תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 01:53 
Noam כתב:
יש בעיה קטנה עם מה שאתה טוען (כלומר, יש המון בעיות גדולות, אבל אחת קטנה שבא לי לדבר עליה עכשיו). אתה טוען שיש מקורות היסטוריים לישיבה של עם יהודי כביכול בישראל, ומייחס את זה לכתובים ולממצאים בשטח. תלך להתחלה של אותם כתובים, ותקרא שאברהם אבינו הגיע מאור כשדים, שיש קצת ויכוח היסטורי על המיקום המדויק שלה, אבל זה באזור טורקיה-כורדיסטן.
לא ראיתי אמנם את אברהם אבינו, אבל אני יכול לנחש שהוא לא ממש דומה למשפחה שלי שנולדה בגרמניה. ברמה שמטילה קצת ספק בשייכות שלהם לאותו "עם".
אז דת אני יכול להבין, כי לצורך העניין גם האפיפיור וגם סלים טועמה הם נוצרים, והם לא ממש דומים, אבל אני חושש שמתעוררת כאן בעיה קלה..

נו בחייאת, אתה הולך איתי לרמה של אברהם אבינו?
מה עם בני ישראל שהגיעו ממצרים? לא חשבתי שנגיע לנקודות האלה, אבל בסדר, שיהיה.
מצד אחד אני לא מאמין באלוהים ותנ"ך וכל זה, אבל יש ממצאים שמראים לי מציאות שונה. האמת שזה די מתסבך אותי.
ויש ילדים שלא דומים להורים שלהם, אז אתה רוצה להיות דומה לאברהם? הלכת קצת רחוק :D

החתול של שרדינגר כתב:

אתה זוכר שכשהיתה פה ממשלה שהיתה בערך שמאל, ואשכרה עמדה לסיים את הכיבוש, בה הימין ועם 3 כדורים ונאומים מהמרפסת של המרוויח הכי גדול שלהם, דאג שמה שיסתיים זה הממשלה, כן? וזה אחרי שהיתה פה ממשלת ימין דווקא שהחזירה את רוב השטחים הכבושים של ישראל בתמורה להסכם שלום(שהוא אחד מהיציבים ביותר במזרח התיכון במאה שנים האחרונות)?

כן, אני זוכר את זה. ואם אתה חושב שבגלל הדעות שלי אני חלילה תומך ברצח הזה, אז אתה טועה.
הלוואי שמעגל הדמים הזה היה נגמר באותה תקופה והיינו חיים היום בשלום ושלווה, אבל מה לעשות, זה לא ככה, והרצח הזה כן קרה.
בנוגע לממשלת הימין שהחזירה את רוב השטחים הכבושים - אני הרי תמיד טוען בפני אנשים שלממשלות ימין יהיה קל יותר להחזיר שטחים בגלל ה"כן" האוטומטי של השמאל מהאופוזיציה. חוץ מזה, לדעתי הירדנים והמצרים הם עמים יחסית נורמלים לעומת אלה שסביבם, בעיקר בגלל ששולטים שם אנשים נורמלים (בירדן זה "ניחוח בריטי" ובמצרים היו סאדאת, מובארק וסיסי - שהם לא פסיכים כמו אסד למשל). אם לא החיזבאללה, אני מאמין שגם עם לבנון היינו יכולים להיות היום בסדר, כי גם הם מהנורמלים.
בסך הכל, הערבים הבעייתיים פה באזור הם הסורים וה"פלסטינים". חיזבאללה זה כבר איראן ופה נגמר הקשר לערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 02:12 
אני לא רוצה כלום, אני זורם איתך על "זכותנו ההיסטורית", ורוצה לוודא בדיוק של מי היא.
וזאת גם הסיבה שזה מתסבך אותך. הציונות החילונית (במיוחד אצל ה"שמאל") מבוססת על חוסר התעסקות בעבר וביסודות מתוך הבנה בתת מודע שהבסיס הרעיוני הרעוע שלה יקרוס מהר מאוד, כי אין מאחוריו כלום.
והאבסורד הוא, שהציונות הייתה ועודנה תנועה חילונית. אם תוציא אידיוטים כמו סמוטריץ' מהמשוואה, אז ברגע שהימין הדתי יבין שארץ ישראל השלמה והציונות נמצאות בצומת דרכים, הוא יזנח אתכם בלי לחשוב פעמיים.
בכל מקרה, אפשר להמשיך לדבר עוד הרבה על אברהם אבינו, אפשר גם לדבר על המאה ה-19 (והיה פה עיסוק אינטנסיבי בה, עוד מהאשכול הקודם), ואפשר גם לדבר על שנת 2016.
לא שאני יותר מדי מצטער על זה (בעיניי זה שלב הכרחי בדרך לפתרון), אבל בלי שאתם שמים לב חוטפים לכם את הציונות מתחת לאף. תחת מסווה של "נאמנות למדינה" הפכו פה את הפטריוטיות לסימבול פאשיסטי-בהמי, את הציונות שם נרדף לכהניזם, וזה רק מחמיר מרגע לרגע.
היום להיות ציוני הפך להיות אלאור אזריה. מלבד ה5 אחוז מהסקר הידוע, ה"ביקורת" היחידה שנשמעת בציבור בנושא היא "צריך להעמיד לדין חייל שלא יורה במחבל". זה גיבור ישראל שנת 2016. כל מי שמעז לסטות מילימטר מהשורה (אני לא מדבר עליי, אני כבר מזמן שם. אני מדבר על יהודה גליק, חנוך דאום, רובי ריבלין) הוא סמולן ובוגד. וזאת באמת טעימה, באמת.
אני אמצא לך תכף את התגובה בה כתבתי על זה יותר בפירוט, אבל אתם נכנסים לסיטואציות מאוד בעייתיות והתעלמות לא תפתור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 02:19 
Noam כתב:
יכולתי לענות לכל אחד בנפרד, אבל הבנתי את הטענה הכללית ולכן אענה במרוכז.
אם אתם חושבים שמה שקורה ברחוב הוא לא קונצנזוס, חכו.
פעם גם אני חשבתי שהרוב שפוי, זה לא נכון.
בשנה האחרונה אני עוקב אחרי ההקצנה מקרוב. בתקשורת, ברשתות החברתיות, בחוץ. עם ישראל נכנס למערבולת פאשיסטית ומיליטנטית של טירוף שמחמירה מרגע לרגע ולא הולכת להירגע בקרוב. כל השיח הזה של ה"שתי מדינות לשני עמים" כבר מזמן לא רלוונטי, כי אף אחד כאן לא רוצה באמת לסיים את הסכסוך. ואל תסתנוורו מהבורות והעילגות. אני לומד בטכניון, ובכל במעגלים שמסביבי בלימודים, הקרובים והרחוקים, רוב גדול של האנשים מדבר ומתנהג באותה צורה - ברשת, ובחיים האמיתיים - רק שהם הרבה יותר חכמים ולכן זה גם יותר מדאיג.
רובים ברחובות, לינצ'ים במחבלים ובחפים מפשע, חרם על עסקים של ערבים. לכן קרה גם האירוע הזה, לכן הרמטכ"ל ושר הביטחון נלחמים בכזה חירוף נפש נגד התופעה. לא כי הם הפכו לשמאלנים, אלא כי היא חדרה לשורות הנמוכות של הצבא, אלה שבשטח, והם מבינים כמה זה מסוכן.
אתם יכולים לחשוב, כמו לירון, שאני קיצוני והזוי , שאני כמו קומוניסים רק בצד השני, ושהכל בסדר והדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון, אבל תיזהרו. יום אחד אתם תקומו בבוקר ולא תבינו מה קרה לציונות שלכם ולמה הם הפכו אותה.
וזה באמת עניין של זמן.

חוץ מזה, פאביו, ראיתי גם את השאלה שלך אבל בשביל לענות עליה אני רוצה לצטט מאשכול אחר ועכשיו אני ברכבת. אענה עליה יותר מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 03:39 
בקשר להקצנה בישראל - מסכים איתך לגמרי ומודאג בדיוק כמוך.
חוץ מזה, נתת לי נקודת מבט אחרת על המציאות פה מצד שלא ממש הכרתי.

סוף סוף סוג של דיון נורמלי בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
למה הם נתפסו דווקא לפה? מה אוכל אותם, שהיהודים בנו כאן אימפריה (יחסית לגן החיות המזרח תיכוני) לעומת הכלום שהם עשו ועושים?

תראה, כנראה שזה אותו דבר שאכל את כל מי שאי פעם נאלץ לסבול מקולוניאליזם.
מה אכל את השבטים בקונגו כשהמלך הבלגי הקים אימפריה על חשבונם? מה אכל את השבטים באלג'יר כשהצרפתים החליטו שבאו להם אימפריה?
הטיעון של "תראו מה החיות האלה עושים לעומת מה שאנחנו עושים" זה האמא של הטיעונים הפרו קולוניאליסטים.
הטיעונים שלך על ירדן ומצרים הם מוזרים. מה ההבדל בין מוזמביק, זימבבואה, זמביה, מלאווי? למה הם בכלל מדינות נפרדות? ולמה הן נמצאות דווקא איפה שהן נמצאות?
אני לא מצליח להבין את הטיעון הזה. מה זאת אומרת למה הם נתפסו דווקא לפה? פה הם חיים, ולא ירדן ובמצרים, מה לעשות?
ציטוט:
לא מסכים עם זה. בעיניי, כיבוש הוא להחזיק בשטח של עם אחר, כמו שכתבת. במקרה שלנו זה שטח שנכבש מירדן ולא מאף מדינה אחרת

אז כל הקולוניאליזם באפריקה לא היה כיבוש בעצם, כי לא היו שם מדינות לכבוש מהם את השטח? ואם זה כן כיבוש כי היו שם שבטים אפריקאים, במה זה שונה מהשבטים הערבים (שאנחנו קוראים להם פלסטינים (וכל העולם) ואתה לא) שהיו פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
ציטוט:
למה הם נתפסו דווקא לפה? מה אוכל אותם, שהיהודים בנו כאן אימפריה (יחסית לגן החיות המזרח תיכוני) לעומת הכלום שהם עשו ועושים?

תראה, כנראה שזה אותו דבר שאכל את כל מי שאי פעם נאלץ לסבול מקולוניאליזם.
מה אכל את השבטים בקונגו כשהמלך הבלגי הקים אימפריה על חשבונם? מה אכל את השבטים באלג'יר כשהצרפתים החליטו שבאו להם אימפריה?
הטיעון של "תראו מה החיות האלה עושים לעומת מה שאנחנו עושים" זה האמא של הטיעונים הפרו קולוניאליסטים.
הטיעונים שלך על ירדן ומצרים הם מוזרים. מה ההבדל בין מוזמביק, זימבבואה, זמביה, מלאווי? למה הם בכלל מדינות נפרדות? ולמה הן נמצאות דווקא איפה שהן נמצאות?
אני לא מצליח להבין את הטיעון הזה. מה זאת אומרת למה הם נתפסו דווקא לפה? פה הם חיים, ולא ירדן ובמצרים, מה לעשות?
ציטוט:
לא מסכים עם זה. בעיניי, כיבוש הוא להחזיק בשטח של עם אחר, כמו שכתבת. במקרה שלנו זה שטח שנכבש מירדן ולא מאף מדינה אחרת

אז כל הקולוניאליזם באפריקה לא היה כיבוש בעצם, כי לא היו שם מדינות לכבוש מהם את השטח? ואם זה כן כיבוש כי היו שם שבטים אפריקאים, במה זה שונה מהשבטים הערבים (שאנחנו קוראים להם פלסטינים (וכל העולם) ואתה לא) שהיו פה?

העניין עם זה שהפלשתינאים הם מצרים, סעודים וירדנים שהיגרו לכאן ואם הם רוצים זכויות אדם שידרשו אותן בארצות המקור שלהם הוא בעייתי בעוד מובן. בדומה לחזרה אחרי 2000 שנות גלות (אם לנו מותר לחזור אחרי 2000 שנות גלות למה שלהם יהיה אסור לחזור אחרי 70 שנות גלות?) הוא בומרנג קלאסי.
הרי כל האנשים שטוענים את זה טוענים גם שארץ ישראל היא הבית הלאומי של העם היהודי שחזר אליו אחרי גלות של 2000 שנה, אז בעצם הטיעון הזה מצדיק את חמלניצקי, פרעות קישינב, פרהוד, חייבר ושאר פוגרומים ושואות שבוצעו בעם היהודי במהלך 1800 שנות גלות. הרי ליהודים יש בית לאומי בארץ ישראל אז שיחפשו את זכויות האדם שלהם שם ולא אצלנו באירופה/ספרד/צפון אפריקה/חצי האי ערב/הסהר הפורה. כל עוד הם כאן מותר לנו לעשות להם מה שאנחנו רוצים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני לא רוצה כלום, אני זורם איתך על "זכותנו ההיסטורית", ורוצה לוודא בדיוק של מי היא.
וזאת גם הסיבה שזה מתסבך אותך. הציונות החילונית (במיוחד אצל ה"שמאל") מבוססת על חוסר התעסקות בעבר וביסודות מתוך הבנה בתת מודע שהבסיס הרעיוני הרעוע שלה יקרוס מהר מאוד, כי אין מאחוריו כלום.
והאבסורד הוא, שהציונות הייתה ועודנה תנועה חילונית. אם תוציא אידיוטים כמו סמוטריץ' מהמשוואה, אז ברגע שהימין הדתי יבין שארץ ישראל השלמה והציונות נמצאות בצומת דרכים, הוא יזנח אתכם בלי לחשוב פעמיים.
בכל מקרה, אפשר להמשיך לדבר עוד הרבה על אברהם אבינו, אפשר גם לדבר על המאה ה-19 (והיה פה עיסוק אינטנסיבי בה, עוד מהאשכול הקודם), ואפשר גם לדבר על שנת 2016.
לא שאני יותר מדי מצטער על זה (בעיניי זה שלב הכרחי בדרך לפתרון), אבל בלי שאתם שמים לב חוטפים לכם את הציונות מתחת לאף. תחת מסווה של "נאמנות למדינה" הפכו פה את הפטריוטיות לסימבול פאשיסטי-בהמי, את הציונות שם נרדף לכהניזם, וזה רק מחמיר מרגע לרגע.
היום להיות ציוני הפך להיות אלאור אזריה. מלבד ה5 אחוז מהסקר הידוע, ה"ביקורת" היחידה שנשמעת בציבור בנושא היא "צריך להעמיד לדין חייל שלא יורה במחבל". זה גיבור ישראל שנת 2016. כל מי שמעז לסטות מילימטר מהשורה (אני לא מדבר עליי, אני כבר מזמן שם. אני מדבר על יהודה גליק, חנוך דאום, רובי ריבלין) הוא סמולן ובוגד. וזאת באמת טעימה, באמת.
אני אמצא לך תכף את התגובה בה כתבתי על זה יותר בפירוט, אבל אתם נכנסים לסיטואציות מאוד בעייתיות והתעלמות לא תפתור את זה.

זה לא רק בישראל, זה בכל העולם. תראה מה קורה עם טראמפ בארה"ב, פוטין ברוסיה ועליית הימין הקיצוני באירופה. אתה חי בדור של קיצוניות, הגירויים של דור הטכנולוגיה הם גבוהים מאוד. מתונים כבר לא מעניינים אף אחד, רק בריונים. הגיוני שבראי ההיסטוריה, כשאתה מביא תנועה שצמחה בתקופה עם גבולות מוסריים וחינוך ואתה משווה אותה לגלגול שלה בתקופה הטכנולוגית, אתה תמצא התדרדרות מוסרית עצומה. (הנ"ל לא תקף לגבי המגזר החרדי)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים איזה שטויות אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
היום חיילים שרפו דגל פלשתין שהחרימו
+
זוג יהודים התחתן בהר הבית

יהיה כיף כיף

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 17:08 
דרך אגב מעניין שלא פורסם שום סרטון של שריפת הדגל, ובכל זאת צה"ל חלא הכחיש ואף העניש את המעורבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
אינתיפאדת יחידים משני הצדדים מסוכנת באותה מידה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 17:34 
"העניש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
"העניש"

"בעקבות האירוע נערך תחקיר בצה"ל והוחלט היום (רביעי) להדיח את אחד החיילים, מפקד כיתה, מתפקיד פיקודי והוא נשפט ל-20 ימי מחבוש. חייל אחר רותק לבסיס למשך 28 יום."

אני מבין שהיית גוזר עליהם כמה שנים בפנים עם עבודות פרך אבל בעיניי זה עונש ראוי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
מזל שלא השאירו תריס פתוח או איחרו למסדר בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 19:01 
אין לי עניין ואני לא רואה טעם בלנהל דיון עם המשתמש "dr. avi", או עם כל משתמש אחר שמייחל או ייחל למותי על דפי הפורום.
לירון האדום עוד לא הגיב להתייחסות שלי. אם ירצה, אשמח לענות, כי יש לי מה להגיד בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 19:38 
Noam כתב:
אין לי עניין ואני לא רואה טעם בלנהל דיון עם המשתמש "dr. avi", או עם כל משתמש אחר שמייחל או ייחל למותי על דפי הפורום.
לירון האדום עוד לא הגיב להתייחסות שלי. אם ירצה, אשמח לענות, כי יש לי מה להגיד בנושא.

בהחלט אשמח (לא ציני) לדעתך.
איזה עונש היה ראוי להטיל עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 19:52 
יופי.
הנושא עלה כבר באחד האשכולות הקודמים והגבתי אליו, זה קצת התפספס בזמן הריבים.
המעשה שחיילים עשו הוא עבירה משמעתית יחסית חמורה, אבל בטח שלא משהו שמתקרב לפלילי. לכן כמובן אין עניין בשביל "בצלם", ולכן העונש הוא הגיוני.
הבעיה היא שעל עבירות חמורות ופליליות העונשים לא מאוד רחוקים ממנו. לפני שנה וחצי קיבלתי ריתוק של שבוע על זה שהוצאתי חייל הביתה ב10:00 כשהוא היה אמור לצאת ב12:00. באותו יום חבר שלי קיבל שבועיים על זה שהוא לא הסתפר. מפקד ששורף דגל פלסטין מקבל חודשיים מחבוש, חייל שתלש דגל פלסטין מרכב (קרה היום וצולם) קיבל כמה שבועות ריתוק.
עד כאן הכל לגיטימי. לפעמים חמור, אבל זה צבא ואת שיקול הדעת בענישה אני משאיר למפקדים בצבא. הבעיה מתחילה במעשים הפליליים באמת. לאורך השנים, גם במקרים המעטים כשמרשיעים חיילים בעבירות חמורות (יש יציינו גם פשעי מלחמה) העונשים בד"כ נעים סביב כמה חודשים בכלא צבאי, ולפעמים נגמרים בלי רישום פלילי.
אני מוכן להמר גם שאם לא יהיה משפט "תראו, עולם, אנחנו מענישים חיילים סוררים!!!" לרוצח מחברון, הוא גם לא ישב יותר משנה בכלא. לצורך העניין, סרבן מצפון ממוצע יושב שנה וחצי-שנתיים, תאיר קמינר מגרדת את ה4 חודשים ובינתיים לא נראה שמשהו שם מתקרב לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 19:57 
טוב, אחרי בחינה חוזרת של ההודעה שלך אני חושש שהייתי קצת נמהר מדי בתגובה הראשונה.
הבעיה שלי היא עם הענישה באופן כללי, על המקרה הזה ספציפית אין לי טענות. העונש ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
שניה, שניה, שניה,
אתה חייל?!
או קצין?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
טוב, אחרי בחינה חוזרת של ההודעה שלך אני חושש שהייתי קצת נמהר מדי בתגובה הראשונה.
הבעיה שלי היא עם הענישה באופן כללי, על המקרה הזה ספציפית אין לי טענות. העונש ראוי.

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:06 
KingAlpaca כתב:
שניה, שניה, שניה,
אתה חייל?!
או קצין?!

הייתי סמל מחלקה בפלוגה תומכת לחימה, בלי קורס פיקודי.
החלק הכי קציני בשירות שלי היה פחות או יותר 12 שעות בהכנה לקצונה לפני שהחלטתי שאני מבזבז לעצמי את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
שניה שניה שניה,
אז פאביו! לכאורה בן 40!
ואתה! לכאורה בשנות ה20?!

מה לעזאזל הולך פה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:14 
אני בן 22.
לא זכור לי שאי פעם הסתרתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
לא שהסתרת,
זה פשוט לא מה שהנחתי.

אותי זה מאוד מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:35 
למה אתה חושב שיש לי כל כך הרבה זמן להגיב פה?
ביום אני "לומד", ובערב אני "עושה שיעורים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 21:11 
האמת שגם אני הופתעתי לקרוא על גילך.
לא היה לי מושג.
Noam כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 21:14 
Noam כתב:

:LAGUH!:
עד המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 21:23 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

:LAGUH!:
עד המוות.

שמע, אני הולך להפוך את האשכול לזנות עכשיו, אבל על הזין.
לא סתם אני מגיב הערב כמו מכונה.
אני כבר 4 שעות יושב על גיליון, לקח לי 3 ימים לסיים אותו ועכשיו אני רק אמור לסגור פינות ולשכתב
עברתי את עמוד 6 ונשארו עוד מספיק שאלות בשביל גיליון שלם, עוד אינטגרל מסוים אחד ואני תולה את עצמי.
מוות לאינפי 2, מוות למתרגלים חולי נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
תפסיק להתבכיין
חדו"א זה החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: