ונהגו יורים בראשה של לובנא חנש, בת 21, באל-ערוב כשהיא יוצאת מהמכללה המקומית והצעד היחיד שננקט נגד ספדה הוא קידומו לפקד על גדוד בחטיבת כפיר. ספדה ננזף כי לא חידד את פקודות הפתיחה באש.
ב-21 במרץ 2010. הרג חייל בחטיבה את מוחמד וסלאח קוואריק, בני 19, ליד הכפר עוורתא בירי 29 כדורים. דובר צה"ל טען כי השניים הסתערו בקלשונים על חיילי חטיבת כפיר שעמדו במחסום, ואלו הרגו אותם בכדי להגן על עצמם. הסיפור התגלה כשקרי, שכן האירוע לא היה במחסום אלא בסמוך לכפר, וכלל לא היה בידם קלשון.החיילים האחרים בזירה טענו כי לא ראו את 29 הכדורים נורים והתיק נסגר.
יום לפני כן, צה"ל הרג שני נערים נוספים באותו אזור, מוחמד קאדוס בן 16 ואוסייד קאדוס, בן 20. אחד בירי בראשו ואחד בבטנו. דובר צה"ל טען כי הם נורו מכדורי גומי, אך צילומי הרנטגן חשפו שגם כאן מדובר בשקר, והתחמושת היתה חיה. בעקבות האירועים הללו, פיקוד מרכז שילם מס שפתיים ואמר שהם "יכלו להמנע". 5 שנים אחר-כך התיק נסגר.
זוהי רשימה חלקית ביותר של פעילותם.
**
אין ברשום לעיל כדי לנקות את היורה, אך כן צריך לדבר על זה. אין חטיבה בצה"ל עם רקורד דומה בשנים האחרונות. צה"ל מציב חיילים אלו במקומות הרגישים ביותר, לדוגמת חברון, למרות או אפילו בגלל ההבנה של דרך פעולתם. יש פה משחק כפול של חיילים הנשלחים לדכא, ואז הפתעה בצה"ל פעם אחר פעם כשהם מגלים את המפלצת שהם יצרו או לפחות השתמשו בה, ואז משפט בכביכול פעלו בניגוד לערכי צה"ל.

לא מוצא דרך טובה להגיב לדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 14:10 
מה המקור למידע הזה שהוא מציג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 14:14 
השאלה הזאת עלתה פה כבר כמה פעמים, אני לא מבין למה היא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 14:25 
ובכל זאת, אתה יודע לענות עליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 14:35 
אני משער שהוא מתבסס הרבה על עבודת שטח ועל קולגות פלסטינים, מעבר לזה אני לא מתעניין וגם לא אמור לדעת.
גם כשאתה קורא כתבה בעיתון אתה שואל את עצמך על המקורות של העיתונאי שכתב אותה? כי השאלה הזאת חוזרת שוב ושוב, ואני מנסה להבין את המוטיבציה. הרעיון היחיד שעולה לי הוא שמדובר בטענה מרומזת (או בטענה עצמית) שהוא כותב דברים לא נכונים, שהרי לא מבקשים פה את המקורות כדי להתרשם מהתחקירים שהוא מבצע. אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 15:08 
Noam כתב:
אני משער שהוא מתבסס הרבה על עבודת שטח ועל קולגות פלסטינים, מעבר לזה אני לא מתעניין וגם לא אמור לדעת.
גם כשאתה קורא כתבה בעיתון אתה שואל את עצמך על המקורות של העיתונאי שכתב אותה? כי השאלה הזאת חוזרת שוב ושוב, ואני מנסה להבין את המוטיבציה. הרעיון היחיד שעולה לי הוא שמדובר בטענה מרומזת (או בטענה עצמית) שהוא כותב דברים לא נכונים, שהרי לא מבקשים פה את המקורות כדי להתרשם מהתחקירים שהוא מבצע. אני טועה?

הרעיון שעולה לך לא נכון.
אני בהחלט מאמין לדברים של ג'ון בראון, באופן אישי.

כשאני קורא כתבה בעיתון אני בהחלט מתעניין מה מקור הידיעות בה, אם זו כתבה שיש לה משמעות (לצורך העניין, אם יש כתבה על הנמרים בסין זה פחות חשוב לי). בכל פעם שנתקלתי בכתבה בעיתון על מקרים שהכרתי בהם את העובדות באופן אישי, היו הרבה מאד אי דיוקים במקרה הטוב, ושקרים מתוך אינטרסים במקרה הרע. היום, כמעט בכל כתבה שאני קורא אני עושה לעצמי סייג בראש, אני מניח שהכתב הביא את הדברים מנקודת מבט אינטרסנטית. אולי זה בגלל הבדלי גיל, אבל אני מציע לך, באופן כללי, להטיל ספק לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אדיר, פשוט אדיר. כשכותבים נגד יהודים, אין צורך לברר את אמיתות הסיפורים (גם אם הם מגיעים מפי פלשתינאים, עם לא כל כך אמין). איך אפשר לקחת אותך ברצינות, נועם? אני מסרב לקבל את שנאת היהודים המובנת מאליה. אם פלשתינאי מעיד על חייל שרצח, אני לא מאמין לו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדיר, פשוט אדיר. כשכותבים נגד יהודים, אין צורך לברר את אמיתות הסיפורים (גם אם הם מגיעים מפי פלשתינאים, עם לא כל כך אמין). איך אפשר לקחת אותך ברצינות, נועם? אני מסרב לקבל את שנאת היהודים המובנת מאליה. אם פלשתינאי מעיד על חייל שרצח, אני לא מאמין לו.

אשכרה גילית את אמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
הבנאדם כותב דברים חמורים מאוד. אף אחד לא מתקן אצלו טעויות עובדתיות (אני לא מדבר על המשתתפים בדיון, אלא על האנשים שאמורים לדעת שמדובר בטעויות, לשיטתכם), אף אחד לא תובע אותו על לשון הרע, הצנזורה לא אוסרת על פרסום הדברים - אבל פה יש כמה שמכיוון שהדברים לא מתאימים להשקפת עולמם הם החליטו שמדובר כנראה בבדיות, בלי שהם טורחים אפילו לתת לנו סיבה לחשוב שהם צודקים (אף על פי שכולנו יודעים ש"במקרה" הדברים מצביעים על בעיות קשות בתפיסת העולם של המפקפקים, מה שמייד נותן להם אינטרס ברור ושקוף להמעיט בחשיבות הדברים).

אני לא אומר שצריך לקבל כל דבר שכתוב באינטרנט כתורה מסיני, להיפך - ביקורתיות זו תכונה מבורכת.
הקטע הוא שהביקורת אמורה להיות מבוססת על קצת יותר מאשר "איכס, הוא סמולני שכותב דברי סמולנות".

דרך אגב, אם המפקפקים היו יודעים להשתמש באינטרנט, הם היו יכולים לעשות חיפוש על השמות שמופיעים בפוסט ולהיווכח שהדברים פורסמו בתקשורת המיינסטרים הישראלית (עשיתי חיפוש מדגמי על שלושה שמות, קיבלתי ידיעות שהתפרסמו ב-ynet ו-nrg).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 18:17 
בואו נשים רגע את הדברים על דיוקם. זה מיועד בעיקר ל"אדום מטלי", אבל גם לך אופיסר.
כמובן שיש תמיד מקום לביקורת ולבחינת מקורות של עיתונות, בכל נושא. אבל אם תסתכל על התקשורת הפוליטית-בטחונית בישראל, תמצא שם מספר מאוד נמוך של עיתונאים. בערוץ 10 יש לך את רביב דרוקר ונדב איל, בידיעות את ברגמן הפנטסטי, ובאינטרנט יש לך כמה בלוגרים (המוכרים ביניהם הם ג'ון בראון, יוסי גורביץ', עידן לנדו ואישתון שיצא לפנסיה) ועוד כמה עיתונאי פרילנס כמו יעל ערבה או טל שניידר. חוץ מהקבוצה המצומצמת הזאת (וכנראה עוד כמה מעטים שלא הזכרתי), רוב העיתונות הבטחונית בישראל מתעסקים בעיקר בלדברר את הצבא. להקשיב לאהוד יערי/אור הלר/יוסי יהושוע/רוני דניאל וכו' מסקרים את התחום הבטחוני זה כמו לקרוא את רפי נאה מסקר את מכבי. אף אחד מהם לא באמת עיתונאי.
בעניין ג'ון בראון, המוניטין שלו הולך לפניו. האיש מביא פעם אחר פעם סיפורים מפורטים באריכות, כולל שמות ותאריכים וסרטונים ועדויות ומסמכים ולינקים רלוונטיים, כולל תגובות רשמיות של דובר צה"ל, ולאורך השנים האחרונות אני לא זוכר שנמצאו אצלו מעידות. אם בלוגר היה מפרסם שקרים בכזה פירוט ותוך התייחסות לשמות המעורבים, כנראה שבית המשפט ודו"צ כבר היו מתערבים.
בסופו של דבר, עיתונאי אמיתי לא נבחן במהם המקורות שלו, כי עיתונאי טוב לא אמור לחשוף את המקורות שלו. אני קורא הרבה את ברגמן ואת נחום ברנע בידיעות, ושניהם לפעמים מביאים סיפורים (אצל ברגמן זה לעתים עמוק ממרתפי המוסד והשב"כ) שלא ברור לי איך הם הגיעו אליהם. אבל המבחן הגדול הוא מבחן האמת, וברוב המוחלט של המקרים גם הם (אולי חוץ מכמה מעידות שהיו אצל ברנע) וגם בראון עומדים מצוין.
ולכן הגיעה התגובה שלי, שאולי הייתה קצת תוקפנית מדי. כמו שטקנו אמר, אני לא רואה כזאת רוח ביקורתית על כל קטע עיתונות שמובא פה בפורום, לכן אני תוהה האם מדובר בתהייה לגיטימית או בניסיון שכנוע עצמי, כמו שכתבתי, שהכותב הוא סמולני ושהכל בסדר.

ואופיסר, מה שכתבת לגביי ממש לא נכון (אם כבר אז ההפך), ואם אתה באמת חושב כך אז מאוד עצוב לי שזה הרושם שנוצר אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמישהו חושב שחושב שג'ון בראון אובייקטיבי והוא בטח שלא מתיימר להציג את התמונה בשלמותה, וזאת בדיוק הסיבה שהוא מהמקורות היותר טובים שמציגים את התמונה מזווית מסויימת אבל שידועה טוב מאוד לקורא(ושבדרך כלל היא זאת שמוסתרת ומושתקת), ושיכול בהתאם להשלים את התמונה ממקורות שמציגים אותה מזוויות אחרות, לעומת כמעט כל כתבה אחרת שהיא מנקודה לא פחות סובייקטיבית, אבל שעושים הכל כדי להסתיר מהקורא את האינטרסים של הכותבים העורכים המנהלים הספונסרים מקורות המידע וכל אדם אחר שקשור איכשהו לכתבה.

לא ממש ברור למה צריך "מקורות" כשמדובר באוסף של נתונים יבשים, שמורכבים מתאריכים, שמות, ציטוטים, ותיאורים שפורסמו בכלי התקשורת; שכל נתון שקרי אפשר לשלול בפחות מחצי דקה, אבל להביא קישורים לכל המקורות ידרוש בערך קישור על כל שתי מילים בטקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהוא אובייקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהוא מצטט פה את כלי התקשורת הישראלים הרגילים, כך שאם יש שאלה לגבי האובייקטיביות של הדיווח צריך להפנות אותה ל-ynet ול-nrg.
ואם יש פה מישהו שחושב שלמערכת של nrg יש איזה אינטרס פוליטי לצייר את חיילי צה"ל כרוצחים מועדים, אני חושב שכדאי לו לבדוק שוב במה ובמי מדובר.

למען הסר ספק: יש הבדל של שמיים וארץ בין הספקנות של אדום מטלי לבין פסילה אוטומטית של הדברים כפי שעשו אופיסר ואופטימי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
למרות ש"הדובר שלי" כתב כאן שאני פסלתי אוטומטית את דברים, אני מצהיר כאן קבל עם ועדה שהוא מדבר כדרכו בקודש שטויות. לא פסלתי את אשר הובא בפוסט כמו שלא קיבלתי אותם.
התייחסותי באשכול זה לא היו לתכנים שהובאו בפוסט אלא למשהו אחר שנאמר כאן על ידי אופיסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
למרות ש"הדובר שלי" כתב כאן שאני פסלתי אוטומטית את דברים, אני מצהיר כאן קבל עם ועדה שהוא מדבר כדרכו בקודש שטויות. לא פסלתי את אשר הובא בפוסט כמו שלא קיבלתי אותם.
התייחסותי באשכול זה לא היו לתכנים שהובאו בפוסט אלא למשהו אחר שנאמר כאן על ידי אופיסר.

אז דבר ברור. תגיד שהבעיה שלך היא עם זה שהמשתמש נעם לא שוכר חוקר פרטי כל פעם שהוא קורא משהו בעיתון, ונסגור עניין.
לא חבל לייצר את כל הערפל הזה?

דרך אגב, לידיעתך, כשאתה מצטט הודעה וכותב מילות הסכמה (כמו שעשית, למשל, עם ההודעה של אופיסר), במשתמע אפשר להבין שאתה מסכים עם תוכנה.
אני אומר את זה רק כדי למנוע הישנות של אי הבנות כאלה בעתיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא די נהנה לראות את ה"דובר שלי" כותב שטויות. נחמד לפעמים לאמץ את סיגנון התגובה של הקינג.
אם ה"דובר" שלי לא היה עסוק בלחפש כותבים או להכניס מילים למקלדתם הכל לא היו נדרשות הבהרות.

חג פסח שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 23:00 
teknoboy כתב:
האמת היא שהוא מצטט פה את כלי התקשורת הישראלים הרגילים, כך שאם יש שאלה לגבי האובייקטיביות של הדיווח צריך להפנות אותה ל-ynet ול-nrg.
ואם יש פה מישהו שחושב שלמערכת של nrg יש איזה אינטרס פוליטי לצייר את חיילי צה"ל כרוצחים מועדים, אני חושב שכדאי לו לבדוק שוב במה ובמי מדובר.

למען הסר ספק: יש הבדל של שמיים וארץ בין הספקנות של אדום מטלי לבין פסילה אוטומטית של הדברים כפי שעשו אופיסר ואופטימי.

למען הסר ספק: הספק שלי הוא לא בגלל שאני חושב שהסיפורים לא נכונים, ואפילו להיפך.
עדיין, אני לא מכיר מספיק טוב את הכותב ג'ון בראון (למה הוא לא מזדהה בשמו, אגב?). לכן כשהוא מספר על דברים שקרו ומציג אותם כעובדה, אבל לא מציג את מקור המידע, אני מחפש סימוכין, יותר כדי שכשאציג זאת לאחרים אהיה בטוח שאני מספר סיפור נכון.
בכתבות מסוג מסוים מוצג לפעמים אוסף של עובדות - אבל כולן מגובות במסמכים או בתימוכין אובייקטיביים שניתן כך שהן יוצרים תחושה של הצגת עובדות כהוויתן. בסוג אחר של כתבות אין גיבוי של הוכחות או סימוכין אבל הכתב הוא כזה שאני מספיק סומך עליו מנסיון העבר כדי לדעת שבסבירות גדולה הוא מביא דברים עובדתיים אובייקטיבית. אותו ג'ון עדיין לא בקטגוריה הזו בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 23:10 
מבחינתי הוא כבר בקבוצה השנייה, אבל כמובן שאני לא מצפה את זה ממך. אין לי פתרון אינסטנט לתת במקרה הזה, חוץ מללכת אחורה ולקרוא פוסטים שלו.
כשנדרש אז הוא נותן עדויות מצולמות ומסמכים שתומכים את המידע שהוא מציג, וכבר תקופה ארוכה שלא נתקלתי בעניין כלשהו שהתחולל סביב אמיתות אחד הפוסטים שלו (כולל, כאמור, תגובות רשמיות של צה"ל).
בעניין השם, יש עניין מצער של רדיפת בלוגרים ואנשי תקשורת שמאלנים ברשת, הן מצד עמישראל, מצד השלטון ומגורמים שלישיים (ע"ע אישתון). אני לגמרי מבין את הבחירה של חלקם להישאר חסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:

למען הסר ספק: הספק שלי הוא לא בגלל שאני חושב שהסיפורים לא נכונים, ואפילו להיפך.
עדיין, אני לא מכיר מספיק טוב את הכותב ג'ון בראון (למה הוא לא מזדהה בשמו, אגב?). לכן כשהוא מספר על דברים שקרו ומציג אותם כעובדה, אבל לא מציג את מקור המידע, אני מחפש סימוכין, יותר כדי שכשאציג זאת לאחרים אהיה בטוח שאני מספר סיפור נכון.
בכתבות מסוג מסוים מוצג לפעמים אוסף של עובדות - אבל כולן מגובות במסמכים או בתימוכין אובייקטיביים שניתן כך שהן יוצרים תחושה של הצגת עובדות כהוויתן. בסוג אחר של כתבות אין גיבוי של הוכחות או סימוכין אבל הכתב הוא כזה שאני מספיק סומך עליו מנסיון העבר כדי לדעת שבסבירות גדולה הוא מביא דברים עובדתיים אובייקטיבית. אותו ג'ון עדיין לא בקטגוריה הזו בשבילי.

מבין אותך, וגם אני התייחסתי בספקנות לדבריו בהתחלה, אבל בשלב כלשהו הבנתי שמה שהוא מפרסם נסמך על פרסומים רשמיים של דובר צה"ל ועל פרסומים בעיתונות הישראלית (שני מקורות שאין סיבה לחשוד שהם אוהבים ערבים במיוחד) כך שרוב הסיכויים הם שאם הוא טועה זה דווקא לטובת "המערכת" ולא לרעתה (מה שכמובן מפחיד עוד יותר).
בנוסף לזה שהנתונים שהוא מביא לגבי המתרחש בשטחים מגובים במקורות מהימנים, הוא גם פרסם לא מעט "תחקירים" שבהם הוא בחן לעומק מסמכים (בדרך כלל אפשר לראות אותם בפוסטים שלו) שונים של מערכת הביטחון שהגיעו לידיו והוציא מהם מסקנות ישירות ועגומות.
בסופו של דבר הוא אחד הבלוגרים האמינים (יחד עם עידן לנדו, נועם ר. ואולי עוד אחד או שניים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ג'ון בראון הנ"ל פרסם גרסה חדשה של הפוסט, עם לינקים למקורות ומקרים רלוונטיים נוספים.
http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 18:02 
teknoboy כתב:
ג'ון בראון הנ"ל פרסם גרסה חדשה של הפוסט, עם לינקים למקורות ומקרים רלוונטיים נוספים.
http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8/

מה אני אומר לך
הערבוב של דברים אצלו לא עושה לי כלכך טוב
במקום לקחת דברים שבאמת צריך להוקיע הוא מטבל בשטויות וחצי אמיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:

מה אני אומר לך
הערבוב של דברים אצלו לא עושה לי כלכך טוב
במקום לקחת דברים שבאמת צריך להוקיע הוא מטבל בשטויות וחצי אמיתות

יכול להיות שהפוסט הקודם היה יותר ממוקד.
גם אם כן, הפוסט הנוכחי מהווה סוג של תשובה למי שטען שהוא מסתמך על מקורות מפוקפקים, ואני מאמין שהוא מספק את הסקרנות של מי שרצה באמת לדעת על סמך מה הוא אומר מה שהוא אומר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אישתון פרש סופית? ואני חשבתי שהוא בהפסקה מהבלוג לטובת פרוייקט היזכור שלו על שקר מפעל ההנצחה הלאומי.

אישתון :ROSE:
פרוייקט יב שלי באומנות הוקדש לו (עע סמל אישי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 20:31 
לפי מה שאני יודע אישתון בגלות, אבל זה לא משהו מבוסס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: