תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 14 אפריל 2016, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
וזה מאוד יפה,
כמו בהזמנה,
קיבלתם את המהלך של לפיד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2016, 21:20 
הייתי שואל מה הוא עשה, אבל חבל לי לבזבז תאי מוח על הגוש כלום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2016, 23:15 
KingAlpaca כתב:
וזה מאוד יפה,
כמו בהזמנה,
קיבלתם את המהלך של לפיד היום.

אתה קלטת שהוא עשה לייק לעצמו?
אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2016, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
למד מברקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הייתי שואל מה הוא עשה, אבל חבל לי לבזבז תאי מוח על הגוש כלום הזה.

שם את זה בפייסבוק -
ציטוט:
"הארץ" האשים הבוקר את חיילי צה"ל בהרג מכוון וחסר אבחנה של ילדים פלשתינים. "חיילי צה"ל נקראים להרוג ילדים פלסטינים," נכתב שם, "הירגו חיילים הירגו. שום רע לא יאונה לכם אם תרטשו את גופו של נער פלסטיני במנוסתו."
זהו טקסט מפלצתי של עתון שירד מזמן מהפסים. בהמשך הדברים הוא מאשים גם אותי בהרג הזה, אבל על כבודי אני מוחל. על כבודם של חיילי צה"ל ממש לא.
מי שמציג את חיילינו כרוצחים חסרי אבחנה משקר ביודעין וגם מתיר את דמם. בכל תולדות המלחמות לא היה צבא שעשה יותר כדי לשמור על מוסר הלחימה וטוהר הנשק, אבל את "הארץ" זה לא מעניין. מדובר בעלון רווי בשנאה עצמית של השמאל הקיצוני, והמאמר הזה – כמו מאמרים רבים אחרים – הוא דרכו להכשיר את הטרור. לפי ההגיון שלו, אם יציג את חיילי צה"ל כרוצחים, יוכל לטעון שהחמאס והג'יהאד-האיסלאמי והסכינאים והמחבלים המתאבדים פועלים בעצם ממניעים של הגנה עצמית.
אילו המאמרים הללו פורסמו רק בישראל, ורק בעברית, אפשר היה לפטור אותם בניד ראש כדבריהם של מיעוט שולי של שמאלנים קיצוניים. הבעיה היא ש"הארץ" מתורגם לאנגלית והטקסטים האלה מופצים בכל העולם וגורמים למדינת ישראל נזק נורא.
כשמישהו תוקף אותם, הם ממהרים לצעוק "חופש הביטוי!" מאה אחוז, אבל חופש הביטוי שייך לכולם, ואם בשמו מותר להם לשקר, אז בטח שמותר לי להגיד את האמת: "הארץ" הוא אנטי ציוני, אנטי ישראלי, והוא כבר לא באמת עתון.

אפס בן אפס.
אם אתה תוהה, זה על טור דעה של גדעון לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
הצבעתי ליאיר לפיד בגישת הרע במיעוטו.

לא מסכים לחלק מהפוסטים שלו

לגבי הביקורת על גדעון לוי . כל מילה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 15 אפריל 2016, 05:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע אותי, אמיר,
אבל פיספסת את החלק היותר מעניין פה:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
(אין לי כוח ללינק מקוצר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
המקור:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 250&type=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

אלא שהוא לא ביקר את גדעון לוי, אלא את הארץ, וכתב כאילו זה מה שהם אומרים, בעוד שמדובר בטור דעה ולא בכתבת מערכת. בדיוק כמו שנותנים גם לכותבי טורי דעה ימניים לכתוב בהארץ.
הוא אפילו לא הזכיר את השם של גדעון לוי. היה מבקר אותו - מילא, זה היה בסדר גמור. אבל במקום זה הוא חיפש לעשו דה-לגיטימציה לגוף התקשורת השמאלני היחידי בארץ.

אם שואלים למה השמאל קטן - זה בדיוק בגלל דברים כאלו.
לפיד לא היה תוקף ככה את ערוץ 20, או את ישראל היום, למשל. אולי מבקר אנשים בהם, אבל לא תוקף את הגופים הללו בכללותם.
להיות שמאלני נהפך ללא לגיטימי בימינו. הימין זוכה לביקורות, השמאל לגינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

אלא שהוא לא ביקר את גדעון לוי, אלא את הארץ, וכתב כאילו זה מה שהם אומרים, בעוד שמדובר בטור דעה ולא בכתבת מערכת. בדיוק כמו שנותנים גם לכותבי טורי דעה ימניים לכתוב בהארץ.
הוא אפילו לא הזכיר את השם של גדעון לוי. היה מבקר אותו - מילא, זה היה בסדר גמור. אבל במקום זה הוא חיפש לעשו דה-לגיטימציה לגוף התקשורת השמאלני היחידי בארץ.

לפיד לא היה תוקף ככה את ערוץ 20, או את ישראל היום, למשל. אולי מבקר אנשים בהם, אבל לא תוקף את הגופים הללו בכללותם.
להיות שמאלני נהפך ללא לגיטימי בימינו. הימין זוכה לביקורות, השמאל לגינויים .

אני יודע שיאיר לפיד אינו מושלם ושהוא לקח כתבה של שמאלן רדיקלי שונא ישראל ואותה ביקר אבל ציין בביקורתו את העיתון.
אז תגובתו לא מושלמת אבל מובנת. מי שמחפש בפוליטיקאי שלמות הבעיה אצלו.

גם ישראל היום נותנת ליוסי ביילין ולעוד כמה עלי תאנה לכתוב בעיתון שלהם טורים זה עושה אותם פחות בביתון ? לדעתי לא.
כמו שרבים כאן מתייחסים ובצדק לישראל היום כביביתון צודק באופן כללי יאיר לפיד בהתייחסותו להארץ.
הפרח שנתתי ללפיד הוא על תוכן הדברים ולא על זוטות (כך אני מתייחס ליחסו של לפיד להארץ )

למרות שישראל היום הוא ביביתון הוא כניראה מרגיש אליו קרבה גדולה יותר מאשר לעיתון הארץ. מה לעשות שהארץ הפך לבמה לשונאי ישראל. גם אני סולד מהביביתון ומדרכו ולא קורא אותו ביום יום אל אף שהוא זמין מאוד עבורי , אלא מציץ בכמה טורים (למשל של דן מרגלית בסופי שבוע).
מאיזה עיתון אני סולד יותר ? מהארץ ובפער גדול. אז אני כותב את דעתי זו בפורום השדים ולפיד בחר לכתוב זאת בפוסט.
כל אחד "ולאן שהמקלדת שלו מחוברת".

להיות שמאלן נהפך כבר ממזמן ללא לגיטימי בישראל. פעם זה היה בשוליים .זה לא התחיל לאחרונה ול בימינו, זה ממזמן.
נכון שתופעה זו התעצמה בשנים האחרונות. נו מה לעשות שהשמאל הרדיקלי נותן חומרים מצויינים לימין בכלל ובמיוחד לימין הקיצוני להפוך אותו לעוד יותר לא לגיטימי. פעם לפני 30 שנים ויותר היו קווים מאוד ברורים בין השמאל לשמאל הרדיקלי. השמאל הציוני ולא הימין דאג לטשטש קווים אלה . לכן קצת תמוהה שהשמאל הציוני מתלונן על כך שאיבד את הלגיטמיות שלו.

טוב עושה יאיר לפיד שהוא מתנער מהשמאל הרדיקאלי. חבל שמפלגת העבודה לא עושה זאת גם כן.
ממה שהבנתי מאנשים שעובדים בפלגת העבודה וקצת מבינים מה קורה בפנים ישנם לא מעטים שם שחושבים בדיוק כמוני (מפאת כבודם אומר שאני חושב כמותם) ומאחר והם פחדנים שלא מוכנים לעשות שינוי גדול הם שותקים וממשיכים בדרך העקוה של מפלגת העבודה אותה הנחיל לה האדון שימעון פרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
גורביץ' העלה מהאוב טקסט של אותו לפיד, רק צעיר ב10 שנים וציני הרבה פחות. בבקשה
[URL]
http://www.haaretz.co.il/news/politi/.premium-1.2406761
[/URL]
"אני מתבייש. בושה עמוקה, צורבת, מושפלת עיניים. מתבייש בנו, במעשינו, במקומות אליהם הגענו... אז נכון שהם התחילו, ונכון שהיה זה פגז תועה, ונכון שאי אפשר לחיות עם זה שהם מנסים כל הזמן לרצוח אותנו. הכל נכון. אבל אם אתה הורג מספיק ילדים, מספיק פעמים, זה מה שהפכת להיות: הורג ילדים... כל הודעות הדובר המצטערות האלה שנשמעות כאילו אין ברירה אחרת, אנחנו חייבים להרוג מדי פעם ילדים, אחרת ידינו כבולות... אתה תמיד מנהל מלחמה מוגבלת. היא מוגבלת על ידי המוסר שלך, על ידי הצורך להישאר בני אדם, על ידי ההבנה שיהודים אינם יכולים להתנהג ככה... אני לא מתבייש בפני האמריקאים, או בפני החבורה המתחסדת של כמו-אינטלקטואלים בריטים... אני מתבייש בפני עצמי, בפני מה שרציתי להיות, בפני מה שהייתי פעם." יאיר לפיד, 2006. כנראה שהוא לא חשב שיזכרו את המילים הללו.

Sent from my ASUS_Z011D using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:19 
אני לא כל כך אוהב את ההיטפלות של גורביץ' ללפיד, יש באובססיביות הזאת משהו שקצת מעוור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
נכון. אבל זה לא פוסט דעה על לפיד. סתם הזכיר לו מה הוא עצמו אמר פעם. כשהיה סמולן קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:49 
אני מעדיף להתעלם מכל מה שהיצור הזה אי פעם אמר או יאמר. זה ממילא תמיד אוסף מילים שאין מאחוריו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:52 
בתגובה לדיון הפתיחת האשכול:

השמאל הפוליטי מדיני שולט במדינה , גם באקדמיה בעולם המשפט ובתקשורת. ההצלחה של השמאל היא מסחררת- למרות היותו מיעוט מובהק הוא הצליח לגרום למפלגות ימין כביכול לאמץ את תפיסת עולמו וליישם אותה בפועל. במקביל הוא ממשיך ללחוץ ולדחוף שמאלה עוד יותר. מרצ עם מעט מנדטים אמנם אבל נתניהו מיישם את תפיסתה של גלאון הלכה למעשה, מה שלא מונע ממנה להמשיך לצווח ולהקצין. להערכתי (ואולי זה יותר משאלת לב?) המגמה הזו תאט ובהדרגה תתהפך בשני העשורים הקרובים והעם יתמוך יותר במנהיגים שמבצעים פעילות בהתאם לתפיסת עולמם, אוהבת ישראל, אוהבת ומחזקת את צה"ל, מאמינה בחיזוק צביונה היהודי והדמוקרטי של המדינה, בשמירה על חבלי ארץ ישראל, בהתיישבות יהודית ובמלחמה חסרת פשרות באויב הטרוריסטי הרצחני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
מעניין. להאשים מיעוט יהודי בבעיות של הרוב.
תגיד קומונעץ, גם אתה נפגשת עם היורש של היידר השבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תגיד קומונעץ, גם אתה נפגשת עם היורש של היידר השבוע?

מתנהל כאן דיון על גבי לא מעט עמודים.
כל אחד רושם את דעתו .
ברור שכמעט אף אחד לא ישכנע את השני לשנות דעה שכן כל אחד מבוסס בדעתו.
חבל שחייב להגיע מישהו ולנסות להפוך את הדיון לאישי .
לא מקרי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
מה אישי בזה?
זה שנפגשים עם נאצים זה נושא חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
שכחת להגיד שבגלל זה השמאל מפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
התשובה האמיתית לשאלה של הכותרת היא הממים של ג'ון בראון שגם כשזה היה לגיטימי לעשות ממים הוא היה גביזון להמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

להיות שמאלני נהפך ללא לגיטימי בימינו. הימין זוכה לביקורות, השמאל לגינויים .

אני יודע שיאיר לפיד אינו מושלם ושהוא לקח כתבה של שמאלן רדיקלי שונא ישראל ואותה ביקר אבל ציין בביקורתו את העיתון.
אז תגובתו לא מושלמת אבל מובנת. מי שמחפש בפוליטיקאי שלמות הבעיה אצלו.

גם ישראל היום נותנת ליוסי ביילין ולעוד כמה עלי תאנה לכתוב בעיתון שלהם טורים זה עושה אותם פחות בביתון ? לדעתי לא.
כמו שרבים כאן מתייחסים ובצדק לישראל היום כביביתון צודק באופן כללי יאיר לפיד בהתייחסותו להארץ.
הפרח שנתתי ללפיד הוא על תוכן הדברים ולא על זוטות (כך אני מתייחס ליחסו של לפיד להארץ )

למרות שישראל היום הוא ביביתון הוא כניראה מרגיש אליו קרבה גדולה יותר מאשר לעיתון הארץ. מה לעשות שהארץ הפך לבמה לשונאי ישראל. גם אני סולד מהביביתון ומדרכו ולא קורא אותו ביום יום אל אף שהוא זמין מאוד עבורי , אלא מציץ בכמה טורים (למשל של דן מרגלית בסופי שבוע).
מאיזה עיתון אני סולד יותר ? מהארץ ובפער גדול. אז אני כותב את דעתי זו בפורום השדים ולפיד בחר לכתוב זאת בפוסט.
כל אחד "ולאן שהמקלדת שלו מחוברת".

להיות שמאלן נהפך כבר ממזמן ללא לגיטימי בישראל. פעם זה היה בשוליים .זה לא התחיל לאחרונה ול בימינו, זה ממזמן.
נכון שתופעה זו התעצמה בשנים האחרונות. נו מה לעשות שהשמאל הרדיקלי נותן חומרים מצויינים לימין בכלל ובמיוחד לימין הקיצוני להפוך אותו לעוד יותר לא לגיטימי. פעם לפני 30 שנים ויותר היו קווים מאוד ברורים בין השמאל לשמאל הרדיקלי. השמאל הציוני ולא הימין דאג לטשטש קווים אלה . לכן קצת תמוהה שהשמאל הציוני מתלונן על כך שאיבד את הלגיטמיות שלו.

טוב עושה יאיר לפיד שהוא מתנער מהשמאל הרדיקאלי. חבל שמפלגת העבודה לא עושה זאת גם כן.
ממה שהבנתי מאנשים שעובדים בפלגת העבודה וקצת מבינים מה קורה בפנים ישנם לא מעטים שם שחושבים בדיוק כמוני (מפאת כבודם אומר שאני חושב כמותם) ומאחר והם פחדנים שלא מוכנים לעשות שינוי גדול הם שותקים וממשיכים בדרך העקוה של מפלגת העבודה אותה הנחיל לה האדון שימעון פרס.

הוא אפילו לא אמר את השם של גדעון לוי! זה לא טעות קטנה, זה עניין בסיסי. זה לא עניין של שלמות, אלא של התנגדות לדמגוגיה.
אין לי בעיה שיבקר כתבה. אין לי שיבקר כותב. אין לי גם בעיה שיבקר עיתון שלם, אבל על משהו שהעיתון עשה. אבל זה לא מה שקרה.
הוא טען שזה משהו שהארץ טוענים. עובדתית זה לא נכון, ובמקרה הגרוע זה שקר. זה טור דעה, וכמו שאתה אמרת עם הדוגמא של יוסי ביילין וישראל היום - טורי דעה הם טורי דעה, הם לא אומרים את מה שהמערכת חושבת.

ומה שאמרת זה השורה האחרונה. לא משנה מה הסיבות שאתה אומר שזה קרה - גם בעינך להיות שמאלני זה לא לגיטימי.
תקום מפלגה חדשה, תכריז שהיא שמאל - היא תהיה ישר פרסונה נון גרנטה. לא משנה מה הם אומרים. ילד גדול, הוא לא יכול להיות שמאל, כי כל הזמן הוא מקבל מסביב ששמאל זה משהו לא לגיטימי.
המציאות היא הרי הרבה יותר מורכבת.
אני שמאל יחסית רדיקלי. אני תומך בחד״ש, למרות שבבחירות הצבעתי למרצ.
אני מתנגד לכיבוש, חושב שאנחנו צבא אלים שלעיתים הורג ולעיתים רוצח חפים מפשע, וההתנגדות שלנו ללטפל בזה היא פושעת בעיני.
אני התגייסתי, ואפילו לקרבי בהתחלה, אבל במקביל אני גם תומך בסרבנות אידיאולוגית, וחושב שזה צריך להיות מעוגן בחוק.
אני מתנגד לכמעט כל מה שהממשלות האחרונות עושות, חושב שהם פוגעים בבטחון המדינה בצורה ברורה, שיש להם דם על הידיים, ולמרות שיש לי הרים של ביקורות על ההנהגה הפלסטינית, אני מאמין שהמכשול העיקרי ואולי היחיד להסכם, זה אנחנו ולא הם. אני בכיף אניף דגלי פלסטין בהפגנות, ולא דגלי ישראל.
ואחרי כל זה, אני אתפרץ על כל מי שיגיד לי שאני שונא ישראל או שהוא אוהב את המדינה יותר ממני. כל הדעות הללו, כל האקטיביזם שלי, זה נטו כי אני אוהב את המדינה, ודואג לה ולעתיד שלנו. השימחה שלי על לחץ בינלאומי על הממשלה שלנו זה כי אני חושב שהיא מובילה אותנו לאבדון. אני הולך להפגנות נגד הכיבוש כי אני באמת ובתמים מאמין שזה הדברים שיעזרו לשמור על ביטחון המדינה. יותר מזה - אני כזה בגלל שאני מגדיר עצמי ציוני.
אתה יכול לא להסכים איתי, אתה יכול לקרוא לי תמים, אתה יכול לקרוא לי נאיבי. אבל אתה לא יכול לקרוא לי שונא ישראל.

ואחרי כל זה, אתה תצא עלי הרבה לפני שאתה תצא על פעיל להב״ה, או הבית היהודי. למה? כי נהיה לא לגיטימי להיות שמאל.
כי אנשים כמוך מפיצים על אנשים כמוני שאנחנו שונאי ישראל, לא משנה מה.

ויש לי הרבה ביקורות פנימיות. והמון אנשי שמאל שדיברו איתי יודעים כמה קיטור אני מוציא על השמאל בישראל, הציוני והלא ציוני, הרדיקלי והמרכזי,
אבל כל הביקורות הפנימיות הללו לא משנה, שכן השמאל לא יצליח בכל מקרה, כל עוד אנשים כמוך מתייחסים לשמאל כלא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
קראתי את תגובתי למה שכתבת קודם פעמיים למקרה שנכשלתי וכתבתי משהוא לא נכון ולא כשורה. לא כך הדבר.
כתבת עלי הרבה דברים לא נכונים.
כתבת למשל על דעתי על להב"ה ועל השמאל הרדיקלי בלי שום בסיס.
כתבת גם שאני חושב שהשמאל לא לגיטימי.
לא יודע איך הגעת למסקנה זו.
עושה רושם שכמו שהימין עושה הכללות לגבי השמאל ואולי אף המרכז כך אתה עושה הכללות מאוד לא נכונות.

דעותי שלי לגבי שמאל/ימין אינן רלוונטיות לעובדה שהשמאל במדינה קטן ופחות ופחות רלוונטי (אני מתכוון לשמאל הציוני ולא לרדיקאלי)
אתה מנסה לפרש מדוע זה קורה ומה אפשר לעשות שזה לא יקרה, ואני מנסה לסביר מדוע השמאל הציוני במדינה לא יגיע לשלטון ומה עליו לעשות כדי להיות קרוב לשלטון אם בכלל הוא מעוניין להיות קרוב לשלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
"שמאלן רדיקלי שונא ישראל"
"הארץ הפך לבמה לשונאי ישראל"
אלו דברים שאתה כתבת, לא?
או שאני מדמיין?

כל עוד זו השפה שאתה מדבר בה, אתה מוציא את הלגיטימציה לשמאל.
אתה יכול לדבר על למה טועים, אתה יכול לא להסכים, אבל אל תוציא את הלגיטימציה. אל תקרא לאנשים שונאי ישראל רק כי אתה לא מסכים איתם.

לדוגמא, אני אמנם חולק על הרבה מדבריו של גדעון לוי, אבל מסכים איתו יותר מאשר איתך, וחושב שפעולותיך מסוכנות לישראל הרבה יותר ממנו.
אבל אם אני אקרא לך שונא ישראל, זה יעצבן אותך. אם כולם יתחילו לקרוא לך שונא ישראל, זה יגרום לך להפוך ללא לגיטימי, ועם כל מי שאולי לא מסכים איתך, אבל חושב שדעותיך עדיפות על דעות אחרות ללא לגיטימיות.

כל עוד זה השיח שלך, ושל חלק גדול מאוד מהעם כאן, כל הביקורות על השמאל לא רלוונטיות, שכן כל השמאל יהיה לא לגיטימי.

ובבקשה, אל תקרא לי יקירי ובאותה נשימה תכליל אותי כשונא ישראל (ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה). זה מעליב עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהארץ הפך במה לשונא ישראל.
אני לא חושב שכתבתי אי פעם שאתה שונא ישראל.
לא חושב שכתבתי שכל מי ששמאל רדיקלי שונא ישראל.
אני לחא חושב שכתבתי אי פעם שכל מי שתומך בהישתמשטות מהצבא הוא שונא ישראל. יש לי ביקורת עצומה עליו ואם היתה לי בת לא הייתי רוצה שהוא יהיה חתני אבל לא כתבתי שהוא שונא ישראל.
עושה רושם שאתה מכניס מילים למקלדתי.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
התשובה האמיתית לשאלה של הכותרת היא הממים של ג'ון בראון שגם כשזה היה לגיטימי לעשות ממים הוא היה גביזון להמונים.

היי היי...מזה כשנה אני גמול ממים, מאז שזינק הצדיק הכה בי נמרצות בעקביות.
היום כשאני מסתכל עליהם אני לא מבין למה הוא היה כל כך עדין איתי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
(ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה).

אין כאן הכנסת מילים לפיך. אמרתי, כל עוד אתה קורא לדגעון לוי שונא ישראל, אתה קורא גם לי.
ולא כי אני מסכים איתו על הכל, על הרבה לא, ואני בכלליות לא מת על סגנון הכתיבה שלו, אבל הוא בפירוש במחנה שלי, בטח שיותר מהרבה אחרים, וכל כינוי גנאי שאומרים לו בשל שמאלנותו (להבדיל, למשל, מלקרוא לו אדם בוטה, שזה אליו אישית ולא בגלל דעותיו) תקף גם עלי.

שוב, אל תסכים איתו, אבל אל תעשה דה לגיטימציה.
הוא לא שונא ישראל, הוא לא אנטי-ישראלי, הוא לא תומך בטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 09:15 
גדעון לוי עונה הבוקר ליאיר לפיד

בדיחת לפיד
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2916927

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
red in blood כתב:
(ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה).

אין כאן הכנסת מילים לפיך. אמרתי, כל עוד אתה קורא לדגעון לוי שונא ישראל, אתה קורא גם לי.
ולא כי אני מסכים איתו על הכל, על הרבה לא, ואני בכלליות לא מת על סגנון הכתיבה שלו, אבל הוא בפירוש במחנה שלי, בטח שיותר מהרבה אחרים, וכל כינוי גנאי שאומרים לו בשל שמאלנותו (להבדיל, למשל, מלקרוא לו אדם בוטה, שזה אליו אישית ולא בגלל דעותיו) תקף גם עלי.

שוב, אל תסכים איתו, אבל אל תעשה דה לגיטימציה.
הוא לא שונא ישראל, הוא לא אנטי-ישראלי, הוא לא תומך בטרור.

גדעון לוי הוא איתמר בן גביר משמאל. לאיתמר בן גביר מותר לעשות דה לגיטימציה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
עצם ההשוואה שלך מראה את הבעיה.
(הכותב שונא את גדעון לוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: