תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC 196
הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
הוא יחתוך כמו אלוף ל145 , זה לא בעייתי לספורטאים מקצועיים, זה גם הרבה מאוד משחק של נוזלים ומאגרים בגוף, זה לא שזו ירידה נטו של שומן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
ג'קי "העונש" גוש הוא צ'רקסי בן 32 מאבו גוש שחזר בתשובה לפני שמונה שנים, הפך למוסלמי אדוק ומתפלל לאללה חמש פעמים ביום. חוץ מזה הוא גם לוחם כלובים מקצועי שנלחם בזירות במזרח אירופה, תמיד עם דגל ישראל.

המשך הכתבה + סרטון:

http://sports.walla.co.il/item/2875033

דף הלוחם בשרדוג:
http://www.sherdog.com/fighter/Jackie-Gosh-200633

אגב, יש דיבור על חתימה בזמן הקרוב בבלאטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 10:44 
ראיתי אותו פעם בקרב ששודר באחד מערוצי הספורט, הבנאדם קרנף ודפק שם למישהו גליוטינה שאשכרה ריחמתי עליו. מהרקורד שלו נראה שזו המומחיות שלו. לא יודע איך הוא מבחינת הרמה ביחס ללולחמים בארגונים הרציניים, אבל יהיה מעניין לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אני עכשיו בטקס חלוקת חגורות של הבת בקפוארה, ופתאום שאלתי את עצמי...
יש לוחם UFC שהרקע שלו מקפוארה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

יש מספר לוחמים שבאים מרקע של קפוארה, הבולט מתוכם הוא רפאל נטאל שמדורג 13 בקטגורית mw (עד 185 פאונד) ולמעשה הכינוי שלו גם קשור לקפוארה- סאפו בפורטוגזית זה צפרדע, וקראו לו ככה בגלל התנועות של הקפוארה שהוא משלב בזירה.
לוחם שתמיד כיף לראות, אמור לפגוש את רוברט וייטקר ב ufc 197 ב 23/4 (קורמיה-ג'ונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סומך כתב:

יש מספר לוחמים שבאים מרקע של קפוארה, הבולט מתוכם הוא רפאל נטאל שמדורג 13 בקטגורית mw (עד 185 פאונד) ולמעשה הכינוי שלו גם קשור לקפוארה- סאפו בפורטוגזית זה צפרדע, וקראו לו ככה בגלל התנועות של הקפוארה שהוא משלב בזירה.
לוחם שתמיד כיף לראות, אמור לפגוש את רוברט וייטקר ב ufc 197 ב 23/4 (קורמיה-ג'ונס).

וואלה? איזה קטע. האמת שזה ספורט כייפי ואקרובטי. אבל לא נראה מאוד תכליתי...

אגב, בלי קשר, להורים שבינינו, בזמנו, התייעצתי עם חברים שעוסקים באימון בספורט וכולם המליצו על קפוארה כבסיס ספורטיבי לילדים. יש בזה הכל, קואורדינציה וקשר עין יד, חציית קו אמצע, קצב, גמישות, אתלטיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סומך כתב:

גם לקונור יש רקע בקפוארה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ג'קי "העונש" גוש הוא צ'רקסי בן 32 מאבו גוש שחזר בתשובה לפני שמונה שנים, הפך למוסלמי אדוק ומתפלל לאללה חמש פעמים ביום. חוץ מזה הוא גם לוחם כלובים מקצועי שנלחם בזירות במזרח אירופה, תמיד עם דגל ישראל.

המשך הכתבה + סרטון:

http://sports.walla.co.il/item/2875033

דף הלוחם בשרדוג:
http://www.sherdog.com/fighter/Jackie-Gosh-200633

אגב, יש דיבור על חתימה בזמן הקרוב בבלאטור.

יילחם בשבוע הבא מול Kiyoshi tamura, לוחם בן 46 שחוזר מפרישה בת 7 (!) שנים.
מאזנו 32:13:3, בזמנו היה לוחם מעולה שעשה הרבה קרבות במסגרת פרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מחר אירוע באוסטרליה.

Heavyweight Mark Hunt vs. Frank Mir
Welterweight Neil Magny vs. Hector Lombard
Lightweight Jake Matthews vs. Johnny Case
Middleweight Dan Kelly vs. Antônio Carlos Júnior
Middleweight James Te-Huna vs. Steve Bossé
Women's Strawweight Bec Rawlings vs. Seohee Ham

קובסטר, בוא לפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
מחר אירוע באוסטרליה.

Heavyweight Mark Hunt vs. Frank Mir
Welterweight Neil Magny vs. Hector Lombard
Lightweight Jake Matthews vs. Johnny Case
Middleweight Dan Kelly vs. Antônio Carlos Júnior
Middleweight James Te-Huna vs. Steve Bossé
Women's Strawweight Bec Rawlings vs. Seohee Ham

קובסטר, בוא לפה...

2 נקודות מעניינות באירוע הזה :
1) השעה - הקרבות המקדימים מתחילים בשעה אחת בלילה שבין שבת לראשון שעוננו, מה שאומר שהם מתחילים בשעה 9 בבוקר בבריסביין, אוסטרליה. יהיה מעניין לראות איך הלוחמים יצליחו להסתגל לשעה המאוד לא שגרתית הזו, אותי זה מחזיר לימים היפים של תחרויות הג'ודו ביום שבת שהתחילו בשעות האלה...
2) הקרב המרכזי הוא די מצ'עמם, שני לוחמים הרבה מעבר לשיא שלהם ומה שנשאר מהם זה בעיקר השם שלהם - מארק האנט הניו זילנדי (מדורג 9, מאזן 11-10) אמור לקבל הרבה אהבה מהקהל כשיפגוש את פרנק מיר (מדורג 10, מאזן 18-10) לקרב שיכול להיגמר במכה אחת כמו הקרב האחרון של האנט וביגפוט באותה מידה שהוא יכול ללכת לחמישה סיבובים של מלחמת עולם כמו בקרב האדיר של אותם האנט וביגפוט לפני שנתיים. אני שומר אמונים לפרנק מיר, כנראה הפספוס הגדול ביותר בהיסטוריה של המשקל הכבד ב UFC.
הקרב היחיד בערך שמעניין באירוע הזה הוא הקרב המרכזי השני בו הקטור לומברד חוזר לאוקטגון אחרי השעיה של שנה עקב שימוש בסטרואידים אנאבוליים. למי שלא מכיר, לומברד הוא מתחרה חזק על התואר של הג'דוקא מספר 1 בעולם ה MMA, ב 2004 הוא לקח מדליות זהב באליפות אוסטרליה הפתוחה בג'ודו גם במשקל עד 81 ק"ג וגם במשקל פתוח של מעל 100 ק"ג, היה אלוף קובה 3 שנים רצופות במשקל עד 73 ק"ג וגם ייצג את קובה במשחקים האולימפיים של סידני 2000. מחזיק במאזן מפלצתי של 34-4 ב MMA והיה האלוף בכל ארגון בו הוא נלחם, כולל בבלאטור שם הוא עדיין מחזיק בשיא של הנוקאאוט הכי מהיר (6 שניות) ומעולם לא הפסיד בארגון הזה. ב UFC קצת יותר קשה לו והוא מחזיק במאזן של 3-2, וזה קרב מאוד חשוב בשבילו אם הוא רוצה לעלות על המסלול שמוביל לחגורה של רובי לולר. הוא יפגוש מחר את ניל מאני (מדורג 9, מאזן 17-4) שניצח תשעה מעשרת הקרבות האחרונים שלו, כולל האחרון על קלווין גסטלום במקסיקו סיטי בנובמבר האחרון ונחשב כלוחם מאוד מבטיח שעם עוד שני ניצחונות יכול למצוא את עצמו בטופ 5 של הקטגוריה. קרב חשוב מאוד לשניהם להמשך הדרך ולמרות המצב הלא ברור של לומברד אחרי שנה בחוץ, אני הולך איתו.

המיין קארד יתחיל בארבע בבוקר של יום ראשון שעוננו וישודר בערוץ 56, כל האירוע יתחיל כאמור בשעה אחת וישודר בלינק הרגיל : http://ypulivecom.blogspot.co.il/p/0.html

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2946109
"MMA הוא רק לכאורה ענף ספורט, זה כמו פורנו לגייז, רק עם סוף שונה"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
החלטה מצוינת שהגיעה אחרי יותר מדי שנים מיותרות.
MMA הוא ענף הספורט שמצוי בצמיחה הגדולה ביותר בעולם, אירוע UFC 196 עבר את המיליון וחצי קניות ב PPV וכל הפנים נשואות ל UFC 200 שאמור לשבור את כל שיאי הצפיה בהיסטוריה של הענף.
האירוע בניו יוקרק יהיה כנראה UFC 201 באוגוסט או 202 בסמפטמבר, הרבה תלוי במצב של ג'ון ג'ונס אחרי הקרב שלו בחודש הבא מול קורמייה. אין שום סרט בעולם שג'ונס (יליד ניו יורק ואחיהם של צ'נדלר וארתור מה NFL) לא יהיה הקרב הראשי באירוע הזה ולכן התזמון של האירוע ילך לפי המצב שלו.
הגיוני שגם כריס וידמן יהיה באירוע הזה והוא נלחם ביוני נגד רוקהולד, כמו גם יוריה הול (תושב קווינס) שילחם במאי נגד אנדרסון סילבה וניל מאגני שניצח בשבת האחרונה את הקטור לומבארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 17:03 
נועם שחם כתב:
60$ לצפייה בטלויזיה או שהיית באולם?

מבחינת המיין קארד, לא היה הכי מעניין בעולם. מה שכן, בקרבות המוקדמים נלחמו מילר וסאנצ'ז ואני מניח שהיה לא רע

בטלויזיה. באוךם כשהייתי עלה לי $250.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר כתב:
הקרב היחיד בערך שמעניין באירוע הזה הוא הקרב המרכזי השני בו הקטור לומברד חוזר לאוקטגון אחרי השעיה של שנה עקב שימוש בסטרואידים אנאבוליים. למי שלא מכיר, לומברד הוא מתחרה חזק על התואר של הג'דוקא מספר 1 בעולם ה MMA, ב 2004 הוא לקח מדליות זהב באליפות אוסטרליה הפתוחה בג'ודו גם במשקל עד 81 ק"ג וגם במשקל פתוח של מעל 100 ק"ג, היה אלוף קובה 3 שנים רצופות במשקל עד 73 ק"ג וגם ייצג את קובה במשחקים האולימפיים של סידני 2000. מחזיק במאזן מפלצתי של 34-4 ב MMA והיה האלוף בכל ארגון בו הוא נלחם, כולל בבלאטור שם הוא עדיין מחזיק בשיא של הנוקאאוט הכי מהיר (6 שניות) ומעולם לא הפסיד בארגון הזה. ב UFC קצת יותר קשה לו והוא מחזיק במאזן של 3-2, וזה קרב מאוד חשוב בשבילו אם הוא רוצה לעלות על המסלול שמוביל לחגורה של רובי לולר. הוא יפגוש מחר את ניל מאני (מדורג 9, מאזן 17-4) שניצח תשעה מעשרת הקרבות האחרונים שלו, כולל האחרון על קלווין גסטלום במקסיקו סיטי בנובמבר האחרון ונחשב כלוחם מאוד מבטיח שעם עוד שני ניצחונות יכול למצוא את עצמו בטופ 5 של הקטגוריה. קרב חשוב מאוד לשניהם להמשך הדרך ולמרות המצב הלא ברור של לומברד אחרי שנה בחוץ, אני הולך איתו.

קרב אדיר. אם הרב דין למשל היה השופט הקרב היה נגמר בסיבוב הראשון לטובת לומברד.
בסיבוב השני כבר ריחמתי על לומברד, הוא חטף שם פצצות שלא מהעולם הזה ובסיבוב השלישי השופט כבר לא נתן לו קרדיט וסגר עניין תוך זמן קצר.
יהיה מעניין לראות את ההתקדמות שלו בהמשך.
לומברד אני חושב שגמר את הסיפור, הוא כבר לא ילד ואין לו אוויר ליותר מסיבוב אחד (מזכיר לי קצת את רומרו, גם בגוף וכמובן שניהם קובנים)

נ.ב - לא הבנתי למה הורדת את ה-ג' מהשם של מאגני אבל אח"כ ראיתי שכבר תיקנת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC 196
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שלומברד היה שנה בחוץ אז די הגיוני שנגמר לו האוויר, בטח כשמכניסים למשוואה גם את הגיל שלו. דומיניק קרוז למשל היה המון זמן בחוץ וסחב חמישה סיבובים מול דילשואו בלי בעיה, אנדרסון סילבה היה בחוץ שנה בגיל מתקדם וכבר דובר פה על שני הסיבובים האחרונים מול ביספינג שבהם הוא לא לחץ כדי לסיים את הקרב.
באותו הקשר,יהיה מעניין לראות איך חביב יחזור לקרב מול פרגוסון בחודש הבא אחרי שנתיים בחוץ, בטח לאור הסגנון שלו שהוא להתיש את היריב ולקחת אותו לקרקע בכל הזדמנות ולא בטוח שיהיה לו מספיק אוויר לקרב של חמישה סיבובים במצב כזה. אגב, דיינה וייט די התחייב שמי שינצח בקרב הזה יקבל את דוס אניוס בקרב הבא, הולך להיות קרב אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
פוסט מעולה שקראתי היום. קרדיט לצחי בניטה.

המדריך לאוהד המתחיל (או התמים.. סתאאם (:)
"תופעת קונור מקגרגור" הביאה עמה לאחרונה גל מבורך של אוהדי MMA חדשים לענף וניתן לראות שזה בא ליידי ביטוי גם בקבוצה. אני מרגיש לאחרונה שצריך להבהיר שוב ושוב הרבה עניינים לא ברורים בתחום, ומבלי להאשים אף אחד לפעמים זה גובל בדיס אינפורמציה ולכן אני מקווה שזה יעשה קצת סדר. הנה כמה מיתוסים שצריך לנפץ.
הכי חשוב, לא להיפגע! דברים מסוימים נכתבו בצורה פוגענית אבל המטרה היתה לפגוע רק בקטנה סמל ההבעה ‏‎smile‎‏
_ _ _ _ _ _ _
לוחמי ה-UFC מרוויחים יותר ממה שמצויין בפרסומים
יש איזשהו חוק בירוקרטי שמחייב את ארגוני ה-MMA לחשוף כמה כל לוחם מרוויח לאחר הקרבות. חלקכם בטח מכירים את דו"ח ה-Payday שמעלים אתרי ה-MMA. אך ראוי לציין שאלו לא הסכומים המלאים. אלו סכומי הבסיס שהלוחמים מקבלים כחלק מתנאי החוזה, לפחות ב-UFC.
מעבר לזה ללוחמים יש בונוסים מגוונים שלא מצויינים ולעיתים גם תגמולים ללוחם שנתן קרב טוב או ניצחון מרשים (בלי קשר לבונוסים של קרב הערב). בנוסף הלוחמים המפורסמים מקבלים בונוסים מאחוזי מכירת האירוע או מרייטינג האירוע. בכל זאת הפנים שלהם מפרסמים את האירוע והם משתתפים במסיבות עיתונאים, אין ספור ראיונות, יחסי ציבור, צילומים, וסרטי וידאו כמו "הספירה לאחור" שמטרתם לקדם את הקרב. לפעמים מדובר בשני הקרבות החשובים של הערב ולפעמים בשלושה קרבות. ייתכן שבונוס כזה או אחר מקבלים כל לוחמי הקארד המרכזי.
בנוסף ה-UFC החליטו להשקיע גם בקרב המרכזי של המקדימים שמשודר ב-FS 1 ובקרב המרכזי של "פייט פאס" ובדרך כלל נלחמים שם לוחמים שראויים להילחם אפילו בקארד המרכזי. אין לי ספק שגם הם מקבלים בונוס מסויים על רמת רייטינג.
מדוע הסכומים חסויים? בכל זאת עסקים. כל לוחם שווה משהו אחר ואם כל לוחם ידע כמה אחר מרוויח זה יעשה כאב ראש גדול ל-UFC. לכן כחלק מהחוזה יש גם חוק שאוסר על הלוחם לספר כמה הוא מרוויח באמת. תנסו לצפות בראיונות של לוחמים שנשאלים לגביי השכר ותראו כיצד הוא נמנעים מלהשיב בכל מיני דרכים.
יש לוחם בשם שון מקורקל, שלפני מספר שנים קצת חשף על ענייני התשלום. לא מדובר בלוחם גדול או מפורסם, סך הכל נחתך לאחר 3 קרבות. ובכל זאת זה יכול לזרוק קצת אור.
http://www.bloodyelbow.com/…/271…/ufc-pay-sean-mccorkle-espn
האם הלוחמים צריכים להרוויח יותר? אני מאמין שכן, למרות שאני לא יודע כמה באמת הם מרוויחים אין לי ספק שהם מקריבים הרבה וצריכים להרוויח הרבה, אבל שיהיה ברור וזו הנקודה שלי: אף אחד לא יודע כמה הם מרוויחים וזה בטח לא מה שרשום בדו"ח. כנראה גם לא קרוב.
_ _ _ _ _ _ _
ההשעיה הרפואית היא הליך פרוצדורלי וטכני בלבד
עוד דו"ח שיוצא יום לאחר האירוע אלו "ההשעיות הרפואיות". כמו שאתם יודעים MMA זה ספורט מוסדר ומפוקח על ידי ועדות האתלטיקה וכל לוחם עובר בדיקה רפואית לאחר הקרב. אבל כמו שאתם בטח יודעים לא תמיד יום לאחר הקרב (או כמה שעות יותר נכון) ניתן להעריך את חומרת הפציעה, ומה שסך הכל ניתן בדו"ח זו דיאגנוזה ראשונית וככל הנראה גם מחמירה כדי שלוחם לא יחזור להילחם עד שיטפל בעצמו או יוכיח שהוא כשיר על ידי רופא. ובעצם כל מה שההשעיה הזאת אומרת "לך תביא פתק מהרופא שיאשר לך להילחם".
לרוב לוחמים מחלימים מהר יותר ממה שמצויין בדו"ח ההשעיות ואם כתוב שלוחם הושעה לחצי שנה אל תתפלאו לראות לוחמים חוזרים אחרי שלושה חודשים וגם ככה רוב ההשעיות של פחות מחודשיים לא רלוונטיות כי לוחמים בדרך כלל נלחמים 2-3 קרבות בשנה במרווחים של מספר חודשים. בקיצור, לא להיבהל! לא השעיה, רק הבחנה ראשונית ובדרך כלל מחמירה מאוד ומשתנה.
לוחם חטף נוקאאוט קשה? כנראה שעקב זעזוע מוח הוא לא יחזור מוקדם מהצפוי. בשביל זה לא היינו צריכים את הדו"ח.
לצערינו את רוב הפציעות הלוחמים חווים באימונים ולא בקרבות כך שבאמת אין לדו"ח הרבה משמעות חוץ מעוד כתבה עם כותרת עסיסית שמכניסה הרבה צופים לקרוא אותה.
_ _ _ _ _ _ _
חיתוך משקל לפני קרבות – לוחמים לא באמת נלחמים במשקל הטבעי שלהם (להוציא חלק מלוחמי המשקל כבד)
שוב, גם סוגיה זו עלתה לאחרונה בעקבות הקרב של קונור מקגרגור. אז שיהיה ברור, קונור לא שוקל ברגיל 66 ק"ג ולא היה צריך לעלות לקרב נגד דיאז 11 קילוגרם.
מרבית לוחמי ה-MMA שוקלים מעבר למשקל שהם נלחמים בו. זה משתנה בין לוחם ללוחם, לפעמים זה הרבה יותר, לפעמים מדובר בקטגוריה או שתיים מעבר לקטגוריית המשקל שבו הם נלחמים. זה תלוי כמה רחוק ממשקל המטרה הלוחם מגיע למחנה אימונים, באיזו קטגוריית משקל הוא נלחם וכמה הגוף שלו מסוגל.
בגדול, זה עוד סוג של אתגר "כמה אתה מסוגל לסבול בשביל להיות גדול (או פחות קטן) מהיריב שלך בקרב?". זה מתחיל מדיאטה ואירובי ועד ייבוש אינטנסיבי מנוזלים למועד השקילה 24 שעות לפני הקרב. אז אפשר להחזיר קצת משקל כדי לבסס את הגודל בקרב.
לגביי קונור, הוא כנראה שוקל סביב ה-77 ק"ג ולכן לא היה צריך לעשות דיאטה רצינית וייבוש נוזלים לקרב נגד דיאז.
תבינו עד כמה הלוחם הזה סובל כדי להילחם ב-66 ק"ג. מדובר באחד הלוחמים הגדולים פיזית במחלקה, אם לא הגדול ביותר. שם הוא צריך לעשות חיתוך למוות. סביר להניח שלא נראה אותו עוד בקרבות רבים ב-66 ק"ג. אם בכלל. גם בגלל החיתוך וגם כי יחכו לו אתגרים קורצים במשקלים גבוהים יותר.
התחום הזה מקצוע בפני עצמו וקשה להסביר את התהליך על רגל אחת. אם אתם רוצים מידע מפורט בעניין.
מאמר על חיתוך משקל על ידי ג'ודוקא ישראלי
https://www.facebook.com/groups/UFCisra ... 376323774/
הסבר מפורט כולל מעקב אחר לוחם ה-UFC לפני הקרב
https://ufcisrael.wordpress.com/…/%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%91…/
_ _ _ _ _ _ _
לא רוצים להיחשף לספוילרים? אל תכנסו לאינטרנט
אחד הדברים המצחיקים ביותר שעוד ניתן לתפוס מידי פעם זה גולש מעוצבן שהרסו לו את הקרב המרכזי כי הוא נכנס לפייסבוק ו-"איזה בן זונה לא התאפק והיה חייב לכתוב את שם המנצח בפוסט רק כדי להרוס!". תגידו? איפה אתם חיים?!
נתחיל שזה כבר לא ספורט מחתרתי כמו שהיה לפני 10 שנים בערך, תוצאות של קרבות גדולים כבר מגיעים לעמוד הראשי של האתרים הגדולים. נמשיך שאנחנו חיים בעידן הפייסבוק/וואטסאפ/טוויטר, הכל נייד, ישיר, מהיר ואקטואלי (אקטואלי הכוונה כל מה שקרה בשעה האחרונה, אח"כ זה כבר פרהיסטוריה).
אני מת למצוא את הגאון הראשון שלא ראה אירוע גדול וינסה להיכנס לאינטרנט ליותר משניה וחצי ולצפות לא לחטוף אלף ספוילרים ועדיין לשרוד את זה מבלי להיחשף.
אי אפשר! וגם הבקשה "אל תעשו ספוילרים!" לא הגיונית. כולנו עכשיו ביחד נצא לויפאסנה לפני הקרב הכי גדול מזה כמה חודשים, שחיכינו לו כל כך! כי מישהו רוצה לראות את הקרב ככה בכיף שלו יום אחרי האירוע.
אני יודע על עצמי, וזה קורה לי לפעמים, שאם לא ראיתי את האירוע אז אין אינטרנט עד שאני רואה ואני עדיין יכול לחיות בשקט בלי אינטרנט אם הקרב חשוב לי. לא כזה ביג דיל.
_ _ _ _ _ _ _
יש הייפ ויש מציאות
אוו.. זאת הנקודה הכי כואבת, כי זה כבר ממש לפוצץ את הבלון בפנים. חברים, אין בעיה לחשוב שקונור הוא הלוחם הכי כריזמטי, הכי מושך, הכי מעניין, הקעקועים הכי יפים.. מה שאתם רוצים, אבל שלא תגידו בטעות "הלוחם הכי טוב איי פעם" או "לא היה לוחם עם יכולות כאלו".
זה המקום להגיד שאתם מאוהבים ולא מצליחים כל כך להפריד בין האהבה למציאות. קונור הוא לוחם נהדר אבל להגיד הכי טוב זה כבר השלכות של התופעה:
https://he.wikipedia.org/…/%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%94%D7%91%D…
או שלא ראיתם מספיק MMA. אני לא אגיד אנדרסון סילבה, סנט פייר, ג'ון ג'ונס שהגנו על התואר יותר מפעם אחת וייקח שנים רבות לשבור את השיאים שלהם. אני רק אגיד ליוטו מאצ'ידה. שהגיע ל-UFC בסערה, ניצח לפני כן אלופי UFC כמו פראנקלין ופן ולא רק שלא הפסיד קרב, אפילו לא הפסיד סיבוב בקריירה עד לקרב נגד שוגון. אמרו עליו חמקמק, סטרייקינג שטרם נראה, חכם, מהיר וכו.. ג'ו רוגן אפילו הכריז בדרמטיות:
“Ladies and gentlemen, welcome to the Machida era!”.
תקופה שנמשכה בדיוק קרב אחד. זכרון קצר, זו הבעיה שלנו. וזה מופנה למי שרואה MMA בערך 10 שנים ועדיין נופל להייפ.
וזו רק דוגמא אחת. אז אל תגידו שלא היה. מבחינת כל דבר מחוץ לכלוב, אתם צודקים. הלוחם הכי פופולארי בהיסטוריה של הענף כרגע. השאלה אם הוא פופולארי בגלל שרבים חושבים שהוא הכי טוב איי פעם. אממ דילמת הביצה והתרנגול.
וקימבו סלייס לא מתאגרף טוב! וגם ב-"ימי הזוהר" שלו הוא לא היה מתאגרף טוב. תפסיקו לחשוב ככה בגלל כמה סרטוני יוטיוב מהחצר האחורית של כמה חבר'ה שיכורים או השם יודע למה אתם חושבים ככה. תזכרו, שמי שמנפח את ההייפ זה אותו ארגון שרוצה למכור יותר אירועים של הלוחם המדובר ורוצה שתחשבו כך. נעים מאוד לכדור הארץ, אינטרסים רבותי!
ברוך השם כל הפוסטרבויס של מר דיינה וויט נופלים כמו זבובים: פייג', נורת'קאט, רונדה, קונור.. אל תגידו לי שהם עוזרים להגדיל את הפופולאריות של הענף וזה טוב שהם מנצחים. אתם רוצים עוד סי אם פאנקים בקארד הראשי של UFC 200? הם גורמים למקבלי ההחלטות לקחת את הספורט לקווים בידוריים ובכך הופכים את הספורט ליותר פופולארי אבל גם לשטחי, בידורי ומעיק. אני מעדיף ענף פחות פופולארי אבל שטהרת הספורט שולטת.
בכך, אני אהיה נגד כל לוחם שיהיה מקודם יתר על המידה רק כי הוא נראה טוב או מדבר טוב יותר. שהספורט ינצח. אם הוא באמת כזה טוב שינצח, ואז אין בעיה לקדם ולנפח. אני בעד שואו טוב, אבל לדבר על קרב אליפות ב-WW לפני הגנה אחת על תואר ה-FTW זה לא מידתי ולא ספורטיבי. אני הפסקתי לצפות ב-WWE.
_ _ _ _ _ _ _
איך הפך הדירוג של ה-UFC להיות הדירוג הרשמי לעזאזעל?!
זה מתקשר לנקודה הקודמת. נכון, אין דבר כזה "אובייקטיביות". אבל יש סובייקטיבי במידה מסוימת ויש חוסר אובייקטיביות בעליל! וארגון שמדרג את הלוחמים של עצמו הוא כזה. לא חשבתם שזה בעייתי?
ועוד ארגון שהחליט לדגול בקו בידורי. תהיו בטוחים שמי שאחראי על הדירוג זה לא מיטב המומחים או הפרשנים ב-UFC. אחרת אולי גם היו מופיעים השמות מאחורי הדירוג, בסך הכל אפשר להתגאות בחבר'ה שם: קנפלו, דן הארדי, רוגן וכו.. זה עדיין לא היה הופך את הדירוג לאמין או טוב יותר סתם לשקרי יותר, אבל מי שעומד מאחורי הדירוגים זה החבר'ה שאחראים על מחלקת השיווק ב-UFC.
אם צריך לדרג שני לוחמים בעל רזומה דומה אבל לוחם אחד שנראה טוב יותר, מדבר טוב יותר ולארגון יש אינטרס כלכלי לקדם אותו בקרבות גבוהים, מי נראה לכם יהיה מדורג גבוה יותר?
שימו לב גם שה-UFC מדיחים מהדירוג באופן מיידי לוחמים מושעים, גם אם נלחמו לפני שבועיים. זה לא בגלל שהם מענישים אותם.. לא, זה לא ערכים. הם פשוט רוצים לקדם במקום אחד את שאר הרשימה, זה יעזור למתג אותם בקרבות הבאים.
עוד דבר מצחיק זה שהאלופים לא מדורגים, הם כבר הגיעו למעמד אל. זה הדירוג היחיד שמשתמש באסטרטגיה המקורית הזאת. כלומר במילים אחרות לא צריך לשווק אותם, השם "אלוף" כבר ליד שמם, עכשיו בואו נקדם במקום אחד בדירוג את כל השאר. בבקשה, תפסיקו לתת את הדירוג הזה כאילו הוא הוכחה למשהו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון DC נפצע
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mmafighting.com/2016/4/1/113 ... -jon-jones

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 10:01 
אחרי הפוגה שלמספר שבועות, הלילה ארוע נוסף של ufc fight night, בסימן קרבות משקל כבד, קטגוריה שנמצאת בדעיכה יחסית בתקופה האחרונה, מאז שורדום הדהים את קיין ולאסקז ולקח לו את החגורה בקרב חד צדדי שנגמר בגיליוטינה.

רוב הלוחמים הערב הם פחות מוכרים ואין שמות גדולים, למעט הקרב המרכזי שהולך להיות מאד מסקרן - בן רות'וול שהפסיד לאחרונה בינואר 2013 ונמצא אחרי 4 נצחונות רצופים, כולל נצחונות על אליסטר אוברים וקרב מרשים מול ג'וש בארנט, מתמודד עם ג'וניור דוס סאנטוס שאמנם הפסיד בקרב האחרון (לפני 4 חודשים) לאליסטר אוברים בנוק אאוט, אבל עדין אחד הלוחמים הבכירים והמנוסים בקטגוריה, ועם מכת וו רצחנית שאין לאף אחד בקטגוריה למעט אולי רוי נלסון.

אני צופה שרותוול ינסה להיות דינמי ולהכתיב את הקצב מההתחלה, אבל הוא יהיה חייב מאד להזהר מהתקפות הנגד של דוס סאנטוס. אני הולך עם רות'וול בגלל שנראה שהסנטר של דוס סאנטוס הוא לא מה שהיה פעם, אבל אם הקרב הזה יוכרע לצד ההפוך זו לא תהיה הפתעה. רות'וול כרגע הוא שם חם יותר, אבל דוס סאנטוס הוא לוחם ברמות הגבוהות ביותר, עם המון נסיון ועם הרבה נשמה והוא ירצה להוכיח שכוחות עוד במותניו.

21:00 בספורט 5 gold. לינקים באחריות קובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 09:55 
מאחר ואני מבין שכולם פה עצרו את נשימתם, אדווח שנגמר בנצחון מרשים לדוס סנטוס, בהחלטת שופטים פה אחד, אחרי שניצח בכל הסיבובים.

קרב הגנתי מצויין שלו עם המון התקפות נגד ותצוגת איגרוף שתסכלה את רות'וול לגמרי. המון ג'אבים שנחתו בתזמון מושלם, פה ושם איזה וו עוצמתי. JDS נראה הרבה יותר טוב מאשר בקרבות קודמים, הראה שההפסד מול אוברים היה מעידה חד פעמית וניצח באמצעות ביצוע מושלם של תוכנית הקרב שלו. רות'וול פשוט נראה אובד עצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד (ויש כבוד) לדוס סנטוס, הוא לוחם בירידה ואני לא רואה אותו נשאר בטופ של הקטגוריה בשנים הקרובות. הקרב אתמול פשוט הוריד את רות'וול בחזרה למציאות אחרי שהיה בטוח שהוא חומר לאליפות בעקבות הקרבות האחרונים שלו.
מי שכן שם את החותמת לגבי הפוטנציאל העצום שלו זה פרנסיס נגאנו הצרפתי, שניצח בצורה מאוד משכנעת את קרטיס בליידס (עוד פוטנציאל להגיע רחוק) ושם את עצמו חזק על המסלול למעלה. למי שלא מכיר, מדובר במפלצת של 115 קילו שמתפרשים על 193 ס"מ, זריז מאוד וחזק בצורה יוצאת דופן ואתמול היה הנצחון השביעי שלו מתוך שמונה קרבות, אני ממש לא אופתע אם הוא יקבל בקרב הבא את אחד מהעשיריה הראשונה במחלקה שמשוועת לדם חדש. מומלץ לשים עליו עין, עם עוד קצת עבודה וניסיון הוא יכול להגיע רחוק.

רק הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
התחלתם להרוג אנשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מת.
קרבאליו אחד. נפטר בבית החולים 3 ימים לאחר קרב מול איזה אירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2016, 08:38 
עצוב מאד. ראיתי עכשיו סרטון שמראה את סוף הקרב, לא היה שם משהו חריג, השופט עצר את הקרב יחסית מהר. יכול להיות שהוא סבל מבעיה רפואית כלשהי, ויכול להיות חוסר מזל. זה ספורט די ברוטלי, אבל עד כמה שאני יודע מקרה כזה זה דבר די חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הלילה בטמפה, פלורידה (מיין קארד מתחיל בשעה שלוש לפנות בוקר) :

Light Heavyweight Glover Teixeira vs. Rashad Evans
Women's Strawweight Rose Namajunas vs. Tecia Torres
Catchweight (160 lbs) Khabib Nurmagomedov vs. Darrell Horcher
Featherweight Cub Swanson vs. Hacran Dias

נתעלם מהקרב הראשון והאחרון שלא ממש קובעים משהו ונתמקד בשני הקרבות שבאמצע :
* חביב נורמגומדוב חוזר לאוקטגון אחרי שנתיים בדיוק מאז האירוע האחרון בו ניצח את רפאל דוס אניוס (האלוף הנוכחי למי ששכח) עם לא פחות מארבע פציעות רצינית בשתי הברכיים שלו שהשביתו אותו לתקופה הממושכת הזו. הוא היה אמור להילחם נגד טוני פרגוסון על ה N1C אבל פרגוסון נפצע לפני שבועיים וחביב קיבל במקומו את דריל הורצ'ר שעורך את הופעת הבכורה שלו בארגון כשהוא מגיע כאלוף ארגון ה CFFC. אם חביב יחזור להיות חביב שלפני הפציעות זה קרב שאמור להיגמר בקלות לטובתו ואז הוא צפוי להילחם נגד מי שינצח בין דוס אניוס לאדי אלבארז בקרב שיערך ב 7/7, יומיים לפני UFC 200.
* הקרב הכי מעניין של הערב יערך דווקא בקטגורית הנשים בו יפגשו רוז נמיונס (מדורגת 3, מאזן 5-2) וטישייה טורס (מדורגת 4, מאזן 7-0) בקרב אדיר שיכריע מי תהיה הבאה בתור על החגורה אחרי הקרב של ג'ואנה וקלאודיה גאדלה ב 8/7. נמיונס מגיעה אחרי הניצחון המאוד משכנע שלה על פייג' ואן זנט, טורס עם שלושה ניצחונות די קלילים בארגון וכמובן עם ניצחונות באינביקטה גם על נמיונס וגם על ואן זנט. על פניו, טורס נראית עדיפה אבל נמיונס עשתה קפיצה רצינית מאז ההפסד לקרלה אספרזה בגמר של ה TUF. אני הולך עם טורס אבל לא יפיל אותי לראות את נמיונס מנצחת, בכל מקרה צפוי להיות אחלה קרב.

שידור בערוץ 58 ובלינק הרגיל - http://ypulivecom.blogspot.co.il/p/0.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אירוע UFC 197 יערך הלילה בלאס וגאס עם 2 קרבות על החגורה כשבמוקד ג'ון ג'ונס, הלוחם הטוב בעולם למי ששכח, חוזר סוף סוף לאוקטגון :

Light Heavyweight Jon Jones vs. Ovince Saint Preux
Flyweight Demetrious Johnson (c) vs. Henry Cejudo
Lightweight Anthony Pettis vs. Edson Barboza
Middleweight Robert Whittaker vs. Rafael Natal
Featherweight Yair Rodríguez vs. Andre Fili

1) הקרב המרכזי יערך על החגורה הזמנית במשקל LHW כשג'ון ג'ונס (מדורג 1, מאזן 22-1) יפגוש את אובינס סנט פרו (מדורג 6, מאזן 19-7). תקציר האירועים למי שלא מכיר - ג'ונס היה האלוף הבלתי מעורער וניצח בקרב האחרון שלו בינואר 2015 את דניאל קורמייה אך באפריל 2015 היה מעורב בתאונת פגע וברח, התואר נשלל ממנו והוא הושעה מהארגון. קורמייה ניצח את אנתוני ג'ונסון והפך לאלוף, ניצח את גוסטספסון בקרב אדיר והיה אמור להילחם בג'ונס לקרב חוזר באירוע זה. אממה, קורמייה נפצע בתחילת החודש ובמקומו הוזנק OSP לקרב על החגורה הזמנית והזדמנות חד פעמית לקנות את עולמו. זה כנראה לא יקרה. ג'ונס מגיע מאוד רעב ונחוש, נראה מפחיד בהכנות לקרב ובשקילה אתמול ואלא אם כן יקרה משהו בלתי צפוי הוא יקח את החגורה הזמנית ויחכה לקרב על החגורה האמיתית מול קורמייה (עוד נגיע לזה בהמשך). OSP יכול לנסות ולצמצם מרחק ולתקוף את ג'ונס מההתחלה, ככל שיעברו הסיבובים ג'ונס יוריד מהחלודה ויכנס לקצב, ואם OSP רוצה להפתיע הוא יצטרך לעשות את זה בסיבובים הראשונים.

2) בקרב המרכזי השני ילחם הלוחם שמדורג במקום השני בדירוג P4P אחרי ג'ונס - דימטריוס ג'ונסון (מאזן 23-2) שינסה להגן על התואר שלו בפעם השמינית (!) מול הנרי סאודו (מדורג 2, מאזן 10-0) שזכה במדליית הזהב בבייג'ינג 2008 בהיאבקות חופשית במשקל עד 55ק"ג, והיה חבר לנבחרת של דניאל קורמייה ובן אסקרן שגם הוא מחזיק במאזן ללא הפסדים והוא אלוף ארגון ה ONE FC. סאודו אמור להיות היריב הכי קשה שמייטי מאוס פגש עד היום, הוא זריז עם סטרייקינג אדיר ומסוגל לקחת לקרקע כמעט בכל זווית ובכל מצב, אבל יהיה מאוד מעניין לראות איך הוא יתמודד עם המהירות והכוח המתפרץ של מייטי מאוס. קרב מאוד מסקרן, אני הולך על הפתעה ועל סאודו.

גם שאר הקרבות באירוע צפויים להיות מעניינים, פטיס וברבוסה זה קרב מבטיח מאוד על הנייר והרבה תלוי איך פטיס יראה אחרי שני ההפסדים האחרונים שלו ל RDA ואלבארז, יאיר רודריגז שלקח בשנה שעברה את TUF אמריקה הלטינית ינסה להמשיך במסע המבטיח שלו לצמרת קטגורית FW וקרלה אספרזה תחזור לראשונה מזה שנה אחרי שג'ואנה דרסה אותה בקרב האחרון ותנסה להשתקם על חשובנה של ג'וליאנה לימה המעולה.

המיין קארד יתחיל בשעה 5 לפנות בוקר וישודר בערוץ 58, כל האירוע יתחיל בשעה אחת וחצי הלילה וישודר בלינק הרגיל - http://ypulivecom.blogspot.co.il/p/0.html

עם כל הכבוד לאירוע של הלילה, כל עולם ה MMA עסק השבוע בקונור מקגרגור, ההסרה שלו מאירוע UFC 200 והודעת הפרישה שלו לכאורה שהוא כבר הספיק לחזור ממנה. אתמול נערכה מסיבת העיתונאים לקראת אירוע 200 שקונור לא הגיע אליה ולכן הוסר מהאירוע וכמובן רוב השאלות עסקו בו. דיינה אמר שמי שלא מוכן לקחת חלק בקידום של אירוע בסדר גודל כזה לא יהיה באירוע וקונור יכל להגיע כמו שאלדו הגיע מברזיל, ג'ואנה מפולין וכן הלאה. דיאז אמר שאם הוא לא ילחם בקונור אז הוא לא מעוניין להילחם באירוע בכלל וניתן היה להבין שזה באמת מה שהולך לקרות ולכן צריך קרב מרכזי חדש. מאחר ויש רק אלוף אחד ללא שיבוץ (רובי לאולר) יש כנראה 3 תרחישים אפשריים, לפי הסבירות הבאה:
1) ג'ון ג'ונס מדלג בקלילות מעל OSP הלילה וילחם בקורמייה ב UFC 200
2) ג'ורג' סנט פייר משתכנע לחזור וילחם ברובי לאולר
3) קונור חוזר לאירוע וילחם בניק דיאז

יהיה מאוד מעניין לעקוב אחרי מה שיקרה באירוע הזה, נעדכן כשיהיה מה לעדכן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
ג'ונסון פשוט מעולה, פירק את סאודו
הנוקאוט של רודריגז היה פשוט אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
אירוע מוצלח מאוד.

ג'ונס - OSP - הופעה פושרת של ג'ונס. גמר את OSP עם הבעיטות אובליק. מתפלא ש-OSP לא יזם ותקף יותר, כאילו רצה להפסיד בכבוד.

DJ - סהודו - לא האמנתי שייגמר כ"כ מהר על אף שהאמנתי שלבסוף DJ ייקח.

ברבוסה - פטיס - הפסד שלישי ברציפות של פטיס. יכולת יש לו, נראה לי שהבעיה שלו בראש.

ויטקר - נאטאל - קרב טוב מאוד. ראיתם את הירך של ויטקר? אכל שם פצצות חבל על הזמן..

רודריגז - פילי - הופעה טובה של יאיר שסיים את הקרב עם בעיטה וירטואוזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:43 
פטיס נראה כאילו איבד את הבטחון ואת הקילר אינסטינקט. מודה שפחות הכרתי אותו עד עכשיו ובעיקר הכרתי את הנוקאאוט הנפלא שלו על הנדרסון. שני ההפסדים האחרונים שלו מראים על בעיה, גם מול מתאבק טוב כמו אלבארז שהצליח לנצח את פטיס ע"י סגירת המרחק, ומצד שני נוצח גם בקרב עמידה מול ברבוסה, שהוא אולי לוחם העמידה הטוב ביותר בקטגוריה.

מייטי מאוס סתם לא מעט פיות בקרב הזה, בעיקר של אלו שהאשימו אותו שהוא "משעמם". אני אשמח לראות קרב שלו מול קרוז, שהיה האחרון שהצליח לנצח אותו, אי שם ב-2011.

לגבי UFC 200, כרגע אני מודה שבעיני לא נראה כזה אטרקטיבי. UFC 198 לעומת זאת הולך להיות מרתק, עם ורדום מול מיוצ'יץ', בלפורט מול ג'קארה סוזה, אנדרסון סילבה מול אוריה הול ודמיאן מאיה מול מאט בראון. אם מאיה ינצח הפעם יהיו חייבים לתת לו קרב גדול.

בכל מקרה, מסתמן כארוע מרגש עם הרבה פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
פטיס נראה כאילו איבד את הבטחון ואת הקילר אינסטינקט. מודה שפחות הכרתי אותו עד עכשיו ובעיקר הכרתי את הנוקאאוט הנפלא שלו על הנדרסון. שני ההפסדים האחרונים שלו מראים על בעיה, גם מול מתאבק טוב כמו אלבארז שהצליח לנצח את פטיס ע"י סגירת המרחק, ומצד שני נוצח גם בקרב עמידה מול ברבוסה, שהוא אולי לוחם העמידה הטוב ביותר בקטגוריה.

מייטי מאוס סתם לא מעט פיות בקרב הזה, בעיקר של אלו שהאשימו אותו שהוא "משעמם". אני אשמח לראות קרב שלו מול קרוז, שהיה האחרון שהצליח לנצח אותו, אי שם ב-2011.

לגבי UFC 200, כרגע אני מודה שבעיני לא נראה כזה אטרקטיבי. UFC 198 לעומת זאת הולך להיות מרתק, עם ורדום מול מיוצ'יץ', בלפורט מול ג'קארה סוזה, אנדרסון סילבה מול אוריה הול ודמיאן מאיה מול מאט בראון. אם מאיה ינצח הפעם יהיו חייבים לתת לו קרב גדול.

בכל מקרה, מסתמן כארוע מרגש עם הרבה פוטנציאל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

עם כל הכבוד לאירוע של הלילה, כל עולם ה MMA עסק השבוע בקונור מקגרגור, ההסרה שלו מאירוע UFC 200 והודעת הפרישה שלו לכאורה שהוא כבר הספיק לחזור ממנה. אתמול נערכה מסיבת העיתונאים לקראת אירוע 200 שקונור לא הגיע אליה ולכן הוסר מהאירוע וכמובן רוב השאלות עסקו בו. דיינה אמר שמי שלא מוכן לקחת חלק בקידום של אירוע בסדר גודל כזה לא יהיה באירוע וקונור יכל להגיע כמו שאלדו הגיע מברזיל, ג'ואנה מפולין וכן הלאה. דיאז אמר שאם הוא לא ילחם בקונור אז הוא לא מעוניין להילחם באירוע בכלל וניתן היה להבין שזה באמת מה שהולך לקרות ולכן צריך קרב מרכזי חדש. מאחר ויש רק אלוף אחד ללא שיבוץ (רובי לאולר) יש כנראה 3 תרחישים אפשריים, לפי הסבירות הבאה:
1) ג'ון ג'ונס מדלג בקלילות מעל OSP הלילה וילחם בקורמייה ב UFC 200
2) ג'ורג' סנט פייר משתכנע לחזור וילחם ברובי לאולר
3) קונור חוזר לאירוע וילחם בניק דיאז

יהיה מאוד מעניין לעקוב אחרי מה שיקרה באירוע הזה, נעדכן כשיהיה מה לעדכן...

כצפוי , דניאל קורמייה יפגוש את ג'ון ג'ונס בקרב המרכזי של UFC 200 על איחוד החגורות במשקל LHW. הולך להיות אש, הטראש טוק כבר התחיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: